80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ilk çocuğumu 3 aylıkken bakıcıya bırakmak zorunda kalmıştım borcum var izin alamam diye.Allah çocuklu insana yardım ediyor.büyük olan 1.sınıf ama 4 yaşında olan kreşte.ve çocuğumdaki gelişmeler inanılmaz.iyi ki göndermişim.her anlamda çok şey kattı.banucuğum mutlaka gönder gönderebilirsen..

canım o gün face de söyledim bakacağım diye ama malum çocukla ilgili birr şey oldu bakamadım.resimler harika sen zaten harikasın.en öenmlisi huyun güzel.güleryüzlü ve kıymet biliyorsun.yani her halikarda bize güzel geleceksin zaten.şimdi fotoları değerlendirirsem...bel koptu kopacak zaten.müthiş bir kıvrım olmuş.profilden de harika görünüyorsun.ama basenlere yönelik biraz çalışırsan iyi olur.kilo açısından vermene gerek yok ama vereceğin 3-4 kilo senin kaçamaklarını daha rahat telafi etmeni sağlar.naçizane görüşüm.ev ayakkabıların da harika güle güle giy.

hazır konu fotolardan açılmışken banucuğum sen de harikasın.çok güzelleşmişsin.ilk dikkatimi çeken cildin oldu.çok güzelve pürüzsüz görünüyor.senin üstün altına göre daha kalın.o yüzden üst yani sırt göğüs çalışırsan -ki sanırım pilates sağlayacak sanırım- harika olur.tatile de gideceksin ne güzel.iyi eğlenceler şimdiden.

beni anlatmışsın kızzzzz

allah bağışlasın canım benim de kızlarım aynı yaşta..

günaydın herkese öyle bağımlılık var ki okuldan okuyorum yazılanları ve yorum yapıyorum

hoş geldin ben de nilgün 33 yaşında meb in yenilmez neferlerinden biriyim

sıkma canını hayatım toparlarsın sen.sana güveniyorum..

nasıl gaza gelinir bi bilsem sana da tavsiye vereceğim.inşallah eski düzenine dönersin.

mrb bayanlarrr aranızda koşu bandı kullanan var mı?

evet ben..

lapa yaparken bulyon at içine..

evlilik yıldönümün kutlu olsun.nice yıllara

ay annenler mi geldi gözün aydın.ben hiç hayatımda kabak çiçeği dolması yemedim güzel bir şey galiba..

QUOTE=aycan33;19632630]
yok yok bugün topikte bişiler var kimseler yok sohbet yok neyseeee ben de bir lapacı olarak günü tamamladım ama kızlar sabah 2 çay bardağı haşlamıştım gelin görün ki ben herhalde yarım çay bardağı bile yememişimdir bütün gün o ne ya ağzımda büyüdü her lokma ne yaptıysam da güzel bir tat elde edemedim en son akşam 2 marul yaprağının içine sardım çiğ köfte gibi toplasan o da 1 kaşık yanında da sarımsak ısırıp yedim ya kendime inanamıyorum ama karnım aç mı aç sabah olsun güzel bir kahvaltı yapıcam inşallah... kendimi ödüllendirmem lazım yarın çünkü zor bir gündü lapanın yanında toplamda 1 elma 3 -5 erik yemişimdir o kadar .....[/QUOTE]

canım bazen günlerde de ikram ediliyor pirinç salatası diye.ben bayılıyorum lapa yapmaya ama sonrasında yediğin için verdiğini alıyorsun ya hemen o kötü oluyor..

of canım ya niye böyle oldu kibi gelişme var mı sıkma canını lütfen..

senaya ne oldu ki neden banlandı?

MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum

hoşgeldin canım..

güzelim beğenmediğin lapa işe yaramış maşallah.tebrik ederim..

benim prenses geldiği için sabitim sporum 100 dk yine.

iyi geceler hatunlarr
1 gün kalıcam diye gittim ama iki gün kaldım annmlerde
perşembe günü avm ye gittik foruma
allahım çok güsel şeyler begendim ama hala elbiseler
üzerimde güzel durmuyor
defaktodan bir elbise benegendim ve lcw dan tulum alıcam kafaya koydum giydim çokta güsle oldu
birazz kalçayı büyük gösteriyor amaa :26::26::26::26:
kardeşimin sevgilisi öle olmadıgını söyledee
basen ve kalça olmadıgı için sanırım bende
ama bana öle geldi yani
kafamda belirledim neler alıcagımı
ama önce sıkılaşmamm lazımmm yaa
elbisenin altından bile belli oldu
koca öbek vee yanlarım

kilo veren herkesiii çok tebrik ediyorum

ilkaycım geçmiş olsun

deryoş
ben sanbah tartılıp yaprım cnm bildirimii

saol canım arkdaşım ama ben biliyorum yemeklerden aldığımı. sabah süper öğle bişey yok ama akşam olunca nevrim dönüyo nasıl oluyosa gün boyu hareketli olduğum halde yemediğim şeyleri akşam evde yiyiveriyorum.. buna bi çare yhaa(( beynimde olduğunu biliyorum... ama olmuyo :84:

Menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmek
1 zeytin
1 salatalık
3 çeri domates
1 yk çökelek
1/2 beyaz peynir
2 yeşil biber
maydanoz,dereotu,semizotu
Ara:
1/4 simit
Öğle:
150 gr. light yoğurt
4 çörekotlu form bisküvi
Akşam:
1/2 dilim ekmek
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye(çok az yağ)
Ara:
10 çubuk kraker

2lt su
şekersiz çaylar

selam kizlar daha yeni giriyorum eve sabah 8 de bi ciktim ,kardesimin kinasi vardi,hep disarda,annemlerde,kuaförde,sonra salonda bittim bittim...ayaklarim hem oynamaktan hem ayakta durmakdan agriyor.tartilamadimda,cok ihmal ediyorum bu arara .dügünde yarin hayirlisiyla var ondan sonra düzenli veririm artik bildirimleri

ee misafir 1 de giderse ki yabancı değil kardeşim ve gelinimiz ben de anca yazarım 10 sayfada geçmiş okudum herkes az çok kilolar vermiş artı olanlar da artık haftaya hiç üzülmeyin....

burcuum senin adına çok sevindim bu yatılı okul olayına senin için farklı bir deneyimmm ne güzel bak 38 beden pantolonda olmuş ohhhhhhhhhhh....

melina annenler gitmiş allah kavuştursun tez zamanda inşallah...

nilgünnn sen bulyon at demişsin de olumu ki veya limon cesaret edemedim ama sonucu ii oldu walla 1300 ne demek 1 günde yaa aman ben metabolizmam hızlansın ona razıyım çünkü neredeyse 2 aydır gel gitleri oynuyommm

walla çoklu alıntı yapmayı bilmiom o yüzden aklımda kalanlardan bunlar var...

yeni gelenler de vardı hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar inanın burası gerçek yaşamda bile bulamayacağınız kadar güzel bir ortam topiğimi çok sewiom wallaa ne diimmm günlük yarım saat bile olsa mutlaka okuyun zaten gerisi gelir...

şimdilik bu kadar kızlar ben kaçayım yarın bir arkadaşıma ev görmeye gidicez yani yarın bol karbonlu bir gün olacak benim için ( yanlız şimdiden de hazırım yemeye)
pazar da tüm gün seçim de görevliyim ilk defa görev alıyorum çok yorucu oluyor diyolar gece 1 2 de anca bitiyormuş eee spor niyetine artukkkkk...

deryaaa ben bu karbohidrat diyetini de denemek istiyorum lapadan sonra nolur destek olun banada en az 3 gün bi deneyeyim bakalım nasıl olacak başlarken aman beni unutmayınnnn....

