80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 hafta menü paylaşımı zorunlumu ve ölçüler hergün yazılıyormu, daha önce kimse bunları belirtmedide şaşırdım acaba ara öğünlerde meyva , yanına süt veya ayran tüketmesek olurmu çünkü süt sevmiyorum, ayranda uykumu getiriyor [/QUOTE]

öyle bir sormuşsun ki çelişkiye düştüm:)menü paylaşımı zorunlu mu onu kaptan bilir bize söylenildiğinde ödev gibi düşünüp paylaşmıştık menümüzü:))en azından arkadaşlar hataları görüp uyarıyor ve doğru yolda gidiyorsun.ölçüler hiç yazılmıyor ben meryem için kendine not al ileride kıyaslama yapınca insan çok keyifleniyor anlamında dedim.ara öğün meyva yemek zorunda değilsin farklı alternatifler olur.ben sadece olaki meyva yersen kesin süt-ayran yada yoğurt tüket dedim çünkü şekere dönüşmüyor...kuru kayısı,ceviz,leblebi,kuru üzüm vs yiyebilirsin ölçülü....

Aramıza hoşgeldin
Enerjini çok sevdim
Sen zaten doğru yolu bulmuşsun, spor+ protein ağırlıklı beslenme her zaman çok güzel sonuç veriyor...Kalan kilolarını da birlikte veririz inşallah :13:
Ben derya, 27 yaşındayım :78:
[/QUOTE]

Hosbuldumm :) bende Ceren 18 yasindayim :) Cok memnun oldum. Vericez insallaaah Ayrica bayanlar eklemeyi unuttugum birsey daha var. Ben ve erkek arkadasim hergun duzenli olarak sabah - aksam maydonoz suyu iciyoruz. Onun da faydasinin oldugnu dusunuyorum. Arkadasim da 17kilo verdi aslinda cok sagliksiz ama Allah'tan bir sorun olmadi sarkmada olmadi.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...

kızlar dukan diyetini yapanınız oldu mu?işe yarıyor mu?sonrasında kilolar geri alındı mı?birde kolestrol var annemde sakıncalı mı?dukan diyediyle-kh diyeti arasındaki fark ne?

deryacım burcu paylaşsın kopya çekeceğim zaten her hafta 2-3 gün yapılabilse süper olur:))meyva yemeden çok zor olacak...

Hosbuldumm :) bende Ceren 18 yasindayim :) Cok memnun oldum. Vericez insallaaah Ayrica bayanlar eklemeyi unuttugum birsey daha var. Ben ve erkek arkadasim hergun duzenli olarak sabah - aksam maydonoz suyu iciyoruz. Onun da faydasinin oldugnu dusunuyorum. Arkadasim da 17kilo verdi aslinda cok sagliksiz ama Allah'tan bir sorun olmadi sarkmada olmadi.[/QUOTE]

çok güzel arkadaşın sana eşlik ediyor süper...benim eşi kilo alamayanlardan onun yediği kadar yesem kesin veririm...doyduktan sonra çok sevdiği şeyde olsa 1 lokma dahi almıyor...ama ben hepsini silip süpürüyorum.aman kalmasın,dökülmesin diye mide çöplük gibi oluyor...

off yaaa 5 gündür kabızım ne yapcam benn.. hergün 3 lt su 1 saat yürüyüş kavitasyon bi yerde yanlış bişey yapıorum biri bana yardım etsin...
CANIM KABIZIM DİYORsun kabızlıktanda eksi çıkamıyor olabilirsin tartıda buna bir çözüm bul öncelikle...sabahları iki kuru kayısı arkasına bir bardak ılık su gün içinde iki form çayı bol yeşilçay fayda eder sanırım..
günaydın herkese ne güzel kşilolar verilmiş maşallah kutluyorum hepinizi kızlar

bende yazayım artıdayım cok kötü

BAŞLANGIC 89

GECEN HAFTA 88600

BU HAFTA 89700

43:
üzülme..
ilkay çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm mesajını Allah şifa versin inşallah

canımsın teşekkür ederim..derya sana da teşekkür ederim canım benim ağrı devam salı günü dr a gidiyoruz inşallah:94:

kilo bildirimim

başlangıç:70
geçen hafta:60,9
bu hafta:61
gelen:100 gr
toplamda giden:9
hedef:55

allahım yaa bi diyete başlayamdım geri bu nedir yaaaa off sinir bi durum neden başlayamıyorum..motivasyon sıfırrrrr...

