inşallah canım.Allah her anne babaya evlatlarının güzel günlerini görmeyi nasip etsin
canım ben çalışıyorum. kızım 1.5 yaşındayken çalışmaya başladım.3 yaşına kadar annem baktı sonra kreşe verdik.evde çok sıkılıyordu ve gittikçe anneme düşkün olup beni istemiyordu.anneminde saglık sorunları var bizde böyle bir karar vermek zorunda kaldık.ilk sene yaşadıklarımı sana anlatamam.hastalandım üzüntüden panik atak oldum depresan kullandım o dönem.şimdi çok şükür herşey yolunda okulundan ayrılmamak için aglıyor hatta .okul seçimi ve ögretmen çok önemli banu.benim kızın her sene ögretmeni değişti 4 yaşlar başka 5 yaşlar başka 6 yaş başka hepside çok iyiydiler okula 3 senedir servet ödedim ama içim rahat gönderdim okula çok dikkat et canım
ilk başladığım günler 89 kilo
Eki Görüntüle 206619
bunlar şubat ayında- sanırım bayaa fark var :26:
Eki Görüntüle 206620 Eki Görüntüle 206621
bu sabah 59.5 kilo ile halim :26:
şu anda yemessem yani kaçamaklı bişiyler yemessem veriyorum
sizce kilomu sabit tutup spora mı ağırlık vermeliyim :26:
az daha basenlerimin gitmesini istiyorum basen en kalın yerinden 104cm
başladığımda 126 idi
yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Eki Görüntüle 206622 Eki Görüntüle 206623 Eki Görüntüle 206624
bunlarda kokoş ev ayakkabılarım
Eki Görüntüle 206625
resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor...
Belki de öyleyim
Bende öyleyim sanki iradem elimden alındı, biliçsizce yiyorum kesinlikle durduramıyorum
Nedir bu anlamıyorum ya sanki o kadar kiloyu veren biz değiliz, 2 gün diyet yapıp 3. gün bozan ve veremiyorum diye ağlanan iradesizler gibi hissediyorum kendimi :26:Hayır yarın lapa yapalım sen cuma tartıl gene bak haksızlık olmasın buradakilere
Artıda çıksak normal karşılayacağız bak kızıyorum bu huyuna hemen panikliyorsun, dünyanın sonuymuş gibi düşünme
Biz beraber oldukça toparlanırız merak etme, bak nasıl anlıyoruz birbirimizi...Bu bile yükünü hafifletmedi mi?? Benim hafifletti açıkçası seninde aynı duyguları yaşadığını öğrenince biraz daha normal hissettim kendimi :26::26:
Akşam yemeğinde 1 kase (60 gr) k flakes yedim sadece. Sabah dondurma ve simit kaçamağım vardı..Onun dışında meyve yedim hep..Ama kaç gündür bende senin çikolatalar gibi pizza yedim hep.Yarın da lapa yapalım bakalım cumaya ne çıkarsa bahtımıza artık, hemen dibe vurma öyle kızarım bak
valla canım iki evladım var allah bagışlarsa biri 7 yaşında biri 4 yasında. erken evlendim(lise 1 den terkacısı çıkmaz içimdenn ahhh ahhh yazarken bile yaslar süzüldü yine okuyamadık kader utansın çalışmadımmı başarısızmıydım ne okullar kazandımda olmadı işte) ama sevdim evlendim aşk evliligi yaptım ıkı yavrum var cok mutluyum
ama benden sana tavsiye sakın evlenmee
günaydın herkese öyle bağımlılık var ki okuldan okuyorum yazılanları ve yorum yapıyorum
güznaydın güzeller
nedir bu topikteki durum:)herkes isyanlarda içindeki canavara dur diyemiyor:))bunlardan biride benim dün kinder süt dilimi yedim,üstüne negronun yeni çıkan çikolata kaplı biskuvisini yedim.komşumuzun kızının nişanı var ona 2 tepsi un kurabiseyi yaptım 2 parça ondan yedim(pisti mi diye tadına baktım:)
