80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm benim nasılsın* havadanmı sudanmı bilmiyorum anamm bi haller oldu bana kabızlık mide bulantısı,herseyde gözüm kalıyo kendime dur dıyemıyorum sankım elım beni dinlemiyo uzanıyo alıyo ve yiyo(yalana bakkk ben o bogazıma dur dıyemiyorum sonra suçu elime att ohh ne alaa) ne bılıyım canım lapada yapmak istemiyorum aslında ama mecburennn

Aramıza hoşgeldin
En başta annenle güzelce konuş bunu çok istediğini, kilo verirsen mutlu olacağını anlat ona..Mutluluğunu düşünüyorsa anlamayacağını sanmıyorum :26:

ya annem hep demiştir bana bu güne kdar kilo ver diye şimdi basladım bi garip davranıyor. soyledim, hatta bagırdıgım zamanlar bile oldu bugun iskender yiyelim mi gibi sorularla bana geldiğinde. ama ne yapacagımı hıc bılmıyorum artık. sallamıyorum yani ne yapayım

derya inşallah yarın şu lapayı yapabilirim.ben ne zaman detoks yada böyle şeyler denesem ertesi günü herşeye saldırırken buluyorum kendimi.aslında yarın lapa yapıncada aynı şeyler olacak diye korkuyorum.çok şükür geçen cumadan beri az çok yola girmeye başladım yarından sonra yine sapıtacam diye korkuyorum.acaba yarın değilde bir iki hafta diyete adapte olup öylemi yapsam lapa bilemedim canım yaaa :26:

Sevdacım inan aynıyız ama sızlanmak çok boş, ya nefsimiz doyana kadar serbest bırakacağız kendimizi ve sonra sıfırdan tekrar başlayacağız ki bunun sonuçları çok tehlikeli :26:
Ya da bizi gaza getirecek şeyler bulmaya çalışacağız...Ben hep şımardığım için oldu bunlar aldığım iltifatlardan...İçimde şımarık bir kız çocuğu var resmen ağız burun dalmak istiyorum ya zaten çocuk sevmiyorum

Halbuki asıl girmek istediğim kotumun önü zor kapanıyor hala giyilebilecek değil, o benim hayallerimin başlangıcıydı, o benim özlediğim halimi yansıtan bir objeydi ama daha giremedim bile Bunun beni yeterince gaza getirmesi gerek aslında

Sende böyle seni gaza getirecek bir şeyler düşüneceksin mecbur, başka çaremiz yok.. :26:

İyi geceler kızlar nasılsınız?
Hemen menümü yazıyım.

kahvaltı: 1 dilim maydanozlu omlet,
2 dilim çavdarlı ekmek,
yarım dilim peynir,domates salatalık
1 bardak şekersiz çay

ara:1 elma

Öğle:1 dilim çavdarlı ekmeğe az peynirli tost

ara: 3 tane çokoprens,7-8 tane çubuk kraker,yarım avuç çekirdek

biraz fazla kaçtı ama 1.5 saatten fazla,koşturdum,hopladım,zıpladım yerimde durmadım yani.

akşam: 1 kase tel şehriye çorbası,1 kaşık kadar kabak yemeği,2 dilim küçük çavdarlı ekmek.

kızlar ben ocak ayından beri salmış durumdayım şükürki bu salmaya almadım ama gerçekten artık bi dur deme zamanı geldide geçti bile.daha çok yolum var.bende iltifatlardan yeter artık yüzün çirkinleşti demelerden birazda kendi şımarıklıgımdan salmıştım tabi yaşanan bazı olaylarda bunu tetikledi.ama artık anladımki ben böyle mutlu değilim daha vermem gerek istediğim görüntüye ulaşmak için.siz benim düştügüm hataya düşmeyin sakın bukadar ara vermeyin çünkü zaman uzayıncada insan bıkıyor 2 gün yeme 3 gün yee insanı kendinden sogutuyor kendine saygısını bitiriyor.mutlaka sizi motive edecek azminizi ateşleyecek bişeyler bulun kendinizden hayallerinizden vazgeçmeyin kendinizi salmayın ve herşeyden önemlisi kendinize inanın

haklısınn canım ne diyim. aslında var gaza getırıcek bişi ama kim takıyoobenim oglana bi dahaki yaza cok güzellll bir düğün yapıcam inşşşş...(sünnet dügünü)ve iki tane abiye aldım bi tanesi gelinlik modeli içi saf beyaz üstü kırık beyaz tüller iniyo gögüs ve sırt dekolteli harika bişey arkaya dogru uzuyo gelınlık tarzı bi tanede tam rengını bılemedim şimdi mor gibi bir elbise ama şahane bişey boyundan geçirmeli sırt komple açık satenn bayıldımm aldımm bi tanesi 400 liraydı moru sormuştuk eşimle bi magzada almamıştım çünkü o zaman daha kiloluydum bu defa aldımm ama farklı bı yerden birinin etiket fiyatı 300 lira ötekininki 200 küsürdü amaaaa ben kaça aldım dimemm şok olmayın gece gece.hahh onu dıcem bu halımle bıle renklı olana gırdım harıka oldu okadar zarıf ve sık oldukı anlatamam sankım 1.75 boy var sankım 60 kıloyum okadar yaniii.:78::78: ama ama beyaz onada girdimmm ama kapanmıyoo en az beş kilo yada 7 kılo daha versem cuk olucak. bı arkadasım var 60 kılo o geldi aynı boylardayız sayılır ona gıydırdım amann yarabbi renklıyı gıydı hayranlıktan basım döndü beyazı giydi dibim düştü sankim güzellik tanrıçası kız zaten güzell kızzz allah için ama elbiselerde şahanee varın siz düşünün her gören ödünç istiyoo bende vermicem kendim giyene kadar açılışı yapıyım kendim önce ondan sonraa:97::97:

