günaydın canımm ohhhhh alllah daim etsin herzaman böyle ol emiiiiiiiiigünaydın kızlaaaaaarrr
sabah kalktım işlerimi bitirdim kahvaltımı yapıyorum bir yandan da yazılanları okuyorum keyfim yerinde
ooohhhhhhh miiiiiiiiiiisssssss:125::126:
günaydın herkese öyle bağımlılık var ki okuldan okuyorum yazılanları ve yorum yapıyorum
ayh valla çok sewindim.. saolun.)) bende fatma meb de amelelik yapıyorumöğretmenlik yani.. 26 yaşındayım .))
varr varr ben varımmm burda çok saglam dost olurum kimseyi yarı yolda bırakmam her derdine sevabına günahına ortak olurum kime lazımdım verin adresi gelemm:78:
valla canım iki evladım var allah bagışlarsa biri 7 yaşında biri 4 yasında. erken evlendim(lise 1 den terkacısı çıkmaz içimdenn ahhh ahhh yazarken bile yaslar süzüldü yine okuyamadık kader utansın çalışmadımmı başarısızmıydım ne okullar kazandımda olmadı işte) ama sevdim evlendim aşk evliligi yaptım ıkı yavrum var cok mutluyum
ama benden sana tavsiye sakın evlenmee
valla bu konuda şüpheliyim her bayan mutlaka evlilik hayali kurar biri de benim zaten:) okuldaki evlilerde evlenme diyo gerçi psikolojmz iyiyse kocam yi davranıyosa evlen diyorum memnun deilsem kocamdan evlenme dyorum diyolar arada kalım bende:))) evlenince bende mi evlenme derim onu da bilmiom valla
ya bi laf var uzun süre az yiyince mide küçülür diyorlar ama sen böle yazınca acaba dedim kendi kendime doğrumudur ?????
günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım şimdi yeşil cayımı içiyorum cok belim agrıyor dün dr gittim ine verdi dün vurdurdum inş fayda eder bel agrısı benım tüm sinirlerimi alt üst etti ya
güznaydın güzeller
nedir bu topikteki durum:)herkes isyanlarda içindeki canavara dur diyemiyor:))bunlardan biride benim dün kinder süt dilimi yedim,üstüne negronun yeni çıkan çikolata kaplı biskuvisini yedim.komşumuzun kızının nişanı var ona 2 tepsi un kurabiseyi yaptım 2 parça ondan yedim(pisti mi diye tadına baktım:)
dün annemlede konuştum eğer ara öğün yapmazsan kıtılıktan çıkmış gbii yiyorum.işten eve gidiyorum 1 posta ayaküstü atıştırıyor sonrada sofrada hiç bişey yememiş gibi herkesle oturup yemek yiyorum...bunu bana göre tek sebebi ara öğün yapmamam aç kalmam.bu sabah tartıldım artıdayım biraz moralim bozuk...banu'yu ,izlem'i gördükçe yazdıklarını okudukça kendime kızıyorum maşallah 30 kilo vermişler ve hala çabalıyorlar kalan birkaç kilo için ben ise "saldım çayıra mevlam kayıra"hiç dikkat etmiyorum...artı mersin'de 1 haftada ne olur tahmin edemiyorum bir yönden anne başbaşa kalacağız yediklerimize dikkat edip sabah sahilde yürüyüş yaparız diyorum...ama adana'dan misafir gelirse hepsi suya düşer...72,3 çıktım sabah çok canım sıkıldı
havalar ısındı benimde canım buz gibi gazlı içeçekler yada dondurma çekiyor...birde mısırcı çok geçiyor buradan çok severim haşlanmış mısırı yada közlenmişi....soda ile geçiştiriyorum yada meyvalı yoğurtla
mağazanın vitrininden kendime bir bakıyorum allahım alt kısmım ayrı üstüm ayrı duruyor o kadar çirkin ki bunları bile bile bir kaç gündür boğazımı tutamıyorum...bakalım cuma sonuçlar nasıl çıkacak...bu öğlen musli yiyeceğim,akşama allah kerim...
deryacım facede görmüştüm çok şık olmuşsun çok yakışmış beyaz pantolon maşallahın var. sadece simitlerin var biraz o da sporla daha çabuk gider gibi...basen çevren 90 gibi duruyor boy demek ki çok farkettiriyor...
sevdacım hoşgeldin...burcucum iradene güveniyorum doğum gününe bişey kalmadı...
Geçmiş olsun canım, neden acaba ne yedin ki bugün :26:
Ayyy herkes hasta topikte :84::84::84:
Günaydınn Herkeseee
Aslında Bende Bugün Lapa Yapacaktım
Ama İçtiğim Antibiyotikler Yüzünden Yapmadım İlaç İçiceğim İçin
Eskisi Gibi İrademde Yok Benim Yaaaa:84::84:
Azimimi Kaybettim Toparlanmam Gerek Buğünden İtibarennn :85:
geçmişin bir kısmını okuyabildim daha, ne güzel muhabbetler olmuş. aklımda kalanları yazayım.
