insallah yaa bende okudum basari oykulerini ve gercekten baslamam gerek diye dusundum 2 bucuk ay sonra iznim var ve biraz zayiflamis gitmek istiyorum cok kez basladim ama bir turlu motive olmadan bitti en fazla 2 hafta dayana bildimm..ben almanyada yasiyorum 4 yillik evliyim ve 25 yasindayimm eski resimlerimee bakip bakip dertlenmemek elde degill.insallah burada basaricammmmeryem hoşgeldin.buradan uzaklaşma kesin istediğin kilona ulaşırsın.bende 83 kilo ile buraya başladım çok motive oluyor insan burada.... benimde oğlum var 9 aylık birsürü ortak nokta buldum:)
burda 2 hafta menünü bizimle paylaşıyorsun, 2 hafta sonunda listemiz var ona ekleniyorsun.kilo vermek için 3 ana öğün 3 ara öğün tüketmelisin ara öğünlerde meyva tüketirsen yanına süt yada ayran içmelisin...ekmek tam buğday ekmeği tüketiyoruz.yaklaşık 3lt su ve gün içerisinde bitki çayları içiyoruz.başlangıç kilonu ve ölçlerini biryere not al ileride sen bile şaşıracaksın eski haline...burad 20-30 kilo veren arkadaşlar var önceki ve sonraki resimlerini ekliyorlar süper bişey bir insan nasıl bukadar değişir...başarı öyküleri var onları okursan onlarda çok motive ediyor...kaptanımız izleminde hikayesi var...nerede oturuyorsun?
hoşbulduk canım benim hiç sorma güzelim hepimiz aynı haldeyiz valla beni görme utanmasam buzdolabınıda yiyicemgüznaydın güzeller
nedir bu topikteki durum:)herkes isyanlarda içindeki canavara dur diyemiyor:))bunlardan biride benim dün kinder süt dilimi yedim,üstüne negronun yeni çıkan çikolata kaplı biskuvisini yedim.komşumuzun kızının nişanı var ona 2 tepsi un kurabiseyi yaptım 2 parça ondan yedim(pisti mi diye tadına baktım:)
dün annemlede konuştum eğer ara öğün yapmazsan kıtılıktan çıkmış gbii yiyorum.işten eve gidiyorum 1 posta ayaküstü atıştırıyor sonrada sofrada hiç bişey yememiş gibi herkesle oturup yemek yiyorum...bunu bana göre tek sebebi ara öğün yapmamam aç kalmam.bu sabah tartıldım artıdayım biraz moralim bozuk...banu'yu ,izlem'i gördükçe yazdıklarını okudukça kendime kızıyorum maşallah 30 kilo vermişler ve hala çabalıyorlar kalan birkaç kilo için ben ise "saldım çayıra mevlam kayıra"hiç dikkat etmiyorum...artı mersin'de 1 haftada ne olur tahmin edemiyorum bir yönden anne başbaşa kalacağız yediklerimize dikkat edip sabah sahilde yürüyüş yaparız diyorum...ama adana'dan misafir gelirse hepsi suya düşer...72,3 çıktım sabah çok canım sıkıldı
havalar ısındı benimde canım buz gibi gazlı içeçekler yada dondurma çekiyor...birde mısırcı çok geçiyor buradan çok severim haşlanmış mısırı yada közlenmişi....soda ile geçiştiriyorum yada meyvalı yoğurtla
mağazanın vitrininden kendime bir bakıyorum allahım alt kısmım ayrı üstüm ayrı duruyor o kadar çirkin ki bunları bile bile bir kaç gündür boğazımı tutamıyorum...bakalım cuma sonuçlar nasıl çıkacak...bu öğlen musli yiyeceğim,akşama allah kerim...
deryacım facede görmüştüm çok şık olmuşsun çok yakışmış beyaz pantolon maşallahın var. sadece simitlerin var biraz o da sporla daha çabuk gider gibi...basen çevren 90 gibi duruyor boy demek ki çok farkettiriyor...
sevdacım hoşgeldin...burcucum iradene güveniyorum doğum gününe bişey kalmadı...
nurancımm sagol güzelim toparlanıcam inşş. ama gidişat çok kötü bu aralar durmuyo boğazım şeytan diyo kes at o boğazı çöpe.sevdacım saol canım yeni gördüm. sen nasılsın epeydir görüşemiyoruz.
bırakma diyetini sakın canım. okuduğum kadarıyla biraz koyvermiş gibi olmuşsun ama eminim ki toparlanırsın sen
MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum
hayirli cumalar kizlar..
yogun oldugum icin ugrayamiyorum buraya,listedende ciktim ama kilo vermem devam ediyor sükür...
