bögürtlennn
hoşgeldin umarım kısa zmanda kilocukları atarsınnn
buradan kopmaa çok faydası var buranın
filizicm.....
sünnte yaptırmka için bence düşünmeyin yaptırın derim
ben çok pişmanım bebekken yaptırmadıgım için
yada geçtigmiz yazz ama amann olur dedik hep kaldı bu zmanaa
şimdiidee yaptramamm eger denizi çok rahatsız etmezse tabi
çünkü annem bodruma gidiyor 2 ay kalcak
kv eşimin kardeşii dogum yapcak oraya gidiyor
ve 2 sünnetli bebe zor olur bana
tek olsa kesinmlikle yaptırırdım şimdi ama 2 olunca zor
seneye yaptırcam ama kısmetse
ahh cnm otobüs derdini hiç açma yaa
yıllardır rezillik içinde
9 metro yapımıı vaad eidyorlar onun yerine 2 otobüs vaat etsinle rbbence
yaa sen neden gimriyorsun ki havuza bence abartı degilsin yaa
kız ben 90 kilo ileee giröiştim dneize didimdee hemde ay klamıştık annemlerlee
bide bikini giymiştimm
bencee girmelisin sendee at kendini havuza ohhhh
en sağlıklı uyku 7 saatmiş uyuyabilirsem 7 saat uyucamsen hasta dönemlerinde yiyomuşsun ben normalde bitter çikolata yiyorum çok seviyrm tavsiyelerin içinde tşk ederim yemekten önce elma sirkesi-bal-sıcak su karışımını içmek çok iyiymiş bide bu karışım sürekli olan yorgunlk hissini ortadan kaldırıyomuş dinç oluyomuşuz tabi fıstık gibi olucaz baska yolu yok [/FONT]
Elma sirkesi bal su karisiminida denemistim, denemedik birsey kalmadi zatenama nedense simdi icemiyorum onu cikolatayi sevmeyen olsun canin her cikolata istediginde ac mankenlerin fotograflarini yada tvden bi muzik kanali ac hep incecik fistik gibi vucutlar bak gor istek mistek kaliyor mu zayiflayinca nasil olcagini ne kiyafet felan alacagini dusun hem motive olursun hem de daha cok azmedersin
yemekten sonra karpuz tuzagına düştümmm
karpuzdan bişi olmaz ki100 gr'da 13 kal var die okumuştum bi yerde
1 saat önce dayanamayıp yicektimtam elime aldım açıcaktım kızdım çikolataya geri koydum
Merhaba Kızlar
kısmetse yarın oy kullanımında sonra mersin'e gidiyorum:)Mersine yolcu kalmasın...oğluşum annemle dün gittiler...orada balkon keyfi yaparken girerim,nasılsa denize havuza giremem bu kiloyla hiç giyecek kıyafette yok akşam eve gidip deneyeceğim bakalım ne olacak...artık balkondan havuzdakileri izlerim:))kuzey'i havuza sokmak için mayo bikini giymem yoksa havuza almıyorlar, olmazsa dayısı sokar havuza...
deryacım ellerine sağlık listemiz çok güzel ama benim aklımda hala çilekli liste:)aylardır burdayım hiç listeyi bu kadar artıda görmemiştim:))inş. bidaha olmaz...
banucum deniz ve kayra'nın sünnetini yaptırsanız daha sonra düğününü yapsanız...walla ben şimdiden bile düşünüyorum eşimi ikna edemedim.daha farkında yokken olması bence daha uygun...15 ağustosa kadar içini ferah tut istediğin fiziğe ulaşırsın...bende en çok şortu seviyorum gündüz üstüne penye akşam şık bir bluz hoş olur.birde sırtı bele kadar açık elbise yada bluzler çok hoş duruyor...Ege mahallesinde hep otobüs sıkıntısı oluyor hele kızılay dönüşü kabus...bu zabıta bloklarının olduğu yer 297 son durağı orada kirada bir dönem oturmuştuk... o sıra istanbulyolunda çalışıyırdum yıllarım yollarda geçti.otobüs durağın başlangıcı ev ve bitişi iş yeri:))
yemekten sonra karpuz tuzagına düştümmm
kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk
Harikasınız kızlarsadece kilo cizelgenize bakıp konuşuyorum heleki 90 dan 60 ları gören ler varmış aranızda bayıldımmmmm bu duruma Bende görürmüyüm bilmiyorum ama bi an önce 79 u görsem razıyım sonrasında hedefim 59 inşallah Benide aranıza alın almasanızda ben aranıza zorla girecem zaten Bu arada kendimi tanıtayım yimbeş yaşındayım minnacık bir bebegim var yemeklerden çok kesmeden spor takviyesi ile doğum kilolarımdan kurtulmak hedefim tabi sütümüde muhafaza edip spor konusunda destek olun yada siz sadece motivasyon konusunda destek olun Şimdiden çok sevdim sizi görüşürüzz
1 saat önce dayanamayıp yicektimtam elime aldım açıcaktım kızdım çikolataya geri koydum
karpuz bol şeker içeriyor
kaloriisni bilmiyorum ama 100 gr 13 k oldugunu snamıyorum
birde yemek sonrası tükettim ymekten hemen sonra meyvee olmaz
helekii karpuz hiç olmaz
Tatlı isteğinizi tarçın çayı ile giderebilirsiniz,ben faydasını görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?