Mosmor bir listeyle karşınızdayım
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
Semacım ve nurancım tebrikler tekrar kızlar harika rakamlar
Canımız sağolsun kızlar, biz yolda neler çektik, artılı bir hafta bize ne yapabilir ki :92::92::92:
kızlar bu kilo işini afaya taktım ya verecem ya verecem artık insanların aşagılayan gözlerinden ve sözlerinden bıktım artık başarmalıyım bu kadarda aptal olmamalıyım
wawwwww cok güzel :))
Bişey sorabilirmiyim? sana msj at,tım ama msj kutun doluymuş. bu listeyi nasıl yaptın ve buraya ekledin? ben bi ara coık ugrastım ama yapamadım
Selmacım artık üzülme ve dik dur ben bu işi başaracağım de ve bitir kafanda...Üzülmek, ağlanmak boş....Üzülerek hiçbir şey elde edemiyoruz bunu tecrübe ettik defalarca...
Hayatını o istemediğin, sevmediğin bedenin içinde hapsolmuş olarak yaşamak istemiyorsan yapman gereknler çok basit aslında...Hele ki yanında böyle arkadaşların varken
Ben bunu photoshopta yaptım.Önce excelde tablo hazırladım sonra oradan kopyalayıp photoshopa attım..
Daha detaylı anlatım istersen onu da yapayım..
Mesaj kutumu boşaltayım hemen farkında değilim
bukadar kafaya takarsan tabiki veremezsinkızlar bu kilo işini afaya taktım ya verecem ya verecem artık insanların aşagılayan gözlerinden ve sözlerinden bıktım artık başarmalıyım bu kadarda aptal olmamalıyım
Merhabalar,
Derya elinize sağlık,ancak ne olmuş topiğimize yaaaa,nazar değmiş.Ben 0.6 kg.dım,listenin sonlarında olurum diyordum,şaşırdım.Haftaya inşallah herkes güzel kilo verir.moralimizi bozmayalım arkadaşlar,devam edelim.
Gerçekten ben burada olmasaydım çoktaaaaan diyeti bitirmiştim,kilolarıma yeni kilolar eklenmişti.Çok şükür sizlerin sayesinde azmim devam ediyor,olmayan kıyafetlerimi giymemin hayaliyle hırslanıyorum.İnşallah hedefime ulaşana kadar da devam eder.Tabii korumak daha da önemli,bir verelim de hayırlısıyla...
Hoobbidik Hooobbidikk Yandan Yandan
Tey Tey Teyy
Topige Azicik Positif Enerjiiiii Yüklüyorummmmm
hedef çubuklarını nasıl yapıyosunuz bana da yardımcı olur musunuz ?
Füsuncum bu hafta böyle oldu valla haftaya göreyim hepinizi
Kendimi de hesaba katmıyorum hiç ha, yolunu yapıyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?