80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper süper sper gelişme dahada süper mükemmel bayıldımmm... Allah herkese senin sabrını azmini versin sadrısı 70 kiloya inşaallah..

bugünkü menüm:

sabah:
2 sosis az z. yaglı
2.ç ekmegi
2ç. domates

gün boyunca:
1 ç bardagı leblebi
3 grisini 1 d. peynir
müsli

akşam:
1 kase kabak çorbası
5 kaşık yogurt

akşama belki biraz çay yanında leblebi yerim

buka

süper fark var mükemmel olmuş görünüşün tebrik ederim

Burcum vallahi tehlike geçene kadar sık dişini, sağlığın daha önemli :26:
Ayrıca manyaklık etme psikolojik delüü

Filizim anca geldim cevap yazabiliyorum, umarım görürsün :26:
Anlatırım hiç önemli değil
1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı suyla haşlanacak..Yağ tuz yasak..Sebze de sınır yok, meyve pek tüketmemeye çalış..Sebze derken salata malzemeleri yani..Marul salatalık domates filan..Bir de pişirirken içine domates doğrarsan naneyle çok güzel çorba gibi oluyor..
Gün boyunca 4 çay bardağını geçmeyeceksin canım

merhaba

bende 83.5 kiloyla aranıza katıldım, umarım zayıflarım kurturulum bu yükten

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Banuş nefesi aldın burundan ya, verirken ve boynunu kaldırırken verdiğin nefesi karnından ver aynı anda orası da insin, çekebildiğin kadar çek..Ben böyle kapatabiliyorum ama çok zor ya çok acıyor :26:

Canım böyle içine atma sakın, kimseyi hayatına karıştırtma...Susarak kimseye bir şey ,ifade edemezsin ama bir kere gerekli yerde konuşursan bir dahada hadlerini aşmazlar...Gıcık oluyorum bu tiplere yahu, hayatta bir amacı, işi gücü yok da benim çocuk yapıp yapmamama takmış

Ay ben çok severim ikisinide ama, evde duruyor öylece detokstan sonra gömülmeyi planlıyordum

İlkayım bu ne böyle bir doktora git istersen :26:

Bence de böyle olmalı, insan hayatının tadını çıkarmalı, canının kıymetini bilmeli biraz...
Nazlıya duyurulur

Bulursun denizim o çapalı modeller çok moda, her yerde görüyorum, lacivert pardesü ve beyaz pantalonla da çok şık olacağına eminim

Kızım hep diyorum , tekrar diyeceğim..Senin o kalçaların en seksi ve güzel yerin bana göre..Hatta bence seni tanımlayan bir unsur..İzlem deyince kalçaların geliyor aklıma direk
Benim öyle kalçalarım olsa hayatta eritmem
E belin zaten kuş kadar kalmış kolun bacağın da öyle nereni eriteceksin..Göbek desen ayva ki en güzeli...
Ha diyorsan illa ben rahatsızım kalçalarımdan diye plates kalça hareketlerine başla kaybolur gider o güzelim kıvrım, dümdüz olur merak etme

Bir de bir şey farkettim 89 kilo halinde bile etin sıkı. Bak benim 92 lik halime 3 kaçak kat var yanda
Sen de hiç öyle kat kat bir durum yok balon gibi gergin
Bu senin en güzel avantajın bence, o yüzden hiç sarkma görünmüyor, tayt da yakışmış

Yani kısaca diyetle işin bitmiş bence, o güzelim kalçalarına kıyabileceksen de spor tabi..

akşama annemlere gidiyoruz kv lerde gelcek
annem bir sürü şey yapmış keke,börek,sarmaa
bide perşembe ya yarınnnnn
ben en iyisi su içeym

Daha kilo verirsen ince yerlerinde erir, yüzünden de gider kötü durur izloşum..
Tayt olayında ise ben zaten üzerine kısa bir şeyle en ufak kalçada bile hoş bulmuyorum..Tanga giymediğin sürece 36 beden olsan gene belli olur zaten çamaşır izi..

deryacım bu pazar sende yolcusun ne güzel şimdiden ii eğlenceker kızlarla buluşursanız bol bol resim çekinin bizde bakalım:)

Filizim ayın 16'sına ertelendi kısmetse okullar kapanınca gideceğim, bu da daha çok kilo verebilirim demek
İnşallah buluşabiliriz

Yav 63 iken böylesin 58 de yüzün çok kötü olur, hatta 60 da bile

Böcüğüm niye biz aynı anda aynı psikolojilere giriyoruz ya nedir bunun sırrı çözemedim
Dün söz verdim kendime eşimin yanında, yarından itibaren toparlanıyorum diye, bir baktım bu sabah simit aldım yiyorum :26:
Misafirlerden beri bir türlü toparlanamadım ve o kadar çok vicdan azabı çekiyorum ki mutsuz bir şekilde geziyorum ortalıkta suçluluk psikolojisinden dolayı
Bilmiyorum burcum bende biraz rahat bıraktım kendimi yarın lapa yapacağım bakalım, inan zerre hevesim yok ama böyle giderse daha yeni tadını aldığım beyaz pantalonumu giyemeyeceğim izmirde
Toparlanmamız lazım meleğim, olmuyor böyle
Biz bu değiliz....

süper süper sper gelişme dahada süper mükemmel bayıldımmm... Allah herkese senin sabrını azmini versin sadrısı 70 kiloya inşaallah..

