80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydin bayanlar :)

Tünaydın ceren

Hoobbidik Hooobbidikk Yandan Yandan

Tey Tey Teyy

Topige Azicik Positif Enerjiiiii Yüklüyorummmmm

Lennnnn banada enerji verdin bak
Sen bu topiğin neşe kaynağısın kuzum, sen olmasan ne yapardık biz, hepimizin üzerine ölü toprağı serilmiş gibi ne neşe var ne azim :26:
Değiştirmek lazım bu durumu

Haydin hep beraber, kilolar gidecek, herkes çıtır olacak...
Rahat rahat gezecek, salınacak, hoplayıp zıplayacak

hedef çubuklarını nasıl yapıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz ?

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Herkes kendi vücudunu tanıdıkça farklı bir yöntem uyguluyor burada...
Ama aslolan ekmeği az tutmak, günde 3 litre su içmek, akşam 7 den sonra yememek ve 1 saat spor yapmak...
Bunları yaparsan zaten mutlaka sonuç alırsın :13:

Öyle yapmayı düşünüyorum zaten füsuncum, bakalım bu haftayı da sabit kapatayım da dönüşte o 3 kilonun canına okuyacağım artık yeter vücudumda oyalandıkları

hoşbuldum :) ara ara takip ediyordum sayfayı, kilo vermem gerektiğini biliyodum ama sürekli yarın başlarım diyerek erteliyodum bugün tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım umarım bnde sizin gibi kilo vermeye başlarım insallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz

önerilerin için çok tşk ederim :) inşallah olumlu sonuçlar görürüm :)

amin canım inşallah bende bi başladım burda sonrası geliyo zaten. azmin daim olsun

slmmmmm kızçelerrrrr
topik sessizzz bugünnn

şu platesle yemek saatimi bi ayrlymadım yaaa:26::26::26:

amin canım inşallah bende bi başladım burda sonrası geliyo zaten. azmin daim olsun

inşallah ben çok sabırsızım o yüzden biraz korkuyrm kilo vermeye çalışıyrm sonuç alamayınca bırakıyrm sinirlenip inşallah bu sefer sabırlı olurum beni birazda bilgilendirirseniz çooookk sevinirimmm

valla canım bende 23nisandan beri burdayım. sağolsun eski arkadaşlar ne sorduysam cevap verdi, bıkmadansende sor herşeyi ve unutma bi anda verirsek tekrar geri alıcaz bunu hepimiz biliyoruz..

ben buraya başladığımdan beri suyu fazla içiyorum. günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.ama ben sallama içiyorum kendi demlediğime daha alışamadım,tadını sevmiyorum.
eğer tuvalet sorunum olursa mutlaka kayısı ya da naturel kayısıdan yiyorum.
aralarda 2-3 fındık,ceviz,badem yiyorum. beyaz leblebi yiyordum bir ara. beni fazlasıyla tok tutar mesela yarım çay bardağı b. leblebi.
yataktan kalkarken 20mekik çekerek kalkmaya başladım. bazen 40 yapıyorum.bende daha çok vermiş değilim ama benim yaptıklarım bunlar. bide tam buğday ekmeği alıorum.
ve ben bişiyi çok istersem bi lokma yemeye özen gösteriyorum ki aklımda kalıp beni huzursuz etmesin. küçücük bi lokma bakıyorum tadına eğer birşey istersem o orda kalıyo aklımda kalacağına. hiç aç kalmadım 1,5 aydır kilo yapmayacak şeylerlee dolduruyorum midemi gündüz. ve cumaları kendimi ödüllendiriyorum. ben belki yavaş veriyorum ama en iyisi bu, sonra birden almayalımda...

canım bulyonu izlem kullanıyor diye biliyorum.yani tam bi bulyon değildir sanırım çayrek yada olabilir.ama çok iyi hatırlıyorum.izlem gelsin de anlarız.koy deyin derse koyarız.

sağol canım espri yaptım alınma yok yani asla da olamaz.bulyonu yukarda da yazdım izlem koyabilirsiniz diyordu.acaba yanlış mı hatırladım.gelince öğreniriz.

Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar

ellerine sağlık.ben bile listenin ortalarında yer alıyorsam topikçe felaketiz.ama herkes aldığı gibi verir.o kadar uğraşılıyor verilen firelerbde olacak artık.

çok geçmiş olsun.isterseniz sünneti yaptırın tatil sonrası,düğününü gelecek yaz yaparsınız.

lapa yapacaktım bugün ama eşim sıcak sıcak pide getirince -zaten pirinci de pişirmiştim-yattı lapa .yedim ama o kadar korka korka sanki hakkım yok gibi yedim ki ..sadece 4 lokma pide yedim.peynir,maydonoz bol salatalık domates yedim.

bir şey soracağım.benim wc olayım çok iyi maşallah diyelim.form çayı içmesem de günde 2-3 kez çıkıyorum rahatlıkla.e o zaman benim form çayı içmem gereklimi ki?sadece 5 i 1 yrdeyi içeyim diyorum.ne dersiniz?

