80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah yaa bende okudum basari oykulerini ve gercekten baslamam gerek diye dusundum 2 bucuk ay sonra iznim var ve biraz zayiflamis gitmek istiyorum cok kez basladim ama bir turlu motive olmadan bitti en fazla 2 hafta dayana bildimm..ben almanyada yasiyorum 4 yillik evliyim ve 25 yasindayimm eski resimlerimee bakip bakip dertlenmemek elde degill.insallah burada basaricammm

selam kızlar hepimizin cuması mübarek olsun .2 gündür çok yogunum anca gelebildim.geçmişede bakamadım maaşlardı ödemelerdi çok yogun geçiyor ayın 10 una kadar.

öncelikle kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum

veremeyenlerde lütfen üzülmesinler inşallah haftaya çooookk güzel bir rakam görürler baskülde diyorum.

bana gelince :

başlangıç :86.100

geçen hafta :67.200

bu hafta :66.100

giden :1.100

toplamda giden :20 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
spor : yok :78:

beden :40 bazen 42

boy :1.65

Son düzenleme:
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
başlangıç kilo:92
geçen hafta:84.3
bu hafta:85
gelen:700gram
toplamda verilen:7 kilo
hedef:68
boy:1.71cm
beden:44-46
spor:60 dakika

filizkuzey kullanıcısından alıntı

burda 2 hafta menünü bizimle paylaşıyorsun, 2 hafta sonunda listemiz var ona
ekleniyorsun.kilo vermek için 3 ana öğün 3 ara öğün tüketmelisin ara öğünlerde
meyva tüketirsen yanına süt yada ayran içmelisin...ekmek tam buğday ekmeği
tüketiyoruz.yaklaşık 3lt su ve gün içerisinde bitki çayları içiyoruz.başlangıç
kilonu ve ölçlerini biryere not al ileride sen bile şaşıracaksın eski
haline...burad 20-30 kilo veren arkadaşlar var önceki ve sonraki resimlerini
ekliyorlar süper bişey bir insan nasıl bukadar değişir...başarı öyküleri var
onları okursan onlarda çok motive ediyor...kaptanımız izleminde hikayesi
var...nerede oturuyorsun?[/QUOTE]

2 hafta menü paylaşımı zorunlumu ve ölçüler hergün yazılıyormu, daha önce kimse bunları belirtmedide şaşırdım acaba ara öğünlerde meyva , yanına süt veya ayran tüketmesek olurmu çünkü süt sevmiyorum, ayranda uykumu getiriyor

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar yaa bugün çok az kişi ugramış

geçmişe baktım Allahım bu millet nerde bişey olduda ben mi kaçırdım diyeee banlandınızmı beeeaa kimsecikler yok bugünnnn ıssız topic oldu resmennn

Son düzenleme:
Merhaba herkese;
Dün itibariyle diyetisyen kontrolünde yeni bir diyete başladım.En ağır diyetimin ekteki listede olduğunu söyledi.Çok su içmek dışında zorlanmıyorum ancak bu diyetle haftada bir kilo yadan kaybedecekmişim.Sudan veya kastan değil.Bunun için yavaş ama kalıcı zayıflayacakmışım.Tahlil sonuçlarım bugün.Umarım sorun çıkmaz. İlk haftaki listemi eke koyuyorum.
Sağlıkla zayıflamak dileğiyle.

hoşbulduk canım benim hiç sorma güzelim hepimiz aynı haldeyiz valla beni görme utanmasam buzdolabınıda yiyicem
sevdacım saol canım yeni gördüm. sen nasılsın epeydir görüşemiyoruz.

bırakma diyetini sakın canım. okuduğum kadarıyla biraz koyvermiş gibi olmuşsun ama eminim ki toparlanırsın sen
nurancımm sagol güzelim toparlanıcam inşş. ama gidişat çok kötü bu aralar durmuyo boğazım şeytan diyo kes at o boğazı çöpe.
MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum

hoşgeldin canım inşş. vericez hep birlikte
DERYACIMM geçmiş olsun canım benim niye zorluyosun o kadar kendini yahu inşş. verirsin hayırlısıyla atlatıcaz inşş.
bide iki kişi daha rahatsızdı ama kimdi kafam karıştı unuttum çok geçmişler olsun rabbim şifa versin inşşş.
bu arada hepinize merhabaaaaaa:93::93:

hayirli cumalar kizlar..

yogun oldugum icin ugrayamiyorum buraya,listedende ciktim ama kilo vermem devam ediyor sükür...

size gülcinin selamini getirdim,faceden selam yollamis size..

hayirli cumalar kizlar..

yogun oldugum icin ugrayamiyorum buraya,listedende ciktim ama kilo vermem devam ediyor sükür...

