Canlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
sizlere bugünden bir kare okulda kızımla
ilk başladığım günler 89 kilo
Eki Görüntüle 206619
bunlar şubat ayında- sanırım bayaa fark var :26:
Eki Görüntüle 206620 Eki Görüntüle 206621
bu sabah 59.5 kilo ile halim :26:
şu anda yemessem yani kaçamaklı bişiyler yemessem veriyorum
sizce kilomu sabit tutup spora mı ağırlık vermeliyim :26:
az daha basenlerimin gitmesini istiyorum basen en kalın yerinden 104cm
başladığımda 126 idi
yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Eki Görüntüle 206622 Eki Görüntüle 206623 Eki Görüntüle 206624
bunlarda kokoş ev ayakkabılarım
Eki Görüntüle 206625
resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor...
.
Bide $u Bagirsak Hastalindan Iyice Korkmaya Basladim Ya
Bizim Buradada 2.Ki$i EHEC Hastaligina Yakalanmi$
Ama Hangi Yiyecekten Veya Neyden Geldigi Hala Tespit Edilemiyor ..
Eve Salata Namina Bi$ey Almiyoruz , Kuru Kuru Gidalardan Besleniyoruz Resmen ..
Yakinda Meyvelerede Bi$ey Cikarirlarsa Ozaman Ayvayi Yedim I$te
Tek Severek Yedigim $ey Meyve ..
Bunlari Düsüne Düsüne Bugün Migdem Bulaniyor Karnim Agriyor
Piskolojik Benimkisi Yakalancam Korkusuna
Bi Kez Daha Deliligime $ait Oldunuz Böylece
Bi Kac Civata Eksigim Var Herseyi Kafaya Takiyorum
deryacım lapayı 2 gün mü yapacaksınız?
bende size katılsam akşamdan yapıp iş yerine getirsem lapayı nasıl olur, daha mı kötüleşir tadı soğuk soğuk, acaba burada mı pişirsem?
1'e 3 bardak su ile haşlanacak tuzsuz dimi?
birde ara öğünlerde seçeneklerimiz neler ve miktarları ne kadar olmalı?
toplamda 3 çay bardağı pirinç yenilecekti değil mi?
walla derya senin anlatmaktan taakatin kalmadı ama lapa yapmak isteyince bir deneyimlilere tekrar tekrar sormak gerekiyor.biara burcu'da anlatmıştı ama o zaman yapmayı düşünmediğim için pek dikkat etmemişim...
merhaba
bende 83.5 kiloyla aranıza katıldım, umarım zayıflarım kurturulum bu yükten
30 dk plates yaptım geldim ahh kaburgamla başım belada yapıyorum amaa sanki zor olcak bu iş
filiz kek tarifn için tşkler cnm ama ççok fazla yumurt a var ya tadı nasıl oluyor:26::26::26:
kızlar valla ben babanneye 1 gün gönderiyorum huyları degişp gliyor,uzun süre göndermiycem bir daha
koca bir dilim karpuz yedim ögle yemegi niyetine
yanında 1 kase tarçınlı yougrt ara ögünde ne yiycme ben şimdii
yine meyve yerim olmazsaa
geçmişin bir kısmını okuyabildim daha, ne güzel muhabbetler olmuş. aklımda kalanları yazayım.
deryacım apoletlerini çok beğendim. özellikle boncuklu olanları
banucum. Allah kolaylık versin tatilde ama dediğin gibi yanında eşin olunca herşey daha kolay olur. kemer tarafı harika. geçen sene balayına biz de kemer göynük e gittik
semacım karşılaştığın insan gerçekten sinir bozucu. bunlara ya güzelce cevap verip susturacaksın ya da ortamı terkedeceksin. ben de cumartesi sinir oldum. eşim tarafından bir tanıdık,. çocuk yap diyip duruyor. herşey zamnındaymış. sanki doğurunca bana yardım edecek. bunu söyleyen kadının kızları benle yaşıt ve daha evli bile değiller...benim yerime eltim verdi ağzının payını. ben pek cevabını veremem sonra da kendimi üzer dururum
yaa biz daha hiç karpuz almadık eve
daha tam tadı yoktur diyee
çok şey mi kaçırıyorum kii
aman dikkat edin çok yüksek şekeri var diyetisyenler önermiyor kavun karpuz
biz daha yeşil eriğii bırakamadık
izzlem
ev işleri gerçekten nankör hele o tozlar yokmu o tozlarrr alllahhhhh o tozları bildiği gibi yapsınama napıcan gene de iki gün yapma evi pislik götürüyor canım mecbur yapıyoruz,üstelik bana kadın da geliyor bugün kadın temziliyor mesela o gider yarın değil öbürgün süpürge elimdedir..kadını ben cam panjur ve halılar için alıyorum oraları yapamıyorum maalesef heryeride elden geçiriyor iyi oluyor o bakımdan canım...ama belimi sakatladımmı ne olduysa belim çok fena 4-5 gündür ölüyorum eğilemiyorm kalkamıyorum çok ağrıyor birde kaşıntı var kabardı heryerim...böyle tabaka şeklinde bel bölgem karın bölgemde..
