80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaaaaarrr
sabah kalktım işlerimi bitirdim kahvaltımı yapıyorum bir yandan da yazılanları okuyorum keyfim yerinde
ooohhhhhhh miiiiiiiiiiisssssss:125::126:
günaydın canımm ohhhhh alllah daim etsin herzaman böyle ol emiiiiiiiii
günaydın herkese öyle bağımlılık var ki okuldan okuyorum yazılanları ve yorum yapıyorum

Günaydın

canlarrr hazırlık telaşesinden giremedim hiiç veeeeeee kaçamağımda çok oldu hala regl olmadım şişlik sondemdeeeeeeeee duygusallık önde bi aceyibim yani

ayh valla çok sewindim.. saolun.)) bende fatma meb de amelelik yapıyorum öğretmenlik yani.. 26 yaşındayım .))

Memnun oldum fatmacım
Yok yav amelelik olur mu o

varr varr ben varımmm burda çok saglam dost olurum kimseyi yarı yolda bırakmam her derdine sevabına günahına ortak olurum kime lazımdım verin adresi gelemm:78:

Kız allah seni ne etmesin ya

Aşk evliliği yaptım diyorsun, sonra da evlenme
Mutsuz musun ki?

Ya bende bunu anlamam mutlu olan evlen der mutlu olmayan evlenme bırakın insanlar istediğini yapsın herkesin evliliği seninki gibi mutlu ya da mutsuz olacak değil ya..
Her evlilikte kadın özellikle çocuk olunca zaten fedakarlık yapan tarafken biraz daha ezilmeye başlar..Çocuk yokken karşı tarafında özverisiyle bu dengelenebilirken çocuk olunca dengeler kayar ve sorumluluk ister istemez kadının sırtına biner...Eğer çok çok fedakar, ince düşünceli, özverili bir eş yoksa karşıda kadın kendini mutsuz hissetmeye başlar doğal olarak..
Benim gözlemlediğim hep buydu evliliklerde...

Ama sen boşver ya kalbini dinle herkes evlenmek zorunda da değil nasıl mutluysan öyle devam et bu hayat yoluna...

ya bi laf var uzun süre az yiyince mide küçülür diyorlar ama sen böle yazınca acaba dedim kendi kendime doğrumudur ?????

Yok yok cidden mide küçülüyor..Eskiden yediklerimi imkanı yok yiyemem şimdi
Bir oturuşta bir litre dondurma, 3 lahmacun

Şimdi biraz abartınca midem bulanmaya başlıyor hemen...Fil mideli dememin sebebi kaç gündür bir oturuşta yemesem de gün içinde yediklerim ve kaçamaklarım çok oldu, hep tehlikeli şeyler yedim o yüzden dedim...Aslında içimdeki pis boğaz demeliydim

Günaydın kızlar
Bu sabah itibariyle 74.4 çıktım, bakalım lapadan sonra durumlar ne olacak

Bu sabah nasıl sıcaktı ya spor yaparken canımız çıktı kan ter içinde kaldık

Ortim hepsi üst üste gelmiş, sen tatile git gel ipleri ele alırız tekrar

günaydın kızlar nasılsınız bende kahvaltımı yaptım şimdi yeşil cayımı içiyorum cok belim agrıyor dün dr gittim ine verdi dün vurdurdum inş fayda eder bel agrısı benım tüm sinirlerimi alt üst etti ya

güznaydın güzeller

nedir bu topikteki durum:)herkes isyanlarda içindeki canavara dur diyemiyor:))bunlardan biride benim dün kinder süt dilimi yedim,üstüne negronun yeni çıkan çikolata kaplı biskuvisini yedim.komşumuzun kızının nişanı var ona 2 tepsi un kurabiseyi yaptım 2 parça ondan yedim(pisti mi diye tadına baktım:)