deryacım apoletlerini çok beğendim. özellikle boncuklu olanları
banucum. Allah kolaylık versin tatilde ama dediğin gibi yanında eşin olunca herşey daha kolay olur. kemer tarafı harika. geçen sene balayına biz de kemer göynük e gittik
semacım karşılaştığın insan gerçekten sinir bozucu. bunlara ya güzelce cevap verip susturacaksın ya da ortamı terkedeceksin. ben de cumartesi sinir oldum. eşim tarafından bir tanıdık,. çocuk yap diyip duruyor. herşey zamnındaymış. sanki doğurunca bana yardım edecek. bunu söyleyen kadının kızları benle yaşıt ve daha evli bile değiller...benim yerime eltim verdi ağzının payını. ben pek cevabını veremem sonra da kendimi üzer dururum
geçmişin bir kısmını okuyabildim daha, ne güzel muhabbetler olmuş. aklımda kalanları yazayım.
deryacım apoletlerini çok beğendim. özellikle boncuklu olanları
banucum. Allah kolaylık versin tatilde ama dediğin gibi yanında eşin olunca herşey daha kolay olur. kemer tarafı harika. geçen sene balayına biz de kemer göynük e gittik
semacım karşılaştığın insan gerçekten sinir bozucu. bunlara ya güzelce cevap verip susturacaksın ya da ortamı terkedeceksin. ben de cumartesi sinir oldum. eşim tarafından bir tanıdık,. çocuk yap diyip duruyor. herşey zamnındaymış. sanki doğurunca bana yardım edecek. bunu söyleyen kadının kızları benle yaşıt ve daha evli bile değiller...benim yerime eltim verdi ağzının payını. ben pek cevabını veremem sonra da kendimi üzer dururum
tatlım evet güzel bir sohbet iyi olur
nehir çalışıyor biliyorsun, ya cumartesi öğleden sonra
yada pazar günü herhangi bir saatte olabilir görüşmemiz
akşamları zaten sen çıkamazsın sanırım
sen gel bir konuş da ayarlarız bir şekilde
allah kolaylık versin yaa
herkes aman yaz gelmedi yaz gelmedi diyorlardı
ben de kızardım aman gelmesin az serin serin oturralım diye
o sıcak hiç çekilmiyor yaa, nefes alınmıyor resmen
allahtan evimiz serin oluyor, sıkıcı olmuyor ama şöyle otururken hep düşünürüm
bu sıcakta dışarda işi olan tarlada bağda çalışanlara allah kolaylık versin diye
çok tehlikeli yaa
denizcim neden dışarda giymiyorsun yaa
normal ayakkabı olarak babet mi giyiyorsun hep
bizim yakınımızda ilahiyat fakültesi var
dışarı çıktığımızda ordan geçiyoruz, ayy o kadar şıklarki kızlar
maşallah diyorum her gördüğümde, o pardesüleri, eşarpları
bağlama şekilleri ayakkabılarııı
hayran kalıyorum her gördüğümde,
geçen gün dayanamadım bi tanesine ya ne kadar şıksın vallahi süper görünüyorsun dedim
kız da şaşırdı teşekkür etti çok sevindiğini söyledi
lacivert bir pardesüsü vardı omuzlarında apolet gibi parlak değil ama kumaştan
değişik bir modeldi, eşarbıda beyazlı lacivertli çapa deseni vardı ayakkabısınında onu kapalı arkası açık çok tatlı keten bir platform topuklu ayakkabıları ve çantası da çok uyumluydı bayıldım yaa
demem o kii, kendini frenleme, artık kapalı bayanlarda çok şık giyiniyor
senin için temiz olduktan sonraa, değer yargılarını içinde taşıdıktan sonra
allah kolaylık versin
1 avuç leblebi ye canım
bende seni seviyorum ne olcak
ay hiç güleceğim yoktu yaa
sen çok yaşa kızz
kızım banu hiç keyif yapmıyor kii
çocukları gönderdi mi evi kırklıyor mübarekk
uzat şöylee ayağını bak keyfine, madalya mı takıyorlar kendini paralayınca
temizlik çok nankör yaa,
bu tozların hiç işi gücü yok mu bilmem
hayırlı günler kızlar. moralim çok bozuk. artık eskisine göre daha cok dikkat ettigim halde daha cok kıstıgım halde kilolar grm grm gidiyor. geçen haftayı full dikkatle geçirmeme ragmen 200gr verdim bu hafta cok sıktım kendimi bu sabaha göre 300 gr gitmiş. neden birden yavasladı böyle bilmiyorum. bu haftadan umutluydum ama yine hayal kırıklıgı. hevesim kaçtı resmen. böyle giderse işim zor inş en yakın zamanda düzelir bünyem. kilo vermememi hızlandırabilmem için bana önerebileceginiz bişeyler varmı napayım bilmiyorum.
.
Zekiyecim kh diyetini deneyebilirsin, o şekilde daha çabuk gidiyor kilolar.Hem bünyeyi şaşırtmak hızlandırmak için çok faydalı.Sürekli yediğin şeylerden farklı bir şeyler dene bakalım..
Başım fırıl fırıl, midem bulanıyor...
Sabah başıma güneş geçti sanırım çok sıcaktı...
Mesuttan azar yiyorum sabahtan beri lapa yaptığım için, bu kadar kötü olunca ayran içtim..
O biraz toparladı ama lapam pilav oldu offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?