tabiki dostum yaa, yapılıyor kim boşverebilirki 1 hafta boyunca
dün akşam mesela, ben ikindin cips filan yediğim için akşam yemeğii yemedim
biraz tadilat işleri vardı iboyla özlem özlemin arkadaşı o işleri yaptı,
bende onlara yemek hazırladım onlar onu yerken bende temizliği yaptım tadilattan kalkan tozları
yemeği yemişler tezgaha yığmışlar bulaşıkları
gelmişler film izliyorlar
hadi sesimi çıkarmadım geldim topladım mutfağı makinaya dizdim
çayı koydum ikramlık bişiyler hazırladım
bir geldim kiii, odayı bok götürüyor oğlan matkabın kartonunu yırtmış parça çinçik
heryer oyuncak lego, hepsi dalmış dizi izliyor, benimde en sevdiğim dizi
bir bağırdım bunlara ya dedim sizde hiç acıma yok mu
ee napalım çocuk yırttı diyor
allahım çıldırdım
taaaa sonuna yetiştim dizinin çok sinir oldum yaa
yani dağınıklığa pisliğe hiçbirimizin tahammülü yok
ama işlerimi yaparım, birazda keyfime bakarım ben, çocuk uyuduğunda
haldur huldur sürekli temizlikle kendimi paralamam, banu da tabii keyif yapıyordur ben onun için demiyorum da
sorunlu tipler vardır ya, döner döner aynı yeri temizler abooww hayatta
ben günde 3 kez evi süpürüyorum bişiyler döküyor sürekli ama öyle alışmışım kii
hiç iş yapıyorum gibi gelmiyor
izlemcim ben babette giyerim topukluda canım kıyafetime göre değişir durum.ama platformlu şu çok uzun topuklular varya hani parlak olanlar onlara cesaretim yok açıkçası.
ahh izlem bende kızımın mezuniyetine çok hoş lacivert beyaz dügmeli dikişli bi yarım pardesü almak almak istiyorum altına beyaz pantalon onun altına lacivertli beyazlı kırmızılı topuklu çok hoş yazlık ayakkabım var onu giymek istiyorum üzerinede dediğin gibi çapalı lacivertli eşarp istiyorum beyaz bide çanta tam benim istediğim gibi giyinmiş senin gördüğün kız inşallah bende gönlüme göre bulurum :
Eki Görüntüle 206619
başladığımda 126 idi
Eki Görüntüle 206625
akşama annemlere gidiyoruz kv lerde gelcek
annem bir sürü şey yapmış keke,börek,sarmaa
bide perşembe ya yarınnnnn
ben en iyisi su içeym
yaa az basen olduğu için tayt filan giydiğimde çamaşırın izi çok belli oluyor tunikte filan
sinir oluyorum ona
ikiye ayırıyor sanki
yüzüm filan daha fazla erimesin istiyorum diyetle
amaaannn kararsızım :84::84::84:
öpüyorum hepinizii
deryacım bu pazar sende yolcusun ne güzel şimdiden ii eğlenceker kızlarla buluşursanız bol bol resim çekinin bizde bakalım:)
kızlarr ben bu yıl patlıcana aş eriyorum ya özelliklede salatasına
kızartmasını sevmemm zatenn
filicim inşş cnm dedigin gibin olur agustosa 58 olurum
58 diyorum amaa önce bi 60 a düşeyim bende sizlere sorucamm
tmm mı? devam mı ? diyee
çünkü yüz çökünce gerçekten kötü duruyor:26::26:
Offf Offfff
Hicc Diyett Modunda Degilimm Bu Haftaaaa :85:
Pazartesi Haric Hep Yedüüüm Yedüüm Yedüüüm
Bu Hafta 2.Kilo Arti Bile Cikip Rekor Kirabilirim O Derece
Yarin Lapa Yapmayi Canim Bile istemiyor ..
