80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım sana özel olarak yazmak istedim
ne güzel ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın zaman harcamışsın canım
yazan ellerine sağlık

dimek izlem diyince kalçalarım geliyor akla haa
allah iyiliğini versin kuu

100den bi aşağı inseydim kuzum yaa
çok kuru bende sevmiyorum da
benimki orantısız yani basen kısmı daha baskın geliyor arkaya göre
çamaşır izi oluyor tabiki ben en zayıflarda bile görüyorum da
benimki bir tuhaf, izmire geldiğinde bizzat gösteririm bak
eskisi kadar kafama takmıyorum artık kuzum allahıma binlerce şükür
bence sende de kaçak kat filan kalmamış, belediye yıkmış hepicinii

onunda özel pilingi var ama ismini hatırlayamıyorum şimdi yarın bakar sana sölerim

onunda özel pilingi var ama ismini hatırlayamıyorum şimdi yarın bakar sana sölerim

bu arada ağdanızı yaptırırken çok sıcak olmamasına yani teninizin yanmaması gerek ama sıcak olmasıda gerek dikkat edinmenizi tavsiye ederim birda ağda sonrası güneşe çıkmayın en çok kararmaya neden olan şeyde odur ve alkol içerikli şeylerde kullanmayın kolonya parfüm deodorant vs gibi

arzucum resimlerinden çok tatlı çok mülayim hassas biri olduğun belli oluyor
ama bu hayatta sesini yeri geldiğinde azıcık yükseltmessen hep pişman olur kendini yersin tatlım
ben yapamam deme, yaparsın
hayatını yaşa senin kararlarından sadece sen sorumlusun
boşşverrrr millete ne yaa

öpüyorum seniii

en iyisini sen yapmışsın deryacım

Yıktı valla acımadı
Hee izlem deyince seksi kalçaların geliii aklıma

Canım düşünüyorum da aslında benim kalçalar şu an 107...Hani sen de 104 demişsin ya belkide boydan orantı olarak düşünürsek dediğin gibi 100'ün altına insen çok iyi olur.
Ama inan ben çok hoş buluyorum o en kalın yeri bile hoş duruyor çünkü belin incecik..
En nihayetinde sen nasıl mutlu olacaksan doğru olan odur tabi
Ben bu kalın bacak-kalça kombinasyonuna eskiden beri hastayım, zamanında bbg'de de bir kız vardı aynı senin tipinde böyle aklıma geldi şimdi bit kadar boyu senden geniş kalçası vardı gene beğenirdim

Ah bende şu bel-baseni bir inceltseydim 42 ye bile girerdim aslında
Bu arada geçen bir site buldum ölçülerini veriyorsun vücut tipini söylüyor, bana armut dedi kuu şaşırdım
Ben hep kum saati zannederdim kendimi omuzlarım geniş ya hep öyle görüyordum aynada..

Son düzenleme:

canımsın ya:13::13::13:
iyiki varsınız

derya sen nezaman 74 lük halini yükledin görmedim hiç alıntılarda gördüm şimdi. ben hiç bişey demiyorum fotolara şu karekter açıklıyor sanırım düşüncelerimi

iyi akşamlar kızlar

derya ne zaman ekledin resimlerini ben daha şimdi gördüm harika olmuşsun çok yakışmış beyaz pantul hele saçlarının modeline bittim yaaa çok güzel görünüyorsun tatlım lütfen moralini bozma senin nekadar azimli oldugunun en güzel kanıtı bu resimler aynen tam gaz devam canım

merhaba kizlar....hem kizimin odasi hem kendim icin yapilan güzel yorumlar icin tesekürler

izlem göbegin hic yok ya ne güzel.benim basen 95 felan sanirim yani 68 kiloyken 98 di simdi illaki incelmisdir ama ben senin göbeginkinden istiyorummmmmm

