80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herhalde hepimizi en çok giremedigimiz bedenlere girmek motive ediyor. bende gecenlerde pazardan esorfman altı aldım. en hızlı alışverişimdi herhalde çünkü ben cok oyalanırım karar vermem hemen. gittim bi modele baktım adam l sini cıkardı bunun xl si yokmu dedim. bu sana olur abla dedi daha küçügünü vercem boy var kısa gelir diye bunu verdim dedi. ama ben nasıl gaza geldiysem o an l sini aldım geçtim. modelde likralı degil. eve geldim bi denedim dar önü kapanmıyor eh zekiye dedim sen ne bakıyosun adamın lafına

Eki Görüntüle 206195 Eki Görüntüle 206194 kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin

zuzum gerçektende senin öyle cok fazlalıgın yok kendini çok kasmadan birazdaha versen yeter.
ah bu yataklar cok hosuma gidiyor. allah nasip ederde bebişim olursa ona heküçük yataklardan alıcam hemde bunlardan büyüne kadar benim köşem olacak sonra onun yatagı. çok hoş görünüyor gerçektten güle güle kullansın fıstık

banu 60 yeter sana zaten bacaklara lafım yok sütün mubarek sporla üst kısmı yok ettinmi allaaahhh

tarifi hemen kop- yapıştır yaptım tşkr ederim tarif için. temizlikten sonra agırlayacagım 3 posta müsafir varda

ben bu hafta yapamıycam sanırım temizlik var ikisi bi arada çekilmez gibime geliyor cesaret edemedim. ama sizi duydukca canımda kalıyor. topik nasılda teşvik ediyor insanı süpersiniz

deryacım lapayı 2 gün mü yapacaksınız?
bende size katılsam akşamdan yapıp iş yerine getirsem lapayı nasıl olur, daha mı kötüleşir tadı soğuk soğuk, acaba burada mı pişirsem?
1'e 3 bardak su ile haşlanacak tuzsuz dimi?
birde ara öğünlerde seçeneklerimiz neler ve miktarları ne kadar olmalı?
toplamda 3 çay bardağı pirinç yenilecekti değil mi?
walla derya senin anlatmaktan taakatin kalmadı ama lapa yapmak isteyince bir deneyimlilere tekrar tekrar sormak gerekiyor.biara burcu'da anlatmıştı ama o zaman yapmayı düşünmediğim için pek dikkat etmemişim...
Burcu canım dikkat et haberlerde çıkıyor allah korusun en çok diyet yapanlar etklenmiş.yediklerinize çok dikkat edin....

Banucum allah sabır versin...benim eltimin oğlu düz duvara tırmanırdı çıldırtırdı.allahım eli heryerde, evin altını üstüne getirir ,istediği olmayınca ağlar hatta vurur,küfrederdi.cezalandırma,dayak işe yaramazdıtaki okula başladı uslandı o kadar değişti ki halkası bile var artık...:))çok sewiyorum kuzuyu o da bana yenge yenge der etrafımda gezer...

banucum hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunları çocuklar bazen hakikaten deli ediyorlar insanı.birde sen stresliyken çocuklarda inadına dahada huysuz oluyorlar biraz dışarı çıksanız belki açılırsınız canım

merhaba

bende 83.5 kiloyla aranıza katıldım, umarım zayıflarım kurturulum bu yükten

30 dk plates yaptım geldim ahh kaburgamla başım belada yapıyorum amaa sanki zor olcak bu iş:26::26::26::26::26:

filiz kek tarifn için tşkler cnm ama ççok fazla yumurt a var ya tadı nasıl oluyor:26::26::26:

kızlar valla ben babanneye 1 gün gönderiyorum huyları degişp gliyor,uzun süre göndermiycem bir daha

koca bir dilim karpuz yedim ögle yemegi niyetine
yanında 1 kase tarçınlı yougrt ara ögünde ne yiycme ben şimdii
yine meyve yerim olmazsaa

geçmişin bir kısmını okuyabildim daha, ne güzel muhabbetler olmuş. aklımda kalanları yazayım.
deryacım apoletlerini çok beğendim. özellikle boncuklu olanları
banucum. Allah kolaylık versin tatilde ama dediğin gibi yanında eşin olunca herşey daha kolay olur. kemer tarafı harika. geçen sene balayına biz de kemer göynük e gittik
semacım karşılaştığın insan gerçekten sinir bozucu. bunlara ya güzelce cevap verip susturacaksın ya da ortamı terkedeceksin. ben de cumartesi sinir oldum. eşim tarafından bir tanıdık,. çocuk yap diyip duruyor. herşey zamnındaymış. sanki doğurunca bana yardım edecek. bunu söyleyen kadının kızları benle yaşıt ve daha evli bile değiller...benim yerime eltim verdi ağzının payını. ben pek cevabını veremem sonra da kendimi üzer dururum

Son düzenleme:

karpuzla beyaz peynire bayılırım bennnnnnn..dün yedim bende ikisini..acıkıyorum yavaştan ben ne yesem ki kuuuu kalorisi az olan ama doyurucu olan nnnnnnn nnnnnn nnnnnn

banuuu

öyle diyorsun ama çocuklar için genede arada sırada başkasına gitmeleri her baskımdan iyi olmuyor mu yaaa acık kafanı dinliyorsun şöyle kendine geliyorsun...ayyy benim bırakcağım kimse yok akkkkşama kadat toto totoyayız egeyle annem burda olsa gönderirdim arada yaa..kaynanam bacaklarında sorun var eğilemez oturamaz kalkamaz rahatlıkla bakamaz egeye..

ilkayyy
anlaşmıştık hani toparlanıyordukk naptın hespalıyormusun kaloriyi
bak ben metamı çalıştırmak için az ve sık yiyorummm