Iyice AzimsizLe$tim .. Cuma'ya 2.Gün Kaldi Ve Ben Bugün Yine Elime Gecen Her
Ivir Ziviri Hobidi Gidlak Yaptim ..
Yarin Lapa Yapsam Bile Toparliyamam Gibi Bu Haftayi ..
Napcam Ben Ya , Niye Böyle Oldum .. Annem Bile Kiziyor
Kafaya Ne Taktinda 3.Aylik Diyetini Bozmaya Basladin Diyor ..
Oysa Kafama Taktigim Bisi Yok ..
Böyle Devam Edersem Diyetim Harbiden Güme Gidecek
off offf .. ALLAHIM SEN AZIM VER BANAAA ..
süper süper sper gelişme dahada süper mükemmel bayıldımmm... Allah herkese senin sabrını azmini versin sadrısı 70 kiloya inşaallah..
Derya Abla Sen Benim Kaybettigim Ruh Ikizim Filanmisin
Bugün Yediklerimi Saysam Ohaa Filan Dersin ..
3.Aydir Agzima Sürmedigim Cikolatalari Löpplettimm ..
Ruhsuz Biri Gibi Dolaniyorum Ve Halada Ne Yesem Diye Düsünüyorum
Pesss Resmen Pesss Yaniii .. !!
Canim Hic Bisey Yapmak Istemiyor ..
Benimde Vicdanim Rahat Degil Ama Beyinen Elimden Bisey Gelmiyor ..
Resmen Cöktüm Engel Olamiom Pis Bogazima ..
Yarin Zorlucam Kendimi Lapa Yapcam Bende .. Cuma da Az Toparliyip
Cumartesi Sabahi Bildirim Yapcam ..
Yoksa Cuma Bu Halimle Tartilirsam Iyice Moralim Bozulup Sali Vercem Kendimi ..
AZiMMMMMMMMMMMM Geri Gel Seni Cok Özledim
banucum sen bu irade ile ağustos'a kadar istediğin kiloya ulaşırsınbaksana bol bol su içiyim annem kete,börek vs yapmıştır diosun ve yemeyeceksin :81::81::81:
arzucum walla cevabını ver içinde büyütüceğine karşı taraf pişman olsun düşünerek konuşsun.bende ilk 2 yıl bebek istememiştim düğünümüzü kendimiz yptık mobilya borcu vs.elimiz rahatlasın bebek masraflı olur diye bekledik her ağızdan bir laf bebeği mi olmuyor,niye yapmıyor?tıınn dinlemeyeceksin...bende bizim düğün borclarını siz ödeyin ben hemen yapıyım diyordum...
deryacım bu pazar sende yolcusun ne güzel şimdiden ii eğlenceker kızlarla buluşursanız bol bol resim çekinin bizde bakalım:)
nihalcim bence şartlarım uygun ve eşin izin veriyorsa kesinlikle spor salonuna gitmelisin...hem düzenli olur hemde hoca eşliğinde yağlar gider kas oluşmaz:)hiç zaman kaybetme hemen yazıl..
kızlar ben çıkıyorum lapayla ilgili sorularıma cevap göremedim acaba atladım mı deryacım m müsait olmadı akşam evde fırsat bulursam bakarım valiz hazırlıkları başlıyor.kuzeyşe ilk kez tatile gidilecek unutmama gereken şeyler var...ilaç derece pişik kremi dişlik vs...
ii akşamlar fıstıklar
desteğiniz için sağolun kızlar. ben hep böyle içime atıp kendi kendimi yerim sonraBurcum vallahi tehlike geçene kadar sık dişini, sağlığın daha önemli :26:
Ayrıca manyaklık etme psikolojik delüü
Filizim anca geldim cevap yazabiliyorum, umarım görürsün :26:
Anlatırım hiç önemli değil
1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı suyla haşlanacak..Yağ tuz yasak..Sebze de sınır yok, meyve pek tüketmemeye çalış..Sebze derken salata malzemeleri yani..Marul salatalık domates filan..Bir de pişirirken içine domates doğrarsan naneyle çok güzel çorba gibi oluyor..
