80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem

senin kilo olmuşş alma da vermede artıkın dostum sen bunu koru yeter bence harika görünüyorsun..dün banuya da koruma falan demişiniz demein laa banu versin üstten birkaç kilo bacak hiç yok onda zaten bencileyin

akşama annemlere gidiyoruz kv lerde gelcek
annem bir sürü şey yapmış keke,börek,sarmaa
bide perşembe ya yarınnnnn
ben en iyisi su içeym

teşekkürler dostumm
her zaman onore edersin zaten
artık evde böyle takılıyoorum

sorumu cevaplasana kuu
spor mu diyete devam mı sence

ne diyorsun :26::26::26::26:

yok yok ben ona diyet yapma bacaklar incelmesin
sadece spor yap ağırlık ver dedim kuzuu
o da öle diyor zatii :82:

banuşun bacağı benim kolum kadar kalmış kuu

izlem

senin kilo olmuşş alma da vermede artıkın dostum sen bunu koru yeter bence harika görünüyorsun..dün banuya da koruma falan demişiniz demein laa banu versin üstten birkaç kilo bacak hiç yok onda zaten bencileyin

ayyy harika olursun tatlım yaa
kıza bayılmıştım

sen parlak saten taşlı tarzda platformdan bahsediyorsun sanırım
yok biz gündelik daha çok taşsız spor topukluları diyoruz
ama tabii giyeceğin kıyafeti tamamlaması çok önemli

inşallah aradığın şeyleri kolayca içine sinerek bulursun

teşekkürler dostumm
her zaman onore edersin zaten
artık evde böyle takılıyoorum

sorumu cevaplasana kuu
spor mu diyete devam mı sence

ne diyorsun :26::26::26::26:

MESAJ İKİ KERE GELMİŞ :)))) sprora ağırlık ver derim..hem böylece kilonu da kontrol altında tutarsın..artık ne diyeti bacum nerenden vericen kuuu kalmamışki bi yerin basenlerde sizlere ömür olmuş

izlem şuan 59 kilosun hedefinde 57 gördügüm kadarıyla. 57 olayımmı diye soruyorsan bence ihtiyacın olmadıgı halde ol derim zaten 2 kilo kalmış 57den sonrasını düşünüyorsan sakın ha. suanda gayet hoş görünüyorsun. 57 ol diyorum çünkü kafan rahat olur. dönem dönem 1 2 kilo alınır falan oda sana avantaj olur diye düşünüyorum. kalçandan şikayetçisin birde anladıgım kadarıyla ama bence kalçada bişey kalmamış sadece kemik şekliyle alakalı gibi fotolarda. ordan eriycek bişey kalmamışki ben ne kadar zayıf olursa olsun kadında biraz kalça olmasından yanayım. kalça olmayınca giydikleride yakışmıyor gibi geliyor bana

bence sadece basenlerin birazcık var(sarı bluzlu kıyafette gözüküyor, pembelide çok ii duruyor) izlemcim oda sporla giderse kilo vermeye çabalama derim.fıstık gibisin maşallah ...pembe çok yakışmış...en sevdğim renklerden biridir.104 evlendiğim zaman ki basen genişliğim hamilelik dönemi 107'ye çıkmıştı doğum sonrası 120 şimdi 110 inş.bende eski günlerime çabuk dönerim...

kokoş babetlerine bayıldım.güle güle kullan...bende en çok mini etek ve tayt giymeyi özledim.bu pazar gideceğim ne götüreceğim bilmiyorum hiçbiri olmuyor.elbise giysem bacaklarım birbirine sürtüyor pişik olacak...

ege uyuyorken az masterchefi seyredem bari
muzafferin hastasıyım
çayımı demledim yanınada

yorumlarınızı bekliyorum kızlar
yaa az basen olduğu için tayt filan giydiğimde çamaşırın izi çok belli oluyor tunikte filan
sinir oluyorum ona
ikiye ayırıyor sanki

yüzüm filan daha fazla erimesin istiyorum diyetle
amaaannn kararsızım :84::84::84:

öpüyorum hepinizii

Son düzenleme:
izlemmm
bencede gayet olmuşsun ve çok ii duruyorsunnn
tayt konusuna gelince ne kadar kilollu ve basenli insalar giyiyor sende giebilirisin yani göz yormuyor

bence tmm sen sporra agırık ver bak belin accık kalmış yaaa
kopaca yakındaa
ama yok kafama rahat olmaz dersenn 2 kilo daha verr ,ama yeter garik bencee

ayrıca ilkaycım
kilo verme konusund abeni desteklediign içinn sagol varol kuşum
bende sendedimm vermemm gerenk benim