neyse ben kaçiim cumartesi ama benim cadı 8 de kalkarrrr herkese güzel bir hafta sonu dileğiyle....

aaa bu arada derya benim senden bi ricam olacak bilmem doğru olurmu da hani böyle bir de kilo listesi yapılsa ve benzer kilodakiler daha fazla iletişimde olsa yenilen içilenin hesabı yapılsa ki tabi farklı bünyeler bunu da biliom kıyaslama yapılmaz ama ne biliom mesela benim kilomda olanlar la küçük bir yarışımsı bişiler olsa ama yinede yanlış anlaşılmasın hepimiz aynı amaç için burdayız bi yorum yapın sizce nasıl olur kızlar farklı bi heyecan gelsin topiğe artılar olmasın hep eksiler olsun spor olsun bool boool fotoğraflar kırmızı yazılanlar olsun inşşşşş.....

herkeze günaydın,:80: bugünkü menüm

sabah:
1 dilim çav. ekmek,
1 di. peynir
2 zeytin
1 domatez, salatalık ve ye.biber
şekersiz çay
ara:
4 erik
öğlen:
yeşil mercimek salatası, yoğurt
ara:leblebi
akşam:
tavuk göğsü fırınlanmış ve salata
ara:1 meyve
2 fin. limonlu yeşil çay ve 2 lt.su

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben 9. takımdanım. Topiğinize bi bakmak istedim. Nasıl gidiyor kilo vermeler :)

Topiğimize hoşgeldin
Biz bir öyle bir böyle gidiyoruz ama topiğimiz bir hafta duraklasa diğer hafta bomba gibi dönüyor illa

Ayşecim tebrikler
Lapada verdiğinin yarısı geri dönebilir dikkat etmezsen haberin olsun..Ben lapa ertesi sapıttığım için genelde yarısı geri döndü.Ama bünyeyi şaşırtması bile yeter zaten :13:

Evet cerencim kilo bildirimi her cuma yapılıyor.
Listemiz var bugün yapılacak, ona girmek için 2 hafta her akşam düzenli menü paylaşımı ve cumaları bizim yaptığımız şablonla kilo bildirimi istiyoruz.
Sen haftaya cuma yaparsın, diğer cuma da listeye girersin :13:

derya çok çok tşkr ederim canım valla cok güzel ayrıntılı anlatmışın. allah razı olsun canım herşeyi gönlüne göre versin inşşşşş.

[/CENTER][/COLOR]

Ne demek canımm
Ben dönünce katılırım artık size :26:

liste yokmu bu hafta?? :44: yoksa benmi göremedim ?? :44:

Fundacım bildirim yapmayanları bekliyordum ama birazdan yapacağım..

beni anlatmışsın kızzzzz

lapa yaparken bulyon at içine..

Seni demedim nilgünüm yav sen hiç ağlanmadın ki veremiyorum diye, hep söyledin, sebebini hep bildin...Hani yiyip yiyip tartıda eksi sonuç bekleyenler gibi hissettim ben kendimi..
Sen öyle değilsin ki

Kuu lapanın içine bulyon atılır mı hiç, tuz oranı o kadar fazlayken bir hayrı kalmaz o lapanın

Baaannuuuşşş :79::79:
Hatunum bak şimdi bir kere tulum dediğin hep söylüyorum çok fit vücut istiyor..Sıfır göbek ve yanlar olacak..Yoksa yakışmıyor..Çünkü altı ya da üstü oturtulacak bir kıyafet değil, çok komplike..Çuval giysen yakışır denilen bir vücut olacak ki güzel dursun, çünkü çuval gibi aynı zati tulumda
Her kadın zayıfta olsa vücuduna göre kıyafet seçmeli..Benim kalçalarım hep vücudumun en geniş yeri olacak mesela onları ön plana çıkartmayan kıyafetler seçersem her zaman daha hoş ve fit görünürüm..
Senin de üst kısmın sorunlu, kalçalar ufak...Ona göre kıyafetler seçersen daha mutlu olursun..
Ha ben her istediğimi giyeyim bunları düşünmeyeyim dersen platesle 1 yıllık filan çalışma sonucunda üst kısmı full halledebilirsin sanırım..Benim de yanlarım ve göbeğim için aynı şey geçerli tabi..Dün bir avuçlayıp sıktım elimi dolduruyor hala yağlarım ya

