ayy derya demişsin ya şu daracaık kabinlerde deneyip terden sırılsıklam olmayı allahım ne işkence yaa bi de dışarda eşin bekler anlamsız bir surat ifadesiyle üstünü değişip çıkarsın noldu der ve sen hiççç aman sonra bakıcam die kendini kandırırsın...
bugün akşam bir avm ye gittik orda mol die bir mağaza var bi bakiim dedim ama tam kapanış saati idi uygun fiyatlı siyah bir badi buldum xl ve alayım dedim ordaki adam ne dese ii size bu olur ama aslında large da olur abooowwww ben bi sevin bi sevin nasıl mutlu oldum denemeden aldım evde gayet de hoş oldu wallaaaa...bi de xl tayt aldım hayatımda ilk defa ama onu daha denemedim biraz likrası az ama olsun dar olursa 1 ay sonra giyerimmmm....
Eki Görüntüle 206195 Eki Görüntüle 206194 kizmin yeni odasinida ekledim,nasil kizlar ?yatagimiz biraz düzensiz dösegi yanlis aldim,degistirmeye gitmisdi,bende yorgan morgan koydum resim cekmek icin
günaydınn günaydınnnnnn n topigmin çıtır hatunları
resimleirm için yapılan güzel yorumlara teşekürü borç bilirim ama ama ama ben biraz daha zayıflamak istiyorum en az 60 olayım diyorum 58 bende çok kötü durucak gibi :26::26::26::26:60 oldugumd abir foto ekleirm görürsünüzzzz 3 ay sonra anca olurum gerçii
akşama beni en son 5 ay önce gören ve eski halimd esürekli rencide edipp
canımı sıkan beni aglatan kardeşimin yanına gidicem askerdne izinli geldi
onu her gördügümd ebir lkez daha sarılıyorum aklımı başıam getirdigi için
şimdi işleirmi yapayım bebele ruykuya banu plateseeee
sabahta 45 dk yürüdümm
öglene meyve yiycemmm yemek olarak kafaya koydum bacularrrr
Günaydın kızlar
Banucum şimdiden ii eğlenceler bende 5 yıldızlı otele 2 kere istanbul'da kaya ramada plaza birde marmariste balayında gitmiştim allahım her gittiğimden +3-4 kiloyla geri döndüm.ben sürekli tatlı yiyenlerdenim öyle güzel süslüyorlar ki her akşam en az 2 tatlı yiyordum:))
kek tarifi(krem karameli sevenler bayılıyor, eşim sadece kekini yiyor o nun pek arası yok )
Krem Karamelli Kek
Malzemeler:
Yarıdan fazla su bardağı şeker (yakmak için)
Krem karamel için:
500 gr süt
3 yemek kaşığı şeker
4 yumurta
vanilya
limon kabuğu rendesi
Kek için:
3 yumurta
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 kabartma tozu
vanilya
limon kabuğu rendesi
*Kesinlikle kelepçeli kalıp kullanılmaz!
Hazırlanması:
Yarım su bardağı şekeri teflon tavada yakın ve ortası delik veya düz bir kek kalıbının tabanına yayın. (Kalıp yağlanmayacak)
Krem karamel için süte tüm malzemeleri katın ve mikserle güzelce çırpın. Bu karışımı da kek kalıbına boşaltın. (Ben önceden krem karamelle ilgili okuduklarıma dayanarak sütü fazla köpürtmemeye çalıştım)
Keki hazırlayın. Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Vanilya ve limon kabuğu rendesini katıp çırpmaya devam edin. Süt ve sıvıyağı katın. En son birlikte elediğiniz un+kakao+kabartma tozu karışımını da ekleyin ve keki de kalıba boşaltın. (Bu tuhaf görüntü sakın gözünüzü korkutmasın.)
Pastayı benmari usulü yani içi sıcak su dolu bir tepsinin içine oturtarak önceden ısıtılmış fırında 175C'de pişirin. (Ben kalıbı bir rosto kabının içine oturttum ve rosto kabının 3/4'ünü kaplayacak kadar kaynar su koydum.) Fırına göre pişme süresi kekten daha uzun sürebilir bir kürdanla kontrol edin.
Pişen pastayı dışarıda soğuttuktan sonra mutlaka bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün KENARLI bir tabağa ters çevirin. (bir bıçakla kenarları ayırın ve gerekirse kalıbın altını çok hafif ateşe tutun veya 10sn. kadar sıcak suya batırın)
afiyet olsun....ilk denediğimde allahım nasıl olacak üst üste döküyorum ama bakalım ne çıkacak demiştim süper bişey çıktı ortaya:)
Bende mi böyle yapsam acaba
Ohhh harika lapacılar çoğalıyor
Denizcim 1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı suyla haşlıyorsun.Ben içine domates doğruyorum naneyle filan çorba gibi oluyor...Aralarda da salatalık sebze malzemeleri serbest. Hayvansal ürünler yasak.Yoğurt gibi..
