80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm

sabah:
2 dilim tb ekmeği ile pastırmalı-kaşarlı tost

ara:
1 bardak ayran

öğle:
kepek ekmeği arasında ızgara tavuk,domates

akşam:
ızgara kanat,3 yk bulgur pilavı,ayran

2litre su,2 bardak yeşil çay.

Ben Geldim
Bu Gün Halam Bizdeydi 86 Kilodan 66 Kiloya Düştü Diyetle
Beni Gördü Mankenlik Ajansına Başvur Deedi
Bende Yok Dedim Benim Çatlaklarım Var Olmaz
Diyorki 5 Kilo Ver Sonrada Plates Yap Kendide Yapıyor
Bende Topunu Alıp Başlamaylım Gerçekten 3 Ay Tatilim Var Nede Olsa

selam kızlarr...2 gündür alışveriş yapmaktan öldüm bittim yarın tekrar gidicem..çok güzel şeyler aldım..bu hafta alışveriş işini bitirip haftaya kuaför ve toparlanma sürecine giricem..19unda sabah Allahın izniyle yola çıkıyoruz..bu aralar diyetime dikkat etmek istemiyorum..hafta sonu sünnette beni uzun zamandır görmeyen kişiler çok tepki verdiler.özellikle eşimin yengesi çok zayıf olduqumu mutlaka bikaç kilo vermem gerektiqini söyledi kayınvalidemde destekledi..eşimde herkes aynı tepkiyi veriyor bikaç kilo alsan iyi olur dedi..2-3 kilo alıp safranboluya gidesiye 65 olayım..millet bu tepkiyi verirse annem ne der düşünemiyorum..en son 70 civarıyken yeter bukadar diyerek gitmişti burdan..şimdilik gözü alışsın bayram tatilinde 60la giderim tepkisi daha az olur..küçük küçük alıştıra alıştıra kızlar...60 olunca hedefimi 57ye çekecektim vazgeçtim 55 e çekicem..şimdilik onların istediqi kiloda olayım sonrada kendi isyediqim kiloya düşerim...yarım elma gönül alma

Merhabalar,
Banu,önceki eklediğiniz resimlerle bugün eklediğiniz resim arasında büyük fark var,bayağı incelmişsiniz
Menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 zeytin
1 salatalık
3 çeri domates
1 yk çökelek
1/2 kk beyaz peynir
Maydanoz
Öğle:
1 tabak kabak çintmesi(1.4 kg. kabak 1 yk zeytinyağ ile pişti)
1/2 dilim tb ekmeği
4 yk yoğurt
Ara:
Pastane simitinin yarısı
6 erik
3 kayısı
1 tatlı kaşığı sütlaç
Akşam:
1 bardak süt
müsli

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
menüm kızlar

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
kaşarlı tost
krem peynir
domates
salatalık
bitki çayı

ara
2 kayısı

öqlen
hindi döner
domatesli biber kızartması
domates
salatalık
ayran

ara

akşam
2 kase yuvalama çorbası

ara
dondurma
2 tulumba tatlısı..
bunları kilo alayım diye yedim yoksa bu saatte kimse bana bunları yediremezdi..

3.5 litre su..

Hepsini güle güle kullanın.
Ben sizin yerinizde olsaydım,şimdi kilo almak için gayret göstermezdim.Anneniz her durumda da size kızacaktır(70 ten aşağıya indiğinize göre)Nasılsa annenizin yanına gideceksiniz ve annenizin sizler için hazırlayacaklarını yiyeceksiniz.Bol bol ,rahat rahat yersiniz.Böylece hem daha az kilo almış(buradan almadan gittiğiniz için) ve hem de onun gönlünü etmiş olursunuz.Tabii bu benim naçizane fikrim,yine de siz daha iyisini bilirsiniz.

