sabah:
domates
biber
maydanoz
3 zeytin
1 yumurta haşlama
2 dilim uno denge ekmek
beyaz peynir
1 bardak tarçın çayı
ara:
2 kayısı
1 şeftali
öğlen:
tavuk döner
ara:
yok
akşam :
domates
karpuz
beyaz peynir
maydanoz
spor yok
su 2lt
haklısın kh diyetinin vakti geldi sanırım. en yakın zamanda uygun bi zaman belirleyip baslamalıyım yoksa hevesim kalmıyacak bundan korkuyorum. sözde ayın 10 unda 80 olacaktım eski verişime görede olurdum ama durdu. aklıma gelmişken ben onuda kaldırayım bari 10 haziranda 80 miş hahaha
sıkma canını deryacım saglık herşeyden önemli. bugun lapanızı bitirn bakalım aklıma yatan bi detoks daha var birde onu uygulayalım hep birlikte sanırım damlalar paylaşmış geçen sayfalarda birde onu deyelim sankim lapa sıktı iyice
selamla okuldan geldim uykum va malum gece 2 de yatarsan böyle de olur. bugün yediklerimi yzayım bakalım ne kadar kalori aldım..
sabah 1 bardk maydonoz suyu
kaahvaltı 1 dilim kepek ekmeği
1 küp beyaz penir
ara 4 kayısı erik
öğle yarım lahmacun
2 saat sonra diğer yarısı salata ayran
çok mu ki(8
bakalım bakalım aşk evliliği istiorum ben inşallah olur şimdilik bi sevgilimiz var işte onunla hayal meyal bişeyler kuruyoz
ben de cumburlop mideye indirenlerdenim yhaa( arkadaşım dedi bugün ağır ye die kendi de tığ gibi 30 saatte lokmayı yutar.senin gibi olmayı istiyorum ben yha ( ama nefsim çok zorluyo çoğu zaman da yeniliyorum bi fikrin var mı nasihatın filan bu konuda
Geçmiş Olsun Ablacım
Sağlığın Daha Önemli Boşver Lapan Pilav Olsunn
Banada Ne Oldu Bilmiyorum İlaçlar Dokundu Sanırım
deryacım üzülme bu hafta böyl eoluversin en kısa sürede telafi edersin hoş daha cuma gelmedi sadece ayran içmiş olman herşeyi mahvetmiş olamaz.önce sağlık diğerleri sonra geliyor...bandırmada kim var canımm?topikten nilgün bandırma'daydı galiba belki onuda görürsün ne güzell inş.gönlüne göre olur iice gezer kafa dağıtırsınn...
bünyeyi şaşaırtmak için kh diyeti demişsin ya deryacım şimdi ben eski düzenime 3+3 e dönsem sınırlı ve dikkatli yesem kilolar yine gider gibi.bayadır tam düzenim yok birgün düzenli olsa ertesi gün sarpasarıyor.o yüzden benim bünye yeterince şaştı gibi...kendime çok kızıyorum yaz çok kısa göz açıp kapayıncaya kadar geçecek yine keşklerle kalacağım...yediklerime dikkat etmeli ve hayatıma daha fazla hareket katmalıyım...(yürüyüş gibi)trendyol'dan aldığım betty boop'lu bluz geldi resim çekindm hemen göbek maşallah, simitler desen farksız,popo da öyle biraz dar oldu bakalım biraz incelirsem rahat rahat giyerim birde öyle çekilip aradaki farka bakarız:)
mağazaya müşteriler geliyor.onları öyle şıkır şıkır görünce, kendimi öyle paspal hissediyorum ki ne giysem yakışmıyor...kilodan topuklu,açık renk giyemiyorum,sanki saçlarım bile açık kötü duruyor...yeni 3 bluz almıştım, hamilelik dönemindeki bluzlerle idare ediyorum...almamak için direniyorum...saçlarımın yine beyazları çıktı, mersin dönüşü röfle yaptıracağım şimdilik buşekil kalacak
güzel topiğimin güzel hanımları
nasılsınız? 2-3 gündür pek giremiyorum kusura bakmayın dün sabahtan anneme gidip orda kaldım henüz evime geldim. yarına evlilik yıldönümün.. onun hazırlıklarını yapıyorum
geçmişe bakmadım henüz bi bakıyım bakalım neler yapmışsınız
alllaamm alllaaammm aaaaaaaaaartık sinirimden gülüyorum anacım anlatıyımda sizde gülün
ben her hafta pazardan ezine peyniri alıyorum çok güzel oluyor annem dediki git 1 kilo al gel dedi ablamda pazara çıkıcaktı beraber gidelim dedim neyse tam biz çıkıcaz bi gök gürültüsü hava bi bozdu yağmur atmaya başladı ben dedimki anne duruya sen bak ben hemen gidip geliyim zaten bişey almıycam tamam dedi