öyle bir sormuşsun ki çelişkiye düştüm:)menü paylaşımı zorunlu mu onu kaptan bilir bize söylenildiğinde ödev gibi düşünüp paylaşmıştık menümüzü:))en azından arkadaşlar hataları görüp uyarıyor ve doğru yolda gidiyorsun.ölçüler hiç yazılmıyor ben meryem için kendine not al ileride kıyaslama yapınca insan çok keyifleniyor anlamında dedim.ara öğün meyva yemek zorunda değilsin farklı alternatifler olur.ben sadece olaki meyva yersen kesin süt-ayran yada yoğurt tüket dedim çünkü şekere dönüşmüyor...kuru kayısı,ceviz,leblebi,kuru üzüm vs yiyebilirsin ölçülü....[/QUOTE]

Bİ ŞEYDAHA ÖĞRENMİŞ OLDUM. ÇOK SAGOL FİLİZ. MEYVA YANINDA SÜT, YOGURT YEMEK ŞEKERE DÖNÜŞMESİNİ ÖNLÜYORMUŞ. BUNU DAHA YENİ ÖGRENIYORUM DÜŞÜNÜN DİYETTEN NE KADAR UZAK Bİ İNSANMIŞIM :26:

Bİ ARA DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ BİRAZ KARIŞIK GELDİGİ İÇİN ARŞATIRMAYI BIRAKMIŞTIM. YAPAN BİLEN VARSA ANLATINDA ÖGRENEK

öyle bir sormuşsun ki çelişkiye düştüm:)menü paylaşımı zorunlu mu onu kaptan bilir bize söylenildiğinde ödev gibi düşünüp paylaşmıştık menümüzü:))en azından arkadaşlar hataları görüp uyarıyor ve doğru yolda gidiyorsun.ölçüler hiç yazılmıyor ben meryem için kendine not al ileride kıyaslama yapınca insan çok keyifleniyor anlamında dedim.ara öğün meyva yemek zorunda değilsin farklı alternatifler olur.ben sadece olaki meyva yersen kesin süt-ayran yada yoğurt tüket dedim çünkü şekere dönüşmüyor...kuru kayısı,ceviz,leblebi,kuru üzüm vs yiyebilirsin ölçülü....[/QUOTE]
ay hiç güleceğim yoktu beni çok güldürdün ilgin için sağol. listeye girmek içi menü veririz :80:

Memnun oldum cerencim
Aman topiğimizin çıtırları çoğaldı
Maydanoz suyu kesinlikle faydalı, ben geçen sene 92 den 87'ye düştüm lahana ve maydanoz suyuyla..Acaba tekrar mı başlasam :26:

Menülere meyvede katacağız filizcim, o yüzden bu liste çok zorlamaz sanırım..

kızlar yoğundum yazamadım pek..boğazım çok kötü regl sancısı bir yandan..kolsuz bluz ve capriyle geldim açık ayakkabı altımda ve burda yağmur yağıyor hava soğudu kapadı donuyom valla..işallah iyice şifayı kapmam..
neyse kızlar haftaya cumaya 88 i görmek istiyorum..size sözünü de veriyorum..
deryacım ne zaman yolculuk?
denizzzz 20 kg ha süpersin canım yaaa çok tebrik ediyorum seni..valla bravoooooo...ben o günleri görecek miyim yaaa işallah görürüm bir gün..5 kilolluk su bidonlarından birini bile taşımak ne zor sen onlardan 4 tanesini yok etmişsin muhteşem yaaaa...
burda hepimiz istediğimiz kilolara ineceğiz kızlar ..sonuna kadar inanıyorum..

biraz kh diyetine göz gezdirdimde. 2 omlet 1 puan demiş. dogrumu? yani bu bildigimiz sade omlet süt yumurta un dan yapılan. ama 1 bardak süt 6 puan? sonra sucuka da 1 puan vermiş nekadar sucuk 1 puan? sonra sucuklu yumurta 2 tane 1 puan demiş ama ne kadar? birde tavuk suyu çorba 0 puan demiş. un yogurt katılarak yapılır. bu o degil sanırım sade tavuk suyumu yani. anlayamadıgım konular var. çok soru sordum daha sorarım ya... çünkü eger güzel sonuçlar alırsam her hafta 3 gün yapmayı planlıyorum

benim ölçülerim
başlangıç kilo:85 (22 nisan )
bu hafta:80
toplamda verilen:5
hedef:65
boy:1.60
beden:46
spor:45 dakika plates
haf.3 gün 1 sa. yürüyüş

