filizkuzey kullanıcısından alıntı
burda 2 hafta menünü bizimle paylaşıyorsun, 2 hafta sonunda listemiz var ona
ekleniyorsun.kilo vermek için 3 ana öğün 3 ara öğün tüketmelisin ara öğünlerde
meyva tüketirsen yanına süt yada ayran içmelisin...ekmek tam buğday ekmeği
tüketiyoruz.yaklaşık 3lt su ve gün içerisinde bitki çayları içiyoruz.başlangıç
kilonu ve ölçlerini biryere not al ileride sen bile şaşıracaksın eski
haline...burad 20-30 kilo veren arkadaşlar var önceki ve sonraki resimlerini
ekliyorlar süper bişey bir insan nasıl bukadar değişir...başarı öyküleri var
onları okursan onlarda çok motive ediyor...kaptanımız izleminde hikayesi
var...nerede oturuyorsun?
Aramıza hoşgeldin
Enerjini çok sevdim
Sen zaten doğru yolu bulmuşsun, spor+ protein ağırlıklı beslenme her zaman çok güzel sonuç veriyor...Kalan kilolarını da birlikte veririz inşallah :13:
Ben derya, 27 yaşındayım :78:
CANIM KABIZIM DİYORsun kabızlıktanda eksi çıkamıyor olabilirsin tartıda buna bir çözüm bul öncelikle...sabahları iki kuru kayısı arkasına bir bardak ılık su gün içinde iki form çayı bol yeşilçay fayda eder sanırım..off yaaa 5 gündür kabızım ne yapcam benn.. hergün 3 lt su 1 saat yürüyüş kavitasyon bi yerde yanlış bişey yapıorum biri bana yardım etsin...
günaydın herkese ne güzel kşilolar verilmiş maşallah kutluyorum hepinizi kızlar
bende yazayım artıdayım cok kötü
BAŞLANGIC 89
GECEN HAFTA 88600
BU HAFTA 89700
43:
ilkay çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm mesajını Allah şifa versin inşallah
2 hafta menü paylaşımı zorunlumu ve ölçüler hergün yazılıyormu, daha önce kimse bunları belirtmedide şaşırdımacaba ara öğünlerde meyva , yanına süt veya ayran tüketmesek olurmu çünkü süt sevmiyorum, ayranda uykumu getiriyor
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
kızlar dukan diyetini yapanınız oldu mu?işe yarıyor mu?sonrasında kilolar geri alındı mı?birde kolestrol var annemde sakıncalı mı?dukan diyediyle-kh diyeti arasındaki fark ne?
deryacım burcu paylaşsın kopya çekeceğim zaten her hafta 2-3 gün yapılabilse süper olur:))meyva yemeden çok zor olacak...
2 hafta menü paylaşımı zorunlumu ve ölçüler hergün yazılıyormu, daha önce kimse bunları belirtmedide şaşırdımacaba ara öğünlerde meyva , yanına süt veya ayran tüketmesek olurmu çünkü süt sevmiyorum, ayranda uykumu getiriyor
Hosbuldumm :) bende Ceren 18 yasindayim :) Cok memnun oldum. Vericez insallaaahAyrica bayanlar eklemeyi unuttugum birsey daha var. Ben ve erkek arkadasim hergun duzenli olarak sabah - aksam maydonoz suyu iciyoruz. Onun da faydasinin oldugnu dusunuyorum. Arkadasim da 17kilo verdi aslinda cok sagliksiz ama Allah'tan bir sorun olmadi sarkmada olmadi.
kızlar dukan diyetini yapanınız oldu mu?işe yarıyor mu?sonrasında kilolar geri alındı mı?birde kolestrol var annemde sakıncalı mı?dukan diyediyle-kh diyeti arasındaki fark ne?
deryacım burcu paylaşsın kopya çekeceğim zaten her hafta 2-3 gün yapılabilse süper olur:))meyva yemeden çok zor olacak...
izlem bence basende bişi yok ama hedefiöme ulaştım demen için kilonu ver. sonra mutlaka 1-2 kilo oynayan zamanların olacak. o dönemlerde en azından rahat olursun. bide ev ayakkabılarını çok sevdim
selam kızlar hepimizin cuması mübarek olsun.2 gündür çok yogunum anca gelebildim.geçmişede bakamadım maaşlardı ödemelerdi çok yogun geçiyor ayın 10 una kadar.
öncelikle kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
veremeyenlerde lütfen üzülmesinler inşallah haftaya çooookk güzel bir rakam görürler basküldediyorum.
bana gelince :
başlangıç :86.100
geçen hafta :67.200
bu hafta :66.100
giden :1.100
toplamda giden :20 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
spor : yok :78:
beden :40 bazen 42
boy :1.65
öyle bir sormuşsun ki çelişkiye düştüm:)menü paylaşımı zorunlu mu onu kaptan bilir bize söylenildiğinde ödev gibi düşünüp paylaşmıştık menümüzü:))en azından arkadaşlar hataları görüp uyarıyor ve doğru yolda gidiyorsun.ölçüler hiç yazılmıyor ben meryem için kendine not al ileride kıyaslama yapınca insan çok keyifleniyor anlamında dedim.ara öğün meyva yemek zorunda değilsin farklı alternatifler olur.ben sadece olaki meyva yersen kesin süt-ayran yada yoğurt tüket dedim çünkü şekere dönüşmüyor...kuru kayısı,ceviz,leblebi,kuru üzüm vs yiyebilirsin ölçülü....
aaaaaaaMemnun oldum cerencim
Aman topiğimizin çıtırları çoğaldı
Maydanoz suyu kesinlikle faydalı, ben geçen sene 92 den 87'ye düştüm lahana ve maydanoz suyuyla..Acaba tekrar mı başlasam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?