Getirendende gönderendende allah razı olsun aleyküm selam. iyidir inşş. çok özledim vallahi hep aklımda.. allaha emanet olsunn inşşş.
ben kilo bildirimimide yazıp kaçıyorum hoşçakalınnn:80::80:
KİLO BİLDİRİMİ
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:76.800
BU HAFTA:77.KG
GİDEN YOK GELEN +200GR
TOPLAMDA VERİLEN:9KG
BOY:1.60
BEDEN:44
SPOR:YOKKK

İlkayım allah korusun fıtık filan olmasın
Doktora git mutlaka, bacağında çekme var mı? :26:

Fatmacım bu kadar artı mutlaka yemekle olur, başka bir sebep yani şişlik ödem filan olsa bu derece olmaz :44:
O yüzden sen her akşam menülerini yaz ki beraber bulalım hata nerede...
Canını sıkma, hatalarını düzelttikten sonra o kiloların tıkır tıkır gideceğin eminim

günaydııınnn güzel hatunlar
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 78,6
bu hafta 76,9
gden 1700
toplam giden 11.6
hedef 75
boy 165
beden ??
spor yok

Vay vay birinci belli ikinci kim
Semacım harikasın, tebrikler

başlangıç 90.8
hedef 65
geçen hafta 84.6
bu hafta 83.
giden 1600gram
toplamda giden 7.8
beden 46
spor yok

Nurancım sema ve sen moral oldunuz bu hafta biz artı çıkanlara, yürekten tebrikler

Evet nihalcim dediğin gibi düzenin bozulduğu için oldu, ayrıca 400 gr da aşırı bir artı değil..
İşte böyle moral bozmayıp kaldığımız yerden devam eden iradeli insanlar olduğumuz için topiğimle gurur duyuyorum

Diyecek bir şey bırakmamışsın ki
Sana desteğe ne hacet, bilmeden sen bana destek oldun, umutlarımı yeşerttin her zaman ki gibi
Bahar çiçeğim benim

Burcunun listeyi de beraber yapacağız
Ama haklısın benim ki çok az ve katıydı ama dedim ya başka türlüsü yaramıyor bana...ama burcuya hazırlayacağımız liste daha geniş olacak, 40 puana göre hesaplayacağız, istersen sende ondan yaparsın
Eltin de çok sağlıklı yapmış diyetini belli ki...Onu da deneyebilirsin aslında..
Bu haftaki artılar içinde canımızı sıkmıyoruz asla

günaydın herkese ne güzel kşilolar verilmiş maşallah kutluyorum hepinizi kızlar

bende yazayım artıdayım cok kötü

BAŞLANGIC 89

GECEN HAFTA 88600

BU HAFTA 89700

43:

Selmacım bu kadar artı hiç normal değil, sanırım iyice bıraktın bu hafta :44:
Birde bildirimini boy beden ve hedef kilo şeklinde tam yaparsan daha iyi olur, 3 haftadır eksik giriliyor bilgilerin :26:

Ablam harika bir haber bu
Allahım ne tatlı bir heyecan vardır şimdi sende, artık oradan alırız raporlarını, nasıl bir yer olduğunu
Erkene alınmasına çok sevindim aslında o günü bekleyip durmaktan, daha çok geriliyordun, hem de şu zamanlar mekan değişikliği çok iyi gelecek sana
Tutmayın burcuyu

MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum

Aramıza hoşgeldin meryem, azmin daim olsun..

kilo bildirimi

başlangıç: 90,2

hedef: 70

geçen hafta: 83,8

bu hafta: 83,6

giden: 200gr

toplamda giden 6,8

beden42-44

spor: yok

Hiç üzülme öyle bakayım, bak kaç kişi artıdayız, hiç üzülüyor muyuz
Tebrikler zekiyem

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
başlangıç kilo:92
geçen hafta:84.3
bu hafta:85
gelen:700gram
toplamda verilen:7 kilo
hedef:68
boy:1.71cm
beden:44-46
spor:60 dakika

Sakın üzme kendini arzucum, telafi edersin sen mutlaka

Canım listeye girmek için 2 hafta menü paylaşımı zorunlu...Ölçülmek sana kalmış, ben ayda bir ölçüyorum motivasyon açısında güzel oluyor

Geldik geldik

Denizcim tebrikler

Fundacım tebrikler

Eflatunum gerçekten tebrikler
Az ya da çok her hafta istikrarlı bir şekilde veriyorsun bu büyük başarı

Füsuncum tebrikler

hayirli cumalar kizlar..

