80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamla okuldan geldim uykum va malum gece 2 de yatarsan böyle de olur. bugün yediklerimi yzayım bakalım ne kadar kalori aldım..

sabah 1 bardk maydonoz suyu
kaahvaltı 1 dilim kepek ekmeği
1 küp beyaz penir
ara 4 kayısı erik
öğle yarım lahmacun
2 saat sonra diğer yarısı salata ayran
çok mu ki(8

evet canım artık susmamak gerekiyor. çünkü evleneli bir yıl olduya yavaş yavaş söylentiler çoğalacak. ben üzüleceğime onlar pişman olsun konuştuklarına

zekiyecim vücut aynı yeme şekline alışınca yavaşlıyor metabolizma. derya nın dediği gibi karbonhidrat diyetini deneyebilirsin. ayrıca üzme kendini gram gram da olsa gidiyormuş. ben dikkat ettiğim halde artıdayım. bakalım yarın ne olacak:26:
temizlik konusunda da haklısın. ben geçen hafta sular gitti diye deli oldum. ama kendimizi yıpratmaktan başka bir şey yapmıyoruz

geçmiş olsun canım. sağlık herşeyden önce gelir. boşver bu sefer de pilav olsun

kristal_kelebek geçmiş olsun

Son düzenleme:

bakalım bakalım aşk evliliği istiorum ben inşallah olur şimdilik bi sevgilimiz var işte onunla hayal meyal bişeyler kuruyoz
ben de cumburlop mideye indirenlerdenim yhaa( arkadaşım dedi bugün ağır ye die kendi de tığ gibi 30 saatte lokmayı yutar.senin gibi olmayı istiyorum ben yha( ama nefsim çok zorluyo çoğu zaman da yeniliyorum bi fikrin var mı nasihatın filan bu konuda

Geçmiş Olsun Ablacım
Sağlığın Daha Önemli Boşver Lapan Pilav Olsunn
Banada Ne Oldu Bilmiyorum İlaçlar Dokundu Sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selamlarrrrrrr

ben de bugün boş günüm evdeyim ve lapacıyımmmmmmmmmmmmmm

ilk defa yapıom ama pek hoşuma gitmedi yaaa lapamın içine her türlü baharattan attım baktım olmadı biraz domates kestim yine olmadı azıcık yedim walla daha öğlen öğününü yemedim nasıl da yicem bilmiom ama bozmadan hakkını vere vere yapıcam bugün sabah 80.6 idim bakalım yarına nolacak....

deryacım geçmiş olsun önemli olan sağlık.....

izlem yine muhteşem görünüyorsun diyete dewammı die sormuşsun sen nasıl görmek istiyorsan kendini ona göre davran canım istersen 1 ay kadar sadece spora ağırlık ver ama yine de dikkat et ama canının istediği şeyden de mahrum etme kendini...

6 tane zeytini unutmuşsun :26:

Bu Gün Canım Hiç Bişey İstemiyor
Sabah Ve Öğle Yemeğinde Toplamda 1 Dilim Ekmek Yedim
Normalda ekmek Görünce Dayanamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar..
dün eşimle akşam yemekteydim ızgara köfte,kaşarlı mantar yedim akşam..
bu sanah mamaı içtim geldim işe..
öğle tavuk şiş biraz patates ve pilav yedim(3 çatal kadar)
akşam da arkadaşın doğumgünü var kadıköyde buluşcaz..mamaı da yanıma almamıştım ne yapcam bilmiyorum ama bişi yemesem iyi olcak dün de düzenim bozuldu hem öğle hem akşam yemiş oldum bir bira içerim yeter diyorum pasta falan yemem artık..
ya ben bu hafta da hiiç spor yapamadım yaaa

zeynepcim geçmiş olsun...ilaç kullanırken beslenmenede dikkat etmen lazım...ağır ilaçlarsa bünyeni sarsabilir lapa yapmadığın ii olmuş....

deryacım üzülme bu hafta böyl eoluversin en kısa sürede telafi edersin hoş daha cuma gelmedi sadece ayran içmiş olman herşeyi mahvetmiş olamaz.önce sağlık diğerleri sonra geliyor...bandırmada kim var canımm?topikten nilgün bandırma'daydı galiba belki onuda görürsün ne güzell inş.gönlüne göre olur iice gezer kafa dağıtırsınn...

bünyeyi şaşaırtmak için kh diyeti demişsin ya deryacım şimdi ben eski düzenime 3+3 e dönsem sınırlı ve dikkatli yesem kilolar yine gider gibi.bayadır tam düzenim yok birgün düzenli olsa ertesi gün sarpasarıyor.o yüzden benim bünye yeterince şaştı gibi...kendime çok kızıyorum yaz çok kısa göz açıp kapayıncaya kadar geçecek yine keşklerle kalacağım...yediklerime dikkat etmeli ve hayatıma daha fazla hareket katmalıyım...(yürüyüş gibi)trendyol'dan aldığım betty boop'lu bluz geldi resim çekindm hemen göbek maşallah, simitler desen farksız,popo da öyle biraz dar oldu bakalım biraz incelirsem rahat rahat giyerim birde öyle çekilip aradaki farka bakarız:)

mağazaya müşteriler geliyor.onları öyle şıkır şıkır görünce, kendimi öyle paspal hissediyorum ki ne giysem yakışmıyor...kilodan topuklu,açık renk giyemiyorum,sanki saçlarım bile açık kötü duruyor...yeni 3 bluz almıştım, hamilelik dönemindeki bluzlerle idare ediyorum...almamak için direniyorum...saçlarımın yine beyazları çıktı, mersin dönüşü röfle yaptıracağım şimdilik buşekil kalacak

kimseler yok:26::26:
ben de dışarı gidicem, menümü yazayım
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1k.k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin, maydanoz
gün boyunca: 1tane piko
1 düyük dilim karpuz
5 tane erik
akşam: 1 kase yoğurt, 1 büyük dilim çavdar ekmeği, salata
ara olarak bir meyve yerim

ay bugün kimseler yok yaa...

