80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar herkese hayırlı Cumalar..
dün akşam regl oldum çok sancım var
neyse kilo bildirimi de yüzümü güldürmedi...
başlangıç:95.6
geçen hafta:89.7
bu hafta:90.1
gelen:400 gr
spor yok..
kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum..
ben de moral bozmuyorum bu hafta dzneim bozuldu iki gün dışardaydım falan ama hemen düzenime geri dönüyorum bugün..

sena arkadaşımız olmadığı için bildirimini size ben iletiyorum .
ENGİNSENANIN BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 62.6
gelen 600
toplamda giden 27.4
hedef 60
boy 165
beden 38
spor yok

Günaydin Kizlaaaar

Valla Bu Hafta Acaip Derece Sapittigim Icin
Verdigim Kiloyu Ayni Sekilde Geri Aldim
Pi$manmiyim .. Hayiiiirrrrr Degilim ..
Cünküü Kendim Ettim Kendim Buldum ..
Nolmu$ Yaniii 3.Gün Sapittim Ve Gecen Hafta Verdigim Kiloyu Geri Aldim ..
Bu Benim Azmimi Yikmiyor Aksine $imdi Daha Cok Azimlendim Beyaaa ...

Biliyorum Ki Istedigim Zaman Cooook Güzel Kilo Verebiliyorum 1.Haftada ..
O Yüzden Moralimi Bozmadim Bugün Arti 1.100ü Görünce ..
Aaa Hosgeldin 78. Rakami Bile Dedim

Haftaya 3.Gün Kh. Diyeti Yaparim SIKI bir $ekilde Olur Biterr ..

1.Eylülde 65. Olacagim Buna Kimsecikler Mani Olamaz .. Icimdeki Canavar Duy Sesimi ..
Bidaha Sapitirsan Seni Anlindan Vurcam Elle$me Azmime Irademe

Verenleri Tebrik Ediyorum .. Veremeyenler Bakin Bende Vermedim Aksine Aldim
Bo$verin Haftaya Veririz Bizde :82: Nooo Probleeem Yanii AzminiZ Daim Olsun Bacilarim

off yaaa 5 gündür kabızım ne yapcam benn.. hergün 3 lt su 1 saat yürüyüş kavitasyon bi yerde yanlış bişey yapıorum biri bana yardım etsin...

günaydın cilveli işveli güzel hatunlar:)

fezcım kızlar yanlış hatırlamıyorsam a101 den mest diye bir bitki çayı alıp içiyorlardı 2 tane birden baya rahatlatıyor demişlerdi...zaten bilgilerini paylaşırlar şimdi...

burcucum yüreğine sağlık tatlım...allah derya ablacığınla muhebbetinizi daim etsin....

deryacım mesut'a katılıyorum 3 kilo kalan lütfen kendini bu kadar paralama üstüne düşme pilatesini yap dikkat et yediklerine zaten bünyen verir.İzmir için de üzülme gün doğmadan neler doğar allah sağlık versin gündüz olmazsa kk nın güzel kızlarıyla buluşursunuz akşam ablanla güzel zaman geçirirsin haftasonu denize tekne gezisine katılırsınız...en azından birsüreliğine cafeden uzaklaşıyorsun o bile ii gelir sana....açlıktan lapa'dan dolayı baş ağrısı mide bulantısı olmuştur.o kadar yğklenme kendine...geçmiş olsun canımm

ilkaycım geçmiş olsun inş.bişey yoktur.sadece kısa süreli zorlamadır umarım.bel ağrısı boyun ağrısı çok kötü inş.fıtık değildir.niye kızarıyor onu anlamadım...kilo için üzülme walla bu ara topiğimize bişeyler oldu kısa süreli olduğuna inanıyorum.haftaya bomba gibi geleceğiz:)

eflatun kızın için geçmiş olsun...emmesi çok güzel onun gelişimi bünyenin ilerideki dirençi için anne sütü gibisi yok...her bebekte dönem dönem bu tarz iştahsızlıklar oluyor umarım uzun sürmez...kilo vermene çok sevindim...

nihalcim artı çıkmam çok normal iki gün dışarıda geçirdin ki bir bira içerim demiştin bira'da çok etkiliyor.