canım bunu bende düşündüm ama yüzüm kaşık kadar kaldı..insanlar direk yüze bakıyorlar..biraz kan can gelsin istiyorum..annem bu konuda çok hassas..ben kendimi öyle çok zayıflamış görmüyorum ama kimi görsem aynı şeyi söylüyor..demekki onlar doqru gözlemliyor..tatlı yedim bu akşam böyle oldu..ama yarından itibaren bolbol meyva yemeqi düşünüyorum..vitaminlerle belki yüzüm biraz daha kendine gelir..tatilde zaten seninde dediqin gibi kilo almadan gelmek mümkün deqil..3 yada 4 hafta tatil yapıcaz ve bu süre içinde birçok il gezicez..ister istemez her gittiqin yörenin meşhur yemeklerinden tadıyorsun ve kilo alıyorsun..ama burda bnm bi avantajım var..en son safranboluya yani annemlerin yanına gidicez..dolayısıyla 1-2 kilo almış olarak görecek beni..

Son düzenleme:
nezaman buraya girip geçmişe bakmaya birşeyler paylaşmaya kalksam bir engel çıkıyor özledim sizleri iyisiniz inş
dün oruç nedeniyle geç saatte yedim maalesef ama yasaklı gıdalardan yemedim bugün ise karpuza olanhasretimi giderdim içim bayıldı bıraz ve bir iki köfte yedim napıym :26: menümü yazıym
sabah
peynir
mısır ekmeği
çay

ara
ceviz

öğle
karpuz
peynir
tam tahıllı ekmek

akşam
karpuz
4 köfte

çok şişim yaaa 2 gündür kendimi aşırı şiş hissediyorum dün iftaras uyu çok kaçırdım bugünde karpuzu midem genişlemese deeee
2 lt su

ii gecelerr herkesee

Misafirim vardı bugün kızlar yaa dün gece 2 de yattım sabah 8 de kalkıp kaldığım yerden devam işe birazı öğlende gitti annemler ve kayınvalidem akşamda kaldı anca görderdim onlarıda

çok yorgunum sabah beri totom anca yer gördü çok şükür atlattım ramazana kadar ağır misafir almam

banuşş kızım varya göbüşünde gitti hee valla sen bırak rejimi platesete karın egzersizlerine ağırlık ver bacaklar sutun mubarek yaw

bakamadım geçmişe kızlar ne oldu ne bitti bilmiyorum yarına artıkın hepinizi öptüm doğru yatmaya gidiyorum

canım Allah kabul etsin orucunu..karpuz şişirmiştir cnm.neyse su sadece akar gider..rahatlarsın..msndende görüşemedik..teldende..neyse bi ara telafi ederiz tatlım..tam çıkıyordum yazını gördüm

üzerime özellikle beyaz giydim kızlarrr............
banuuuuuuuuuuuuu diyette korumaya geç bence spora yüklen resim için teşekkürler

canım Allah kabul etsin orucunu..karpuz şişirmiştir cnm.neyse su sadece akar gider..rahatlarsın..msndende görüşemedik..teldende..neyse bi ara telafi ederiz tatlım..tam çıkıyordum yazını gördüm

oturamadım ki pek pc ye cuma gideceğiz ya hazırlıklar vs pek vaktim olmuyor telafi ederiz inş

Banuşum izlemin dediği gibi mandalı biraz açınca salıyor zaten kendini..Olmazsa youtube'a hair curl tutorial yaz çıkan sonuçlardan mutlaka bir şeyler öğrenirsin..Ulen maşa iştahımı kabarttınız kaç gündür ha

Nihaaalll
Teşekkür ederim :93::93:

Olsun canım evde bir film keyfi bile yeter
Çalışan insanlarsınız sonuçta..
Umarım çok güzel geçmiştir akşamın

deryoş muuuu

kurudu o kurudu

Yaaaaaa

Çoook tşkler Denizcim hayatımda attığım en doğru imzanın 2. yılını kutlucaz..İşallah hep böyle devam eder evliliğimiz...