çocuk olayıda ii oluyor tabiki gitmeleri ama kv hiç kızmıyorlar hatta biz kızıyoruz diye bize siteme idyorlar belki kıyamıyorlar ama eminim hep birlikte durdsalar onlarda bi yerden sonra kızmaya başlarlarr

tatlım evet güzel bir sohbet iyi olur
nehir çalışıyor biliyorsun, ya cumartesi öğleden sonra
yada pazar günü herhangi bir saatte olabilir görüşmemiz
akşamları zaten sen çıkamazsın sanırım
sen gel bir konuş da ayarlarız bir şekilde

allah kolaylık versin yaa
herkes aman yaz gelmedi yaz gelmedi diyorlardı
ben de kızardım aman gelmesin az serin serin oturralım diye
o sıcak hiç çekilmiyor yaa, nefes alınmıyor resmen
allahtan evimiz serin oluyor, sıkıcı olmuyor ama şöyle otururken hep düşünürüm
bu sıcakta dışarda işi olan tarlada bağda çalışanlara allah kolaylık versin diye
çok tehlikeli yaa

denizcim neden dışarda giymiyorsun yaa
normal ayakkabı olarak babet mi giyiyorsun hep
bizim yakınımızda ilahiyat fakültesi var
dışarı çıktığımızda ordan geçiyoruz, ayy o kadar şıklarki kızlar
maşallah diyorum her gördüğümde, o pardesüleri, eşarpları
bağlama şekilleri ayakkabılarııı
hayran kalıyorum her gördüğümde,
geçen gün dayanamadım bi tanesine ya ne kadar şıksın vallahi süper görünüyorsun dedim
kız da şaşırdı teşekkür etti çok sevindiğini söyledi
lacivert bir pardesüsü vardı omuzlarında apolet gibi parlak değil ama kumaştan
değişik bir modeldi, eşarbıda beyazlı lacivertli çapa deseni vardı ayakkabısınında onu kapalı arkası açık çok tatlı keten bir platform topuklu ayakkabıları ve çantası da çok uyumluydı bayıldım yaa
demem o kii, kendini frenleme, artık kapalı bayanlarda çok şık giyiniyor
senin için temiz olduktan sonraa, değer yargılarını içinde taşıdıktan sonra

selam kızlar, geçmişe gideyim, 40 sayfa falan olmuş sanırım

allah kolaylık versin

Midem Bulanıyor Çok Feci Bir Şekildee
1 avuç leblebi ye canım

deryaaaaa

seni seviyorummmm kuuuuuuuuuuuuuu
bende seni seviyorum ne olcak

ay hiç güleceğim yoktu yaa
sen çok yaşa kızz

kızım banu hiç keyif yapmıyor kii
çocukları gönderdi mi evi kırklıyor mübarekk
uzat şöylee ayağını bak keyfine, madalya mı takıyorlar kendini paralayınca
temizlik çok nankör yaa,
bu tozların hiç işi gücü yok mu bilmem

karpuzla beyaz peynire bayılırım bennnnnnn..dün yedim bende ikisini..acıkıyorum yavaştan ben ne yesem ki kuuuu kalorisi az olan ama doyurucu olan nnnnnnn nnnnnn nnnnnn

yaa biz daha hiç karpuz almadık eve
daha tam tadı yoktur diyee
çok şey mi kaçırıyorum kii :26::26::26:

aman dikkat edin çok yüksek şekeri var diyetisyenler önermiyor kavun karpuz

biz daha yeşil eriğii bırakamadık

az sonra bende resim ekliycem
taytla çektim
birde siz bakın, diyeti bu ara askıya aldım
spor yapmaya çalışıyorum mekik ve stepper

izlemmmm
benim alt komşumda aynı şyi diyor bana çocukları bir gün keyif için gönder allah aşkına uzat ayagını otur diyor ama iş bitmiyorkiiii
komşunun tozlarıda bana geliyorr

valla karpuzu 2. alışımız ilki fiyaskoydu bu ii çıktı
ben bu yıl karpuza aş erdim rsmen
eçen yıl agzıma süremedigim için
yanında tarçınlı yogurt yedimki şekeirmi dengelesin

ama baya bi kocamandı yedigim yaaa

yaa ben de bu konusda kara kara düşünüyorum kızlar..benim kardeşimin kızı var 2 yaşını doldurcak Temmuzda..İki tarafın da ilk torunu herkes deliriyor bne de dahil..nineler dedeler çok şımartıyorlar ..benim de kimske yok biliyorsunuz İstanbulda..Eğer Allah nasip eder de olursa doğumizninden sonra annemle babam gelecekler bakmaya büyük eve de o yüzden taşındık hatta koloni halinde yaşamaya uygun olsun diye..anneden terbiye almazlar çok şımarırlar (aaa iki tene mi olcak nedir Allah söyletti herhal)ben de hiç istemiyorum ama napabilirim yine bakıcıdan iyi bakar anacım..Kayınvalidem de bebek meraklısı resmen baskı yapıyor bize hadi hadi diye olursa o da bakmak isterve ara sıra gelse bile çok şımartır...keşke kendi çocuğumu kendim büyütme şansım olsaydı..

az sonra bende resim ekliycem
taytla çektim
birde siz bakın, diyeti bu ara askıya aldım
spor yapmaya çalışıyorum mekik ve stepper

ya İzlemcim yeri gelmişken sorayım hep aklımda unutuyorum sen sadece ilk başlarda bir süre spora gititn değil mi sonrasında spor yapmadın diye biliyorum...biryerinde sarkma da yok maşallah..nasıl başardun toprağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…