Meyve de yiyebilirsin ama ben pek tercih etmediğim için 1 elma yiyorum sadece.
deryaaaaa
seni seviyorummmm kuuuuuuuuuuuuuu
ben bu hafta yapamıycam sanırım temizlik var ikisi bi arada çekilmez gibime geliyor cesaret edemedim. ama sizi duydukca canımda kalıyor. topik nasılda teşvik ediyor insanı süpersiniz
Niye depreşti birden duyguların kuuu
bilmem resimnlerine baktım face de ...böyle kanım kaynadı içimden geldi söylemek istedim
bilmem resimnlerine baktım face de ...böyle kanım kaynadı içimden geldi söylemek istedim
30 dk plates yaptım geldim ahh kaburgamla başım belada yapıyorum amaa sanki zor olcak bu iş:26::26::26::26::26:
filiz kek tarifn için tşkler cnm ama ççok fazla yumurt a var ya tadı nasıl oluyor:26::26::26:
kızlar valla ben babanneye 1 gün gönderiyorum huyları degişp gliyor,uzun süre göndermiycem bir daha
koca bir dilim karpuz yedim ögle yemegi niyetine
yanında 1 kase tarçınlı yougrt ara ögünde ne yiycme ben şimdii
yine meyve yerim olmazsaa
Ya siz istiyorsunuz da ya ben
Ben istemiyor muyum sanki :84::84:
Ama ablam huyludur biraz en son 2008 de geldin zaten şurada 2 gün görüşeceğiz filan der diye korkuyorum ama banane soracağım işte
En olmadı son anda görüşürüz bir kahve içmeye terminalden uğurlarsınız beni
Of ayşecim of, hele ki yaz günü..Bangır bangır müzik, dışarıda bekleyen arkadaşının verdiği gerginlik, pantalona bacağını bile sokamamak, soksan da üstü kapatmak için nefes nefese kalmak aman ya vallahi kilolu olmak rezillik, kilosundan şikayet etmeyenlere, mutlu mesut yaşayanlara hayret ediyorum :26:
:
selam kızlarkızım uyuyor meyvesini hazırladım uyanmasını bekliyorum
burda felaket bir sıcak var şu anda dışarı 32 derece görünüyor ama bence güneşte daha fazladır akşam bu sıcak hava biize hamam gibi bir ev olarak geri dönücekhersene en az 4 ay elektirik idaresine çalışıyoruz bıktık yaa
izlem bende platformlu topuklu ayakkabı alacagım sırf evde giymek içinnnnvalla bayılıyorum onlara düşünsenize beni bulaşık yıkarken yada süpürge yaparken ayakkabılar ayagımda ee ne yapayım dışarda giyemem eşarbın altında çok tikkat çekerler yaaa :78:
selam kızlar, geçmişe gideyim, 40 sayfa falan olmuş sanırım
1 avuç leblebi ye canımMidem Bulanıyor Çok Feci Bir Şekildee
bende seni seviyorum ne olcakderyaaaaa
seni seviyorummmm kuuuuuuuuuuuuuu
herhalde hepimizi en çok giremedigimiz bedenlere girmek motive ediyor. bende gecenlerde pazardan esorfman altı aldım. en hızlı alışverişimdi herhalde çünkü ben cok oyalanırım karar vermem hemen. gittim bi modele baktım adam l sini cıkardı bunun xl si yokmu dedim. bu sana olur abla dedi daha küçügünü vercem boy var kısa gelir diye bunu verdim dedi. ama ben nasıl gaza geldiysem o an l sini aldım geçtim. modelde likralı degil. eve geldim bi denedim dar önü kapanmıyoreh zekiye dedim sen ne bakıyosun adamın lafına
banuuu
öyle diyorsun ama çocuklar için genede arada sırada başkasına gitmeleri her baskımdan iyi olmuyor mu yaaa acık kafanı dinliyorsun şöyle kendine geliyorsun...ayyy benim bırakcağım kimse yok akkkkşama kadat toto totoyayız egeyle annem burda olsa gönderirdim arada yaa..kaynanam bacaklarında sorun var eğilemez oturamaz kalkamaz rahatlıkla bakamaz egeye..
karpuzla beyaz peynire bayılırım bennnnnnn..dün yedim bende ikisini..acıkıyorum yavaştan ben ne yesem ki kuuuu kalorisi az olan ama doyurucu olan nnnnnnn nnnnnn nnnnnn
ilkayyy
anlaşmıştık hani toparlanıyordukknaptın hespalıyormusun kaloriyi
bak ben metamı çalıştırmak için az ve sık yiyorummm
çocuk olayıda ii oluyor tabiki gitmeleri ama kv hiç kızmıyorlar hatta biz kızıyoruz diye bize siteme idyorlar belki kıyamıyorlar ama eminim hep birlikte durdsalar onlarda bi yerden sonra kızmaya başlarlarr
az sonra bende resim ekliycem
taytla çektim
birde siz bakın, diyeti bu ara askıya aldım
spor yapmaya çalışıyorum mekik ve stepper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?