selam kızlarr...2 gündür alışveriş yapmaktan öldüm bittim yarın tekrar gidicem..çok güzel şeyler aldım..bu hafta alışveriş işini bitirip haftaya kuaför ve toparlanma sürecine giricem..19unda sabah Allahın izniyle yola çıkıyoruz..bu aralar diyetime dikkat etmek istemiyorum..hafta sonu sünnette beni uzun zamandır görmeyen kişiler çok tepki verdiler.özellikle eşimin yengesi çok zayıf olduqumu mutlaka bikaç kilo vermem gerektiqini söyledi kayınvalidemde destekledi..eşimde herkes aynı tepkiyi veriyor bikaç kilo alsan iyi olur dedi..2-3 kilo alıp safranboluya gidesiye 65 olayım..millet bu tepkiyi verirse annem ne der düşünemiyorum..en son 70 civarıyken yeter bukadar diyerek gitmişti burdan..şimdilik gözü alışsın bayram tatilinde 60la giderim tepkisi daha az olur..küçük küçük alıştıra alıştıra kızlar...60 olunca hedefimi 57ye çekecektim vazgeçtim 55 e çekicem..şimdilik onların istediqi kiloda olayım sonrada kendi isyediqim kiloya düşerim...yarım elma gönül alma
Hepsini güle güle kullanın.
Ben sizin yerinizde olsaydım,şimdi kilo almak için gayret göstermezdim.Anneniz her durumda da size kızacaktır(70 ten aşağıya indiğinize göre)Nasılsa annenizin yanına gideceksiniz ve annenizin sizler için hazırlayacaklarını yiyeceksiniz.Bol bol ,rahat rahat yersiniz.Böylece hem daha az kilo almış(buradan almadan gittiğiniz için) ve hem de onun gönlünü etmiş olursunuz.Tabii bu benim naçizane fikrim,yine de siz daha iyisini bilirsiniz.
nezaman buraya girip geçmişe bakmaya birşeyler paylaşmaya kalksam bir engel çıkıyor özledim sizleri iyisiniz inş
dün oruç nedeniyle geç saatte yedim maalesef ama yasaklı gıdalardan yemedim bugün ise karpuza olanhasretimi giderdim içim bayıldı bıraz ve bir iki köfte yedim napıym :26: menümü yazıym
sabah
peynir
mısır ekmeği
çay
ara
ceviz
öğle
karpuz
peynir
tam tahıllı ekmek
akşam
karpuz
4 köfte
çok şişim yaaa 2 gündür kendimi aşırı şiş hissediyorum dün iftaras uyu çok kaçırdım bugünde karpuzu midem genişlemese deeee
2 lt su
banuuuuuuuuuuuuu diyette korumaya geç bence spora yüklen resim için teşekkürler
canım Allah kabul etsin orucunu..karpuz şişirmiştir cnm.neyse su sadece akar gider..rahatlarsın..msndende görüşemedik..teldende..neyse bi ara telafi ederiz tatlım..tam çıkıyordum yazını gördüm
çok sinirlendim yafuuu duşumu aldım saçlarıma maşa yapayım dedimmm amaa nerde anacım yok bezeremiyoum yaaa izlem dedigin gibi alttan aldım tutamı ucuna kıstırıp doluyorum ama bu kezden maşayı çkemiyorum:26::26::26: 1 tanecik bukle yapabildimm 1 tutam saçla bbaya bi ugraştım sonra sinirlendim kendme kaldırdım maşayı
aldım elime düzleştiriciyi ve yine düz saçlarım oldu.....................
ay çok merak ettim toprağım akşam bakıcam işallah face e..neler yükledin bakem..
kız şu her yüklediğin fotodan para verseler sen bayağı bir zengin olmuştun he
bu arada derya senin apoletler de enteresanmış nerdne buluyonuz bacum bunları ya..ne kurusun sen Deryacım bonun belin yandna görnşün incecik valla tütütütütü maşallah sana..çıtrrrrrr
tşk ederim Deryacım.Valla ne bileyim ya inan hala napalım diye düşünüyorum içimden bişi gelmiyor ama akşam yine çıkarız sanırım..Ben dağın başında Gebzede çalışıyorum zaten şehre inene dek saat kaç olur sonra ertesi gün iş var artı ben bişi de yiyip içemiyorum ondan da cnm bişi istemiyor sanırım
deryoş muuuu
kurudu o kurudu
Çoook tşkler Denizcim hayatımda attığım en doğru imzanın 2. yılını kutlucaz..İşallah hep böyle devam eder evliliğimiz...
