ah canımmm beni anlıyorsunne yapalım artık herşey dört dörtlük olsa cennete ne hacet vardı
evet deryam yaaa ne o minicik bedenler lcw bedenlerinide seviyorumhitabetine bayılıyorum hee keyfim yerine geliyor
lapamı yapıyorsunuz ? bende bende bende tatil öncesi bir lapalanıym
İzloşum bu terlikler hep aklımdaydı ama yürürken şaklar mı diye merak ettim hep ...Uyuz olurum öyle mahalle karısı gibi
Aslında çok şık ve zarif babetlerde var ama ben o topuklunun bacağa kattığı estetiği istiyorum
İzmire yalnız gideceğim nasılsa ucuzundan alsam mı ne yapsam, hevesimi alırım
Kızlaaaarrr
Bugün etek aldım 42 beden
Collezione ve rodin hill ' i çok seviyorum bedenleri geniş geniş...Hem normali de budur zati ne o öyle ufacık ufacık
42 beden şort denedim o da oldu...Azıcık dardı :93:
Aklım çok kaldı ya izmire gidiyorum ya daha rahat giyinirim orada şimdi..Etekte şortta 20 liraydı düşün düşün etekte karar kıldım çünküüüüü hayatımda hep giymek istediğim ve bu güne kadar beni daha kilolu gösterdiği için giyemediğim pileli eteklerdendi
Ben bu sefer çok yakıştırdım kendime ve ilk defa hem etekle hem şortla tezgahtarın karşısına çıkıp fikir sordum
Şort kısaydı baya nasıl cesaret ettim ben de bilmiyorum...Eskiden kuş kadar kabinde aynada cebelleşirdim terleye terleye bakardım sağına soluna..
Bu sefer çıktım şöyle yürüdüm arada arkama filan baktım rahat rahat
Offf nasıl güzel bir duyguydu
Şort çok güzeldi ama ya çok aklım kaldı :26:
Bu arada okullar kapanınca gideceğim izmire demin ablamla konuşup karalaştırdık..bu da beni çok sevindirdi çünkü bir kaç günüm kaldı diye iyice strese girip yemeye başlamıştım :18:
Şimdi bir haftadan fazla var yani 1- 1.5 kilo verebilirim sıkarsam, umutlarım yeşerdi tekrar
Bir de ablam deniz sezonunu açarız burada dedi allllaaaahhh izmirim ya izmirim
Nehir, izloş ablama konuyu açacağım umarım anlayışla karşılarda buluşabiliriz
benim minik meleğim hala uyumadı bu saate çocuk kalır mı benyatmadan yatmaz onu uyuturkende ben uyurum yaniiii bana müsade
iyi geceleeeer
hehehe bir tek burcumn olsun bana bir şey olmaaaazz
Lapa time lapa time burcumla yine yeni yeniden lapa time
selam kizlar banu ne hossun öyle,sende benim gibi bacakalrdan veriyorsun,bencede korumaya gec kilolunu...bende resim ekliyorum simdi
pek bi fark yok gerci ama olsun ,canim sikkin resim ekleyim en iyisi
selammmmmmmmmmmmmm
15 sqayfa okudum yaaa anca girebildim benim cadı bu aralar 12 demeden uyumuyor o uyumadan da bilgisayarı açmak olmuo gelip kapatıyor neyse...
banuuuuuuuuuuuu süper görünüyorsun bencede diyet miyet yapma bol su artı spor bence ...
deryacım aslında yarın lapa yapacaktım ama perşembe yapıcam sizinle beraber anca beraber kanca beraber... boş günümde sizlerden destek bekliom evdeyim kaçamaksız bir gün olur inşallah...
izlem varya senin yazdıklarından sonra gidip nasıl topuklu topuklu abıkkalar alasım geldi ama inşallah bu yaza bu arada kızım abıkka diyo ....
ayy derya demişsin ya şu daracaık kabinlerde deneyip terden sırılsıklam olmayı allahım ne işkence yaa bi de dışarda eşin bekler anlamsız bir surat ifadesiyle üstünü değişip çıkarsın noldu der ve sen hiççç aman sonra bakıcam die kendini kandırırsın...
bugün akşam bir avm ye gittik orda mol die bir mağaza var bi bakiim dedim ama tam kapanış saati idi uygun fiyatlı siyah bir badi buldum xl ve alayım dedim ordaki adam ne dese ii size bu olur ama aslında large da olur abooowwww ben bi sevin bi sevin nasıl mutlu oldum denemeden aldım evde gayet de hoş oldu wallaaaa...bi de xl tayt aldım hayatımda ilk defa ama onu daha denemedim biraz likrası az ama olsun dar olursa 1 ay sonra giyerimmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?