sena banlanmış dün 70 topiğini gezerken gördüm sebebini anlamadım...bu aralar çok yiyorum kesin 20 kilo oynar diyordu 600 gram oynamış...haftaya gider senacım....

misafir maşallah benden sonra başladın 16 kilo yaklaşık kaybın variinş.aynene devam eder birazda bana bulaşır...

ayşecim lapayı çiğ köfte niyetine yemen süper:)aslında limon, nar ekşisi ve baharatla belki tadı anımsatabilir:))lapayı deryanın dediği gibi yapmaka lazım pişirme esnasında içine domates ve nane koyup çorba lezzetinde tüketmek belki daha ii olabilir...ama benim gözlerimi kapatmam lazım...görüntüsü bozuk şeyleri yiyemem...

kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum.veremeyenler yada artıda olanlar inş.haftaya toparlar...

burcucum yine bravo walla kendi kendini yine motive etmişisn.bize gerek kalmadı:)

canım dün eltimlere gittik eltim yaklaşık 87 kilo benden biraz kısa facede resmini görmüşsündür.yüz hattı çok güzel bir hatun..esas konuya geçiyim her dönem hayatı diyetle geçer...dün gittim 6 kilo vermiş...maydonoz kürü yapmış onunla 3 kilo vermiş daha sonra kh diyeti.sabah b.peynir maydonoz haşlanmış yumurta,öğlen haşlanmış tavuk göğüsü,akşam ızgara tavuk yanında yoğurt yemiş ve çok kısa sürede 3 kilo vermiş o kakar mutlu ki 1 ay yapacakmış sonraki ay ise haftada birgün...aralarda meyva,ekmek zamanla içine diyetin ekleniyormuş...walla bende yapmak istiyorum bu koca popodan çok sıkıldım...pazar mersine gidiyorum vereceğime artıdayım...ben menü oluşturamıyorum deryanın menüsünü 3 gün boyunca print aldım ama bana çok az geldi.olaki yaparsan burcucum menüyü paylaş bende senden kopya çekiyim:)

kilo bildirimi
başlangıç 83 kilo (18 şubat)
geçen hafta 71,5
bu hafta 71,9
gelen 0,4
toplam giden 11,1
hedef 55
beden 44
spor yok
boy 1,62

Filiz Ablacim Ben Kh-Menümü Derya Ablamla Bir Hazirlayacagim
Yanliz Ba$ima kh-Menümü Yapinca Ac Kaliyorum Ve hic bir i$e yaramiyor ..
hafta sonu 3.günlük menü hazirlicaz o yüzden ..
deryo$umda bana katilcakti ama izmire gidiyor ..
bende ablamdan rica ettim bana liste yapalim diye , yoksa bukadar motiveli kilo almami karsiliyamazdim emin ol

kh. diyetini yaparsam paylasirim burada menülerimi merak etme sen

günaydın herkese ne güzel kşilolar verilmiş maşallah kutluyorum hepinizi kızlar

bende yazayım artıdayım cok kötü

BAŞLANGIC 89

GECEN HAFTA 88600

BU HAFTA 89700

43:

Son düzenleme:
kilo bildirimi
--------------------
başlangıç86

hedef 65

geçen hafta 82.100

bu hafta 81.800

giden 300

toplamda giden 5.200

beden44

spor 200dak.

Son düzenleme:
Kizlaaar Heycandan Ölecegimmm
Demin Yatili Okuldan Telefon Geldi Yer Bo$almi$ ..
Aslinda 22.Agustos'daydi Randevum Ama 14.Haziran Icin Yer Bosalmis ..
Yaniii Haftaya Dogum Günümden 1.Gün Sonra
6.Haftalik Bi Yatili Okula Gidiyorummmmmmm

Elimiz Ayagiimiz Birbirine Dola$ti Annemle ..
Bugün Büyük Alisveris Yapmak Zorundayiz Eksiklerim Cok
Hic Planda Yoktuuu Yahuu Acaip Heycanlandim ..