deryaaaaaa
cnm kargo elime ulaştı çok teşekür ederimm
kefiri nasıl paketlemişsiniz öleee kuuuuuuuu
elleirnizeee saglık cnmm
Eki Görüntüle 205949
banuşş bak bu tarz bir ayakkabı alabilirsin
siyahla kahve ile beyaz ile sarı ile her renkle gider
hemde çok rahat bunlar
kombinide ekledim fikir olur diye
elbiseyede gider şorta da
karpuzda çıkmışşş
kızım sen beni delirteceksin ne babeti yahuuu
unut babeti filan yok öle bişiy
tıngır tıngır giyeceksin topukluları bakem yiter gari
oy oy oyyy banuşum çok hoş görünüyorsun tatlım
taytın da çok güzelmiş
acizane bişiy söylemek istiyorum
kesinlikle kilo korumaya geçmelisin artık, diyet yapma
çünkü bacakların daha fazla incelmesin
spora ağırlık ver şu anda yaptığın gibi
gerçekten backarlar harika duruyor sütun mübarek
iyi akşamlar kızlar. acayip yorgunum. bugun bahar temizligine basladım. önce mutfak dolaplarından basladım in çık basım döndü valla birde ç. suyu kokusu eklenince sersemledim oyle oturuyorum şimdi çayımı aldım elime ama bi yandanda belim agrıyor hiç bel agrım olmaz bu nerden cıktı bilmem. neyse ben menümü vereyim düzensiz ama :44:
[/CENTER][/COLOR]
gece kuşları toplanıyo yavaş yavaş
deryoşum senin bu uzun boyuun avantaj mı dezavantajmı pek anlayamadım ama
bak bu terlikler de çok hoş senin için
üstünün süsleri değişiyor minik minik taşlı ama taban aynı
bence denemelisin bi
uzun yürüyüşler için ideal mi bilemem ama çok şık duruyor :82::82:
Markakurdu.com
ah canımmm beni anlıyorsunOrtim
Farkediyorum benim gibi sen de keyifsizsin bu aralar, hem maddi problemler hem bu isteksizlik yordu bizi
Kızlaaaarrr
Bugün etek aldım 42 beden
Collezione ve rodin hill ' i çok seviyorum bedenleri geniş geniş...Hem normali de budur zati ne o öyle ufacık ufacık
42 beden şort denedim o da oldu...Azıcık dardı :93:
Aklım çok kaldı ya izmire gidiyorum ya daha rahat giyinirim orada şimdi..Etekte şortta 20 liraydı düşün düşün etekte karar kıldım çünküüüüü hayatımda hep giymek istediğim ve bu güne kadar beni daha kilolu gösterdiği için giyemediğim pileli eteklerdendi
Ben bu sefer çok yakıştırdım kendime ve ilk defa hem etekle hem şortla tezgahtarın karşısına çıkıp fikir sordum
Şort kısaydı baya nasıl cesaret ettim ben de bilmiyorum...Eskiden kuş kadar kabinde aynada cebelleşirdim terleye terleye bakardım sağına soluna..
Bu sefer çıktım şöyle yürüdüm arada arkama filan baktım rahat rahat
Offf nasıl güzel bir duyguydu
Şort çok güzeldi ama ya çok aklım kaldı :26:
Bu arada okullar kapanınca gideceğim izmire demin ablamla konuşup karalaştırdık..bu da beni çok sevindirdi çünkü bir kaç günüm kaldı diye iyice strese girip yemeye başlamıştım :18:
Şimdi bir haftadan fazla var yani 1- 1.5 kilo verebilirim sıkarsam, umutlarım yeşerdi tekrar
Bir de ablam deniz sezonunu açarız burada dedi allllaaaahhh izmirim ya izmirim
Nehir, izloş ablama konuyu açacağım umarım anlayışla karşılarda buluşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?