80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah atarım valla sevdim ben burayı kopmam burdan ne güzel aile gibi herkes

Elma sirkesi bal su karisiminida denemistim, denemedik birsey kalmadi zaten ama nedense simdi icemiyorum onu cikolatayi sevmeyen olsun canin her cikolata istediginde ac mankenlerin fotograflarini yada tvden bi muzik kanali ac hep incecik fistik gibi vucutlar bak gor istek mistek kaliyor mu zayiflayinca nasil olcagini ne kiyafet felan alacagini dusun hem motive olursun hem de daha cok azmedersin

1 saat önce dayanamayıp yicektim tam elime aldım açıcaktım kızdım çikolataya geri koydum

Menüm
Sabah(öğle oldu)
1 dilim tb ekmeği
1 zeytin
2 küçük salatalık
4 çeri domates
1 yk çökelek
1/2 kk peynir
2 yeşil biber
maydanoz,dereotu,semizotu
Ara:(evde değildim)
1 poaça
1 dilim börek(sacda pişmiş)
Akşam:
1 büyük kase cacık

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk

filizcim iyi tatiller, bence mayo giyip gir havuza, kendini mahrum edecek kada bir kilon yok

yemekten sonra karpuz tuzagına düştümmm

banucum sen hedefine çok yaklaştın üzme kendini bu kadar. ayrıca geçmiş olsun.

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği, 1kk. kadar beyaz peynir, 3 tane zeytin, domates,salatalık, biber, birkaç tane patates kızartması
gün boyunca: meyve
4 tane eti form çörekotlu bisküvi,1 tane salatalık, 2 tane biber
1 tane k bar
akşam: 1 tabak mercimek yemeği, salata
ara:1 meyve

Harikasınız kızlar sadece kilo cizelgenize bakıp konuşuyorum heleki 90 dan 60 ları gören ler varmış aranızda bayıldımmmmm bu duruma Bende görürmüyüm bilmiyorum ama bi an önce 79 u görsem razıyım sonrasında hedefim 59 inşallah Benide aranıza alın almasanızda ben aranıza zorla girecem zaten Bu arada kendimi tanıtayım yimbeş yaşındayım minnacık bir bebegim var yemeklerden çok kesmeden spor takviyesi ile doğum kilolarımdan kurtulmak hedefim tabi sütümüde muhafaza edip spor konusunda destek olun yada siz sadece motivasyon konusunda destek olun Şimdiden çok sevdim sizi görüşürüzz

Aynı sayılırız biz arkadaşım sen benden 2 buçuk kiloda zayıfsın hatta :)) bizde spor yaparız sütümüzde azalmaz ozaman gel senle diyet kardeşi olak
kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk

yeşilyol bu nicki başka bir sitedeki arkadaşım kullanıyodu..yine kilo vermek üzerine olan bir siteydi..kendisinide çok severdim...aynı kişi olma ihtimalin varmı ??

yeşilyol ve sunset aramız ahoşgeldiniz

emzirirkende diyet yapabilirsiniz hatta zayıf hamile kaldıysanız çok şanslıınız
çabucak terk eder dogum kilolları sizi
bir ark bebegi daha 7 aylık filna ama 20 kilo verdi

süt olsun diye yiyip içmeyin saçma span şeyleri
en çok sütü dereotu,incir,dut kurusu yapar

gün içinde bunları bol bol tüketin
süt için ,su için ,bol sebzee ve dengeli protein alın.

yemekeirn yanında mutlaka salata yiyin.
rezene içebilirisniz bitki çayı olarak hem süt yapar hemde iştah keser

kolay gelsin şimdidenn

merhaba kızlarrr herkesler nasıl bakalım bu gün hepinizi çooooooooooook sevişyorummm
ayy neşemde keyfimde yerinde ayın 14 ünde benim diyete başlamm tam 1 ay olucak ve ben tam 5 kilo vermiş oluyorum bu sabah kaltım ve tartıldım tartı bana ne dedi??? 80.300 dedi çoook mutluyum yaaa ve bu mutluluğumun sebebi de sizsiniz hepinize çok teşekür ederim canım arkadaşlarım benim sizler dünyanın en harika insanısınız bana göstermiş olduğunuz yakınlık arkadaşlık artık adını ne koyarsanız öle olsun işte kendime aynada bakışım bile değişti artık kendimi daha çok beyeniyorum yolda yürümem bile farklı artık en sevdiğim yiyecekler bile önüme konsa benim umurumda değil :82::82::82:canlarım dostlarım valla birer birer hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum

80.300kg

7 li rakamlara az kaldııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…