dün annemlede konuştum eğer ara öğün yapmazsan kıtılıktan çıkmış gbii yiyorum.işten eve gidiyorum 1 posta ayaküstü atıştırıyor sonrada sofrada hiç bişey yememiş gibi herkesle oturup yemek yiyorum...bunu bana göre tek sebebi ara öğün yapmamam aç kalmam.bu sabah tartıldım artıdayım biraz moralim bozuk...banu'yu ,izlem'i gördükçe yazdıklarını okudukça kendime kızıyorum maşallah 30 kilo vermişler ve hala çabalıyorlar kalan birkaç kilo için ben ise "saldım çayıra mevlam kayıra"hiç dikkat etmiyorum...artı mersin'de 1 haftada ne olur tahmin edemiyorum bir yönden anne başbaşa kalacağız yediklerimize dikkat edip sabah sahilde yürüyüş yaparız diyorum...ama adana'dan misafir gelirse hepsi suya düşer...72,3 çıktım sabah çok canım sıkıldı

havalar ısındı benimde canım buz gibi gazlı içeçekler yada dondurma çekiyor...birde mısırcı çok geçiyor buradan çok severim haşlanmış mısırı yada közlenmişi....soda ile geçiştiriyorum yada meyvalı yoğurtla

mağazanın vitrininden kendime bir bakıyorum allahım alt kısmım ayrı üstüm ayrı duruyor o kadar çirkin ki bunları bile bile bir kaç gündür boğazımı tutamıyorum...bakalım cuma sonuçlar nasıl çıkacak...bu öğlen musli yiyeceğim,akşama allah kerim...

deryacım facede görmüştüm çok şık olmuşsun çok yakışmış beyaz pantolon maşallahın var. sadece simitlerin var biraz o da sporla daha çabuk gider gibi...basen çevren 90 gibi duruyor boy demek ki çok farkettiriyor...

sevdacım hoşgeldin...burcucum iradene güveniyorum doğum gününe bişey kalmadı...

Off bel ağrısı sinir yapmaz mı ya hatırlamak bile istemiyorum
Dinlen bari bol bol

Günaydın filizim sorma ya hep diyorum ya topikçe uyumumuz harika diye, sapıtırsak hep beraber, azimlenirsek de hep beraber

Evet cidden onlara ben de hayranım, 13 kiloda şımaran ben, bir de 30 kilo vermiş olsam nasıl salacağım kim bilir

Benimde derdim soğuk içecek ve dondurma işte..Özellikle dondurma aşırı yerim yazın..
Valla şu detokstan sonra toparlanmam lazım artık ya yeter kendimden soğudum resmen

Ben de izmirde alırım diye tahmin ediyorum..O yüzden de ekstra dikkat edip düşebildiğim kadar düşmem lazım ki telafisi zor olmasın.

Çok sağol güzel sözlerin için evet göze batan simitlerim var sadece...3 kilo verip bir de platese başlayınca tam istediğim gibi olacaklar inşallah

Cuma günü bandırmaya gidiyoruz nasıl diye tyaparım bilmiyorum, bir de pazar günü de evdeyiz zaten 1 hafta plan yaptı eşim hayatta diyet yapamam...
Şöyle coşup pazartesiden itibaren cumaya kadar karbon diyeti yapsam ya ne güzel olur
72 hatta belki 71 lerle giderim izmire
Filiz çenemi düşürdün ha

Kızlaaaarrrr gaza getirin beni :84::84::84:

deryacım gaza getirmeye gerek yok bence gayet iyisin canım yavaş yavaş ver geri kalanınıda acele etme bence

Günaydınn Herkeseee

Aslında Bende Bugün Lapa Yapacaktım
Ama İçtiğim Antibiyotikler Yüzünden Yapmadım İlaç İçiceğim İçin
Eskisi Gibi İrademde Yok Benim Yaaaa:84::84:
Azimimi Kaybettim Toparlanmam Gerek Buğünden İtibarennn :85:

sanada günaydın cnm gerçi öğle oldu ama olsun geçmiş olsun

kızlar topikte kimsecikler yok benden başka havalar ısındı millet kendini dışarı attı sanırım

canım hiç üzme kendini bende eskiden öyleydim sineye çeker içime atardım ama zamanla insanların nasıl arsızlaştığını sırf incitmek egosunu tatmin etmek için beni kullandığını anladığım anda kırmayı ve hayır demeyi öğrendim gerçekten zaman insana çok şey öğretiyor eğer ben olsaydım o kadına sen önce evlende sonra bana çocuk lafı et bakalım derdim ama bunu çok nazikçe söylerdimki hem hanımefendiliğimden ödün vermiyim hemde karşımdakinin lafını yapıştırıyım

canım hiç üzme kendini bende eskiden öyleydim sineye çeker içime atardım ama zamanla insanların nasıl arsızlaştığını sırf incitmek egosunu tatmin etmek için beni kullandığını anladığım anda kırmayı ve hayır demeyi öğrendim gerçekten zaman insana çok şey öğretiyor eğer ben olsaydım o kadına sen önce evlende sonra bana çocuk lafı et bakalım derdim ama bunu çok nazikçe söylerdimki hem hanımefendiliğimden ödün vermiyim hemde karşımdakinin lafını yapıştırıyım