size gülcinin selamini getirdim,faceden selam yollamis size..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim,sabah dışarda günümüz vardı yemekli günümüz ordaydık ordan da eve hiç girmedik gezdikte gezdik vallahi...kayınvalidem ayakkabı çanta aldı bana saolsun...bu arada belimin ağrısı devam ediyor çok fenaaaaaaa doktora gidicez hafta başında..fıtıkmıyım yoksam yaaa daha kötü bişey çıkmasında allahım..
ayh canım sıkkın iyice yaaa(( umut yitircem valla kavitasyona gidiom spor yapıorumm diyet yapıyorum(arada kaçırıveriorum)Kilo bildirimi:
Başlangıç:81
Geçen hafta:77.6
Bu hafta:80.6
Giden:0
Alınan:3.6
Toplam giden:0.400
Hedef:60
Boy:1.69
Beden:44
günaydııınnn güzel hatunlar
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 78,6
bu hafta 76,9
gden 1700
toplam giden 11.6
hedef 75
boy 165
beden ??
spor yok
başlangıç 90.8
hedef 65
geçen hafta 84.6
bu hafta 83.
giden 1600gram
toplamda giden 7.8
beden 46
spor yok
selam kızlar herkese hayırlı Cumalar..
dün akşam regl oldum çok sancım var
neyse kilo bildirimi de yüzümü güldürmedi...
başlangıç:95.6
geçen hafta:89.7
bu hafta:90.1
gelen:400 gr
spor yok..
kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum..
ben de moral bozmuyorum bu hafta dzneim bozuldu iki gün dışardaydım falan ama hemen düzenime geri dönüyorum bugün..
Günaydin Kizlaaaar
Valla Bu Hafta Acaip Derece Sapittigim Icin
Verdigim Kiloyu Ayni Sekilde Geri Aldim
Pi$manmiyim .. Hayiiiirrrrr Degilim ..
Cünküü Kendim Ettim Kendim Buldum ..
Nolmu$ Yaniii 3.Gün Sapittim Ve Gecen Hafta Verdigim Kiloyu Geri Aldim ..
Bu Benim Azmimi Yikmiyor Aksine $imdi Daha Cok Azimlendim Beyaaa ...
Biliyorum Ki Istedigim Zaman Cooook Güzel Kilo Verebiliyorum 1.Haftada ..
O Yüzden Moralimi Bozmadim Bugün Arti 1.100ü Görünce ..
Aaa Hosgeldin 78. Rakami Bile Dedim
Haftaya 3.Gün Kh. Diyeti Yaparim SIKI bir $ekilde Olur Biterr ..
1.Eylülde 65. Olacagim Buna Kimsecikler Mani Olamaz .. Icimdeki Canavar Duy Sesimi ..
Bidaha Sapitirsan Seni Anlindan Vurcam Elle$me Azmime Irademe
Verenleri Tebrik Ediyorum .. Veremeyenler Bakin Bende Vermedim Aksine Aldim
Bo$verin Haftaya Veririz Bizde :82: Nooo Probleeem Yanii AzminiZ Daim Olsun Bacilarim
burcucum yine bravo walla kendi kendini yine motive etmişisn.bize gerek kalmadı:)
canım dün eltimlere gittik eltim yaklaşık 87 kilo benden biraz kısa facede resmini görmüşsündür.yüz hattı çok güzel bir hatun..esas konuya geçiyim her dönem hayatı diyetle geçer...dün gittim 6 kilo vermiş...maydonoz kürü yapmış onunla 3 kilo vermiş daha sonra kh diyeti.sabah b.peynir maydonoz haşlanmış yumurta,öğlen haşlanmış tavuk göğüsü,akşam ızgara tavuk yanında yoğurt yemiş ve çok kısa sürede 3 kilo vermiş o kakar mutlu ki 1 ay yapacakmış sonraki ay ise haftada birgün...aralarda meyva,ekmek zamanla içine diyetin ekleniyormuş...walla bende yapmak istiyorum bu koca popodan çok sıkıldım...pazar mersine gidiyorum vereceğime artıdayım...ben menü oluşturamıyorum deryanın menüsünü 3 gün boyunca print aldım ama bana çok az geldi.olaki yaparsan burcucum menüyü paylaş bende senden kopya çekiyim:)
günaydın herkese ne güzel kşilolar verilmiş maşallah kutluyorum hepinizi kızlar
bende yazayım artıdayım cok kötü
BAŞLANGIC 89
GECEN HAFTA 88600
BU HAFTA 89700
43:
Kizlaaar Heycandan Ölecegimmm
Demin Yatili Okuldan Telefon Geldi Yer Bo$almi$ ..
Aslinda 22.Agustos'daydi Randevum Ama 14.Haziran Icin Yer Bosalmis ..
Yaniii Haftaya Dogum Günümden 1.Gün Sonra
6.Haftalik Bi Yatili Okula Gidiyorummmmmmm
Elimiz Ayagiimiz Birbirine Dola$ti Annemle ..
Bugün Büyük Alisveris Yapmak Zorundayiz Eksiklerim Cok
Hic Planda Yoktuuu YahuuAcaip Heycanlandim ..
