şu 80 altına bi düşsem yaaa çok kaldım bu rakamlarda ayaklar napsın onca yükün altında ama inşallah olacak olacak...
neyse arkadaşlar ben kaçıom sabak erken kalkcam yine görüşürüz herkese ii gecelerrrr....
süreyya canım seninde çok kafaya takılacak bi yanın yok yahuu
o ilaç olayı filan gereksiz bence, boşu boşuna vücuduna yabancı madde alıyorsun ne olduğunu bilmeden
git yap tatilini, sen vücudunu tanıyorsun zaten
ona göre giyiniyorsun
sıkıntı yapma hiç, tatilden sonra bakarsın duruma göre
VALLA KUUU öyle didi sakın didi yimeyin didi duydum ben karbonhidrat yiyin didi..ilakyyyyyy selam bacımmm
essahtanmı öle diyor dr meyve yemeyin spordan önceee niden acebaa ?
ozman bende sabahları kuruyemiş yirimm yavyummm oda tok tutarrr
izlemm in o yengeleirni ben bile biliyom ku sen nasıl bilmennn
yeni yıkanmış saçı şekillendirmek zor olabiliyor bir gün sonra yapsan yada biraz şekillendirici kullan ama saçını iyiceeeee kurutucan bacımm
çok sinirlendim yafuuu duşumu aldım saçlarıma maşa yapayım dedimmm amaa nerde anacım yok bezeremiyoum yaaa izlem dedigin gibi alttan aldım tutamı ucuna kıstırıp doluyorum ama bu kezden maşayı çkemiyorum:26::26::26: 1 tanecik bukle yapabildimm 1 tutam saçla bbaya bi ugraştım sonra sinirlendim kendme kaldırdım maşayı
aldım elime düzleştiriciyi ve yine düz saçlarım oldu.....................
ayyy vallahi ne güzel anlatıyon izlem kuuu artık rahata erdin bacım darısı bizim başımıza...ben o kadar yyorum artık canım
hergün dondurma filan yiyorum akşamları
bi akşam olmasa diğer akşam yiyorum
1-2 avuç çiğdem yerim
çok etkilemiyor artık onlar beni :26:
sabitim ama vermiyorum
57 olmak için az daha mı dişimi sıksam acaba, yoksa böyle idare edim
kendimi sıkmıyım mıı :26::26::26:
hergün 100tane mekik çekiyorum yatmadan
birde srepper yapıcam sıkılaşmak için
kilo kaybı olsada olur olmasa da senin de dediğin gibi
banuşşşş bacakların çokkkkkkk iyi görünüyor hiçbişiy yokkkk kuuu yukardan iki üç kilo versen sonra bölgesel çalışsan iyi olur sanırım..ama önceki tontiş resimlerine göre şimdi manken gibisin yani maşallah canım
selametle canım:80:iyi geceler kızlar hepiciğiniz kendinize iii bakın yarın görüşrüz
senin bişeyin yokki kilon süper boyunda uzun gibi dimi yanılmıyorum..bence çok iyi duruyorsun..kızının odası da çok güelmiş güle güle yaşasın canımEki Görüntüle 206195 Eki Görüntüle 206194 kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin
ooooo ilkoşşşş naparsın la bu saattee
kocayı uyuttun damı geldin
Eki Görüntüle 206195 Eki Görüntüle 206194 kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin
ilkay sagol canim,yok canim nerde bende boy164 lügüm kiyaffetten kiyafete degisiyor tabi,beyaz badi,tshirt giymek cok istiyorum ama giyince ozaman asil bütün yaglar kabak gibi cikiyor
bugün cocuk doktorundaydim,uzun boylu bir kadin geldi kilosuda süper incecik beli var,ama o güzelim kiloya okadar rüküs giymiski,allahim bu kilo bende olacak neler giyerdim neler,sonra bi kadin daha geldi türktü o ,klasik su siyah kirmizidan öyle bir tiksindimki,siyah dar uzun etek,kirmizi klasik gömlek,kirmizi topuklu ayakkabi....artik görmek istemiyorum siyah -kirmiziyiiiiioda zayifdi ama rüküstü
nasıl gözlemlemişsin kuu öle
kırmızı siyah uyumunu ben çok severim ama
modern kombin olursa hoş oluyor
şu ara şifonlara taktım bende elbiselerde bluzlarda çok hoşuma gidiyor püfür püfür...
sifonu bende cok begenirim,ama hep alisila gelmis kirmzisi siyah uyumu hic modern degildi,sira bekle bekle canim sikidli bende elalemi izledim ,sirayla alman cocuklari geldi ,benim kiz yanlarinda karakoyun gibi kaldisari sac mavi göz,sari sac yesil göz,sarida beyaz sari varya öylelerinden,bir sirinler birde sarisin olcagini bilsem öyle birtane daha dogurudum
evet şaklayabilitesi var canım
yazını seherin alıntısında gördüm
bravoo canım harikasın 42 bedene girme duygusu süperdir yaa
bende 75le 73 arası kiloda 42 beden eteklere girebilmiştim
bazı mağazalar 42+ satmıyorlar, 42ye kadar çalışıyorlar
size göre yok lafını duyacağını bilmemek süper bir duygu
geçen sene doğum günümde 42 beden bir elbise almıştım
resmen gözlerim dolmuştu
dedimya sana, şort da giyersin tulum da
büyük konuşma ben onu hayatta giymem gibi mesela, inankii zayıfladıkça aynaya daha bir güvenle bakıyorsun
önyargısız, biliyorsun kii süper olucak, cuk oturacak
yan kabindeki şişman kadınlar özenerek bakıcak
daha önce bizim baktığımız gibi
gibbii gibii gibiiii bu örnekler bizde o kadar çok kii
deryacım yazıcaktım unuttum
senin için sorun teşkil ederse sıkıntıya sokma kendini ttalım yaa
biz seni çok sevdiğimiz için öyle bastırdık, görmek 1-2 saat sohbet etmek istediğimiz için
ablanın huyunu az çok biliyorsundur, gerçekten sorun olucaksa hiç sormayadabilirsin
ayy derya demişsin ya şu daracaık kabinlerde deneyip terden sırılsıklam olmayı allahım ne işkence yaa bi de dışarda eşin bekler anlamsız bir surat ifadesiyle üstünü değişip çıkarsın noldu der ve sen hiççç aman sonra bakıcam die kendini kandırırsın...
