80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkes öyle diyor da ben kendimi öyle göremiyorum işte :26:
Bana kalsa 70 bile yetmeyecek platesle anca ince olurum...Bilmiyorum ben mi abartıyorum eşimde artık yeter 3 kilo kaldı yavaş yavaş verirsin neden kendine eziyet ediyorsun diyor :26::26:

bencede haklılar galiba önemli olan bi noktada sonra kilo değil senin aynada kendini ii görmen... bol bol spor yap derim inan salondan sonraki gün 300 gr bile farkediyor ve ben yataktan daha küçülmüş daha incelmiş gibi kalkıyorum haa belki bi süre sonra her yer kas olacak kilo veremicem ama olsun en azından görüntü ii olsun... kiii diyetisyen kas oranın çok artıo ama üzülme yağları yakmaktan daha kolay kas yakmak demişti....

kızlar bugünkü menümü yazıp çıkıcam yarın gözlük yerine lens kullanmayı düşünüyorum onun için göz dr gidicem ve şuan nedendir bilmem gözlerim çok fena yanıyor çıkmışken elbise bakınıcam umarım benim için güzel bir gün olur
gelelim bugünkü menüme:
kahvaltı:
1 yumurta
1,5 dilim tb ekmeği
1 çatal peynir
nane ,çay

öğle:
2 dilim sütlü irmik muhallebisi
2 un kurabiyesi
çay

akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
yarım porsiyon taze fasulye

3 lt su
1 saat kadar bisiklet ve top oynadım (yürüyüşe gitmek istemedi cnm bende böyle spor yapayım dedim

Ama burcum uğraşmış, bana ve eşime akrostiş şiir yazmış dün akşam..
Bir tek o düzeltti moralimi biraz

Burcum ya kanatsız meleğim, uğur böcüğüm, kumpirim, küp helvam

:78: :78: :78: :78: :78:

Ablammmmmmm ♥
Utandim $imdi Ama Yaaaaa

Bolll $erbetli Künefemm Benimmmm , Magnum Bademli Dondurmammmm
Seni Cok Seviyorummmmmm Cooookkk

Ablammmmmmm ♥
Utandim $imdi Ama Yaaaaa

Bolll $erbetli Künefemm Benimmmm , Magnum Bademli Dondurmammmm
Seni Cok Seviyorummmmmm Cooookkk

Ben de seniiiii :78::78::78:

ben kaçıom arkadaşlar sabah yine erken kalkıom hepinizin en az -1000 görmesi dileğiyle ii gecelerrrrr

İyi geceler ayşecim, aminnnnnn :18::18::18:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim,sabah dışarda günümüz vardı yemekli günümüz ordaydık ordan da eve hiç girmedik gezdikte gezdik vallahi...kayınvalidem ayakkabı çanta aldı bana saolsun...bu arada belimin ağrısı devam ediyor çok fenaaaaaaa doktora gidicez hafta başında..fıtıkmıyım yoksam yaaa daha kötü bişey çıkmasında allahım..:26:

derya

canım sende biraz rahtsızladın heralde geçmişi okumadım ama yazılanlara baktım kabaca öyle bişiy gördüm sanki..geçmişler olsun canım benimmm...bu arada arkadaşının yazdığı şiir çok romantik çok güzel bir şiir olmuş.. ne güzel bu duyguları hissedip yazmış..

günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar....
bu hafta hiç giremedim...bari bildirimimi yapayım...biliyorum olmuyor böyle ama napıym...
başlangıç--88
geçen hafta--76.2
bu hafta--75.3
bu hafta giden--900gr
toplamda giden--12.7 kg
hedef--70
beden--44
boy--162
spor--yok
sanırım bu hafta fazla emzirdiğim için gitti böyle...kızım hasta kaç gündür bişey yemiyor...sadece emiyor...gece bile saat başı uyanıyor neredeyse...metabolizmam hızlandı anlycaanız...birazcık geçmişe göz atayım...umarım herkes iyidir...

Günaydın,
İlkay ve Derya geçmiş olsun,Burcu çok romantiksin,umarım senin de herşey gönlünce olur.
eflatun24,geçmiş olsun.
Çıkmadan kilo bildirimi yapayım,bu aralar giremiyorum,girsem de hemen çıkıyorum çünkü,atlamayayım.Umarım herkes istediği kiloları vermiştir.
Kilo bildirimi:
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Giden:0.6
Toplam giden:15.9
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44

Son düzenleme:
ayh canım sıkkın iyice yaaa(( umut yitircem valla kavitasyona gidiom spor yapıorumm diyet yapıyorum(arada kaçırıveriorum)Kilo bildirimi:
Başlangıç:81
Geçen hafta:77.6
Bu hafta:80.6
Giden:0
Alınan:3.6
Toplam giden:0.400
Hedef:60
Boy:1.69
Beden:44

off yaaa 5 gündür kabızım ne yapcam benn.. hergün 3 lt su 1 saat yürüyüş kavitasyon bi yerde yanlış bişey yapıorum biri bana yardım etsin...

Günaydın,tam çıkmıştım,sizin mesajı görünce tekrar girdim.
Canım malesef bazen böyle oluyor,sakın moralinizi bozmayın,devam edin,kendiniz için ve zayıf günleriniz için.Arada yapılan kaçamaklar ne yazık ki bizde hemen kiloya dönüşüyor,azami ölçüde kaçamak yapmamaya özen gösterin,en azından belli bir kiloya gelene kadar.Tabii nefis bu zor oluyor ama ne yapalım,biraz dikkat edeceğiz.Hep beraber vereceğiz bu kiloları,yılmak yok.
Malum,benim çıkmam lazım ,sizlere güzel günler

Son düzenleme:

teşekkür ederim moralim çok bozuk ama bozuldukçada yiyorum ben . off ne yapcam ya(

günaydııınnn güzel hatunlar
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 78,6
bu hafta 76,9
gden 1700
toplam giden 11.6
hedef 75
boy 165
beden ??
spor yok

Son düzenleme:
off yaaa 5 gündür kabızım ne yapcam benn.. hergün 3 lt su 1 saat yürüyüş kavitasyon bi yerde yanlış bişey yapıorum biri bana yardım etsin...

herkeze meraba moralini bozma, sabahları aç karnına ılık su, kuru kayısı ve kuru incir yiyebilirsin tabi ölçüyü kaçırmadan zaman zaman olur böyle:96::96::96:

başlangıç 90.8
hedef 65
geçen hafta 84.6
bu hafta 83.
giden 1600gram
toplamda giden 7.8
beden 46
spor yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…