Gitcem Internet -Sticki Alcam Ben 6.Hafta Internetsiz Naparim Yoksa ..
onu Birak Sizsiz Topiksiz Ne Yaparimmmm
Dua Edin Kizlar Bana hersey yolunda gitsin
MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum
kilo bildirimi
başlangıç: 90,2
hedef: 70
geçen hafta: 83,8
bu hafta: 83,6
giden: 200gr
toplamda giden 6,8
beden42-44
spor: yok
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
başlangıç kilo:92
geçen hafta:84.3
bu hafta:85
gelen:700gram
toplamda verilen:7 kilo
hedef:68
boy:1.71cm
beden:44-46
spor:60 dakika
2 hafta menü paylaşımı zorunlumu ve ölçüler hergün yazılıyormu, daha önce kimse bunları belirtmedide şaşırdımacaba ara öğünlerde meyva , yanına süt veya ayran tüketmesek olurmu çünkü süt sevmiyorum, ayranda uykumu getiriyor
nerdesiniz kızlar yaa bugün çok az kişi ugramış
geçmişe baktım Allahım bu millet nerde bişey olduda ben mi kaçırdım diyeeebanlandınızmı beeeaa kimsecikler yok bugünnnn ıssız topic oldu resmennn
hayirli cumalar kizlar..
yogun oldugum icin ugrayamiyorum buraya,listedende ciktim ama kilo vermem devam ediyor sükür...
size gülcinin selamini getirdim,faceden selam yollamis size..
Getirendende gönderendende allah razı olsun aleyküm selam. iyidir inşş. çok özledim vallahi hep aklımda.. allaha emanet olsunn inşşş.
ben kilo bildirimimide yazıp kaçıyorum hoşçakalınnn:80::80:
KİLO BİLDİRİMİ
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:76.800
BU HAFTA:77.KG
GİDEN YOK GELEN +200GR
TOPLAMDA VERİLEN:9KG
BOY:1.60
BEDEN:44
SPOR:YOKKK
neşeli, esprili konuşmalarını özlemişim vallanurancımm sagol güzelim toparlanıcam inşş. ama gidişat çok kötü bu aralar durmuyo boğazım şeytan diyo kes at o boğazı çöpe.
Nurancım sema ve sen moral oldunuz bu hafta biz artı çıkanlara, yürekten tebrikler
ah derya yesemde veremesem üzülmem. bazı haftalar az veriyordum ama diger hafta mutlaka 1 gidiyordu. 2 hafta üst üste kaçamaksız geçirmeme ragmen bu kadar verince moralım bozuldu. ama onumuzdeki hafta k.h yapıcam inş. bosa gecen günleri telafi edebilirim. sizin listeyi bekliyorum. kh diyetinde tavuk dısında yemek olarak baska ne tüketilebilirki
deryaaaa listeyi sen mi yapacaksın canımmm ben artık 20 kilo vermiş biri olarak kırmızıyla yazılmayı haketmişimdir değil mi ne dersineee kırmızı banada yakışmaz mı
teşekkürler canım. başladığımdan beri ilk kez geçen hafta artı çıkıp çok üzülmüştüm bu hafta banada moral oldu. hep birlikte bu kiloları vericez inşallah,seninde lapan işe yaramış bak.bigün önce daha fazla geliyodun sanırım öyle okumuştum diye hatırlıyorum
Merhaba hanimlaaarr..:)) Benide alin araniza :) 5-6hafta once kadar tartildigimda 92 kilo ciktimve artik yeter dedim hey dedim nereye gidiyorsunuz kilolar ? ben sizi durdurmasini bilirim dedim deyis o deyis. Simdi benim savasim ilk basta diyetle basladi.diyet derken belirli bi listem yoktu.duzenli beslenme diyelim.sabah kalkip guzelcene kahvaltimi yapiyorum.oglen ikindi arasi corba veya salata vs. birseyler atistiriyorum, aksamlarida genelde tavuk yiyorum. Tavuk bildiginiz gibi kalorisi en dusuk proteini en yuksek yiyeceklerden biri. Bir yandan da evdeki twist stepper aletimle calisiyordum. Stepperla 2 ay once felanda calismistim duzenli olarak onunda faydasini gordum.bacaklarim ve popom bir sekile girmisti sayesinde. Ama gel gorki evde tek basina ki ozaman tv felanda bozuktu cok skiliyordum. neyse iste bir ay kadar once guzel ve duzenli bir sekilde yemeye basladim.Bir yandan da spor salonu arayisi icindeydik. Istedigimiz gibisini baya bi zor bulduk ama bulduk sonucta hemde uygun bir fiyata.2haftadir da haftada 3-4gun spora gidiyoruz.Tabi siz merak ediyosunuz kilo verdim mi :) dun tartildim yaklasik 6haftada 9 kilo kadar vermissiiiiim bi cizelgede ben yapayim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?