bugün akşam bir avm ye gittik orda mol die bir mağaza var bi bakiim dedim ama tam kapanış saati idi uygun fiyatlı siyah bir badi buldum xl ve alayım dedim ordaki adam ne dese ii size bu olur ama aslında large da olur abooowwww ben bi sevin bi sevin nasıl mutlu oldum denemeden aldım evde gayet de hoş oldu wallaaaa...bi de xl tayt aldım hayatımda ilk defa ama onu daha denemedim biraz likrası az ama olsun dar olursa 1 ay sonra giyerimmmm....
şu 80 altına bi düşsem yaaa çok kaldım bu rakamlarda ayaklar napsın onca yükün altında ama inşallah olacak olacak...
neyse arkadaşlar ben kaçıom sabak erken kalkcam yine görüşürüz herkese ii gecelerrrr....
Eki Görüntüle 206195 Eki Görüntüle 206194 kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin
canim öylede cok takintiliyim...kilo verdin vermeisne ama daha cok bacak ve yüzümden gitti,bileklerim,kollarim incecik kaldi ama göbek kismi bir türlü gitmedi,onun okadar yavas erimesini bekleye bekleye yoruldum...kardesimin dügünü var cumartesi ,abiye almaya gittim satici kiza diyorum,eee göbegimi belli etmesin yanlarimin cikmasin,giydigim elbiselerin daha cok acaba cikintisi oldumu diye ona dikkat ediyorum renginden ziyade,aldim bir siyah elbise,esim bile diyor bürünceksin yine siyahlara
ayyy harika canım kızının odası
yatak ikeadan sanırım
evimde yerim olsa kendime keyif köşesi yapmak çok istemiştim bunu koltuk olarak
renkli puff yastıklarla ama işte yer yok
allah güle güle oturmak nasip etsn inşallah
abartıcak bir durumun yok yahuu
bırak takıntı yapma
hepimizin, vucuduna göre fazla bölgesi var
önemi olan ona göre gyinmek, senin yerinde olsam aslaa siyah almazdım
püfür püfür uçuş uçuş bişiy alsaydın keşke :26::26::26:
ee canm daha ne olsun boyun bence ideal çoook uzun boyu sevmiyorum çok kısayıda tabii bence çok ideal bir boydasın ..ben napim ya kuuuu 157-158 civarı
HEHE ben genellikle çok dikkatsizimdir detaylara bakmam hatta bazen kabaca bile bakmam dikkatim o anki konsantre olduğum konudadır..amaaa dediğin gibi mesela bende hamile iken kontrollere gittiğimde beklerken kadınları okadar çok incelerdimki tepeden tırnağa detaylı olarak bunu da elimde olmadan yapardım yani bir bakardım ki dikmişim gözlerimi inceliyorum ...ne giymiş yakışmışmı karnı ne kadar çıkmış ayakkabısı çantası..ama çok rüküşlerdi gerçekten hamile iken ben hep fönlü makyajlı bakımlı gezdim..kıyafetlerim çok şıktı ..doktora giderkende ayrıca bir özenirdim bu hep böyle olmuşştur gerçi..böyle pasaklıları görünce doktor nasıl bakıyor diyorum yaa..adama yazık değilmi..
günaydınn günaydınnnnnn n topigmin çıtır hatunları
resimleirm için yapılan güzel yorumlara teşekürü borç bilirim ama ama ama ben biraz daha zayıflamak istiyorum en az 60 olayım diyorum 58 bende çok kötü durucak gibi :26::26::26::26:60 oldugumd abir foto ekleirm görürsünüzzzz 3 ay sonra anca olurum gerçii
akşama beni en son 5 ay önce gören ve eski halimd esürekli rencide edipp
canımı sıkan beni aglatan kardeşimin yanına gidicem askerdne izinli geldi
onu her gördügümd ebir lkez daha sarılıyorum aklımı başıam getirdigi için
şimdi işleirmi yapayım bebele ruykuya banu plateseeee
sabahta 45 dk yürüdümm
öglene meyve yiycemmm yemek olarak kafaya koydum bacularrrr
günaydın kızlar.hepimiz için mutlu bir gün olsun bugün.özledim valla sizi.dün giremedim temizlikten dolayı evdeydim.ama bütün gün aklımdaydınız valla.acaba napıyolar diye düşünüp durdum.şimdi geçmişe dönüp merakımı gideriyim :79::79::79:
bugün cocuk doktorundaydim,uzun boylu bir kadin geldi kilosuda süper incecik beli var,ama o güzelim kiloya okadar rüküs giymiski,allahim bu kilo bende olacak neler giyerdim neler,sonra bi kadin daha geldi türktü o ,klasik su siyah kirmizidan öyle bir tiksindimki,siyah dar uzun etek,kirmizi klasik gömlek,kirmizi topuklu ayakkabi....artik görmek istemiyorum siyah -kirmiziyiiiiioda zayifdi ama rüküstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?