[/COLOR]
canım varya dün evim abartmıyorum 36 dereceydi gece yatarken 31 dereceydi benim evim en üst kat ve 4 cepeside açık yani heryerden ve tepeden güneşi alıyor bide dün poyraz vardıki antalyada poyraz kurutur mahfeder nemde halsizleştirir yapış yapış dolaşırsın bide bu sıcakta inşaatta çalışanlara allah sabır versin yine buranın tarlaları yayla köy kesinimde oralar serin olur yazın zor olmaz hatta insanlar mayıstan eylüle kadar ev tutarlar yayladan köylerden bahçesinde sebze yetiştirir gelirler bu hobidir zevktir ama bize kaçış yok malesef ben sıcaktan nefret ederim zaten

hayırlı günler kızlar. moralim çok bozuk. artık eskisine göre daha cok dikkat ettigim halde daha cok kıstıgım halde kilolar grm grm gidiyor. geçen haftayı full dikkatle geçirmeme ragmen 200gr verdim bu hafta cok sıktım kendimi bu sabaha göre 300 gr gitmiş. neden birden yavasladı böyle bilmiyorum. bu haftadan umutluydum ama yine hayal kırıklıgı. hevesim kaçtı resmen. böyle giderse işim zor inş en yakın zamanda düzelir bünyem. kilo vermememi hızlandırabilmem için bana önerebileceginiz bişeyler varmı napayım bilmiyorum.

birde pazartesi halıları topladım yıkatacaktım. salı gelip alacaklardı prşmbe yada cumaya geri gelecekti halılar. ama hala almaya gelmediler. halılar oyle bekliyor her işim yarım kaldı sabhtan beri söyleniyorum kendi kendime. bende baska bi halıcıyı aradım inş bugun gelip alcaklar ancak pazartesi elimde olacak. gelip alıcaz dedikleri halde neden gelip almazlar bilmem tam 3 kere aradım yok almıyorlar. ama inş bugun gelirlerde bende baska halıcıya verdim derim yüzlerine öyle rahatlıycam yani. neyse basınızı agrıttım anlıyacagınız hem moralim bozuk hemde sinirler tepemde. biraz dolanayım dedim belki rahatlarım.

Zekiyecim kh diyetini deneyebilirsin, o şekilde daha çabuk gidiyor kilolar.Hem bünyeyi şaşırtmak hızlandırmak için çok faydalı.Sürekli yediğin şeylerden farklı bir şeyler dene bakalım..

Başım fırıl fırıl, midem bulanıyor...
Sabah başıma güneş geçti sanırım çok sıcaktı...
Mesuttan azar yiyorum sabahtan beri lapa yaptığım için, bu kadar kötü olunca ayran içtim..
O biraz toparladı ama lapam pilav oldu offffffffffff

Zekiyecim kh diyetini deneyebilirsin, o şekilde daha çabuk gidiyor kilolar.Hem bünyeyi şaşırtmak hızlandırmak için çok faydalı.Sürekli yediğin şeylerden farklı bir şeyler dene bakalım..

haklısın kh diyetinin vakti geldi sanırım. en yakın zamanda uygun bi zaman belirleyip baslamalıyım yoksa hevesim kalmıyacak bundan korkuyorum. sözde ayın 10 unda 80 olacaktım eski verişime görede olurdum ama durdu. aklıma gelmişken ben onuda kaldırayım bari 10 haziranda 80 miş hahaha

sıkma canını deryacım saglık herşeyden önemli. bugun lapanızı bitirn bakalım aklıma yatan bi detoks daha var birde onu uygulayalım hep birlikte sanırım damlalar paylaşmış geçen sayfalarda birde onu deyelim sankim lapa sıktı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…