neyse pazarda nerdeyse 6 aydır görmediğim zaten 6 ayda senede 1 gördüğüm bi kadını gördük ablamla bana baktı kız nerde dedi ablamla bende yağmur başladı onu bıraktık hemen 1-2 şey alıp dönücez dedik kadın hani nerde yağmur dedi ( o esnada yağmur durmuş güneş açmıştı )bbende biz çıkarken indiriyordu dedim pazar kapalı olduğu için o farketmemiş
bana dediki kız çocuğu sokağa çıkar kız saklama anaaaamm kokuşucak çocuk kimseyi görmediğinden valllaaaa görmemişin bi oğlu olmuş .... dediablamla ben aynen böyle kaldık ablam atladı hemen tabi bende duru sabah 9 dan akşam 8 e kadar sokakta haftada 1 avm de babaannesinde halasında çarşıda sen eve giriyormu diye bi sorsana dedik haaaa iyi o zaman çıkarıyorsan doğrudur dedi ve hadi görüşürüz dedik resmen güldüm sinirimden bütünmü aptallar beni bulur anacım sen bana bebek görmeye bile gelmedin üstelik güle güle bile büyüt demeden daha 2 dakkada görgüsüz ettin beni
oyyyyyyyy amerikaya taşınıcam ben bu şehiride ülkeyide terkedicem ya ben fazlayım yada geri kalan bunca aptal fazla
eğer yasa çıkarsa + 8 ay barlara girebilir 8 den sonra duruyu hazırlıyccam hergün bara götürücem
deryacım canımmm çok geçmiş olsun bacı dikkat et benimde çok başım dönüyor diyete başladığımdan beri
bu arada kaçarı yok hafta sonu kaçamak yapıcamyoksa parça pinçik diyeti sallıycam o yüzden 2 gün mola vericem ama dengeleme yapıcam mesela cumartesi avm deyiz 1 hamburger menü yiycem 1 tanede çikolata yada soslu dondurma
pazarda ablam mangal partisi yapıcak hepimiz toplanıcaz yiycem işteyiycem işte valla kaç gündür bunları düşünerek sabrettim ama bişey farkettim sanki böyle kaçamak hayali kurunca daha sıkı sarılıyorum diyetime bide mesela 1 hamburger menüde 1000 kalori var diyelim mesela 1 porsiyon dondurmadada 200 diyelim e sabah meyve yersem akşam hafif bişeyle geçiştirirsem müsli gibi zaten yine almam gereken kalori kadar almış olucam
siz lapa yapadurun bende metabolizmamı hamburgerle şaşırtmayı düşünüyorum iyimi
anam siz bana bakmayın bacılar hamburger aşkına
geçen balkona çıktım karşı daireye öğrenciler taşındı balkonda açmış pc yi cips yiyordu öyle bir ses çıkıyorduki bakakalmışım salyalarımı zor topladım şşşşttt atsana banada diycektim kendimi zor tuttum
Herşey kilo değil, ne kilolular var giyimiyle, tarzıyla, duruşuyla ve kendine güveniyle zayıftan bin kat güzel ve bence sen bu halinle de çok güzel bir kadınsın, sakın kendini farklı görme
[/COLOR][/I][/B]
Off bel ağrısı sinir yapmaz mı ya hatırlamak bile istemiyorum
Dinlen bari bol bol
Günaydın filizim sorma ya hep diyorum ya topikçe uyumumuz harika diye, sapıtırsak hep beraber, azimlenirsek de hep beraber
Evet cidden onlara ben de hayranım, 13 kiloda şımaran ben, bir de 30 kilo vermiş olsam nasıl salacağım kim bilir
Benimde derdim soğuk içecek ve dondurma işte..Özellikle dondurma aşırı yerim yazın..
Valla şu detokstan sonra toparlanmam lazım artık ya yeter kendimden soğudum resmen
Ben de izmirde alırım diye tahmin ediyorum..O yüzden de ekstra dikkat edip düşebildiğim kadar düşmem lazım ki telafisi zor olmasın.
Çok sağol güzel sözlerin için evet göze batan simitlerim var sadece...3 kilo verip bir de platese başlayınca tam istediğim gibi olacaklar inşallah
Cuma günü bandırmaya gidiyoruz nasıl diye tyaparım bilmiyorum, bir de pazar günü de evdeyiz zaten 1 hafta plan yaptı eşim hayatta diyet yapamam...
