Offf sevdam ya kahkaha attım akşam akşam
Üslubunu yerim kız senin
Sevdacım ben ve burcuda aynı durumdayız ve şimdilik çözümümüz yarın ki lapa detoksu...Ye ye sonra detoks
Vallahi bu psikolojimiz düzelene kadar 3-5 kilo alırsak o zaman pişmanlığımızın hiç bir anlamı kalmaz işte :26::26:
kızlar okuyabildiğim kadar bir geçmiş yapayım ben neler olmuş bir bakem umarım herşey yolunda gitmiştir inanın sizleri çok seviyorum bağımlılık yapıyorsunuz
Aramıza hoşgeldin
En başta annenle güzelce konuş bunu çok istediğini, kilo verirsen mutlu olacağını anlat ona..Mutluluğunu düşünüyorsa anlamayacağını sanmıyorum :26:
canımmm benim nasılsın* havadanmı sudanmı bilmiyorum anamm bi haller oldu bana kabızlık mide bulantısı,herseyde gözüm kalıyo kendime dur dıyemıyorum sankım elım beni dinlemiyo uzanıyo alıyo ve yiyo(yalana bakkk ben o bogazıma dur dıyemiyorum sonra suçu elime att ohh ne alaa) ne bılıyım canım lapada yapmak istemiyorum aslında ama mecburennn
Sevdacım inan aynıyız ama sızlanmak çok boş, ya nefsimiz doyana kadar serbest bırakacağız kendimizi ve sonra sıfırdan tekrar başlayacağız ki bunun sonuçları çok tehlikeli :26:
Ya da bizi gaza getirecek şeyler bulmaya çalışacağız...Ben hep şımardığım için oldu bunlar aldığım iltifatlardan...İçimde şımarık bir kız çocuğu var resmen ağız burun dalmak istiyorum ya zaten çocuk sevmiyorum
Halbuki asıl girmek istediğim kotumun önü zor kapanıyor hala giyilebilecek değil, o benim hayallerimin başlangıcıydı, o benim özlediğim halimi yansıtan bir objeydi ama daha giremedim bileBunun beni yeterince gaza getirmesi gerek aslında
Sende böyle seni gaza getirecek bir şeyler düşüneceksin mecbur, başka çaremiz yok.. :26:
Burcu uzun zamandır yoktun canım, nasılsın , her şey yolundadır inşallah
ben sadece izliyorum sizi ve okuyorum öyle uzaktan seyretmek gibi..napalım tanıdık olmayıpta geç başlayınca her şeye böyle oluyo demekki.ama sizleri ve birbirinize bağlılığınızı seviyorum:))
derya inşallah yarın şu lapayı yapabilirim.ben ne zaman detoks yada böyle şeyler denesem ertesi günü herşeye saldırırken buluyorum kendimi.aslında yarın lapa yapıncada aynı şeyler olacak diye korkuyorum.çok şükür geçen cumadan beri az çok yola girmeye başladım yarından sonra yine sapıtacam diye korkuyorum.acaba yarın değilde bir iki hafta diyete adapte olup öylemi yapsam lapa bilemedim canım yaaa :26:
kızlar ben ocak ayından beri salmış durumdayım şükürki bu salmaya almadım ama gerçekten artık bi dur deme zamanı geldide geçti bile.daha çok yolum var.bende iltifatlardan yeter artık yüzün çirkinleşti demelerden birazda kendi şımarıklıgımdan salmıştım tabi yaşanan bazı olaylarda bunu tetikledi.ama artık anladımki ben böyle mutlu değilim daha vermem gerek istediğim görüntüye ulaşmak için.siz benim düştügüm hataya düşmeyin sakın bukadar ara vermeyin çünkü zaman uzayıncada insan bıkıyor 2 gün yeme 3 gün yee insanı kendinden sogutuyor kendine saygısını bitiriyor.mutlaka sizi motive edecek azminizi ateşleyecek bişeyler bulun kendinizden hayallerinizden vazgeçmeyin kendinizi salmayın ve herşeyden önemlisi kendinize inanın