Çok teşekkürler, o günleri de görürüm inşallah

verdiğim 4 kiloyu geri almışıııımmm bugün sözde diyete başladım ama yarın toptan sarılcam.
sabah: 1 simit 1 karpuz direk kaçamakla başladım
ara: 1 çay bardağı çekirdeek
öğle: pirinç lapası
akşam: yarım kase pirinç pilavı üstüne yoğuurtt

yarın da soğan kaynatıp içicem sabahtan, sonra 3 öğün lapa..

Derya Abla Sen Benim Kaybettigim Ruh Ikizim Filanmisin

Bugün Yediklerimi Saysam Ohaa Filan Dersin ..
3.Aydir Agzima Sürmedigim Cikolatalari Löpplettimm ..

Ruhsuz Biri Gibi Dolaniyorum Ve Halada Ne Yesem Diye Düsünüyorum
Pesss Resmen Pesss Yaniii .. !!

Canim Hic Bisey Yapmak Istemiyor ..
Benimde Vicdanim Rahat Degil Ama Beyinen Elimden Bisey Gelmiyor ..
Resmen Cöktüm Engel Olamiom Pis Bogazima ..

Yarin Zorlucam Kendimi Lapa Yapcam Bende .. Cuma da Az Toparliyip
Cumartesi Sabahi Bildirim Yapcam ..
Yoksa Cuma Bu Halimle Tartilirsam Iyice Moralim Bozulup Sali Vercem Kendimi ..

AZiMMMMMMMMMMMM Geri Gel Seni Cok Özledim

Belki de öyleyim

Bende öyleyim sanki iradem elimden alındı, biliçsizce yiyorum kesinlikle durduramıyorum
Nedir bu anlamıyorum ya sanki o kadar kiloyu veren biz değiliz, 2 gün diyet yapıp 3. gün bozan ve veremiyorum diye ağlanan iradesizler gibi hissediyorum kendimi :26:

Hayır yarın lapa yapalım sen cuma tartıl gene bak haksızlık olmasın buradakilere
Artıda çıksak normal karşılayacağız bak kızıyorum bu huyuna hemen panikliyorsun, dünyanın sonuymuş gibi düşünme

Biz beraber oldukça toparlanırız merak etme, bak nasıl anlıyoruz birbirimizi...Bu bile yükünü hafifletmedi mi?? Benim hafifletti açıkçası seninde aynı duyguları yaşadığını öğrenince biraz daha normal hissettim kendimi :26::26:

Akşam yemeğinde 1 kase (60 gr) k flakes yedim sadece. Sabah dondurma ve simit kaçamağım vardı..Onun dışında meyve yedim hep..Ama kaç gündür bende senin çikolatalar gibi pizza yedim hep.Yarın da lapa yapalım bakalım cumaya ne çıkarsa bahtımıza artık, hemen dibe vurma öyle kızarım bak

Merhabalar,menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmek
1 zeytin
1 salatalık
1 yk çökelek
1/2 kk beyaz peynir
4 çeri domates
2 yeşil biber
maydanoz
Öğle:
150 gr yoğurt
4 çörekotlu bisküvi
Ara:
2 salatalık
Akşam:
1/2 dilim ekmek
3 yk kuru fasulye
1/2 kase mercimek çorbası

10 erik
2,5 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

desteğiniz için sağolun kızlar. ben hep böyle içime atıp kendi kendimi yerim sonra çocuğu hemen düşünmedik ikimizde. çünkü biz ayrı şehirlerden yürüttük ilişkimizi. ayda bir kez görmeye geliyordu eşim beni. onun dışında telefon konuşmaları yetmiyorki. ben onunla doya doya el ele yürümek istedim, filim seyretmek.... ayrıca doğum kiloları da var. bu kiloların üstüne eklenince herşey daha zor olacak.104 kiloluk arzuyla şimdiki arzu çok farklı. psikolojim o kadar bozuktuki. kendimi o kadar ezik hissederdimki. bu kilo bile bana bu kadar özgüven vermişken korkuyorum aynı duruma düşmekten. oyüzden en az 75 i falan görmeliyim. veee bizim ailenin kadınlarının her hamilelikte başına gelen şeyden korkuyorum 7-8 ay boyunca kusmak...
herkese yap demek kolay geliyor işte

izlemcimçok hoş görünüyorsun. bence artık sadece spora ağırlık ver.
banucum bu kadar diyet yeter.pilatese devam et bence de
kristal_kelebekgüzel kilo vermişsin tebrikler