Gönülden aleyküm selam güzel gözlüme
Bizden de selam götür bol bol

Sevdammm, çiçeeem, açmamış gonca gülüm vurma kız çantayla ağzına yüzüne kızarım ha
Haftaya telafi edeceğini biliyorum, azimli hatunsun sen

ah derya yesemde veremesem üzülmem. bazı haftalar az veriyordum ama diger hafta mutlaka 1 gidiyordu. 2 hafta üst üste kaçamaksız geçirmeme ragmen bu kadar verince moralım bozuldu. ama onumuzdeki hafta k.h yapıcam inş. bosa gecen günleri telafi edebilirim. sizin listeyi bekliyorum. kh diyetinde tavuk dısında yemek olarak baska ne tüketilebilirki

deryacım ben dün lapa yapamadım canım yaaa korktum açıkçası lapadan sonra herşeye saldırmaktan belki ilerde yaparım ama şimdilik detoks falan yapmayacagım sonrası kötü oluyor kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum herşeye

deryaaaa listeyi sen mi yapacaksın canımmm ben artık 20 kilo vermiş biri olarak kırmızıyla yazılmayı haketmişimdir değil mi ne dersin eee kırmızı banada yakışmaz mı

nurancımm sagol güzelim toparlanıcam inşş. ama gidişat çok kötü bu aralar durmuyo boğazım şeytan diyo kes at o boğazı çöpe.
neşeli, esprili konuşmalarını özlemişim valla verdiğin kiloları düşün, burda listede iyi bi sırada olduğunu düşün. zayıf olduğunda yapacaklarını düşün. biz niye istediğimizi giymeyelim. neden sürekli ama sen kilolusun bakışlarına maruz kalalım.dimi ama? artıda çıkınca hemen gidişat kötü diye birşey yok. tamam mı canım?

Nurancım sema ve sen moral oldunuz bu hafta biz artı çıkanlara, yürekten tebrikler

teşekkürler canım. başladığımdan beri ilk kez geçen hafta artı çıkıp çok üzülmüştüm bu hafta banada moral oldu. hep birlikte bu kiloları vericez inşallah,seninde lapan işe yaramış bak.bigün önce daha fazla geliyodun sanırım öyle okumuştum diye hatırlıyorum

Merhaba hanimlaaarr..:)) Benide alin araniza :) 5-6hafta once kadar tartildigimda 92 kilo ciktim ve artik yeter dedim hey dedim nereye gidiyorsunuz kilolar ? ben sizi durdurmasini bilirim dedim deyis o deyis. Simdi benim savasim ilk basta diyetle basladi.diyet derken belirli bi listem yoktu.duzenli beslenme diyelim.sabah kalkip guzelcene kahvaltimi yapiyorum.oglen ikindi arasi corba veya salata vs. birseyler atistiriyorum, aksamlarida genelde tavuk yiyorum. Tavuk bildiginiz gibi kalorisi en dusuk proteini en yuksek yiyeceklerden biri. Bir yandan da evdeki twist stepper aletimle calisiyordum. Stepperla 2 ay once felanda calismistim duzenli olarak onunda faydasini gordum.bacaklarim ve popom bir sekile girmisti sayesinde. Ama gel gorki evde tek basina ki ozaman tv felanda bozuktu cok skiliyordum. neyse iste bir ay kadar once guzel ve duzenli bir sekilde yemeye basladim.Bir yandan da spor salonu arayisi icindeydik. Istedigimiz gibisini baya bi zor bulduk ama bulduk sonucta hemde uygun bir fiyata.2haftadir da haftada 3-4gun spora gidiyoruz.Tabi siz merak ediyosunuz kilo verdim mi :) dun tartildim yaklasik 6haftada 9 kilo kadar vermissiiiiim bi cizelgede ben yapayim artik

Zekiyecim bence de kh dene..İşe yarayacağına eminim..Önce normal dene yaramazsa 3 günlük katı yaparsın..
Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum tavuk kadar hiç biri etkili olmuyor kh diyetinde...
Bir tek kuşbaşı eti yani katkısız normal kırmızı eti denemedim..Eminim o da büyük etki eder..Tavuk sevmiyorsan onu düşünebilirsin. Kavurma şeklinde yağsız süper olur

deryaaaa listeyi sen mi yapacaksın canımmm ben artık 20 kilo vermiş biri olarak kırmızıyla yazılmayı haketmişimdir değil mi ne dersin eee kırmızı banada yakışmaz mı

Sana kırmızı çok yakışacak
Tabiki denizim ne demek hakettin sen bunu
Bu haftada ben yaparım, umarım herkes bildirim yapar bu akşamda gitmeden önce hemen aradan çıkarırım onu da..

Evet nurancım lapa kesinlikle bozmama rağmen işe yaradı...Yediklerime göre sadece 100 gr artı çok çok iyi
Bakalım tatilden ne halde döneceğim :18::18:

Aramıza hoşgeldin
Enerjini çok sevdim
Sen zaten doğru yolu bulmuşsun, spor+ protein ağırlıklı beslenme her zaman çok güzel sonuç veriyor...Kalan kilolarını da birlikte veririz inşallah :13:
Ben derya, 27 yaşındayım :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…