80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu kilo işini afaya taktım ya verecem ya verecem artık insanların aşagılayan gözlerinden ve sözlerinden bıktım artık başarmalıyım bu kadarda aptal olmamalıyım

Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar

wawwwww cok güzel :))

Bişey sorabilirmiyim? sana msj at,tım ama msj kutun doluymuş. bu listeyi nasıl yaptın ve buraya ekledin? ben bi ara coık ugrastım ama yapamadım

kızlar bu kilo işini afaya taktım ya verecem ya verecem artık insanların aşagılayan gözlerinden ve sözlerinden bıktım artık başarmalıyım bu kadarda aptal olmamalıyım

Selmacım artık üzülme ve dik dur ben bu işi başaracağım de ve bitir kafanda...Üzülmek, ağlanmak boş....Üzülerek hiçbir şey elde edemiyoruz bunu tecrübe ettik defalarca...
Hayatını o istemediğin, sevmediğin bedenin içinde hapsolmuş olarak yaşamak istemiyorsan yapman gereknler çok basit aslında...Hele ki yanında böyle arkadaşların varken

wawwwww cok güzel :))

Bişey sorabilirmiyim? sana msj at,tım ama msj kutun doluymuş. bu listeyi nasıl yaptın ve buraya ekledin? ben bi ara coık ugrastım ama yapamadım

Ben bunu photoshopta yaptım.Önce excelde tablo hazırladım sonra oradan kopyalayıp photoshopa attım..
Daha detaylı anlatım istersen onu da yapayım..
Mesaj kutumu boşaltayım hemen farkında değilim

evet derya bu işi başaraxagımmmmm başka yolu yokkkkkkkkk ayrıca hepinizin destegide cok önemli benim için iyiki tanımışım sizleri iyiki versınız

derya ellerine saglık cnm liste için

tulum içinde tulumu denemedim ben
elbiseyi denedim defaktodaki up uzun
lila ve mor karışımı boyundan askılı çok güsel
amaaa onun bile duruşunu begenmedim
tulumuda hani buu bel kısmı büzgülü yanlaır kapatır diye düşündüm:26::26::26::26:
kalça kısmı biraz klçayı büyük gösterir bendede kalça büyük olmadııg için olabilecegini düşünmüştüm:26::26::26::26::26:

deneyip bakmak laızm amaa tabi
valla platesse agırlık vericme alışveirşimi 15 agustosta yapcam başka çaem yok begenmeidm elbiseleirn durşunu aidl ışıktan bitane elbise aldım o güsle oldu
amaa üst kısım geniş olunda
çok begenmiyorum ben yaaa

denizinde pipisi acıyor muş dn agladı akşam hastayae götüdükk
krem ve ilaç verid dr ve en kısa zmnad asünnet yaptırın dedii
ama en kıs zman seneye yaz olur ancak
umaırm o zamana kadar sıkıntı olmass

bukadar kafaya takarsan tabiki veremezsinbiraz rahat ol, bazı insanlar sadece streslede kilo alabiliyor, tıpkı benim gibi :78::78: düşüncelerden uzaklaşarak ve birazda yediklerine dikkat edersen eminimki başarılı olursun

Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar

Merhabalar,
Derya elinize sağlık,ancak ne olmuş topiğimize yaaaa,nazar değmiş.Ben 0.6 kg.dım,listenin sonlarında olurum diyordum,şaşırdım.Haftaya inşallah herkes güzel kilo verir.moralimizi bozmayalım arkadaşlar,devam edelim.
Gerçekten ben burada olmasaydım çoktaaaaan diyeti bitirmiştim,kilolarıma yeni kilolar eklenmişti.Çok şükür sizlerin sayesinde azmim devam ediyor,olmayan kıyafetlerimi giymemin hayaliyle hırslanıyorum.İnşallah hedefime ulaşana kadar da devam eder.Tabii korumak daha da önemli,bir verelim de hayırlısıyla...

Füsuncum bu hafta böyle oldu valla haftaya göreyim hepinizi
Kendimi de hesaba katmıyorum hiç ha, yolunu yapıyorum şimdiden

Hoobbidik Hooobbidikk Yandan Yandan

Tey Tey Teyy

Topige Azicik Positif Enerjiiiii Yüklüyorummmmm

Son düzenleme:
Bu Arada Aramiza Yeni Katilan Bütünnn Azimli Hatunlaaaar Hosgeldinizzzz

Ben Burcu :93: 20.5 Yasindayim

Son düzenleme:
Füsuncum bu hafta böyle oldu valla haftaya göreyim hepinizi
Kendimi de hesaba katmıyorum hiç ha, yolunu yapıyorum şimdiden

Haftaya güzelce kiloların verildiği bir liste olacağına inanıyorum.
İzmir yolculuğunuzdan dolayı diyetiniz biraz aksayabilir ama gelince telafi edersiniz.Gezmelerde ne kadar dirensek de (benim öyle oldu) sonunda bozuluyor.Gelince kaldığınız yerden devam edersiniz,şurda kaç kilonuz kalmış ki zaten.Birazcık dikkat ederek gezinizin tadını çıkartın.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…