canım benimm fatmacım ne güzel işte ögretmenim ögretmenim bir annemde sensin benimayh valla çok sewindim.. saolun.)) bende fatma meb de amelelik yapıyorumöğretmenlik yani.. 26 yaşındayım .))
aynı kendimi gördüm sende sanalda olsa sanki burda herkes birbirini tanıyor bende tanımadığım ortamda dışlanırım düşüncesiyle yaklaşmıştım(oysa herkes bizle aynı durumda) inanki zamanla alışıyosun çekingenliklerin kalkıyor
canım benimm fatmacım ne güzel işte ögretmenim ögretmenim bir annemde sensin benim
sonsuzzzzzz saygım varr bütün ögretmenlerimizebende 25 yaşındayım 2 çocugum ve kocama amelelik yapıyorum ayy kocam duymasın
25 yaşındasın ve 2 çocuk valla süpersin herşeye yetişmek kolay deil.. tebrik ederim seni.. ben daha bekarım kaldı bide 2 çocuk dşünemiorum kendimi
25 yaşındasın ve 2 çocuk valla süpersin herşeye yetişmek kolay deil.. tebrik ederim seni.. ben daha bekarım kaldı bide 2 çocuk dşünemiorum kendimi
all bendende o kadar fatmacığım bende 1 ay sonra 25 olucam kendimi zor idare ediyorum sevdaya ve topiğimizin tüm annelerine hem çocukla hem evle hemde işle uğraşıp güzel güzel yağlarından kurtulan çıtırlara benden kocaman
bu arada burcu ben
valla canım iki evladım var allah bagışlarsa biri 7 yaşında biri 4 yasında. erken evlendim(lise 1 den terkacısı çıkmaz içimdenn ahhh ahhh yazarken bile yaslar süzüldü yine okuyamadık kader utansın çalışmadımmı başarısızmıydım ne okullar kazandımda olmadı işte) ama sevdim evlendim aşk evliligi yaptım ıkı yavrum var cok mutluyum
ama benden sana tavsiye sakın evlenmee
all bendende o kadar fatmacığım bende 1 ay sonra 25 olucam kendimi zor idare ediyorum sevdaya ve topiğimizin tüm annelerine hem çocukla hem evle hemde işle uğraşıp güzel güzel yağlarından kurtulan çıtırlara benden kocaman
bu arada burcu ben
canımmmm benim emin ol zor ama yetişiyosun ne demişler en kolay iş oturup pişmiş hazır yemegi yemek amaa onu bile önce üflüyosun, çiğniyosun,yutuyosun yaa aslında o bile kolay degıl çaba istiyo dimi. Allah gönlünüze göre birini nasip etsin inşşş. yuvanızda hep mutlu huzurlu olun evlatlarınız olsun hayırlı hayırlı cocuklar olsunnn inşşşş.
fatmacım bi tek biz kalmışız bizde gidelim yatalım daha dogrusunu önce yarının yemegini halletmem gerek onu pişirip öyle yatarım ben. iyi geceler canımm
amin cnm inşallah seninde allah mutluluğunu artırsın sağlık huzur versin yuvana allahım
bir ay snra yani yengeçsin öyle mi hatırlatta kutlayalım burcucum:))) yengeçler duygusal olur ilgiyi sever
amin cnm inşallah seninde allah mutluluğunu artırsın sağlık huzur versin yuvana allahım
Canım dondurma istiyorrrr :84::84::84::84:
Yemeyeceğim işte
İçimdeki fil mideliye dur demenin vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?