dün annemlede konuştum eğer ara öğün yapmazsan kıtılıktan çıkmış gbii yiyorum.işten eve gidiyorum 1 posta ayaküstü atıştırıyor sonrada sofrada hiç bişey yememiş gibi herkesle oturup yemek yiyorum...bunu bana göre tek sebebi ara öğün yapmamam aç kalmam.bu sabah tartıldım artıdayım biraz moralim bozuk...banu'yu ,izlem'i gördükçe yazdıklarını okudukça kendime kızıyorum maşallah 30 kilo vermişler ve hala çabalıyorlar kalan birkaç kilo için ben ise "saldım çayıra mevlam kayıra"hiç dikkat etmiyorum...artı mersin'de 1 haftada ne olur tahmin edemiyorum bir yönden anne başbaşa kalacağız yediklerimize dikkat edip sabah sahilde yürüyüş yaparız diyorum...ama adana'dan misafir gelirse hepsi suya düşer...72,3 çıktım sabah çok canım sıkıldı
havalar ısındı benimde canım buz gibi gazlı içeçekler yada dondurma çekiyor...birde mısırcı çok geçiyor buradan çok severim haşlanmış mısırı yada közlenmişi....soda ile geçiştiriyorum yada meyvalı yoğurtla
mağazanın vitrininden kendime bir bakıyorum allahım alt kısmım ayrı üstüm ayrı duruyor o kadar çirkin ki bunları bile bile bir kaç gündür boğazımı tutamıyorum...bakalım cuma sonuçlar nasıl çıkacak...bu öğlen musli yiyeceğim,akşama allah kerim...
deryacım facede görmüştüm çok şık olmuşsun çok yakışmış beyaz pantolon maşallahın var. sadece simitlerin var biraz o da sporla daha çabuk gider gibi...basen çevren 90 gibi duruyor boy demek ki çok farkettiriyor...
sevdacım hoşgeldin...burcucum iradene güveniyorum doğum gününe bişey kalmadı...
Off bel ağrısı sinir yapmaz mı ya hatırlamak bile istemiyorum
Dinlen bari bol bol
Günaydın filizim sorma ya hep diyorum ya topikçe uyumumuz harika diye, sapıtırsak hep beraber, azimlenirsek de hep beraber
Evet cidden onlara ben de hayranım, 13 kiloda şımaran ben, bir de 30 kilo vermiş olsam nasıl salacağım kim bilir
Benimde derdim soğuk içecek ve dondurma işte..Özellikle dondurma aşırı yerim yazın..
Valla şu detokstan sonra toparlanmam lazım artık ya yeter kendimden soğudum resmen
Ben de izmirde alırım diye tahmin ediyorum..O yüzden de ekstra dikkat edip düşebildiğim kadar düşmem lazım ki telafisi zor olmasın.
Çok sağol güzel sözlerin için evet göze batan simitlerim var sadece...3 kilo verip bir de platese başlayınca tam istediğim gibi olacaklar inşallah
Cuma günü bandırmaya gidiyoruz nasıl diye tyaparım bilmiyorum, bir de pazar günü de evdeyiz zaten 1 hafta plan yaptı eşim hayatta diyet yapamam...
Şöyle coşup pazartesiden itibaren cumaya kadar karbon diyeti yapsam ya ne güzel olur
72 hatta belki 71 lerle giderim izmire
Filiz çenemi düşürdün ha
Kızlaaaarrrr gaza getirin beni :84:
mrb bayanlarrraranızda koşu bandı kullanan var mı?
ay bugün kimseler yok yaa...
bu lapa işini ben sewmedim yaaa tadı çok kötü öğlenkinede baharatlı domatesli ve soğan ekledim onu hiç yiyemedim açım walla 3 erik 1 çeyrek elma yedim ama akşama napcam bilmiommm
burcu sen bunu geçen hafta 2 gün nasıl yaptın canım yaaa ben zannetmiyorum bi daha deneyeceğimi gerçi bakalım yarın ki sonuç nolcak ona göre karar vermek lazımmmm....
