80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihal
ayıptır sorması am acnm yaırm pansiyon ne kadara maal oldu
bizde önce öle bişiy düşüdük am aosnra va zgeçtik yaa çocuklarla dışarda dah açok masrafımız olur diye

Banucum çok haklısın tatile gittin mi herşey dahil tabi daha uygun oluyor da zaten bizim en fazla yarım pansiyon dışında Kaş'ta başka şansımız yoktu..Gidenler bilir orda en çok pansiyon,butik otel falan var ..genelde oda kahvaltı çalışıyorlar..ben bir oel beğenmiştim kişi başı tek gün sadece oda kahvaltı 79 a geliyordu..ben de yuh dedim herşey dahil oteller var o fyata başka yerlerde.. vermem dedim..sonra netten bu acenteyi buldum erken rezervasyon kampanyasındnan yararlandık..bizim 7 gece 7 gün iki kişi yarım pansiyon 893..12 ay taksitle ve Kasımda başlıyor canım..bana uygun geldi...bilemiyorum..

filizcim
krem karamel kek tarifni alabilimiyim yaaa
diyet topigind eolacak iş dgeil amaa misafirme yapıcam

Günaydın kızlar

Banucum şimdiden ii eğlenceler bende 5 yıldızlı otele 2 kere istanbul'da kaya ramada plaza birde marmariste balayında gitmiştim allahım her gittiğimden +3-4 kiloyla geri döndüm.ben sürekli tatlı yiyenlerdenim öyle güzel süslüyorlar ki her akşam en az 2 tatlı yiyordum:))

kek tarifi(krem karameli sevenler bayılıyor, eşim sadece kekini yiyor o nun pek arası yok )

Krem Karamelli Kek

Malzemeler:

Yarıdan fazla su bardağı şeker (yakmak için)
Krem karamel için:
500 gr süt
3 yemek kaşığı şeker
4 yumurta
vanilya
limon kabuğu rendesi
Kek için:
3 yumurta
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
vanilya
limon kabuğu rendesi
*Kesinlikle kelepçeli kalıp kullanılmaz!

Hazırlanması:

Yarım su bardağı şekeri teflon tavada yakın ve ortası delik veya düz bir kek kalıbının tabanına yayın. (Kalıp yağlanmayacak)
Krem karamel için süte tüm malzemeleri katın ve mikserle güzelce çırpın. Bu karışımı da kek kalıbına boşaltın. (Ben önceden krem karamelle ilgili okuduklarıma dayanarak sütü fazla köpürtmemeye çalıştım)
Keki hazırlayın. Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Vanilya ve limon kabuğu rendesini katıp çırpmaya devam edin. Süt ve sıvıyağı katın. En son birlikte elediğiniz un+kakao+kabartma tozu karışımını da ekleyin ve keki de kalıba boşaltın. (Bu tuhaf görüntü sakın gözünüzü korkutmasın.)
Pastayı benmari usulü yani içi sıcak su dolu bir tepsinin içine oturtarak önceden ısıtılmış fırında 175C'de pişirin. (Ben kalıbı bir rosto kabının içine oturttum ve rosto kabının 3/4'ünü kaplayacak kadar kaynar su koydum.) Fırına göre pişme süresi kekten daha uzun sürebilir bir kürdanla kontrol edin.
Pişen pastayı dışarıda soğuttuktan sonra mutlaka bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün KENARLI bir tabağa ters çevirin. (bir bıçakla kenarları ayırın ve gerekirse kalıbın altını çok hafif ateşe tutun veya 10sn. kadar sıcak suya batırın)

afiyet olsun....ilk denediğimde allahım nasıl olacak üst üste döküyorum ama bakalım ne çıkacak demiştim süper bişey çıktı ortaya:)

selam kızlar kızım uyuyor meyvesini hazırladım uyanmasını bekliyorum

burda felaket bir sıcak var şu anda dışarı 32 derece görünüyor ama bence güneşte daha fazladır akşam bu sıcak hava biize hamam gibi bir ev olarak geri dönücek hersene en az 4 ay elektirik idaresine çalışıyoruz bıktık yaa

günayın fıstıklarrrrr hepimiz için güzel bir gün olsun inşallahhh

banucum resimlerine bayıldım şekerim ikiz annesi demeye bin şahit ister bende arkadaşlarıma katılıyorum yan simitlere göbege agırlık verip çalışsan yeter.tatile kadar müthiş incelirsin eminim

zuzum canım senin bence sorun edilecek bi kilon yokki banu gibi sende göbek çalışsan yeter boyunda gayet ideal canım.bu arada kızının odasınaa bayıldımbende kızımın odasında değişiklikler yapacagım bu yaz bakalım neler var magazalarda :82:

izlem bende platformlu topuklu ayakkabı alacagım sırf evde giymek içinnnn valla bayılıyorum onlara düşünsenize beni bulaşık yıkarken yada süpürge yaparken ayakkabılar ayagımda ee ne yapayım dışarda giyemem eşarbın altında çok tikkat çekerler yaaa :78:

Günaydınnn Herkeseee

Kilomda Bir Değişiklik Yok Hala :2:
2 Günüm Var Cumaya Ben Sabit Bildirimi Yapmak İstemiyorum Yaz Geldi
Az Çok Vermem Gerek Artık Günde 1 Saat Yürüyüşlerine Başlıyorum
Sonra Saçımı Bronz Kahve Yapcam Bunun İçinde 74 73 Kilo Falan Olmam Gerek Şart Koydum Kendime
Saçlarımda Uzun 1 Karş Daha Uzasa Belimde Oluyorr
Canım Sıkkın Dikkat Etmem Gerek Artık Yediklerimeee

