80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin yeter ki keyfin yerine gelirsin seherim
Dört dörtlük olmak zorunda da değil öyle ya da böyle biz kazanıyoruz işte, varsın tökezleyelim arada ne olmuş yani
Hayatta biz de dört dörtlük değiliz...Bir siyah bulutlar, bir güneşli günler hayat bu

benim minik meleğim hala uyumadı bu saate çocuk kalır mı benyatmadan yatmaz onu uyuturkende ben uyurum yaniiii bana müsade
iyi geceleeeer

evet şaklayabilitesi var canım

yazını seherin alıntısında gördüm
bravoo canım harikasın 42 bedene girme duygusu süperdir yaa
bende 75le 73 arası kiloda 42 beden eteklere girebilmiştim
bazı mağazalar 42+ satmıyorlar, 42ye kadar çalışıyorlar
size göre yok lafını duyacağını bilmemek süper bir duygu
geçen sene doğum günümde 42 beden bir elbise almıştım
resmen gözlerim dolmuştu

dedimya sana, şort da giyersin tulum da
büyük konuşma ben onu hayatta giymem gibi mesela , inankii zayıfladıkça aynaya daha bir güvenle bakıyorsun
önyargısız, biliyorsun kii süper olucak, cuk oturacak
yan kabindeki şişman kadınlar özenerek bakıcak
daha önce bizim baktığımız gibi
gibbii gibii gibiiii bu örnekler bizde o kadar çok kii

benim minik meleğim hala uyumadı bu saate çocuk kalır mı benyatmadan yatmaz onu uyuturkende ben uyurum yaniiii bana müsade
iyi geceleeeer

ayyyy sorma o meleğii
benimkide esneye esneye bir hal oldu ama
hala uyumuyor inatla
3 kez yatırdım çıktı geldi
emziği de vermiyoruz artık, ne zaman sızarsa o zaman uyuyor bu ara

deryacım yazıcaktım unuttum
senin için sorun teşkil ederse sıkıntıya sokma kendini ttalım yaa
biz seni çok sevdiğimiz için öyle bastırdık, görmek 1-2 saat sohbet etmek istediğimiz için
ablanın huyunu az çok biliyorsundur, gerçekten sorun olucaksa hiç sormayadabilirsin

selam kizlar banu ne hossun öyle,sende benim gibi bacakalrdan veriyorsun,bencede korumaya gec kilolunu...bende resim ekliyorum simdi
pek bi fark yok gerci ama olsun ,canim sikkin resim ekleyim en iyisi

selammmmmmmmmmmmmm
15 sqayfa okudum yaaa anca girebildim benim cadı bu aralar 12 demeden uyumuyor o uyumadan da bilgisayarı açmak olmuo gelip kapatıyor neyse...
banuuuuuuuuuuuu süper görünüyorsun bencede diyet miyet yapma bol su artı spor bence ...
deryacım aslında yarın lapa yapacaktım ama perşembe yapıcam sizinle beraber anca beraber kanca beraber... boş günümde sizlerden destek bekliom evdeyim kaçamaksız bir gün olur inşallah...
izlem varya senin yazdıklarından sonra gidip nasıl topuklu topuklu abıkkalar alasım geldi ama inşallah bu yaza bu arada kızım abıkka diyo ....

selam kizlar banu ne hossun öyle,sende benim gibi bacakalrdan veriyorsun,bencede korumaya gec kilolunu...bende resim ekliyorum simdi
pek bi fark yok gerci ama olsun ,canim sikkin resim ekleyim en iyisi

süreyya canım seninde çok kafaya takılacak bi yanın yok yahuu
o ilaç olayı filan gereksiz bence, boşu boşuna vücuduna yabancı madde alıyorsun ne olduğunu bilmeden
git yap tatilini, sen vücudunu tanıyorsun zaten
ona göre giyiniyorsun
sıkıntı yapma hiç, tatilden sonra bakarsın duruma göre

ayy derya demişsin ya şu daracaık kabinlerde deneyip terden sırılsıklam olmayı allahım ne işkence yaa bi de dışarda eşin bekler anlamsız bir surat ifadesiyle üstünü değişip çıkarsın noldu der ve sen hiççç aman sonra bakıcam die kendini kandırırsın...

bugün akşam bir avm ye gittik orda mol die bir mağaza var bi bakiim dedim ama tam kapanış saati idi uygun fiyatlı siyah bir badi buldum xl ve alayım dedim ordaki adam ne dese ii size bu olur ama aslında large da olur abooowwww ben bi sevin bi sevin nasıl mutlu oldum denemeden aldım evde gayet de hoş oldu wallaaaa...bi de xl tayt aldım hayatımda ilk defa ama onu daha denemedim biraz likrası az ama olsun dar olursa 1 ay sonra giyerimmmm....

ooyy yerim ben kızını
benimki de abboowww demeyi öğrenmişşş
kafamı şişirdi aboowww diye diye

al tabi yaa, şıkır şıkır, bayılırım
geçen pazar ayaklarım maf oldu, 6 yerinden su toplamış ayaklarım
o kadar yürüyeceğimzi bilmiyordum
yanlış ayakkabı seçmişim
en son açık hava çim bir restorana gitmiştik, çıkardım ayakkabıları
öyle koştum oğlanın peşinden ama
topuklu çok güzel oluyor inanki hemen alışırsın

şu 80 altına bi düşsem yaaa çok kaldım bu rakamlarda ayaklar napsın onca yükün altında ama inşallah olacak olacak...
neyse arkadaşlar ben kaçıom sabak erken kalkcam yine görüşürüz herkese ii gecelerrrr....

ahh canım hepsini hoş bir anı olarak hatırlıycasın inan kii
bende geçen yaz giymeye başladım taytları hayatımda ilk defa
şimdi çıkaramıyorum evde bile tayt üstü bluzlarla geziyorum
çok rahat

kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…