ayşecimkızın ve sen çok güzel görünüyorsunuz

bu arada gülçinden haber alan var mı nasılmış? sevda yı da pek göremiyoruz artık

burcu bazen böyle dönemleri hepimiz yaşıyoruz. arada cozutmasak tadı cıkmaz be ya. ben bazen kaçamak yapıyorum mesela sonra bi pişmanlık bi pişmanlık bakıyorum daha sıkı diyet yapıyorum. birde arada kaçamak yapmak nefsi köreltiyor bence. ama kendimizi sürekli sıkmak daha kötü sonuçlar doguruyor. birden bi çok şeye yükleniyoruz sonra. ama sana bu ders olacak ve fazlasıyla telafi edeceksin eminim

menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği
1k.k kadar beyaz peynir, 3 tane zeytin, 2 tatlı kaşığı pekmez,maydanoz
gün boyunca
erik
1 tane piko
1 çay tabağı kavrulmuş mısır(üstü baharatsız olanlardan)
1dilim karpuz
akşam: 1 tabak kırmızı biber( 1 tatlı kaşığı kadar sıvı yağla kavurup yedim)
1 kase yarım yağlı yoğurt, salata
ara: 4 tane günkurusu

sabah:
domates
biber
maydonoz
6 zeytin
beyaz peynir
labne
3 dilim uno denge ekmek
2 bardak çay
1 tane yeşil çay
1 tane form çay

ara:
1şeftali
2 kayısı
15 adet badem

öğlen:
1 tabak makarna beyaz peynirli

ara:
haşlanmış mısır

akşam:
1 tabak hazır yayla çorbası

spor :100 dak yürüyüş köpeğimle beni daha hızlı yürütüyor
su 1.5 lt
bu arada 2 gündür köpeğim dost la yürüyorum onu zapdedicem diye kendimi kasmaktan her yerim ağrıyor özelliklede kalçalarım ve basenlerim

ayy harikasın valla bayıldım offf ya ne güzel kilolar vermişsiniz biz ne zaman böle olcez yaaaaa

iyi akşamlar kızlar....cumadan buyana sadece 1 gün diyete uyabildim..diqer günleri hiç sormayın hele bugünü....azcık kilo alayım dedim ama biraz fazla aldım galiba..2 kilo artıdaydım bu sabah yarını düşünemiyorum çünkü bugün aşırı yedim hepside karbon...yarında kursta ziyafet var...artık artı 5 kiloyla cuma günü aqlaya aqlaya gelirim

2011-06-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Biber 3 gr 0.66
[4] uno denge lıgt sandviç (72 gr) 3 adet 402
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[7] Badem 15 gr (adet) 85.5
[8] Mısır (haşlanmış) 40 GRAM 36
[9] Maydanoz 1 gr 0.4
[10] Peynirli Makarna 2 PORSİYON 708
[11] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Ezine peyniri 20 GRAM 56
[13] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
Toplam : 1695.56 kal.
kızlar doğru olmuşmudur eğer doğruysa oooo benim kilo vermem o yüzden zor oluyor demekki:44:

çok teşekkür ederim filizcim yorumun için
biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var, 59.5 kilom şu anda
1.5 kilo filan verirsem, bundan sonra korumaya geçip
60ı geçmemeye çalamam lazım
süreki tartılmam artık bu psikolojiyi yani normal kiloya geldiğim psikolojisini
kendime enjekte etmem lazım

yok kız giyiyorum
60 kiloylada giymiycem de ne zaman giyicem
sadece o görüntü hoşuma gitmiyor
o kadar yani

bencede muhteşem görünüyor, ayrıca sarkmada olmamış acaba kaç ayda verdin bu kiloları :44: bende özendimde, ama benim biraz zor görünüyor

teşekkür ederim
wallahi 30 kiloyu vermem 1buçuk seneyi buldu tatlım yaa
ama sürekli diyet modunda olmadım istediğimi yedim

70 kiloya gelince biraz yavaşladım çok katı yapmadım

izlemcim süpersin canım ya sadece sopor yap yeter

teşekkür ederim selma ablam saolasın yorumun için

süper fark var mükemmel olmuş görünüşün tebrik ederim

teşekkürler

ayy harikasın valla bayıldım offf ya ne güzel kilolar vermişsiniz biz ne zaman böle olcez yaaaaa
teşekkür ederim canım
inanki oluyor, bir anda değil yavaş yavaş zamanla...

canım ben sana bişiy sorucaktım
koltuk altındaki kararmalar için ne önerirsin canım
benim ağdacım bi kere bi yanık melhemi önermişti,
sen ne önerirsin tatlım, az bi kararma var benimkinde

Arzucum kimseye böyle açıklamak zorunda değilsin, kimseyi ilgilendirmez sizin özel sebepleriniz, ben keyfimden yapmıyorum öyle de diyorum, beni ilgilendirir bunlar diyorum susup konuşamıyorlar bir daha...hiç tahammülüm yok o tiplere..

sabah:
bu arada 2 gündür köpeğim dost la yürüyorum onu zapdedicem diye kendimi kasmaktan her yerim ağrıyor özelliklede kalçalarım ve basenlerim

Yerim ben onu yerim

Olur elbet, nasıl verdiğini bile anlamazın bir bakmışsın hayallerin kapıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…