deryacım bence hiç üzülme sağlık daha önemli .... 1 kaç gün kendini ödüllendir sonra yine toparlarsın ben bazen tıkanıyorum ve böyle kendime küçük küçük kaçamaklara izin veriyorum... ayrıcaaaa faceden resimlerini gördüm bence sen zaten muhteşem olmuşsun zaten boy da var kendini bu detokslarla falan daha çok hırpalama.... sporunu yap gerisini çok ta kafana takma bence dal gibisin maşallahhhhh....
Herkes öyle diyor da ben kendimi öyle göremiyorum işte :26:
Bana kalsa 70 bile yetmeyecek platesle anca ince olurum...Bilmiyorum ben mi abartıyorum eşimde artık yeter 3 kilo kaldı yavaş yavaş verirsin neden kendine eziyet ediyorsun diyor :26::26:
Ama burcum uğraşmış, bana ve eşime akrostiş şiir yazmış dün akşam..
Bir tek o düzeltti moralimi biraz
Burcum ya kanatsız meleğim, uğur böcüğüm, kumpirim, küp helvam
:78: :78: :78: :78: :78:
Ablammmmmmm ♥
Utandim $imdi Ama Yaaaaa
:78: :78: :78: :78: :78:
Bolll $erbetli Künefemm Benimmmm , Magnum Bademli Dondurmammmm
Seni Cok Seviyorummmmmm Cooookkk
ben kaçıom arkadaşlar sabah yine erken kalkıom hepinizin en az -1000 görmesi dileğiyle ii gecelerrrrr
ayh canım sıkkın iyice yaaa(( umut yitircem valla kavitasyona gidiom spor yapıorumm diyet yapıyorum(arada kaçırıveriorum)Kilo bildirimi:
Başlangıç:81
Geçen hafta:77.6
Bu hafta:80.6
Giden:0
Alınan:3.6
Toplam giden:0.400
Hedef:60
Boy:1.69
Beden:44
Ama burcum uğraşmış, bana ve eşime akrostiş şiir yazmış dün akşam..
Bir tek o düzeltti moralimi biraz
Burcum ya kanatsız meleğim, uğur böcüğüm, kumpirim, küp helvam
Günaydın,tam çıkmıştım,sizin mesajı görünce tekrar girdim.
Canım malesef bazen böyle oluyor,sakın moralinizi bozmayın,devam edin,kendiniz için ve zayıf günleriniz için.Arada yapılan kaçamaklar ne yazık ki bizde hemen kiloya dönüşüyor,azami ölçüde kaçamak yapmamaya özen gösterin,en azından belli bir kiloya gelene kadar.Tabii nefis bu zor oluyor ama ne yapalım,biraz dikkat edeceğiz.Hep beraber vereceğiz bu kiloları,yılmak yok.
Malum,benim çıkmam lazım ,sizlere güzel günler
off yaaa 5 gündür kabızım ne yapcam benn.. hergün 3 lt su 1 saat yürüyüş kavitasyon bi yerde yanlış bişey yapıorum biri bana yardım etsin...
herkeze meraba moralini bozma, sabahları aç karnına ılık su, kuru kayısı ve kuru incir yiyebilirsin tabi ölçüyü kaçırmadan zaman zaman olur böyle:96::96::96:[/QUOTteşekkür ederim onları yedim yemezmiyim.. ama yok tık yokazcık rahatlatıyor sadece yinede teşekkür ederim ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?