Tunaydin bayanlar :)
Hoobbidik Hooobbidikk Yandan Yandan
Tey Tey Teyy
Topige Azicik Positif Enerjiiiii Yüklüyorummmmm
hedef çubuklarını nasıl yapıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz ?
Haftaya güzelce kiloların verildiği bir liste olacağına inanıyorum.
İzmir yolculuğunuzdan dolayı diyetiniz biraz aksayabilir ama gelince telafi edersiniz.Gezmelerde ne kadar dirensek de (benim öyle oldu) sonunda bozuluyor.Gelince kaldığınız yerden devam edersiniz,şurda kaç kilonuz kalmış ki zaten.Birazcık dikkat ederek gezinizin tadını çıkartın.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
Tünaydın ceren
Lennnnn banada enerji verdin bak
Sen bu topiğin neşe kaynağısın kuzum, sen olmasan ne yapardık biz, hepimizin üzerine ölü toprağı serilmiş gibi ne neşe var ne azim :26:
Değiştirmek lazım bu durumu
Haydin hep beraber, kilolar gidecek, herkes çıtır olacak...
Rahat rahat gezecek, salınacak, hoplayıp zıplayacak
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Herkes kendi vücudunu tanıdıkça farklı bir yöntem uyguluyor burada...
Ama aslolan ekmeği az tutmak, günde 3 litre su içmek, akşam 7 den sonra yememek ve 1 saat spor yapmak...
Bunları yaparsan zaten mutlaka sonuç alırsın :13:
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten füsuncum, bakalım bu haftayı da sabit kapatayım da dönüşte o 3 kilonun canına okuyacağım artık yeter vücudumda oyalandıkları
hoşbuldum :) ara ara takip ediyordum sayfayı, kilo vermem gerektiğini biliyodum ama sürekli yarın başlarım diyerek erteliyodumbugün tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım umarım bnde sizin gibi kilo vermeye başlarım insallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz
amin canım inşallahbende bi başladım burda sonrası geliyo zaten. azmin daim olsun
inşallahben çok sabırsızım o yüzden biraz korkuyrm kilo vermeye çalışıyrm sonuç alamayınca bırakıyrm sinirlenip inşallah bu sefer sabırlı olurum beni birazda bilgilendirirseniz çooookk sevinirimmm
ee misafir 1 de giderse ki yabancı değil kardeşim ve gelinimiz ben de anca yazarım 10 sayfada geçmiş okudum herkes az çok kilolar vermiş artı olanlar da artık haftaya hiç üzülmeyin....
burcuum senin adına çok sevindim bu yatılı okul olayına senin için farklı bir deneyimmm ne güzel bak 38 beden pantolonda olmuş ohhhhhhhhhhh....
melina annenler gitmiş allah kavuştursun tez zamanda inşallah...
nilgünnn sen bulyon at demişsin de olumu ki veya limon cesaret edemedim ama sonucu ii oldu walla 1300 ne demek 1 günde yaa aman ben metabolizmam hızlansın ona razıyım çünkü neredeyse 2 aydır gel gitleri oynuyommm
walla çoklu alıntı yapmayı bilmiom o yüzden aklımda kalanlardan bunlar var...
yeni gelenler de vardı hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar inanın burası gerçek yaşamda bile bulamayacağınız kadar güzel bir ortam topiğimi çok sewiom wallaa ne diimmm günlük yarım saat bile olsa mutlaka okuyun zaten gerisi gelir...
şimdilik bu kadar kızlar ben kaçayım yarın bir arkadaşıma ev görmeye gidicez yani yarın bol karbonlu bir gün olacak benim için ( yanlız şimdiden de hazırım yemeye)
pazar da tüm gün seçim de görevliyim ilk defa görev alıyorum çok yorucu oluyor diyolar gece 1 2 de anca bitiyormuş eee spor niyetine artukkkkk...
deryaaa ben bu karbohidrat diyetini de denemek istiyorum lapadan sonra nolur destek olun banada en az 3 gün bi deneyeyim bakalım nasıl olacak başlarken aman beni unutmayınnnn....
neyse ben kaçiim cumartesi ama benim cadı 8 de kalkarrrr herkese güzel bir hafta sonu dileğiyle....
Seni demedim nilgünüm yav sen hiç ağlanmadın ki veremiyorum diye, hep söyledin, sebebini hep bildin...Hani yiyip yiyip tartıda eksi sonuç bekleyenler gibi hissettim ben kendimi..