haklısın çabuk verilen kilolar geri alınıyo :/ çok düzensiz yemek yiyorum, uyku problemim var, B12 iğnesi ve demir vitamini hapı kulllanıyorum, bide çikolata vazgeçilmezim durum böyle olunca kilo kaçınılmaz oluyo artık dikkat edicem okula incecik gidicem inşallah

hoşgeldin, kilo vermeye burada başlamasaydım bu kadar sabredemez bırakırdım sanırım. azmini koruman için buradaki başarı öykülerini okumanı öneririm. çikolata yerine haftada iki üç kez piko, k bar gibi şeyler yiyebilirsin.3 ana 3 ara öğün beslenmeye dikkat et. bende gerçekten çok etkili oldu. azmin daim olsun

hoşbuldum önerilerin içinde ayrıca tşk ederim bu sefer kendime inanıyrm başarıcam insanın kilolu olması gerçekten kötü bişey hayatının neredeyse tamamını etkiliyo özgüvenin zayıf olmasına, sürekli bunalımlı hallere girmesine neden oluyo kadınların en büyük tutkusu alış veriştir ama kilolarım yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyrm ama bugün güzel günlere ilk adımımı attım artık herşey güzel olucak umarım sende iyi bi şekilde fazlalıklarından kurtulursun

teşekkür ederim, verdiğim 7 -8 kilo bile kendime güvenimi arttırdı. kilo verdikkçe kendimizi daha iyi hissedicez :13::13:

Ben Geldimm
Sabahtan Beri Anca Girebildim:82:
4 5 Kg Üzüm Yaprağı Sardım Tek Başıma
Hoşuma Gidiyor İnce İnce Sarmakk
Bu Sabah Tartım Sonunda Yüzüme Güldüü :112:
Bu Akşam Yiyenimin Doğum Ğünü Var İnşallah Fazla Kaçırmam

teşekkür ederim, verdiğim 7 -8 kilo bile kendime güvenimi arttırdı. kilo verdikkçe kendimizi daha iyi hissedicez :13::13:

ben artık kendimi sevmek değil, kendime aşık olmak istiyrm o yüzden fazlalıklar gidicek kendime inanıyrm ilk defa içimde bu kadar inanç var bu çok güzel bişey

Benimde uyku problemim vardi canim nekadar berbat zamanlar oldugunu bilirim guzelce zayiflamamiz icin uykununda duzene girmesi kanaatindeyim. Cikolata benmde vazgecilmezim canim :26: ekmek kola tuz hepsinden vazgectim cikolatadan kolayca vazgecememistim hatta hasta donemlerimde bitter cikolatalari diyet cikolatalari felan goturmustum simdi canim cikolata istedigi zaman misir gevrekleri varya sutle beraber yiyorum tatli krizimi bitiriyor. Bak bende sana maydonoz suyu ve yesil cayi tavsiye ediyorum duzenli icilince cok guzel faydasi oluyor. Insallah fistik gibi olucaz

Merhaba Kızlar

kısmetse yarın oy kullanımında sonra mersin'e gidiyorum:)Mersine yolcu kalmasın...oğluşum annemle dün gittiler...orada balkon keyfi yaparken girerim,nasılsa denize havuza giremem bu kiloyla hiç giyecek kıyafette yok akşam eve gidip deneyeceğim bakalım ne olacak...artık balkondan havuzdakileri izlerim:))kuzey'i havuza sokmak için mayo bikini giymem yoksa havuza almıyorlar, olmazsa dayısı sokar havuza...

deryacım ellerine sağlık listemiz çok güzel ama benim aklımda hala çilekli liste:)aylardır burdayım hiç listeyi bu kadar artıda görmemiştim:))inş. bidaha olmaz...

banucum deniz ve kayra'nın sünnetini yaptırsanız daha sonra düğününü yapsanız...walla ben şimdiden bile düşünüyorum eşimi ikna edemedim.daha farkında yokken olması bence daha uygun...15 ağustosa kadar içini ferah tut istediğin fiziğe ulaşırsın...bende en çok şortu seviyorum gündüz üstüne penye akşam şık bir bluz hoş olur.birde sırtı bele kadar açık elbise yada bluzler çok hoş duruyor...Ege mahallesinde hep otobüs sıkıntısı oluyor hele kızılay dönüşü kabus...bu zabıta bloklarının olduğu yer 297 son durağı orada kirada bir dönem oturmuştuk... o sıra istanbulyolunda çalışıyırdum yıllarım yollarda geçti.otobüs durağın başlangıcı ev ve bitişi iş yeri:))

en sağlıklı uyku 7 saatmiş uyuyabilirsem 7 saat uyucam sen hasta dönemlerinde yiyomuşsun ben normalde bitter çikolata yiyorum çok seviyrm tavsiyelerin içinde tşk ederim yemekten önce elma sirkesi-bal-sıcak su karışımını içmek çok iyiymiş bide bu karışım sürekli olan yorgunlk hissini ortadan kaldırıyomuş dinç oluyomuşuz tabi fıstık gibi olucaz baska yolu yok [/FONT]

bögürtlennn
hoşgeldin umarım kısa zmanda kilocukları atarsınnn
buradan kopmaa çok faydası var buranın

filizicm.....
sünnte yaptırmka için bence düşünmeyin yaptırın derim
ben çok pişmanım bebekken yaptırmadıgım için
yada geçtigmiz yazz ama amann olur dedik hep kaldı bu zmanaa
şimdiidee yaptramamm eger denizi çok rahatsız etmezse tabi
çünkü annem bodruma gidiyor 2 ay kalcak
kv eşimin kardeşii dogum yapcak oraya gidiyor
ve 2 sünnetli bebe zor olur bana
tek olsa kesinmlikle yaptırırdım şimdi ama 2 olunca zor
seneye yaptırcam ama kısmetse

ahh cnm otobüs derdini hiç açma yaa
yıllardır rezillik içinde
9 metro yapımıı vaad eidyorlar onun yerine 2 otobüs vaat etsinle rbbence

yaa sen neden gimriyorsun ki havuza bence abartı degilsin yaa
kız ben 90 kilo ileee giröiştim dneize didimdee hemde ay klamıştık annemlerlee
bide bikini giymiştimm
bencee girmelisin sendee at kendini havuza ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…