Gün boyunca 4 çay bardağını geçmeyeceksin canım
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Banuş nefesi aldın burundan ya, verirken ve boynunu kaldırırken verdiğin nefesi karnından ver aynı anda orası da insin, çekebildiğin kadar çek..Ben böyle kapatabiliyorum ama çok zor ya çok acıyor :26:
Canım böyle içine atma sakın, kimseyi hayatına karıştırtma...Susarak kimseye bir şey ,ifade edemezsin ama bir kere gerekli yerde konuşursan bir dahada hadlerini aşmazlar...Gıcık oluyorum bu tiplere yahu, hayatta bir amacı, işi gücü yok da benim çocuk yapıp yapmamama takmış
Ay ben çok severim ikisinide ama, evde duruyor öylece detokstan sonra gömülmeyi planlıyordum
İlkayım bu ne böyle bir doktora git istersen :26:
Bence de böyle olmalı, insan hayatının tadını çıkarmalı, canının kıymetini bilmeli biraz...
Nazlıya duyurulur
Bulursun denizim o çapalı modeller çok moda, her yerde görüyorum, lacivert pardesü ve beyaz pantalonla da çok şık olacağına eminim
Kızım hep diyorum , tekrar diyeceğim..Senin o kalçaların en seksi ve güzel yerin bana göre..Hatta bence seni tanımlayan bir unsur..İzlem deyince kalçaların geliyor aklıma direk
Benim öyle kalçalarım olsa hayatta eritmem
E belin zaten kuş kadar kalmış kolun bacağın da öyle nereni eriteceksin..Göbek desen ayva ki en güzeli...
Ha diyorsan illa ben rahatsızım kalçalarımdan diye plates kalça hareketlerine başla kaybolur gider o güzelim kıvrım, dümdüz olur merak etme
Bir de bir şey farkettim 89 kilo halinde bile etin sıkı. Bak benim 92 lik halime 3 kaçak kat var yanda
Sen de hiç öyle kat kat bir durum yok balon gibi gergin
Bu senin en güzel avantajın bence, o yüzden hiç sarkma görünmüyor, tayt da yakışmış
Yani kısaca diyetle işin bitmiş bence, o güzelim kalçalarına kıyabileceksen de spor tabi..
Daha kilo verirsen ince yerlerinde erir, yüzünden de gider kötü durur izloşum..
Tayt olayında ise ben zaten üzerine kısa bir şeyle en ufak kalçada bile hoş bulmuyorum..Tanga giymediğin sürece 36 beden olsan gene belli olur zaten çamaşır izi..
Filizim ayın 16'sına ertelendi kısmetse okullar kapanınca gideceğim, bu da daha çok kilo verebilirim demek
İnşallah buluşabiliriz
Yav 63 iken böylesin 58 de yüzün çok kötü olur, hatta 60 da bile
Böcüğüm niye biz aynı anda aynı psikolojilere giriyoruz ya nedir bunun sırrı çözemedim
Dün söz verdim kendime eşimin yanında, yarından itibaren toparlanıyorum diye, bir baktım bu sabah simit aldım yiyorum :26:
Misafirlerden beri bir türlü toparlanamadım ve o kadar çok vicdan azabı çekiyorum ki mutsuz bir şekilde geziyorum ortalıkta suçluluk psikolojisinden dolayı
Bilmiyorum burcum bende biraz rahat bıraktım kendimi yarın lapa yapacağım bakalım, inan zerre hevesim yok ama böyle giderse daha yeni tadını aldığım beyaz pantalonumu giyemeyeceğim izmirde
Toparlanmamız lazım meleğim, olmuyor böyle
Biz bu değiliz....
Çok teşekkürler, o günleri de görürüm inşallah
Derya Abla Sen Benim Kaybettigim Ruh Ikizim Filanmisin
Bugün Yediklerimi Saysam Ohaa Filan Dersin ..
3.Aydir Agzima Sürmedigim Cikolatalari Löpplettimm ..
Ruhsuz Biri Gibi Dolaniyorum Ve Halada Ne Yesem Diye Düsünüyorum
Pesss Resmen Pesss Yaniii .. !!
Canim Hic Bisey Yapmak Istemiyor ..
Benimde Vicdanim Rahat Degil Ama Beyinen Elimden Bisey Gelmiyor ..
