80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:
domates
biber
haşlama yumurta
3 zeytin
kk peynir belki biraz daha fazlası
maydonoz
yeşil çay
normal çay
form çay

ara:
türk kahvesi

öğlen:
yarım dan daha az döner

ara:
nescafe sütlü şekersiz

akşam:
2 tane nagıt
2 yemek kaşığı pilav
az havuç salatası

spor yok
su 1 lt hala içiyorum 2 lt tamamlicam
kendi kendime 80 olursam sevdiğim birşey yiycem demiştim azcık cips
ve 1 tane bisküvi

kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk

ikiniz de hoş geldiniz.inşallah fazlalıklarınızı verirsiniz.

Benim gülşen benim ay bu şartlarda karşılaşmayı hiç istemezdim senle ama yinede çok sevindim seni gördügüme Gülşen44 maşallah orda göremedigin kiloyu burda görmüşsün bende gelirim umarım hemen senin kilona :78: ben 3.bebişimmi yaptım şuan 90 kğ cukk:78: kadarım 25 günlük daha oğlum yavaş yavaş atarız artık eski fit dostlarıda bulduk tamamdır bu iş
yeşilyol bu nicki başka bir sitedeki arkadaşım kullanıyodu..yine kilo vermek üzerine olan bir siteydi..kendisinide çok severdim...aynı kişi olma ihtimalin varmı ??

Masumm çok teşekkür ederim dere otunu duymuştum ama inciri bilmiyordum benim için güzel atıştırmalar olacak kilo yüksek olunca haliyle iştahda çok oluyor
inşallah aşarım bu durumu bu kiloda giyecek birşey bulamıyorum kendime

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

menüm

sabah 1,5 dilim tb ekmeği
1 light üçgen peynir
3 küçük diliim karpuz

öğle
1 kase tarhana çorbası
2 yk bezelye
2 küçük dilim karpuz
1 tb ekmeği

akşam
3 ızgara köfte
salata
coca cola zero

1 litre su,1 yeşil çay

herkese iyi geceler
ve kacakcay çokkkk tebrik ederim canım

bu günki yediklerim kızlarrrrr

KAHVALTI 1 dilim etimek kepekli bir parca dil peyniri ıkı domates bir biber

ÖGLEN 5 tane tavuk köftesi bir kase corba salata

ARA ıkı kaysı 5 7 erik 4 5 diyet kıraker

AKŞAM bir tabak kabak yemegi salata

ARA bir yeşil elma

ıkı yeşil cay ve suuuuuuuuuuuuuuuuu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

başaracagımmmmmmmmmmmmm başaracagımmmmmmm başaracagımmmmmmm :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

kızlar ben bu diyeti milyon milyar tirilyon kez başlayıp bıraksamda başaracagım her ne kadarda ordan bakınca böyle gözükmesemde inanın başaracagımmmm

kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk

aramıza hoşgeldiniz hanımlar umuyorumki hepbirlikte zorlukları aşıp istediğimiz kilolara ulaşırız

kızlar ben bu diyeti milyon milyar tirilyon kez başlayıp bıraksamda başaracagım her ne kadarda ordan bakınca böyle gözükmesemde inanın başaracagımmmm

kızma ama evet canım burdan hiç başaracaksın gibi görünmüyor.aynı bensin.o kadar birbirimize benziyoruz ki..defalarca karar alıp en fazla 2 gün uygulayıp bırakan biriyim.sende de var aynısı.kızlar sağolsun defalarca motive etmek için yazılar yazıyorlar ama biz de istikrar yok.yoksa bir kulağımızdan girip öbür kulağımızdan çıkmıyor.onlara mahçup oluyoruz diye üzülüyoruz,istediğimizi giyinemediğimiz için üzülüyoruz.
mesela ben 1 senedir aynı kilodayım ya .temmuz başı annemlere gideceğim geçen yaz da 83-84 düm.bi bu konuda istikrarlıyım zaten.asla 80 li rakamları bırakmıyorum.bi de annemler eylülde balıkesire geldiklerinde yalvar yakar koşu bandı aldırdım.babam defalarca kızım beyine (kocana demez o)güzel görün zayıfla der hep.
şimdi 3 hafta sonra gideceğim oraya yine aynı kilo.o kadar utandırıcı bir şey ki.kesin insan bari şu 10 ayda bi 5 kilo verir kızım bunu da mı başaramadın diyecekler.kızmayacaklar ama benim için üüzlecekler..

neyse canım asla azmini kırmak istemem.belki bu sefer iradeli olacağın günlerin başlangıcıdır.ama her şeyi bir anda yapmaya çalışma.mesela akşam yemeklerini 6 da en son ye.ikimiz önce bunla başlayalım.bi de günde 1 saat spor yapalım.suyu da zaten havalar sıcak rahat içeriz.

beraber zayıflayalım.bu sefer başarırız ha ne dersin?

cok haklısın canım ya ne diyeyim dogru söze diyecek sözüm yok ama başarmak istiyorum artık bu işi en azından sen artı cıkmıyorsun bak bana hep artıdayım 90 kg demek ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaaa ama inşallah bu kez ikimizde başarırız ha ne dersin :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Iyi Gecelerr Kizlarrrrrrrrr

Hepinize Hayirli Gecelerrr Diliyorummm ..
Bugün Pek Bakamadim Topigie Malum SoN Günlerim Evde Büsürüü Isim Var ..