Sen öyle değilsin ki
Kuu lapanın içine bulyon atılır mı hiç, tuz oranı o kadar fazlayken bir hayrı kalmaz o lapanın
Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar
denizinde pipisi acıyor muş dn agladı akşam hastayae götüdükk
krem ve ilaç verid dr ve en kısa zmnad asünnet yaptırın dedii
ama en kıs zman seneye yaz olur ancak
umaırm o zamana kadar sıkıntı olmass
valla canım bende 23nisandan beri burdayım. sağolsun eski arkadaşlar ne sorduysam cevap verdi, bıkmadansende sor herşeyi ve unutma bi anda verirsek tekrar geri alıcaz bunu hepimiz biliyoruz..
ben buraya başladığımdan beri suyu fazla içiyorum. günde 2 bardak yeşil çay içiyorum.ama ben sallama içiyorum kendi demlediğime daha alışamadım,tadını sevmiyorum.
eğer tuvalet sorunum olursa mutlaka kayısı ya da naturel kayısıdan yiyorum.
aralarda 2-3 fındık,ceviz,badem yiyorum. beyaz leblebi yiyordum bir ara. beni fazlasıyla tok tutar mesela yarım çay bardağı b. leblebi.
yataktan kalkarken 20mekik çekerek kalkmaya başladım. bazen 40 yapıyorum.bende daha çok vermiş değilim ama benim yaptıklarım bunlar. bide tam buğday ekmeği alıorum.
ve ben bişiyi çok istersem bi lokma yemeye özen gösteriyorum ki aklımda kalıp beni huzursuz etmesin. küçücük bi lokma bakıyorum tadına eğer birşey istersem o orda kalıyo aklımda kalacağına. hiç aç kalmadım 1,5 aydır kilo yapmayacak şeylerlee dolduruyorum midemi gündüz. ve cumaları kendimi ödüllendiriyorum. ben belki yavaş veriyorum ama en iyisi bu, sonra birden almayalımda...
hoşbuldum :) ara ara takip ediyordum sayfayı, kilo vermem gerektiğini biliyodum ama sürekli yarın başlarım diyerek erteliyodumbugün tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım umarım bnde sizin gibi kilo vermeye başlarım insallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz
haklısın çabuk verilen kilolar geri alınıyo :/ çok düzensiz yemek yiyorum, uyku problemim var, B12 iğnesi ve demir vitamini hapı kulllanıyorum, bide çikolata vazgeçilmezimdurum böyle olunca kilo kaçınılmaz oluyo artık dikkat edicem okula incecik gidicem inşallah
hoşgeldin, kilo vermeye burada başlamasaydım bu kadar sabredemez bırakırdım sanırım. azmini koruman için buradaki başarı öykülerini okumanı öneririm. çikolata yerine haftada iki üç kez piko, k bar gibi şeyler yiyebilirsin.3 ana 3 ara öğün beslenmeye dikkat et. bende gerçekten çok etkili oldu. azmin daim olsun
hoşbuldumönerilerin içinde ayrıca tşk ederim bu sefer kendime inanıyrm başarıcam insanın kilolu olması gerçekten kötü bişey hayatının neredeyse tamamını etkiliyo özgüvenin zayıf olmasına, sürekli bunalımlı hallere girmesine neden oluyo kadınların en büyük tutkusu alış veriştir ama kilolarım yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyrm ama bugün güzel günlere ilk adımımı attım artık herşey güzel olucak umarım sende iyi bi şekilde fazlalıklarından kurtulursun
teşekkür ederim, verdiğim 7 -8 kilo bile kendime güvenimi arttırdı. kilo verdikkçe kendimizi daha iyi hissedicez :13::13:
haklısın çabuk verilen kilolar geri alınıyo :/ çok düzensiz yemek yiyorum, uyku problemim var, B12 iğnesi ve demir vitamini hapı kulllanıyorum, bide çikolata vazgeçilmezimdurum böyle olunca kilo kaçınılmaz oluyo artık dikkat edicem okula incecik gidicem inşallah
Benimde uyku problemim vardi canim nekadar berbat zamanlar oldugunu bilirim guzelce zayiflamamiz icin uykununda duzene girmesi kanaatindeyim. Cikolata benmde vazgecilmezim canim :26: ekmek kola tuz hepsinden vazgectim cikolatadan kolayca vazgecememistim hatta hasta donemlerimde bitter cikolatalari diyet cikolatalari felan goturmustumsimdi canim cikolata istedigi zaman misir gevrekleri varya sutle beraber yiyorum tatli krizimi bitiriyor. Bak bende sana maydonoz suyu ve yesil cayi tavsiye ediyorum duzenli icilince cok guzel faydasi oluyor. Insallah fistik gibi olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?