Resmen Cöktüm Engel Olamiom Pis Bogazima ..
Yarin Zorlucam Kendimi Lapa Yapcam Bende .. Cuma da Az Toparliyip
Cumartesi Sabahi Bildirim Yapcam ..
Yoksa Cuma Bu Halimle Tartilirsam Iyice Moralim Bozulup Sali Vercem Kendimi ..
AZiMMMMMMMMMMMM Geri Gel Seni Cok Özledim
az sonra bende resim ekliycem
taytla çektim
birde siz bakın, diyeti bu ara askıya aldım
spor yapmaya çalışıyorum mekik ve stepper
Eki Görüntüle 206619
başladığımda 126 idi
Eki Görüntüle 206625
sabah:
domates
biber
maydonoz
6 zeytin
beyaz peynir
labne
3 dilim uno denge ekmek
2 bardak çay
1 tane yeşil çay
1 tane form çay
ara:
1şeftali
2 kayısı
15 adet badem
öğlen:
1 tabak makarna beyaz peynirli
ara:
haşlanmış mısır
akşam:
1 tabak hazır yayla çorbası
spor :100 dak yürüyüş köpeğimle beni daha hızlı yürütüyor
su 1.5 lt
bu arada 2 gündür köpeğim dost la yürüyorum onu zapdedicem diye kendimi kasmaktan her yerim ağrıyor özelliklede kalçalarım ve basenlerim
bence sadece basenlerin birazcık var(sarı bluzlu kıyafette gözüküyor, pembelide çok ii duruyor) izlemcim oda sporla giderse kilo vermeye çabalama derim.fıstık gibisin maşallah ...pembe çok yakışmış...en sevdğim renklerden biridir.104 evlendiğim zaman ki basen genişliğim hamilelik dönemi 107'ye çıkmıştı doğum sonrası 120 şimdi 110 inş.bende eski günlerime çabuk dönerim...
kokoş babetlerine bayıldım.güle güle kullan...bende en çok mini etek ve tayt giymeyi özledim.bu pazar gideceğim ne götüreceğim bilmiyorum hiçbiri olmuyor.elbise giysem bacaklarım birbirine sürtüyor pişik olacak...
izlemmm
bencede gayet olmuşsun ve çok ii duruyorsunnn
tayt konusuna gelince ne kadar kilollu ve basenli insalar giyiyor sende giebilirisin yani göz yormuyor
bence tmm sen sporra agırık ver bak belin accık kalmış yaaa
kopaca yakındaa
ama yok kafama rahat olmaz dersenn 2 kilo daha verr ,ama yeter garik bencee
bencede muhteşem görünüyor, ayrıca sarkmada olmamış acaba kaç ayda verdin bu kiloları :44: bende özendimde,ama benim biraz zor görünüyor
izlemcim süpersin canımya sadece sopor yap yeter
süper fark var mükemmel olmuş görünüşün tebrik ederim
teşekkür ederim canımayy harikasın valla bayıldım offf yane güzel kilolar vermişsiniz biz ne zaman böle olcez yaaaaa
desteğiniz için sağolun kızlar. ben hep böyle içime atıp kendi kendimi yerim sonraçocuğu hemen düşünmedik ikimizde. çünkü biz ayrı şehirlerden yürüttük ilişkimizi. ayda bir kez görmeye geliyordu eşim beni. onun dışında telefon konuşmaları yetmiyorki. ben onunla doya doya el ele yürümek istedim, filim seyretmek.... ayrıca doğum kiloları da var. bu kiloların üstüne eklenince herşey daha zor olacak.104 kiloluk arzuyla şimdiki arzu çok farklı. psikolojim o kadar bozuktuki. kendimi o kadar ezik hissederdimki. bu kilo bile bana bu kadar özgüven vermişken korkuyorum aynı duruma düşmekten. oyüzden en az 75 i falan görmeliyim. veee bizim ailenin kadınlarının her hamilelikte başına gelen şeyden korkuyorum 7-8 ay boyunca kusmak...
herkese yap demek kolay geliyor işte
[/COLOR][/COLOR][/B]
sabah:
bu arada 2 gündür köpeğim dost la yürüyorum onu zapdedicem diye kendimi kasmaktan her yerim ağrıyor özelliklede kalçalarım ve basenlerim
ayy harikasın valla bayıldım offf yane güzel kilolar vermişsiniz biz ne zaman böle olcez yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?