Burcu uzun zamandır yoktun canım, nasılsın , her şey yolundadır inşallah

çok saol cnm iyiyim çok şükür evet bayadır gelemiyordum öncesinde sınavlardı sonra temizlikti ardından yorgunluktu derken gelemedim özledim ama sizleri bayabaya alışmışım buraya anlamadan

deryacığım geçmişe filan bakındım senin yazdıklarını okudumda ne kadar çok isterdim senin gibi bir dostum olsun yanımda bende senin gibi hep veren ama bir türlü karşılığını göremeyen hala kendimde suç arayan nerde hata yaptım diye kendimi paralayan biriyim ve gerçekten insanları yeni yeni tanıdığımı düşünüyorum artık bende herşeyin tek taraflı olmadığını anlıyorum geçte olsa farkındayım kimsenin benden üstün olmadığının

ben sadece izliyorum sizi ve okuyorum öyle uzaktan seyretmek gibi..napalım tanıdık olmayıpta geç başlayınca her şeye böyle oluyo demekki.ama sizleri ve birbirinize bağlılığınızı seviyorum:))

ben sadece izliyorum sizi ve okuyorum öyle uzaktan seyretmek gibi..napalım tanıdık olmayıpta geç başlayınca her şeye böyle oluyo demekki.ama sizleri ve birbirinize bağlılığınızı seviyorum:))

aşk olsun canım bizde dogdugumuz gün tanışmadıkki niye uzaktan bakıyosun sana tanışma diyen mi varr yokkk ee hadi tanışalım o zaman ben sevda senin adın ??

Canım kendi psikolojini en iyi şu an sen biliyorsun, o yüzden detokstan sonra gözün dönecekse bence de yapma, hatta ben bile hala yapıp yapmama arasında kararsızım ertesi gün çok yerim diye :26::26:

Gerçi sen yeniden yeni başladın bu yola aslında bencede önce diyetine adapte ol..

Çok haklısın denizcim, insan biraz daha böyle devam ederse aman ben böyle de iyim filan psikolojisine girer çok tehlikeli :18::18:
Bu kadar sabretmişken hayallerimizi yarı yolda bırakmak çok saçma...
Vazgeçmeyeceğimi biliyorum ama nasıl toparlanırım onu bilmiyorum işte...

Al işte bundan daha güzel gaza getirecek bir sebep mi olur...
Oğlunun düğününde kuğu gibi salındığını hayal et bir

Ah burcucum insan bunu ne kadar erken öğrenirse, o kadar erken başlar nefes almaya ve yaşamaya diye düşünüyorum...Bu hayatta kim sana ne veriyorsa aynısını geri çevirmek lazım bunu öğrenmek lazım gerçekten yoksa kırılmaların sonu gelmiyor...Tabi ki her şey karşılıklı çıkar ilişkisi halinde değildir, fedakarlık da yapılır birine ödünde verilir ama emin olmalısın ki sen zor durumda olsan o da aynısını yapar...Yoksa tek taraflı vermek aptallıktan başka bir şey değil artık gözümde

Ben dosta dair inancımı kaybettim umarım sen bulursun

Hiç olur mu öyle şey, bizde yeniydik bir zamanlar öyle şaşkın şakın muhabbetleri izlerdik
Hadi tanışalım madem..
Ben derya, 27 yaşındayım, bir internet cafede amelelik yapıyorum

Hiç olur mu öyle şey, bizde yeniydik bir zamanlar öyle şaşkın şakın muhabbetleri izlerdik
Hadi tanışalım madem..

kızzz allah iyiligini versin emi amelelik yapıyorum diyo tükkan zahabıyım disene

deryacığım bundan sonra arayış içinde olmayacağım benimde derdimi kendi derdi gibi gören bir dostum olsun diye. insanlara güvenmek eskidendi artık anladım en yakın arkadaşım bildiklerimden öyle darbeler aldım ki gözümü açtılar sağolsunlar

kızzz allah iyiligini versin emi amelelik yapıyorum diyo tükkan zahabıyım disene

Ne zahabı bee amelelik bu, keşke çalışan olsaydım

Yok ben öyle düşünmüyorum burcum ya, mutlaka vardır öyle insanlar ama bizi bulmadı işte bu yaşa kadar... Kimsenin aldığı darbelerle herkesi yargılama, temkinli ol ama bil ki imkansız değil
Ama ben de artık eskisi gibi bir arayış içinde değilim artık..

Son düzenleme:

aynı kendimi gördüm sende sanalda olsa sanki burda herkes birbirini tanıyor bende tanımadığım ortamda dışlanırım düşüncesiyle yaklaşmıştım(oysa herkes bizle aynı durumda) inanki zamanla alışıyosun çekingenliklerin kalkıyor

aşk olsun canım bizde dogdugumuz gün tanışmadıkki niye uzaktan bakıyosun sana tanışma diyen mi varr yokkk ee hadi tanışalım o zaman ben sevda senin adın ??

Hadi tanışalım madem..

ayh valla çok sewindim.. saolun.)) bende fatma meb de amelelik yapıyorum öğretmenlik yani.. 26 yaşındayım .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…