nihal
ayıptır sorması am acnm yaırm pansiyon ne kadara maal oldu
bizde önce öle bişiy düşüdük am aosnra va zgeçtik yaa çocuklarla dışarda dah açok masrafımız olur diye
filizcim
krem karamel kek tarifni alabilimiyim yaaa
diyet topigind eolacak iş dgeil amaa misafirme yapıcam
Eki Görüntüle 206195 Eki Görüntüle 206194 kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin
lapamı yapıyorsunuz ? bende bende bende tatil öncesi bir lapalanıym
izlem bende platformlu topuklu ayakkabı alacagım sırf evde giymek içinnnnvalla bayılıyorum onlara düşünsenize beni bulaşık yıkarken yada süpürge yaparken ayakkabılar ayagımda ee ne yapayım dışarda giyemem eşarbın altında çok tikkat çekerler yaaa :78:
derya bende yarın size katılmak istiyorumm lapa yapmak istiyorummmm benide aranıza alırmısınızz
pirinç lapası yanında neler yiyebilirim ara ögünlerde falan ben 1 kere yapmıştım oda yarım yamalak bilgi verirseniz sevinirim fıstıklar :81:
tarif için teşekkür, özelliğini merak ettim :44: vütcuttan, yağmı, ödemmi atıyor yani özelliği nedir, bide kaç gün yapılıyor, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :111:Bende mi böyle yapsam acaba
Ohhh harika lapacılar çoğalıyor
Denizcim 1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı suyla haşlıyorsun.Ben içine domates doğruyorum naneyle filan çorba gibi oluyor...Aralarda da salatalık sebze malzemeleri serbest. Hayvansal ürünler yasak.Yoğurt gibi..
Meyve de yiyebilirsin ama ben pek tercih etmediğim için 1 elma yiyorum sadece.
selam kızlar..
nasıl keyifler...dünkü keyifsizliğim devam ediyor ama hastalandım sanırım ondanmış..boğazım ağrıyor..kuru öksürük var ve çok halsiz hissediyorum..
bugün evlilik yıldönümümüz malum akşam dışarda yemek yicez..protein yerim sadece ama yine de düzenim bozulcak diye üzülüyorum..
yarın da en yakın arkadaşımın doğumgünü..yine dışarda olcaz...
eçmişi okuyordum yarım kaldı ona döneyim bari..
tarif için teşekkür, özelliğini merak ettim :44: vütcuttan, yağmı, ödemmi atıyor yani özelliği nedir, bide kaç gün yapılıyor, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :111:
Midem Bulanıyor Çok Feci Bir Şekildee
canım sana sabır diliyorum gerçekten ben bir egenin peşinde maskara oldum sne ne haldesin allah bilir..allah kolaylık versin bende egeye çok bağırıuyorum cazgır bir hatun oldun kuuu..bu araa çocuklar beni zıvanadan çıkardı iice yaaaa
oturup aglaıdm artık sinirdennnn
canlarını acıtıyorumm ve üzlüyorum daa
çok arsız oldularr
kızlar bugün moralim biraz bozuk gibi sebepsiz canım sıkılıyo.her şeyi yanlış yapıyorum.aptala döndüm3 gündür iştahım yok buna sevinmem lazım ama sevinemiyorum çünkü bişey yemediğim için baş ağrısı yapıyo ağrı kesicide almak istemiyorum gerildim iyice:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?