bu lapa işini ben sewmedim yaaa tadı çok kötü öğlenkinede baharatlı domatesli ve soğan ekledim onu hiç yiyemedim açım walla 3 erik 1 çeyrek elma yedim ama akşama napcam bilmiommm

burcu sen bunu geçen hafta 2 gün nasıl yaptın canım yaaa ben zannetmiyorum bi daha deneyeceğimi gerçi bakalım yarın ki sonuç nolcak ona göre karar vermek lazımmmm....

güzel topiğimin güzel hanımları

nasılsınız? 2-3 gündür pek giremiyorum kusura bakmayın dün sabahtan anneme gidip orda kaldım henüz evime geldim. yarına evlilik yıldönümün.. onun hazırlıklarını yapıyorum

geçmişe bakmadım henüz bi bakıyım bakalım neler yapmışsınız

alllaamm alllaaammm aaaaaaaaa artık sinirimden gülüyorum anacım anlatıyımda sizde gülün

ben her hafta pazardan ezine peyniri alıyorum çok güzel oluyor annem dediki git 1 kilo al gel dedi ablamda pazara çıkıcaktı beraber gidelim dedim neyse tam biz çıkıcaz bi gök gürültüsü hava bi bozdu yağmur atmaya başladı ben dedimki anne duruya sen bak ben hemen gidip geliyim zaten bişey almıycam tamam dedi

neyse pazarda nerdeyse 6 aydır görmediğim zaten 6 ayda senede 1 gördüğüm bi kadını gördük ablamla bana baktı kız nerde dedi ablamla bende yağmur başladı onu bıraktık hemen 1-2 şey alıp dönücez dedik kadın hani nerde yağmur dedi ( o esnada yağmur durmuş güneş açmıştı )bbende biz çıkarken indiriyordu dedim pazar kapalı olduğu için o farketmemiş

bana dediki kız çocuğu sokağa çıkar kız saklama anaaaamm kokuşucak çocuk kimseyi görmediğinden valllaaaa görmemişin bi oğlu olmuş .... dedi ablamla ben aynen böyle kaldık ablam atladı hemen tabi bende duru sabah 9 dan akşam 8 e kadar sokakta haftada 1 avm de babaannesinde halasında çarşıda sen eve giriyormu diye bi sorsana dedik haaaa iyi o zaman çıkarıyorsan doğrudur dedi ve hadi görüşürüz dedik resmen güldüm sinirimden bütünmü aptallar beni bulur anacım sen bana bebek görmeye bile gelmedin üstelik güle güle bile büyüt demeden daha 2 dakkada görgüsüz ettin beni

oyyyyyyyy amerikaya taşınıcam ben bu şehiride ülkeyide terkedicem ya ben fazlayım yada geri kalan bunca aptal fazla
eğer yasa çıkarsa + 8 ay barlara girebilir 8 den sonra duruyu hazırlıyccam hergün bara götürücem

Son düzenleme:
menümüde yazıyım
sabah 2 dilim tb ekmeği yarım kk peynir yarım domat
ara 1 büyük kayısı
öğlen 1 büyük kase tepeleme salata
ara 1 şeftali
akşam 1 kase (4 yk) zeytinyağlı taze fasulye 1 tb ekmeği 2 yk yoğurt
5-6 erik hüplettim pazardan gelince
su 3-3,5 lt kadar

deryacım canımmm çok geçmiş olsun bacı dikkat et benimde çok başım dönüyor diyete başladığımdan beri

bu arada kaçarı yok hafta sonu kaçamak yapıcam yoksa parça pinçik diyeti sallıycam o yüzden 2 gün mola vericem ama dengeleme yapıcam mesela cumartesi avm deyiz 1 hamburger menü yiycem 1 tanede çikolata yada soslu dondurma
pazarda ablam mangal partisi yapıcak hepimiz toplanıcaz yiycem işte yiycem işte valla kaç gündür bunları düşünerek sabrettim ama bişey farkettim sanki böyle kaçamak hayali kurunca daha sıkı sarılıyorum diyetime bide mesela 1 hamburger menüde 1000 kalori var diyelim mesela 1 porsiyon dondurmadada 200 diyelim e sabah meyve yersem akşam hafif bişeyle geçiştirirsem müsli gibi zaten yine almam gereken kalori kadar almış olucam
siz lapa yapadurun bende metabolizmamı hamburgerle şaşırtmayı düşünüyorum iyimi
anam siz bana bakmayın bacılar hamburger aşkına
geçen balkona çıktım karşı daireye öğrenciler taşındı balkonda açmış pc yi cips yiyordu öyle bir ses çıkıyorduki bakakalmışım salyalarımı zor topladım şşşşttt atsana banada diycektim kendimi zor tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…