Son düzenleme:
bu günkü menü
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k. peynir, 3 zeytin
1 domatez, 1 salatalık
ara:
1 ceviz içi ve kuru üzüm
öğlen:3 y.k. patatez salatası (yağsız ve tuzsuz)
ara: 1 ince dilim karpuz
akşam:
fırın sebze, 1 ka. bulgur pi. ve salata
ara:
1 şeftali
2 fi. yeşil çay, 2 lt. su

kızlar ben kaçar..
herkese iyi haftasonları diliyorum..
benim eğitimim var yarın
pazar dinlenmeyi planlıyorum..çok yorgunum...

izlem bence basende bişi yok ama hedefiöme ulaştım demen için kilonu ver. sonra mutlaka 1-2 kilo oynayan zamanların olacak. o dönemlerde en azından rahat olursun. bide ev ayakkabılarını çok sevdim

güzel yorumun için çok, teşekkür ederim nurancım, bende öyle düşünüyorum

helllaaaalll denizzzz
bak kırmızılandın artık, darısı aynada kendini görmek istediğin görüntüye

dukan diyetini selma abla yapıyordu bi ara
bilgisinin olduğunu düşünüyorum
evre evre sanırım o diyet :26::26:

Memnun oldum cerencim
Aman topiğimizin çıtırları çoğaldı
Maydanoz suyu kesinlikle faydalı, ben geçen sene 92 den 87'ye düştüm lahana ve maydanoz suyuyla..Acaba tekrar mı başlasam :26:
aaaaaaa

ilkayım geçmiş olsun kınalı kuzumm
yeni gördüm daha, belinin ağrıdığını
inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsin

kuzum diyet olayında da bi toparlan yaa
geçen yaz gibi olmasın
geçen yaz 64tün değil mii :26::26::26:

aman diyim kuzum

çok moralim bozuk kızlar yaa
yazlıkları çıkarmıştım, elbiselerimi filan bugün ütüledim
8 tane elbisemin hiçbiri olmuyor
hemde en sevdiğim elbiselerim
hepsini 1 karıştan daha fazla kıvırmak gerekiyor
bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
terzime versem, eskisigibi olmaz daha da bozulur diye korkuyorum
bol geleceğini biliyordum ama kemerle filan bu yazda kullanırım diyordum
kemer bile kurtaramaz
allahtan her dışarı çıkmamda bikaç parça bişiy sıkıştırıyorum araya
off offfff
geçen yaz 42 beden elbise giyiyordum, 73filandım :26::26:
şimdi elbiselerde 38 oluyor genelde
geçen seneki doğumgünü elbisem bile olmuyor

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...

bugün cuma topiğimizde bildirim günü
1 haftalık diyet spor serüvenin özeti geçiliyor yani
hergün yediğiniz menülerinizi sporlarınızı paylaşırsanız
yaptığınız, doğru bildiğiniz yanlışları bile görebilirsiniz
sizin kilo vermeniz için yani hepsi

verilen kiloları tuttuğumuz bir listemiz var
2 hafta paylaşım ve cumaları kilo bildirimi yaptığınızda
o listeye girip, verdiğiniz kiloları daha rahat görebilirsiniz....

başarılar diliyorummm:82::82:

kilo bildirimim...
başlangıç 89
geçen hafta 59.5
bu hafta 59.6
gelen 100gr

hedef 57
beden 38
boy 1.66
spor 30dk (1 haftada 30dk )

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremiyenlerede güzel bir hafta diliyorum

deryacım çok teşekkürler canım sende hhiiiiçç üzülme canım sen zaten boyuna göre şu anda bile ideal kilondasın ve harika görünüyorsun bundan sonra yavaş yavaş verirsin hatta ben ideal kiloma gelince yani beden kitle endeks hesabına göre normal kilolu haline gelince korumaya geçip bir süre dinlenmeyi düşünüyorum sonra 1-2 aylık bir diyetle tekrar ideal kiloma gelmeyi düşünüyorum
bu süreç gerçekten çok yorucu arkadaşlar burdaki herkes geçek bir emektar azda olsa çokta olsa hepimiz çok güzel başarılar elde ediyoruz
hepimizi kutluyorum başarılarımızın devamını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…