çok lezzetli olur içindeki limon kabuğu ayrı bir lezzet katıyor krem karamel zaten çok yumurtalı olur...ben çok beğeniyorum ama eşim beğenmiyor tamamen damak tadıyla ilgili ben bu tarifi portakal ağacı diye bir site var oradan almıştım zaten oradan aldığım her tarif çok lezzetli oluyor bişeyi eksik değil yani tam tarif veriyorlar.istersen bak resmide var ben yuvarlak borcamda pişiriyorum...

menümü yazayımmm

sabah 5 badem 1 ceviz 1 bardak süt(6 da)

kahvaltı
2 dlm denge lıgyt
4 zeytin
lor peyniri ile omlet
domates slaatalık

öglen
koc abir dlm karpuz
tarçınlı yogurt 1 kase

ara
azcık fıstık
2 susamlı kraker

akşam
patlıcan salatası
yogurt

3lt su
3 fincan yeşil çay
1 form çay

1 saat yürüyüş
30 dk platessss

banucum sen bu irade ile ağustos'a kadar istediğin kiloya ulaşırsın baksana bol bol su içiyim annem kete,börek vs yapmıştır diosun ve yemeyeceksin :81::81::81:

arzucum walla cevabını ver içinde büyütüceğine karşı taraf pişman olsun düşünerek konuşsun.bende ilk 2 yıl bebek istememiştim düğünümüzü kendimiz yptık mobilya borcu vs.elimiz rahatlasın bebek masraflı olur diye bekledik her ağızdan bir laf bebeği mi olmuyor,niye yapmıyor?tıınn dinlemeyeceksin...bende bizim düğün borclarını siz ödeyin ben hemen yapıyım diyordum...

deryacım bu pazar sende yolcusun ne güzel şimdiden ii eğlenceker kızlarla buluşursanız bol bol resim çekinin bizde bakalım:)

nihalcim bence şartlarım uygun ve eşin izin veriyorsa kesinlikle spor salonuna gitmelisin...hem düzenli olur hemde hoca eşliğinde yağlar gider kas oluşmaz:)hiç zaman kaybetme hemen yazıl..

kızlar ben çıkıyorum lapayla ilgili sorularıma cevap göremedim acaba atladım mı deryacım m müsait olmadı akşam evde fırsat bulursam bakarım valiz hazırlıkları başlıyor.kuzeyşe ilk kez tatile gidilecek unutmama gereken şeyler var...ilaç derece pişik kremi dişlik vs...

ii akşamlar fıstıklar

kızlarr ben bu yıl patlıcana aş eriyorum ya özelliklede salatasına
kızartmasını sevmemm zatenn

filicim inşş cnm dedigin gibin olur agustosa 58 olurum
58 diyorum amaa önce bi 60 a düşeyim bende sizlere sorucamm
tmm mı? devam mı ? diyee
çünkü yüz çökünce gerçekten kötü duruyor:26::26:

kızlar ii akşamlarrr birazdan çıkarım
yarın aşamınannn gelirim gayrikk
çok kaynatmayın okuması zor olur.

lapacılara kolay gelsin bol iradeler ve erimelerrr
sizde ban adua edinde perşembe perşembe günaha girmeyim
annemlerdeee

Offf Offfff

Hicc Diyett Modunda Degilimm Bu Haftaaaa :85:
Pazartesi Haric Hep Yedüüüm Yedüüm Yedüüüm

Bu Hafta 2.Kilo Arti Bile Cikip Rekor Kirabilirim O Derece

Yarin Lapa Yapmayi Canim Bile istemiyor ..
Iyice AzimsizLe$tim .. Cuma'ya 2.Gün Kaldi Ve Ben Bugün Yine Elime Gecen Her
Ivir Ziviri Hobidi Gidlak Yaptim ..

Yarin Lapa Yapsam Bile Toparliyamam Gibi Bu Haftayi ..
Napcam Ben Ya , Niye Böyle Oldum .. Annem Bile Kiziyor
Kafaya Ne Taktinda 3.Aylik Diyetini Bozmaya Basladin Diyor ..
Oysa Kafama Taktigim Bisi Yok ..

Böyle Devam Edersem Diyetim Harbiden Güme Gidecek
off offf .. ALLAHIM SEN AZIM VER BANAAA ..

bencede muhteşem görünüyor, ayrıca sarkmada olmamış acaba kaç ayda verdin bu kiloları :44: bende özendimde, ama benim biraz zor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…