Gitcem Internet -Sticki Alcam Ben 6.Hafta Internetsiz Naparim Yoksa ..
onu Birak Sizsiz Topiksiz Ne Yaparimmmm

Dua Edin Kizlar Bana hersey yolunda gitsin

MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
nurannnnnn:80::80::80:
nasılsın canımmm

sevdacım saol canım yeni gördüm. sen nasılsın epeydir görüşemiyoruz.

bırakma diyetini sakın canım. okuduğum kadarıyla biraz koyvermiş gibi olmuşsun ama eminim ki toparlanırsın sen

tebrikler burcucum..
inşallah keyifli zaman geçirirsin.güzel arkadaşlıklar edinirsin. ben liseyi 4 yıl yatılı okudum. hayatımın en güzel yıllarıydı(gerçi daha 23üm güzel yıllar vrdır mutlaka daha )

burcuuuuuuu bende salı çar. perş. kh yapıcaktım. hazırladıgınız listeye birde ben göz atayım. yapmadan önce paylaşırsan bende faydalanmış olurum

kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum

bende yeni sayılırım aslında, aramıza hoşgeldin inşallah azimle kurtuluruz bu kilolardan

bu hafta çok yoğundum kızlar....
haftasonu çoruma düğün, sonra üniversitede finaller,mezuniyet balom ve dün benim okulda organize ettiğim piknik...bi haftaya ne çok şey sığdı. bu arada az az kaçamağım oldu ama sanırım düğün,balo ve piknikte saatlerce oynamam sonucu gitti 1600 gram.. haftayada 2 sınavım kaldı ve mezuniyet törenim. tüm bu koşturmalarım geçince burda daha çok olucam
bu arada ne çok kaynatmışsınız 45 sayfa geçmiş okudum

banucum kiloların ne güzel gitmiş. arkadaşlra katılıyorum üstte birazcık fazla var ama sen zaten sporla yok edersin. bide hem yürüyüş hem pilates yapıyorsun ya takdir ediyorum vallahi

izlem bence basende bişi yok ama hedefiöme ulaştım demen için kilonu ver. sonra mutlaka 1-2 kilo oynayan zamanların olacak. o dönemlerde en azından rahat olursun. bide ev ayakkabılarını çok sevdim

derya sen azimli ve bize örnek olanlardansın sakın koyverme kendini beyaz pantolonu düşün, giyeceğin taytları düşün. bide lapa bu kadar zorluyorsa yapma canım. sağlık en önemlisi.

kilo bildirimi

başlangıç: 90,2

hedef: 70

geçen hafta: 83,8

bu hafta: 83,6

giden: 200gr

toplamda giden 6,8

beden42-44

spor: yok

meryem hoşgeldin.buradan uzaklaşma kesin istediğin kilona ulaşırsın.bende 83 kilo ile buraya başladım çok motive oluyor insan burada.... benimde oğlum var 9 aylık birsürü ortak nokta buldum:)

burda 2 hafta menünü bizimle paylaşıyorsun, 2 hafta sonunda listemiz var ona ekleniyorsun.kilo vermek için 3 ana öğün 3 ara öğün tüketmelisin ara öğünlerde meyva tüketirsen yanına süt yada ayran içmelisin...ekmek tam buğday ekmeği tüketiyoruz.yaklaşık 3lt su ve gün içerisinde bitki çayları içiyoruz.başlangıç kilonu ve ölçlerini biryere not al ileride sen bile şaşıracaksın eski haline...burad 20-30 kilo veren arkadaşlar var önceki ve sonraki resimlerini ekliyorlar süper bişey bir insan nasıl bukadar değişir...başarı öyküleri var onları okursan onlarda çok motive ediyor...kaptanımız izleminde hikayesi var...nerede oturuyorsun?

bende yeni sayılırım aslında, aramıza hoşgeldin inşallah azimle kurtuluruz bu kilolardan

tskler canimm insallahh yaa cok istiyorumm kilo vermek eski halimi dusundukce nasil geldim bi kiloya diye dusunuyorum 57 kiloyla nisanlanmistim dugunumde 63 felandimm 4 yillik evliyim 10 aylik bi oglum var hamilelikte 9 kilo aldim ve sonuc olarak suan 83 e bastimm..........artik gitsin diyorum bu kilolarr gercekten ne giyecegim diye dusunmek insana cok stres yapiyor hele yazin oran buran cikmasii sinir bozucuu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…