Son düzenleyen: Moderatör:
derya bende yarın size katılmak istiyorumm lapa yapmak istiyorummmm benide aranıza alırmısınızz

pirinç lapası yanında neler yiyebilirim ara ögünlerde falan ben 1 kere yapmıştım oda yarım yamalak bilgi verirseniz sevinirim fıstıklar :81:

meraba hahımlar, merak ettiğim verdiğiniz menü listeleri ile ayda kaç kilo verebiliyorsunuz, bende kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorumda

Günaydiiinnn Citir Hatunlaaar

Nasilsin Bakimmm , Umarim Herkezin Sagligi Ne$esi Yerindedirrr

Almanyada Havalar Iyice Bozuldu Bugünde Yagmurlu
Nerdeyse Sel Götürecek Ve Ben Eve Mahkumum ..
I$ Yerinden Sabah Arandim Bana Göre Yapilcak Bisi Yokmu$ Gelmene Gerek Yok Dediler ..
Sevinsemmi Üzülsemmi Bilemedim .. Hava Böyle Olunca Gitmedigim Iyi Oldu Ama
Evdede Canim SIKILCAK ...

Bide $u Bagirsak Hastalindan Iyice Korkmaya Basladim Ya
Bizim Buradada 2.Ki$i EHEC Hastaligina Yakalanmi$
Ama Hangi Yiyecekten Veya Neyden Geldigi Hala Tespit Edilemiyor ..
Eve Salata Namina Bi$ey Almiyoruz , Kuru Kuru Gidalardan Besleniyoruz Resmen ..
Yakinda Meyvelerede Bi$ey Cikarirlarsa Ozaman Ayvayi Yedim I$te
Tek Severek Yedigim $ey Meyve ..

Bunlari Düsüne Düsüne Bugün Migdem Bulaniyor Karnim Agriyor
Piskolojik Benimkisi Yakalancam Korkusuna

Bi Kez Daha Deliligime $ait Oldunuz Böylece :86:
Bi Kac Civata Eksigim Var Herseyi Kafaya Takiyorum

Bende mi böyle yapsam acaba

Ohhh harika lapacılar çoğalıyor
Denizcim 1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı suyla haşlıyorsun.Ben içine domates doğruyorum naneyle filan çorba gibi oluyor...Aralarda da salatalık sebze malzemeleri serbest. Hayvansal ürünler yasak.Yoğurt gibi..
Meyve de yiyebilirsin ama ben pek tercih etmediğim için 1 elma yiyorum sadece.

bu araa çocuklar beni zıvanadan çıkardı iice yaaaa
oturup aglaıdm artık sinirdennnn
canlarını acıtıyorumm ve üzlüyorum daa
çok arsız oldularr

kızlar bugün moralim biraz bozuk gibi sebepsiz canım sıkılıyo.her şeyi yanlış yapıyorum.aptala döndüm 3 gündür iştahım yok buna sevinmem lazım ama sevinemiyorum çünkü bişey yemediğim için baş ağrısı yapıyo ağrı kesicide almak istemiyorum gerildim iyice:18::18::18:

selam kızlar..
nasıl keyifler...dünkü keyifsizliğim devam ediyor ama hastalandım sanırım ondanmış..boğazım ağrıyor..kuru öksürük var ve çok halsiz hissediyorum..
bugün evlilik yıldönümümüz malum akşam dışarda yemek yicez..protein yerim sadece ama yine de düzenim bozulcak diye üzülüyorum..
yarın da en yakın arkadaşımın doğumgünü..yine dışarda olcaz...
eçmişi okuyordum yarım kaldı ona döneyim bari..

tarif için teşekkür, özelliğini merak ettim :44: vütcuttan, yağmı, ödemmi atıyor yani özelliği nedir, bide kaç gün yapılıyor, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :111:

derya sagol canım tarif ettiğin için.yarın bende yapacagım inşallah.şuan regliyim belki biraz iner şişlikler lapa sayesinde

Geçmiş olsun nihalcim :26:

tarif için teşekkür, özelliğini merak ettim :44: vütcuttan, yağmı, ödemmi atıyor yani özelliği nedir, bide kaç gün yapılıyor, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :111:

Ödem attırıyor bu detoks..Regl döneminde yapılırsa daha faydalı olacağı söyleniyor ama ben denemedim..
2 günde yapan var ama ben hep 1 gün yaptım..

Midem Bulanıyor Çok Feci Bir Şekildee

Geçmiş olsun canım, neden acaba ne yedin ki bugün :26:

Ayyy herkes hasta topikte :84::84::84:

bu araa çocuklar beni zıvanadan çıkardı iice yaaaa
oturup aglaıdm artık sinirdennnn
canlarını acıtıyorumm ve üzlüyorum daa
çok arsız oldularr
canım sana sabır diliyorum gerçekten ben bir egenin peşinde maskara oldum sne ne haldesin allah bilir..allah kolaylık versin bende egeye çok bağırıuyorum cazgır bir hatun oldun kuuu..

geçmiş olsun canım...neden iştahın yokki hasta falan değpilsindir inşallah ..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…