canım hiç üzme kendini bende eskiden öyleydim sineye çeker içime atardım ama zamanla insanların nasıl arsızlaştığını sırf incitmek egosunu tatmin etmek için beni kullandığını anladığım anda kırmayı ve hayır demeyi öğrendim gerçekten zaman insana çok şey öğretiyor eğer ben olsaydım o kadına sen önce evlende sonra bana çocuk lafı et bakalım derdim ama bunu çok nazikçe söylerdimki hem hanımefendiliğimden ödün vermiyim hemde karşımdakinin lafını yapıştırıyım
hayırlı günler kızlar. moralim çok bozuk. artık eskisine göre daha cok dikkat ettigim halde daha cok kıstıgım halde kilolar grm grm gidiyor. geçen haftayı full dikkatle geçirmeme ragmen 200gr verdim bu hafta cok sıktım kendimi bu sabaha göre 300 gr gitmiş. neden birden yavasladı böyle bilmiyorum. bu haftadan umutluydum ama yine hayal kırıklıgı. hevesim kaçtı resmen. böyle giderse işim zor inş en yakın zamanda düzelir bünyem. kilo vermememi hızlandırabilmem için bana önerebileceginiz bişeyler varmı napayım bilmiyorum.
birde pazartesi halıları topladım yıkatacaktım. salı gelip alacaklardı prşmbe yada cumaya geri gelecekti halılar. ama hala almaya gelmediler. halılar oyle bekliyor her işim yarım kaldı sabhtan beri söyleniyorum kendi kendime. bende baska bi halıcıyı aradım inş bugun gelip alcaklar ancak pazartesi elimde olacak. gelip alıcaz dedikleri halde neden gelip almazlar bilmem tam 3 kere aradım yok almıyorlar. ama inş bugun gelirlerde bende baska halıcıya verdim derim yüzlerine öyle rahatlıycam yani. neyse basınızı agrıttım anlıyacagınız hem moralim bozuk hemde sinirler tepemde. biraz dolanayım dedim belki rahatlarım.
Başım fırıl fırıl, midem bulanıyor...
Sabah başıma güneş geçti sanırım çok sıcaktı...
Mesuttan azar yiyorum sabahtan beri lapa yaptığım için, bu kadar kötü olunca ayran içtim..
O biraz toparladı ama lapam pilav oldu offffffffffff
Memnun oldum fatmacım
Yok yav amelelik olur mu o
Kız allah seni ne etmesin ya
Aşk evliliği yaptım diyorsun, sonra da evlenme
Mutsuz musun ki?
Ya bende bunu anlamam mutlu olan evlen der mutlu olmayan evlenme bırakın insanlar istediğini yapsın herkesin evliliği seninki gibi mutlu ya da mutsuz olacak değil ya..
Her evlilikte kadın özellikle çocuk olunca zaten fedakarlık yapan tarafken biraz daha ezilmeye başlar..Çocuk yokken karşı tarafında özverisiyle bu dengelenebilirken çocuk olunca dengeler kayar ve sorumluluk ister istemez kadının sırtına biner...Eğer çok çok fedakar, ince düşünceli, özverili bir eş yoksa karşıda kadın kendini mutsuz hissetmeye başlar doğal olarak..
Benim gözlemlediğim hep buydu evliliklerde...
Ama sen boşver ya kalbini dinle herkes evlenmek zorunda da değil nasıl mutluysan öyle devam et bu hayat yoluna...
Yok yok cidden mide küçülüyor..Eskiden yediklerimi imkanı yok yiyemem şimdi
Bir oturuşta bir litre dondurma, 3 lahmacun
Şimdi biraz abartınca midem bulanmaya başlıyor hemen...Fil mideli dememin sebebi kaç gündür bir oturuşta yemesem de gün içinde yediklerim ve kaçamaklarım çok oldu, hep tehlikeli şeyler yedim o yüzden dedim...Aslında içimdeki pis boğaz demeliydim
sanada günaydın cnm gerçi öğle oldu ama olsun geçmiş olsun
kızlar topikte kimsecikler yok benden başka havalar ısındı millet kendini dışarı attı sanırım
Başım fırıl fırıl, midem bulanıyor...
Sabah başıma güneş geçti sanırım çok sıcaktı...
Mesuttan azar yiyorum sabahtan beri lapa yaptığım için, bu kadar kötü olunca ayran içtim..
O biraz toparladı ama lapam pilav oldu offffffffffff
2011-06-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeftali 1 ADET 60
[2] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[3] Biber 3 gr 0.66
[4] uno denge lıgt sandviç (72 gr) 3 adet 402
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Ezine peyniri 50 GRAM 140
[7] Badem 15 gr (adet) 85.5
[8] Mısır (haşlanmış) 40 GRAM 36
[9] Maydanoz 1 gr 0.4
[10] Peynirli Makarna 2 PORSİYON 708
[11] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Ezine peyniri 20 GRAM 56
[13] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
Toplam : 1695.56 kal.
kızlar doğru olmuşmudur eğer doğruysa oooo benim kilo vermem o yüzden zor oluyor demekki:44:
kristal_kelebek geçmiş olsun
Memnun oldum fatmacım
Yok yav amelelik olur mu o
Kız allah seni ne etmesin ya
Aşk evliliği yaptım diyorsun, sonra da evlenme
Mutsuz musun ki?
Ya bende bunu anlamam mutlu olan evlen der mutlu olmayan evlenme bırakın insanlar istediğini yapsın herkesin evliliği seninki gibi mutlu ya da mutsuz olacak değil ya..
Her evlilikte kadın özellikle çocuk olunca zaten fedakarlık yapan tarafken biraz daha ezilmeye başlar..Çocuk yokken karşı tarafında özverisiyle bu dengelenebilirken çocuk olunca dengeler kayar ve sorumluluk ister istemez kadının sırtına biner...Eğer çok çok fedakar, ince düşünceli, özverili bir eş yoksa karşıda kadın kendini mutsuz hissetmeye başlar doğal olarak..
Benim gözlemlediğim hep buydu evliliklerde...
Ama sen boşver ya kalbini dinle herkes evlenmek zorunda da değil nasıl mutluysan öyle devam et bu hayat yoluna...
Yok yok cidden mide küçülüyor..Eskiden yediklerimi imkanı yok yiyemem şimdi
Bir oturuşta bir litre dondurma, 3 lahmacun
Şimdi biraz abartınca midem bulanmaya başlıyor hemen...Fil mideli dememin sebebi kaç gündür bir oturuşta yemesem de gün içinde yediklerim ve kaçamaklarım çok oldu, hep tehlikeli şeyler yedim o yüzden dedim...Aslında içimdeki pis boğaz demeliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?