Hepnizi Cokk Seviyorummm :93:

başlayalım artık canım ya.aslında başlıyoruz da devamını getiremiyoruz.cümle şu olmalı asla pes etmek yok.yemeden önce 5 kez düşünelim.akılsız mıyız o kadar ya.bu kadar yapabiliriz herhalde.ne diyim selma ya..90 lar evet ciddi rakamlar ama işte herkesin kilosu kendine fazla..boyun kaçtı?ya bizi hiç mi bir şey gaza getirmez..adamla boşanmanın eşiğine geldim gaza gelmedim.aramız düzelmeye başladım gaza gelmedim.millet çok hoşsun diye iltifat ediyor(kiloma rağmen hala giyinmeme,makyajıma,fönüme dikkat ettiğim için)bu da gaza getirmiyor..allahım çıldıracağım ha..mideme bybass mı yaptırsam diyorum yada mide balonu falan..

sonra aklıma izlem banu falan geliyor bi de zilan dı sanırım adamlar dikkat ederek ve emek vererek kilo verdiler hem de hiç operasyonsuz..demekki oluyormuş vazgeç nilgün diyorum.

kafam çatlıyor bu kadar düşünmekten..

haklısın canım ben artık kendimide saldım kıyafet yasagı koydum kendime ne giysem igren oluyorum yakışmıyor aynı şeyleri bende düşünüyorum mide ameliyatı olmayı tüp mide ameliyatı ama tabi korkarım yapamam herhalde :26::26::26::26: ama başarmalıyızzzzzzzzzzzzzzzz dedigin gibi gözümüzün önünde bir cok kişi kg verdi

Iyi geceler hanimlaarrr. Hepinize tatli ruyalar. Yarin gune guzel, mutlu, harika bir sekilde, daha fazla azimle, inancla baslariz insallah

İyi günler arkadaşlar...

Keyifler nasıl

Süperrrr :13::13:

Tabi normal çıkıyorsan o kadar içme nilgünüm, pek faydalı bir şey değil o çaylar..Fazlası her zaman için zarar..

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Maaşallahhh sana
İşte bu bu topiğimizin ihtiyacı olan enerji bu harikasın

Çok iyi selmacım

Sen ne kadar bırakıp başlasanda buradakiler sana her defasında destek olmaya hazır...
Çileyi çeken sensin, mutsuz olan sensin...Biz desteği hep veririz ama asıl o bedende hapsolup mutsuz olan gene sensin...O yüzden biz destek oluruz o önemli değil ama sen kendine değer vermeye başla artık sadece kendin için

Iyi Gecelerr Kizlarrrrrrrrr

Hepinize Hayirli Gecelerrr Diliyorummm ..
Bugün Pek Bakamadim Topigie Malum SoN Günlerim Evde Büsürüü Isim Var ..

Hepnizi Cokk Seviyorummm :93:

Ben daha çok

inanamıyorum yaa gerçekten senmisin canım benim bebeğin hayırlı olsun..aldığın kilolara hiç üzülme sen azimli bir insansın eminim verirsin kilolarını...çok sevindim yaa ..ee sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli ?? ben 8.takımdayım ara sıra uğra beklerim

Kızlar iyi akşamlar
İşlerim yeni bitti anca gelebildim topiğe, yarın belki dükkana bile uğrayamam daha bavulumu yapmadım
Yarın da malum bizim meşhur tatil günü

Bu yoğunlukta eğer uğrayamazsam hepinizi çok sevdiğimi bilin istedim
Sizin sayenizde şu an tatile normal kiloda bir insan olarak, bluzunu çekiştirmeyen, totosunu kapatmaya çalışmayan rahat ve kendine güvenli bir insan olarak gidiyorum...
Denize girmenin hayalini kuruyorum özgürce
Giydiğim mayonun bana ne kadar yakıştığını bilerek

En önemlisi istediğim deryayım artık

Bunların hepsi sizin desteğiniz sayesinde, hepiniz iyi ki varsınız

Allaha emanet olun 1 hafta sonra görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…