Bir ömür inşallah nihalim, allah nazarlardan saklasın

deryaaaaaa
cnm kargo elime ulaştı çok teşekür ederimm
kefiri nasıl paketlemişsiniz öleee kuuuuuuuu
elleirnizeee saglık cnmm

Ben hep diyorum zaten kocam kargocu olmalıymış
Öyle bir paketler hayran kalıyorım her seferinde kargo işlerini ona devrederim hemen

Rica ederim kuzum, hiç önemli değil haydi plates zamanı

Eki Görüntüle 205949

banuşş bak bu tarz bir ayakkabı alabilirsin

siyahla kahve ile beyaz ile sarı ile her renkle gider
hemde çok rahat bunlar

kombinide ekledim fikir olur diye

elbiseyede gider şorta da

Ama ben, ya ben

üzerime özellikle beyaz giydim kızlarrr............

Banum ne diyeyim ki artık sana yani ne desem boş şu bacaklarına kollarına bak yani bunlar daha incelirse kötü durur
Aklını başına devşir şu fotolara otur gözlerini belerte belerte bak ve anla artık senin işin artık platesle

karpuzda çıkmışşş

kızım sen beni delirteceksin ne babeti yahuuu

unut babeti filan yok öle bişiy
tıngır tıngır giyeceksin topukluları bakem yiter gari

Ya ben ya ben

Bel ağrın temizlikten canım yakı filan varsa iyi gelir, dinlen artık biraz yavaş yavaş yaparsın..
Temizlik yaparken kendinizi heba etmeyin şöyle ya, canınızdan önemli mi :26:

Kızlaaaarrr
Bugün etek aldım 42 beden
Collezione ve rodin hill ' i çok seviyorum bedenleri geniş geniş...Hem normali de budur zati ne o öyle ufacık ufacık

42 beden şort denedim o da oldu...Azıcık dardı :93:
Aklım çok kaldı ya izmire gidiyorum ya daha rahat giyinirim orada şimdi..Etekte şortta 20 liraydı düşün düşün etekte karar kıldım çünküüüüü hayatımda hep giymek istediğim ve bu güne kadar beni daha kilolu gösterdiği için giyemediğim pileli eteklerdendi

Ben bu sefer çok yakıştırdım kendime ve ilk defa hem etekle hem şortla tezgahtarın karşısına çıkıp fikir sordum
Şort kısaydı baya nasıl cesaret ettim ben de bilmiyorum...Eskiden kuş kadar kabinde aynada cebelleşirdim terleye terleye bakardım sağına soluna..

Bu sefer çıktım şöyle yürüdüm arada arkama filan baktım rahat rahat

Offf nasıl güzel bir duyguydu

Şort çok güzeldi ama ya çok aklım kaldı :26:

Bu arada okullar kapanınca gideceğim izmire demin ablamla konuşup karalaştırdık..bu da beni çok sevindirdi çünkü bir kaç günüm kaldı diye iyice strese girip yemeye başlamıştım :18:
Şimdi bir haftadan fazla var yani 1- 1.5 kilo verebilirim sıkarsam, umutlarım yeşerdi tekrar

Bir de ablam deniz sezonunu açarız burada dedi allllaaaahhh izmirim ya izmirim

Nehir, izloş ablama konuyu açacağım umarım anlayışla karşılarda buluşabiliriz

deryoşum senin bu uzun boyuun avantaj mı dezavantajmı pek anlayamadım ama

bak bu terlikler de çok hoş senin için
üstünün süsleri değişiyor minik minik taşlı ama taban aynı
bence denemelisin bi
uzun yürüyüşler için ideal mi bilemem ama çok şık duruyor :82::82:

Markakurdu.com

İzloşum bu terlikler hep aklımdaydı ama yürürken şaklar mı diye merak ettim hep ...Uyuz olurum öyle mahalle karısı gibi
Aslında çok şık ve zarif babetlerde var ama ben o topuklunun bacağa kattığı estetiği istiyorum
İzmire yalnız gideceğim nasılsa ucuzundan alsam mı ne yapsam, hevesimi alırım

Ortim
Farkediyorum benim gibi sen de keyifsizsin bu aralar, hem maddi problemler hem bu isteksizlik yordu bizi
ah canımmm beni anlıyorsun ne yapalım artık herşey dört dörtlük olsa cennete ne hacet vardı

evet deryam yaaa ne o minicik bedenler lcw bedenlerinide seviyorum hitabetine bayılıyorum hee keyfim yerine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…