güzel topiğimin güzel hanımları
nasılsınız? 2-3 gündür pek giremiyorum kusura bakmayın dün sabahtan anneme gidip orda kaldım henüz evime geldim. yarına evlilik yıldönümün.. onun hazırlıklarını yapıyorum
geçmişe bakmadım henüz bi bakıyım bakalım neler yapmışsınız
bugün annemler geldi
gelirken kabak çiçeği getirmiş
bir doldurduk kii öfff
1er lokmalık, zaten çok severim gittim geldim attım ağzıma
off yaaa,
hergün mutlaka bişiyler yiyorum yasaklı ürünlerimizden
tartıda hiçde eksi çıkmıyorum vallahi
genelde sabit yada 100-200gr artıda
sporu da düzene sokamadım
offff kii ne offff
Ne detoks kaldı ne diyet, sabah ayran, akşam lapayla 1 kaşık yoğurt hadi ucundan az biraz atlattık derken, biraz önce bir dilim ekmek...Harbi harbi bir haller olmuş bana, başım çatlıyor
Yarın sabah spor yok, izmir planları gene değişti pazartesi gidiyorum...Ablam izin alamamış iş yerinden..Sabah 9 akşam 6 çalışacak ben evde yeğenlerimle kalacağım
TTatil mi bu şimdi :26:
Herşey üst üste geldi hiç keyfim yok
sena arkadaşımız olmadığı için bildirimini size ben iletiyorum .
ENGİNSENANIN BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 62.6
gelen 600
toplamda giden 27.4
hedef 60
boy 165
beden 38
spor yok
MERHABA KIZLAR BENDE SIZE kATILMAK ISTIYORUM:)
kilolarim cok morelimi bozuyor suan 83 kiloyum 10 aylik bi oglum var emziriyorum ama cok degil ve artik zayiflamak istiyorummmmmmmm yardimlarinizi bekliyorum
başlangıç--93
geçen hafta--80.3
bu hafta--79.3
bu hafta giden--1000gr
toplamda giden--13.7 kg
hedef--58
beden--42
boy--167
spor--300 dakika
kızlar anca gelebildim ama misafirim var şimdi birazdan gelicem bu giden 1 kilo ama dün sabah 80.6 iken lapanın sayesinde 7 li rakamları gördüm sabah gözlerime inanamadım walla.... tam 1300 gr gitti bir günde...... birazdan görüşürüz..........................
inşallah deryacım. kilodan dolayımı bilmiyorum ama bugün hiç keyfim yok
çok can sıkıcı bir durum izlemcim, ama herşeye rağmen kilo vermek çok güzel.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
burcucum bol kalıpta olsa 38 beden çok güzel bir duygu
tebrik ederim. okulda da güzel vakit geçirirsin inşallah. anneler evlatları için herşeyi yapıyorlar. bana da en parasız anımızda ücretli öğretmenlik çıkmıştı. canım annem o parasızlıkta ne lazımsa almıştı bana
rica ederim cannım, sen en iyisi bugün karpuz, kavun yeen azından birkaç gün rahat edersin. ben hergün 1 fincan mutlaka sade türk kahvesi ve yeşilçay içiyorum, bende kabızlığa iyi geliyor. fazla stres yapma bu hem kilo alımı hemde kabızlık yapıyor, tabi bünyeye göre deyişiyor
canım benimmm teşekkür ederim stres galiba bide keşke sizdeki azim birazcıcıkta bana geçse ne güsel olurdu.))
