80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım anlaştığımız gibi dikkat ediyorum amaaaa dün akşam gene araya lahmacun ve dondurma girdi..lahmacunu şu izloş yokmu koymuş resmni aşerdim resmen dün gittik yidik gayrım ordan kv lere geçtik oda dondurma ikram etti kornetlerden onuda hüplettim artık bugün telafi etmem lazım...çocuk konusunda valla ege yi gökşin çıkardığında iş yapmak bile bana güzel geliyor..:86: hemen özliyorum o ayrı da
az sonra bende resim ekliycem
taytla çektim
birde siz bakın, diyeti bu ara askıya aldım
spor yapmaya çalışıyorum mekik ve stepper
eklee kuşummmmmmm ekleeeeeee.....ben seni daha çok seviyorummmmmm canım benimmm bebeğim fıstık arkadaşımmmmmm....

bizde geçen gün misafir gelecekti ikram ederiz hemde açılışı yapmış oluruz diye aldık ilk karpuz çok iyi çıktı bundan sonraısda giel çıkar inşallah..karpuzu çok severim kavunu çok az yerim zaten eve pek girmez..tabii izloşum şekeri yüksek k.babam çok yememizi istemez o yüzden ...erken bir saatte yiyim der yada.

kızım iş bitermii
yap işleri, arkanı dön gene yap kısır döngü

insan kendine vücuduna ödül vermeli yaa
bilgisayardan ev işlerinden bebeklerden uzak 1 saat bile yeter

benim annemlerde kayınvalidemde uzak, öyle bir şansım olsaydı
iki taraf içinde süper olurdu
şimdi faceden resimlerine bakıp avunuyorlar, onun için bol bol resm istiyorlar
hayat işte

izlemmm bizimklerdeeee geldigimmin 2. günü özleidk diye isyan ediyorlar
siiznkileir görüpp ders alsınlar birazzz
hele kv ler allahım bi rçıkıyorlar merdivenleriiii
görmen laızm görende 5 senedir görmüyorlar derrr

akşama annemee gdicemm perşembeye denk geldi amaa
bozmuycam diyetimii m abir piko yisemmi diye düşünüyorummm
yarın için

canım benim ben aralık 19 da başladım diyete

mart ayı boyunca stepe gittim

nisan 1 de 89dan 75e inmiştim, ama sporla kilolar süper gitmiyor yani
mucize bekleme

sonrada işte bu sene mart ayında gittim step ve platese
kendim evde yaptıklarımla beraber toplarsan 1buçuk senede 3 ay gibi bir zaman spor yaptım
o da çok az
öyle çok sarkmam yok canım yaa, benim derim serttir,
eşim öyle der bi siyah nokta bile çok zor çıkar kösele gibi derin var diye

ama bacaklarımın ve göbeğimin sıkılaşması lazım
kıyafetten dışarı bişiy görünmüyor ama
çıkardığımdaki görüntü biraz kötü

izzlem

ev işleri gerçekten nankör hele o tozlar yokmu o tozlarrr alllahhhhh o tozları bildiği gibi yapsın ama napıcan gene de iki gün yapma evi pislik götürüyor canım mecbur yapıyoruz,üstelik bana kadın da geliyor bugün kadın temziliyor mesela o gider yarın değil öbürgün süpürge elimdedir..kadını ben cam panjur ve halılar için alıyorum oraları yapamıyorum maalesef heryeride elden geçiriyor iyi oluyor o bakımdan canım...ama belimi sakatladımmı ne olduysa belim çok fena 4-5 gündür ölüyorum eğilemiyorm kalkamıyorum çok ağrıyor birde kaşıntı var kabardı heryerim...böyle tabaka şeklinde bel bölgem karın bölgemde..

Çok tşk ederim Deryacım..Evet ya salgın var sanırım..

kız deliriyorlar ne ders alması
cameradan gördüklerinde gözleri dolar hep
ama kvler çok uzaktalar, annemlerde 2 haftada bi filan görüyorlar
hergün önce egeyi sorarlar ne yapıyor diyee
bu ara aboowww demeyi öğrenmiş
telefonda annemlere abooww diyor allahıım bi bağırıyorlar kii
keşke biraz daha yakın olsak iki tarafa da

alaaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ege de abooovvvv diyor kız nerden öğreniyorlar bunlar yaaaaa ben hiç demedim yanında konuşan da olmadı tv den mi öğreniyorlar üç beş gündür annniii abovvvv diyor bişiy olunca

alaaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ege de abooovvvv diyor kız nerden öğreniyorlar bunlar yaaaaa ben hiç demedim yanında konuşan da olmadı tv den mi öğreniyorlar üç beş gündür annniii abovvvv diyor bişiy olunca

izlemmmmmmmmm
biizmkilerrr seninkilerde ders alsın diycektim ders degilde
diyemedim kuuuu umarım anlayabildin anlatmak istedigimii
yani bizimkiler sık gördükleir için hallaeirne şükretsinler diuyycektim hehh oldu

bacılar bana park yolu göründüü 1 saat gelirim
akaşmaa patlıcna salatası var menüdee

ay ne bileyim ya sadece yürüyüş yerine spor salonuna mı gitsem diye düşündüm de..onu da aklıma eşim soktu ben sokaklarda yürümeni istem,yorum git bir spor salonuna adam gibi hoca eşliğinde çalış hem eve de yakın dedi hazır bi yola girdin parası da benden dedi de ondna sordum..ben birkaç sene önce sigarayı bırakıp spor salonuna yazılmış 3 ay düzenli gitmiş 6 kilo vermiştim ama o koca bacaklarım bile incelmişti sonra bırakmama rağmen 6 ay gitti o bana..kararsızım..