Şöyle coşup pazartesiden itibaren cumaya kadar karbon diyeti yapsam ya ne güzel olur
72 hatta belki 71 lerle giderim izmire
Filiz çenemi düşürdün ha
Kızlaaaarrrr gaza getirin beni :84::84::84:
deryacım canımmm çok geçmiş olsun bacı dikkat et benimde çok başım dönüyor diyete başladığımdan beri
bu arada kaçarı yok hafta sonu kaçamak yapıcamyoksa parça pinçik diyeti sallıycam o yüzden 2 gün mola vericem ama dengeleme yapıcam mesela cumartesi avm deyiz 1 hamburger menü yiycem 1 tanede çikolata yada soslu dondurma
pazarda ablam mangal partisi yapıcak hepimiz toplanıcaz yiycem işteyiycem işte valla kaç gündür bunları düşünerek sabrettim ama bişey farkettim sanki böyle kaçamak hayali kurunca daha sıkı sarılıyorum diyetime bide mesela 1 hamburger menüde 1000 kalori var diyelim mesela 1 porsiyon dondurmadada 200 diyelim e sabah meyve yersem akşam hafif bişeyle geçiştirirsem müsli gibi zaten yine almam gereken kalori kadar almış olucam
siz lapa yapadurun bende metabolizmamı hamburgerle şaşırtmayı düşünüyorum iyimi
anam siz bana bakmayın bacılar hamburger aşkına
geçen balkona çıktım karşı daireye öğrenciler taşındı balkonda açmış pc yi cips yiyordu öyle bir ses çıkıyorduki bakakalmışım salyalarımı zor topladım şşşşttt atsana banada diycektim kendimi zor tuttum
Kel başa şimşir tarak, bu ayakları artık bırak demek istiyorum kendime
Sen yapabiliyor musun da başkalarına akıl veriyorsun be allahın kulu
Dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın
az sahile gidiyoruz ailecek yürüyüşee
hoşçakalın kızlar
serinletici ürünler yerine, bol bol soğuk su için
off bende çok düzensiz yedim bu hafta
geçen hafta zaten doğum haftamızdı
abuk subuk yiyorum
karnım da şişti, anaa reglm yaklaştıya benim,
şimdi buraya yazarken farkettim, ondan mı yediklerimden mi ki
burger kingden wopper menü ye
3-4 ay oldu sanırım wopper menü yemeyeli
bu ara biz her gittiğimizde değişik şeyler yemeyi seviyoruz,
önceden soluğu burgerking de alırdık delirmiş gözü dönmüş gibi
şimdi başka tatlar arıyorum, kafam yukarda
bugün annemler geldi
gelirken kabak çiçeği getirmiş
bir doldurduk kii öfff
1er lokmalık, zaten çok severim gittim geldim attım ağzıma
off yaaa,
hergün mutlaka bişiyler yiyorum yasaklı ürünlerimizden
tartıda hiçde eksi çıkmıyorum vallahi
genelde sabit yada 100-200gr artıda
sporu da düzene sokamadım
offff kii ne offff
slm kızlar bende yazayım bu gün yediklerimi
KAHVALTI1 dilim kepek eknegi bir corba kaşıgı kadar lor ıkı domates bir biber
ÖGLEbir tae balık salata
ARA 7 tae erik ve form cay
AKŞAM 6 7 kaşık türlü salata
ARA ıkı yeşil elma bir rezee cayı
bollllllllll suuuuuuuuuu :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bugün annemler geldi
gelirken kabak çiçeği getirmiş
bir doldurduk kii öfff
1er lokmalık, zaten çok severim gittim geldim attım ağzıma
off yaaa,
hergün mutlaka bişiyler yiyorum yasaklı ürünlerimizden
tartıda hiçde eksi çıkmıyorum vallahi
genelde sabit yada 100-200gr artıda
sporu da düzene sokamadım
offff kii ne offff
derya canım be bu kilo cizelgesii yapamıyorum asıl yapacagım yardım edermisi
Ne detoks kaldı ne diyet, sabah ayran, akşam lapayla 1 kaşık yoğurt hadi ucundan az biraz atlattık derken, biraz önce bir dilim ekmek...Harbi harbi bir haller olmuş bana, başım çatlıyor
Yarın sabah spor yok, izmir planları gene değişti pazartesi gidiyorum...Ablam izin alamamış iş yerinden..Sabah 9 akşam 6 çalışacak ben evde yeğenlerimle kalacağım
Tatil mi bu şimdi :26:
Herşey üst üste geldi hiç keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?