80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

varr varr ben varımmm burda çok saglam dost olurum kimseyi yarı yolda bırakmam her derdine sevabına günahına ortak olurum kime lazımdım verin adresi gelemm:78:

Son düzenleme:
ayh valla çok sewindim.. saolun.)) bende fatma meb de amelelik yapıyorum öğretmenlik yani.. 26 yaşındayım .))
canım benimm fatmacım ne güzel işte ögretmenim ögretmenim bir annemde sensin benim
sonsuzzzzzz saygım varr bütün ögretmenlerimize bende 25 yaşındayım 2 çocugum ve kocama amelelik yapıyorum ayy kocam duymasın

ondan şüphm yok ama nede olsa birbiriyle kaynaşmış insanla yeni gelin bir olmazD umarım szin gibi olurum bende

25 yaşındasın ve 2 çocuk valla süpersin herşeye yetişmek kolay deil.. tebrik ederim seni.. ben daha bekarım kaldı bide 2 çocuk dşünemiorum kendimi

25 yaşındasın ve 2 çocuk valla süpersin herşeye yetişmek kolay deil.. tebrik ederim seni.. ben daha bekarım kaldı bide 2 çocuk dşünemiorum kendimi

all bendende o kadar fatmacığım bende 1 ay sonra 25 olucam kendimi zor idare ediyorum sevdaya ve topiğimizin tüm annelerine hem çocukla hem evle hemde işle uğraşıp güzel güzel yağlarından kurtulan çıtırlara benden kocaman
bu arada burcu ben

valla canım iki evladım var allah bagışlarsa biri 7 yaşında biri 4 yasında. erken evlendim(lise 1 den terk acısı çıkmaz içimdenn ahhh ahhh yazarken bile yaslar süzüldü yine okuyamadık kader utansın çalışmadımmı başarısızmıydım ne okullar kazandımda olmadı işte) ama sevdim evlendim aşk evliligi yaptım ıkı yavrum var cok mutluyum
ama benden sana tavsiye sakın evlenmee

canımmmm benim emin ol zor ama yetişiyosun ne demişler en kolay iş oturup pişmiş hazır yemegi yemek amaa onu bile önce üflüyosun, çiğniyosun,yutuyosun yaa aslında o bile kolay degıl çaba istiyo dimi. Allah gönlünüze göre birini nasip etsin inşşş. yuvanızda hep mutlu huzurlu olun evlatlarınız olsun hayırlı hayırlı cocuklar olsunnn inşşşş.

valla bu konuda şüpheliyim her bayan mutlaka evlilik hayali kurar biri de benim zaten:) okuldaki evlilerde evlenme diyo gerçi psikolojmz iyiyse kocam yi davranıyosa evlen diyorum memnun deilsem kocamdan evlenme dyorum diyolar arada kalım bende:))) evlenince bende mi evlenme derim onu da bilmiom valla

bir ay snra yani yengeçsin öyle mi hatırlatta kutlayalım burcucum:))) yengeçler duygusal olur ilgiyi sever

fatmacım bi tek biz kalmışız bizde gidelim yatalım daha dogrusunu önce yarının yemegini halletmem gerek onu pişirip öyle yatarım ben. iyi geceler canımm

amin cnm inşallah seninde allah mutluluğunu artırsın sağlık huzur versin yuvana allahım

bir ay snra yani yengeçsin öyle mi hatırlatta kutlayalım burcucum:))) yengeçler duygusal olur ilgiyi sever

evet cnm tam bir yengeç burcundanım yükselenimde yengeç düşün beni yani çoookkk duygusalımdır ilgi herzaman bende olsun diye düşünmem ama insanların beni ufacık birşeyde düşünmeleri bile beni çok mutlu eder

iyi geceler kızlar bende yatayım bari uykumda yok ama sabah kalkmak zor olacak sanırım bunu bekliyorumsabah görüşmek üzere

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr hazırlandım birazdan kursa gidicem kızımda gelecek bugün bana arkadaş kek yaptım kurs için miss gibi kokuyor yemicem tabikii..kendim içinde semizotu salatası... bu sabah çok mutluyum baskülden dolayı...bu hafta 7 günün 6 günü hep hamurişi yedim dün 2 kilo artıdaydım..dün okadar çok yedimki hatta saat 10 gibi yarım ekmek arası kızartma 2 walf 1 kasede yuvalama çorbası içtim..buna raqmen bugün 1.300qr artıdayım yani dünden beri 700qr gitmiş..bu nasıl oluyor anlamıyorum ama ben tabiki bu durumdan son derece memnunum neyse çıkmam lazım geçen haftada gitmedim kursa özledim bizim kızları..öpüyorum hepicinizii görüşürüz kızçelerrrrr

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaarrr
sabah kalktım işlerimi bitirdim kahvaltımı yapıyorum bir yandan da yazılanları okuyorum keyfim yerinde
ooohhhhhhh miiiiiiiiiiisssssss:125::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…