haklısınn canım ne diyim. aslında var gaza getırıcek bişi ama kim takıyoobenim oglana bi dahaki yaza cok güzellll bir düğün yapıcam inşşşş...(sünnet dügünü)ve iki tane abiye aldım bi tanesi gelinlik modeli içi saf beyaz üstü kırık beyaz tüller iniyo gögüs ve sırt dekolteli harika bişey arkaya dogru uzuyo gelınlık tarzı bi tanede tam rengını bılemedim şimdi mor gibi bir elbise ama şahane bişey boyundan geçirmeli sırt komple açık satenn bayıldımm aldımm bi tanesi 400 liraydı moru sormuştuk eşimle bi magzada almamıştım çünkü o zaman daha kiloluydum bu defa aldımm ama farklı bı yerden birinin etiket fiyatı 300 lira ötekininki 200 küsürdü amaaaa ben kaça aldım dimemm şok olmayın gece gece.hahh onu dıcem bu halımle bıle renklı olana gırdım harıka oldu okadar zarıf ve sık oldukı anlatamam sankım 1.75 boy var sankım 60 kıloyum okadar yaniii.:78::78: ama ama beyaz onada girdimmm ama kapanmıyoo en az beş kilo yada 7 kılo daha versem cuk olucak. bı arkadasım var 60 kılo o geldi aynı boylardayız sayılır ona gıydırdım amann yarabbi renklıyı gıydı hayranlıktan basım döndü beyazı giydi dibim düştü sankim güzellik tanrıçası kız zaten güzell kızzz allah için ama elbiselerde şahanee varın siz düşünün her gören ödünç istiyoo bende vermicem kendim giyene kadar açılışı yapıyım kendim önce ondan sonraa:97::97:
çok saol cnm iyiyim çok şükür evet bayadır gelemiyordum öncesinde sınavlardı sonra temizlikti ardından yorgunluktu derken gelemedim özledim ama sizleri bayabaya alışmışım buraya anlamadan
deryacığım geçmişe filan bakındım senin yazdıklarını okudumda ne kadar çok isterdim senin gibi bir dostum olsun yanımda bende senin gibi hep veren ama bir türlü karşılığını göremeyen hala kendimde suç arayan nerde hata yaptım diye kendimi paralayan biriyim ve gerçekten insanları yeni yeni tanıdığımı düşünüyorum artık bende herşeyin tek taraflı olmadığını anlıyorum geçte olsa farkındayım kimsenin benden üstün olmadığının
ben sadece izliyorum sizi ve okuyorum öyle uzaktan seyretmek gibi..napalım tanıdık olmayıpta geç başlayınca her şeye böyle oluyo demekki.ama sizleri ve birbirinize bağlılığınızı seviyorum:))
Al işte bundan daha güzel gaza getirecek bir sebep mi olur...
Oğlunun düğününde kuğu gibi salındığını hayal et bir
haklısınnn çiçemmm vur kafama kafama vurki belki laf girerr dimi incecik dal gibi beyazlar içinde saçlar muhtesem makyaj muhtesem zayıfım giydigim cuk oturmuş herkes diyorki aaa sevda harika olmuş gelin gibi falann ahhh ahhh ama adı üstünde hayall ama gerçek olması benim elimde bizim elimizdeinşşş. canımm hatta topikcenek gelinn dügüne hepberaber hava atarız birlikte basardık diyeee
Hiç olur mu öyle şey, bizde yeniydik bir zamanlar öyle şaşkın şakın muhabbetleri izlerdik
Hadi tanışalım madem..
Ben derya, 27 yaşındayım, bir internet cafede amelelik yapıyorum
kızzz allah iyiligini versin emi amelelik yapıyorum diyotükkan zahabıyım disene
deryacığım bundan sonra arayış içinde olmayacağım benimde derdimi kendi derdi gibi gören bir dostum olsun diye. insanlara güvenmek eskidendi artık anladım en yakın arkadaşım bildiklerimden öyle darbeler aldım ki gözümü açtılar sağolsunlar
aşk olsun canım bizde dogdugumuz gün tanışmadıkki niye uzaktan bakıyosun sana tanışma diyen mi varr yokkk ee hadi tanışalım o zaman ben sevda senin adın ??
Hiç olur mu öyle şey, bizde yeniydik bir zamanlar öyle şaşkın şakın muhabbetleri izlerdik
Hadi tanışalım madem..
Ben derya, 27 yaşındayım, bir internet cafede amelelik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?