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben 9. takımdanım. Topiğinize bi bakmak istedim. Nasıl gidiyor kilo vermeler :)
başlangıç--93
geçen hafta--80.3
bu hafta--79.3
bu hafta giden--1000gr
toplamda giden--13.7 kg
hedef--58
beden--42
boy--167
spor--300 dakika
kızlar anca gelebildim ama misafirim var şimdi birazdan gelicem bu giden 1 kilo ama dün sabah 80.6 iken lapanın sayesinde 7 li rakamları gördüm sabah gözlerime inanamadım walla.... tam 1300 gr gitti bir günde...... birazdan görüşürüz..........................
Aaaa hepimiz citiriz burdaMaydonoz suyuna gelince ben herkese tavsiye ediyorum ama tabi bol limonlu sekilde cunku sadece maydonoz suyu cok icildikce zararli olabiliyormus sanirim. Basla derim bence :) bu sekilde kilo veren bikac arkadasim var.
Birde cuma gunleri bildirimi kilo bildirimi sanirim haftalik olculer degil mi? ben dun tartildim ama, evimde tarti yok olur mu? :26:
derya çok çok tşkr ederim canım valla cok güzel ayrıntılı anlatmışın. allah razı olsun canım herşeyi gönlüne göre versin inşşşşş.
[/CENTER][/COLOR]
liste yokmu bu hafta?? :44: yoksa benmi göremedim ?? :44:
beni anlatmışsın kızzzzz
lapa yaparken bulyon at içine..
iyi geceler hatunlarr
1 gün kalıcam diye gittim ama iki gün kaldım annmlerde
perşembe günü avm ye gittik foruma
allahım çok güsel şeyler begendim ama hala elbiseler
üzerimde güzel durmuyor
defaktodan bir elbise benegendim ve lcw dan tulum alıcam kafaya koydum giydim çokta güsle oldu
birazz kalçayı büyük gösteriyor amaa :26::26::26::26:
kardeşimin sevgilisi öle olmadıgını söyledee
basen ve kalça olmadıgı için sanırım bende
ama bana öle geldi yani
kafamda belirledim neler alıcagımı
ama önce sıkılaşmamm lazımmm yaa
elbisenin altından bile belli oldu
koca öbek vee yanlarım
kilo veren herkesiii çok tebrik ediyorum
ilkaycım geçmiş olsun
deryoş
ben sanbah tartılıp yaprım cnm bildirimii
nilgünnn sen bulyon at demişsin de olumu ki veya limon cesaret edemedim ama sonucu ii oldu walla 1300 ne demek 1 günde yaa aman ben metabolizmam hızlansın ona razıyım çünkü neredeyse 2 aydır gel gitleri oynuyommm
şimdilik bu kadar kızlar ben kaçayım yarın bir arkadaşıma ev görmeye gidicez yani yarın bol karbonlu bir gün olacak benim için ( yanlız şimdiden de hazırım yemeye)
pazar da tüm gün seçim de görevliyim ilk defa görev alıyorum çok yorucu oluyor diyolar gece 1 2 de anca bitiyormuş eee spor niyetine artukkkkk...
deryaaa ben bu karbohidrat diyetini de denemek istiyorum lapadan sonra nolur destek olun banada en az 3 gün bi deneyeyim bakalım nasıl olacak başlarken aman beni unutmayınnnn....
aaa bu arada derya benim senden bi ricam olacak bilmem doğru olurmu da hani böyle bir de kilo listesi yapılsa ve benzer kilodakiler daha fazla iletişimde olsa yenilen içilenin hesabı yapılsa ki tabi farklı bünyeler bunu da biliom kıyaslama yapılmaz ama ne biliom mesela benim kilomda olanlar la küçük bir yarışımsı bişiler olsa ama yinede yanlış anlaşılmasın hepimiz aynı amaç için burdayız bi yorum yapın sizce nasıl olur kızlar farklı bi heyecan gelsin topiğe artılar olmasın hep eksiler olsun spor olsun bool boool fotoğraflar kırmızı yazılanlar olsun inşşşşş.....
günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydinnnnnnnnnnnn Topigin Azimliiiii Iradeliiiiiiii Citirrr Melekleriiiiiiiiiiii
Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar
Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?