tabiki dostum yaa, yapılıyor kim boşverebilirki 1 hafta boyunca
dün akşam mesela, ben ikindin cips filan yediğim için akşam yemeğii yemedim
biraz tadilat işleri vardı iboyla özlem özlemin arkadaşı o işleri yaptı,
bende onlara yemek hazırladım onlar onu yerken bende temizliği yaptım tadilattan kalkan tozları
yemeği yemişler tezgaha yığmışlar bulaşıkları
gelmişler film izliyorlar
hadi sesimi çıkarmadım geldim topladım mutfağı makinaya dizdim
çayı koydum ikramlık bişiyler hazırladım
bir geldim kiii, odayı bok götürüyor oğlan matkabın kartonunu yırtmış parça çinçik
heryer oyuncak lego, hepsi dalmış dizi izliyor, benimde en sevdiğim dizi
bir bağırdım bunlara ya dedim sizde hiç acıma yok mu
ee napalım çocuk yırttı diyor
allahım çıldırdım
taaaa sonuna yetiştim dizinin çok sinir oldum yaa
yani dağınıklığa pisliğe hiçbirimizin tahammülü yok
ama işlerimi yaparım, birazda keyfime bakarım ben, çocuk uyuduğunda
haldur huldur sürekli temizlikle kendimi paralamam, banu da tabii keyif yapıyordur ben onun için demiyorum da
sorunlu tipler vardır ya, döner döner aynı yeri temizler abooww hayatta
ben günde 3 kez evi süpürüyorum bişiyler döküyor sürekli ama öyle alışmışım kii
hiç iş yapıyorum gibi gelmiyor

aa öyle bir şansın varsa git tabi hiç düşünme
hemde o kadar spor yapınca kaçamakların azalır canım
çocuk yok ee koca da izin veriyor bence hiç düşünmeden spor salonuna git
kendin yapınca sürekli bir düzenin olmaz gibime geliyor :82:

benimki benden öğrendi
geçen gün öle bir kaka yapmışkii
açar açmaz abooowww demiştim, ondan beri
aboow da abooww

izlemcim ben babette giyerim topukluda canım kıyafetime göre değişir durum.ama platformlu şu çok uzun topuklular varya hani parlak olanlar onlara cesaretim yok açıkçası.

ahh izlem bende kızımın mezuniyetine çok hoş lacivert beyaz dügmeli dikişli bi yarım pardesü almak almak istiyorum altına beyaz pantalon onun altına lacivertli beyazlı kırmızılı topuklu çok hoş yazlık ayakkabım var onu giymek istiyorum üzerinede dediğin gibi çapalı lacivertli eşarp istiyorum beyaz bide çanta tam benim istediğim gibi giyinmiş senin gördüğün kız inşallah bende gönlüme göre bulurum

ilk başladığım günler 89 kilo

bunlar şubat ayında- sanırım bayaa fark var :26:

bu sabah 59.5 kilo ile halim :26:
şu anda yemessem yani kaçamaklı bişiyler yemessem veriyorum
sizce kilomu sabit tutup spora mı ağırlık vermeliyim :26:
az daha basenlerimin gitmesini istiyorum basen en kalın yerinden 104cm
başladığımda 126 idi

yorumlarınızı bekliyorum kızlar

bunlarda kokoş ev ayakkabılarım

resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor...

Son düzenleme:
acuk uyumuşum koltukta,aklımda biiy vardı kadına dicem unuturum diye huzursuz oldum onun için kalktım ege uyuyor inşallah uyur biraz

izlo

bende eskiden ege uyuyunca iş yapıyordum bu ara ege ye açıyorum kayyu yu oturuyor koltuğuna o izlerken ben çabuk çabuk işlerimi bitiriyorum onun uyuma saatine kadar bitirebildiğim iş kar..sonra ege uyuyunca işim kalmamış oluyor ve ben keyif yapıyorum bir hazır kahve hemencecik ya koltuğa uzanıyorum ya pc nini başına geçiyorum ohh misssler gibi yoksa olmuyor kuuu ...ölene kadar mokakoo yoksammm

taytınaaaa,üzerindeki tuniğeee,babetineeee bayıldımmmmmm nede güzel yakışmışşş missss vallahi... güle güle giy canımın içi

gündelik hayatta hemen çıkıverirken dışarı babetler vazgeçilmezimdir boyum kısa olmasına rağmen..ama öyle gezme tozmalarda severim topukluyu bende...hepsi çok şıkmış zevklisin izlemcim..:82:

ay bi sıcak bi sıcak anlatamammm
sanırım kavrulcaz yazınn:2::2::2::2:

izlem ben öle temzilik delisi dgeilim valla cnm
canıma tak ettgi noktada bırakıyorumm
hatta dün hiç bişiy yapmadım platesimi yaptım
bakım yaptım duş aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…