Ama biz zaten plates yolcusuyuz..Eninde sonunda hayal ettiğimiz görüntüye kavuşacağız O yüzden şimdi bunlara üzülmen çok gereksiz...Taytlı halin hala aklımda kuuu

Ayşecim bulyon olmaz gibime geliyor, tuzdan uzak durmak amaç sonuçta, o yüzden bulyon onu bildiğin pilav yapar :44:
Seçimde kolay gelsin canım, çok yorucu olur eminim
Canım ben izmire gidiyorum ya dönüşte başlarız hep beraber. Siz ben gelmeden başlarsınız isterseniz

Şimdi ayşecim güzel düşünmüşsün ama şöyle bir şey var.Ortilik sistemi varmış benden önce, ikili gruplar halinde birbirleriyle yarışıyorlarmış ama tutmamış sanırım bozulmuş hepsi. Gerçi ben gene bir orti buldum kendime...
Muhabbeti güzel oluyor ama icraat de dediğini gibi bir faydası yok.
Şu an insanlar hep tatil telaşında olduğu için bilmiyorum yarışma gibi olaylara girerler mi ama bunlar benim fikrim tabi, asıl kaptana sorman lazım.
Dediğin gibi biraz heyecan lazım artık topiğe ama biz yani bir kaç kilo vereceği kalanlar pek girmeyiz sanırım...
Ben şahsen şu 3 kilodan kurtulup yeniden verimli olabildiğim günlere dönmek istiyorum, çok zamanımı öldürüyorum burada :26::26:

Son düzenleme:
günaydın.....

derya kilom sabit 64.4
8aslında bir kaç gram veririim diyorudm hiç bozmadım diyeti
ama wc ye çıkamadımm ondan olabilirr)

spor:400 dk cnm

haftaya çizelgemi degiştirebilcem umarım

Günaydın kızlar :92:

Yav memleket meselesi oldu izmire gidiş tarihim aman be
Ablam izin alamadı iş yerinden o yüzden hafta içi çalışıyor olacak..Bari iki hafta sonu geçirelim diye dün yani cuma günü gideyim dedim haydeee mesut küstü çocuk gibi ben kaç haftadır seçim günü yapacağımız tatilin planını yapıyorum diye
Ay unutmuşum bir anda o kadar beklediğim halde şok oldum kendime...
Ablamı aradım abla böyle böyle gelemiyorum dedim hallettim hala küs tavır yapıyor nasıl unutursun diye bir de onun gönlünü aldım offf
Öbür cuma gideyim dedim, çok geç oluyor dönüşüm bu sefer buradaki planlar aksayacak misafirimiz var haziranın sonuna olmayacak..Amaaaan iki arada bir derede sonunda pazartesiye alındı bilet, yani bir haftasonu geçireceğim ablamlarla
Hafta arası akşamları görüşürüz, bir hafta sonunda da denize inşallah

İzloşum ve nehirimle görüşme planlarım yattı tabi bu karmaşada
Bir de o beyaz aploletlerin fümesini de aldım etekle renkleri aynıydı harika oldu

Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar

Son düzenleme:
Günaydinnnnnnnnnnnn Topigin Azimliiiii Iradeliiiiiiii Citirrr Melekleriiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:

teşekkürler canım
hepimizin birlikte kilo verdiği listelere inşallah

Son düzenleme:

teşekkürler canım
hepimizin birlikte kilo verdiği listelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…