banu cocuklar bazen gercekten zivanadan cikariyor insani bugün annemlerdeydim,benim 1.5 yasindaki ufaklik,her oyuncagi atiyor etrafa,camasir makinsasina tirmaniyor,tencvere tava indiriyor,ne görürse saldiriyor...evde bukadar yapmiyordu,kayinbabamda türkiyede bizde onlara gidecegiz allah izin verirse adam ne desin kaynanama,ben gelsinlerde ikisini (benim cocuklari) birbirileriyle bir kavga ettireyim ,cok seviyorum dögüsen cocuklari demis,salak ya.bende dedim ,ben hic sevmiyorum hatta cinnet geciriyorum onlar kavga edip bagirdimi dedim,simdi keisn 1 ay cocuklarim huy degistircek bende cileden cikicam.ben nekadarda kzsam onlar savunacaklar iyice simarcak cocuklar of offfff

Son düzenleme:
slm kızlar ben yine baya bir süredir uğrayamıyorum ama sizler aklımdaydınız hep çok yoğundum
önce sınavlarım sonra temizlik daha sonrasında yorgunluk derken uğrayamadım
bu topikte hep hayran kaldığım kişi BANUdur valla nasıl hallediyor 2 çocuktu evdi derken burayıda boşlamıyor bravo vallahi ya da ben çok beceriksizim brikaç işi bir arada yapamıyorum(kendimde şüphe etmeye başladım)
bugünden itibaren menülerimi yazmaya düzenli bir şekilde başlıyorum kuzenimin düğünü var demiştim önceden onun için hafta sonu alışverişe gidicem kabus gibi beni şimdiden sıkıyor kıyafet meselesi

Teşekkür ederim denizcim
Benim de içime sindi saç modelim, yıllardır bu kadar kısa kestirmek istedim ama hiç cesaret edememiştim o yüzden ayrı bir anlamı var bu saçın benim için...Sanırım çok zor vazgeçerim bu modelden..

Kimse de görmemiş fotolarımı

ben geldimmmmmmm nasılsınız canlar? vallahi billahi çok özledim bi aksilik yok inşş. geçmişe heçç bakmıyom girersem çıkamam en iyisi heç bulaşmiyim.. iki gündür sapıttım yine ne oldu bilmiyorum ne zıkkım bulduysam yıyorum daha dogrusu aksama kadar superrr gece deliriyorum içime bişey kaçmış gibi her haltı yıyorum kalorisiymiş karbonuymuş heç umursamıyorum.eşim bile kızıyo ne oldu yıne cok yıyosun bu aralar verdıgını de alıcaksın sonra üzüleceksin biraz daha dikkat et diyoo
zaten hiçç ıyı degılım ne zamandır pisikolöcük dölürme yaşıyorum gene
ne olacak halım allah kerım dıyorum....... sizleri seviyorum gerizekalı de bağa kazım salahsın de ökuzzzsünn de bağa kazım rencide ett beni kazımmmm
ayy beni rencide edin be yaw yok etmeyinn hatta bence rezil edin de bi durrrrrrrrrr diyim kendime yoksam sizi bile yerim bu gidişlee

Canım dondurma istiyorrrr :84::84::84::84:
Yemeyeceğim işte

İçimdeki fil mideliye dur demenin vakti geldi

Son düzenleme:
bugünkü menüm;

kahvaltı:
2 dilim tb ekmeği
1 yumurta
peynir

ara:1 şeftali
6 fındık

öğle:
1 porsiyon bulgur pilavı
1 küçük but
salata

akşam:
2 dilim sütlü irmikli muhallebi
3ü bir arada

3 lt su

1 saat yürüyüş

Offf sevdam ya kahkaha attım akşam akşam
Üslubunu yerim kız senin

Sevdacım ben ve burcuda aynı durumdayız ve şimdilik çözümümüz yarın ki lapa detoksu...Ye ye sonra detoks

Vallahi bu psikolojimiz düzelene kadar 3-5 kilo alırsak o zaman pişmanlığımızın hiç bir anlamı kalmaz işte :26::26:

kızlar okuyabildiğim kadar bir geçmiş yapayım ben neler olmuş bir bakem umarım herşey yolunda gitmiştir inanın sizleri çok seviyorum bağımlılık yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…