kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk
Harikasınız kızlarsadece kilo cizelgenize bakıp konuşuyorum heleki 90 dan 60 ları gören ler varmış aranızda bayıldımmmmm bu duruma Bende görürmüyüm bilmiyorum ama bi an önce 79 u görsem razıyım sonrasında hedefim 59 inşallah Benide aranıza alın almasanızda ben aranıza zorla girecem zaten Bu arada kendimi tanıtayım yimbeş yaşındayım minnacık bir bebegim var yemeklerden çok kesmeden spor takviyesi ile doğum kilolarımdan kurtulmak hedefim tabi sütümüde muhafaza edip spor konusunda destek olun yada siz sadece motivasyon konusunda destek olun Şimdiden çok sevdim sizi görüşürüzz
merhaba kızlarrr herkesler nasıl bakalım bu gün hepinizi çooooooooooook sevişyorummm
ayy neşemde keyfimde yerinde ayın 14 ünde benim diyete başlamm tam 1 ay olucak ve ben tam 5 kilo vermiş oluyorum bu sabah kaltım ve tartıldım tartı bana ne dedi??? 80.300 dedi çoook mutluyum yaaa ve bu mutluluğumun sebebi de sizsiniz hepinize çok teşekür ederim canım arkadaşlarım benim sizler dünyanın en harika insanısınız bana göstermiş olduğunuz yakınlık arkadaşlık artık adını ne koyarsanız öle olsun işte kendime aynada bakışım bile değişti artık kendimi daha çok beyeniyorum yolda yürümem bile farklı artık en sevdiğim yiyecekler bile önüme konsa benim umurumda değil :82::82::82:canlarım dostlarım valla birer birer hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum
80.300kg
7 li rakamlara az kaldııııııııııııııı
yeşilyol bu nicki başka bir sitedeki arkadaşım kullanıyodu..yine kilo vermek üzerine olan bir siteydi..kendisinide çok severdim...aynı kişi olma ihtimalin varmı ??
yeşilyol ve sunset aramız ahoşgeldiniz
emzirirkende diyet yapabilirsiniz hatta zayıf hamile kaldıysanız çok şanslıınız
çabucak terk eder dogum kilolları sizi
bir ark bebegi daha 7 aylık filna ama 20 kilo verdi
süt olsun diye yiyip içmeyin saçma span şeyleri
en çok sütü dereotu,incir,dut kurusu yapar
gün içinde bunları bol bol tüketin
süt için ,su için ,bol sebzee ve dengeli protein alın.
yemekeirn yanında mutlaka salata yiyin.
rezene içebilirisniz bitki çayı olarak hem süt yapar hemde iştah keser
kolay gelsin şimdidenn
merhaba kızlarrr herkesler nasıl bakalım bu gün hepinizi çooooooooooook sevişyorummm
ayy neşemde keyfimde yerinde ayın 14 ünde benim diyete başlamm tam 1 ay olucak ve ben tam 5 kilo vermiş oluyorum bu sabah kaltım ve tartıldım tartı bana ne dedi??? 80.300 dedi çoook mutluyum yaaa ve bu mutluluğumun sebebi de sizsiniz hepinize çok teşekür ederim canım arkadaşlarım benim sizler dünyanın en harika insanısınız bana göstermiş olduğunuz yakınlık arkadaşlık artık adını ne koyarsanız öle olsun işte kendime aynada bakışım bile değişti artık kendimi daha çok beyeniyorum yolda yürümem bile farklı artık en sevdiğim yiyecekler bile önüme konsa benim umurumda değil :82::82::82:canlarım dostlarım valla birer birer hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum
80.300kg
kızlar merhabalar iki ay önce sezeryanla doğum yaptım boyum 160 ve 87 kiloyum üstüme yapıştı resmen emziriyorum neler yapabilirim 27 kilo fazlam var nasıl vercem moralim çok bozukkk
Harikasınız kızlarsadece kilo cizelgenize bakıp konuşuyorum heleki 90 dan 60 ları gören ler varmış aranızda bayıldımmmmm bu duruma Bende görürmüyüm bilmiyorum ama bi an önce 79 u görsem razıyım sonrasında hedefim 59 inşallah Benide aranıza alın almasanızda ben aranıza zorla girecem zaten Bu arada kendimi tanıtayım yimbeş yaşındayım minnacık bir bebegim var yemeklerden çok kesmeden spor takviyesi ile doğum kilolarımdan kurtulmak hedefim tabi sütümüde muhafaza edip spor konusunda destek olun yada siz sadece motivasyon konusunda destek olun Şimdiden çok sevdim sizi görüşürüzz
kızlar ben bu diyeti milyon milyar tirilyon kez başlayıp bıraksamda başaracagım her ne kadarda ordan bakınca böyle gözükmesemde inanın başaracagımmmm
kızma ama evet canım burdan hiç başaracaksın gibi görünmüyor.aynı bensin.o kadar birbirimize benziyoruz ki..defalarca karar alıp en fazla 2 gün uygulayıp bırakan biriyim.sende de var aynısı.kızlar sağolsun defalarca motive etmek için yazılar yazıyorlar ama biz de istikrar yok.yoksa bir kulağımızdan girip öbür kulağımızdan çıkmıyor.onlara mahçup oluyoruz diye üzülüyoruz,istediğimizi giyinemediğimiz için üzülüyoruz.
mesela ben 1 senedir aynı kilodayım ya .temmuz başı annemlere gideceğim geçen yaz da 83-84 düm.bi bu konuda istikrarlıyım zaten.asla 80 li rakamları bırakmıyorum.bi de annemler eylülde balıkesire geldiklerinde yalvar yakar koşu bandı aldırdım.babam defalarca kızım beyine (kocana demez o)güzel görün zayıfla der hep.
şimdi 3 hafta sonra gideceğim oraya yine aynı kilo.o kadar utandırıcı bir şey ki.kesin insan bari şu 10 ayda bi 5 kilo verir kızım bunu da mı başaramadın diyecekler.kızmayacaklar ama benim için üüzlecekler..
neyse canım asla azmini kırmak istemem.belki bu sefer iradeli olacağın günlerin başlangıcıdır.ama her şeyi bir anda yapmaya çalışma.mesela akşam yemeklerini 6 da en son ye.ikimiz önce bunla başlayalım.bi de günde 1 saat spor yapalım.suyu da zaten havalar sıcak rahat içeriz.
beraber zayıflayalım.bu sefer başarırız ha ne dersin?
cok haklısın canım ya ne diyeyim dogru söze diyecek sözüm yok ama başarmak istiyorum artık bu işi en azından sen artı cıkmıyorsun bak bana hep artıdayım90 kg demek ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaaa ama inşallah bu kez ikimizde başarırız ha ne dersin :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
başlayalım artık canım ya.aslında başlıyoruz da devamını getiremiyoruz.cümle şu olmalı asla pes etmek yok.yemeden önce 5 kez düşünelim.akılsız mıyız o kadar ya.bu kadar yapabiliriz herhalde.ne diyim selma ya..90 lar evet ciddi rakamlar ama işte herkesin kilosu kendine fazla..boyun kaçtı?ya bizi hiç mi bir şey gaza getirmez..adamla boşanmanın eşiğine geldim gaza gelmedim.aramız düzelmeye başladım gaza gelmedim.millet çok hoşsun diye iltifat ediyor(kiloma rağmen hala giyinmeme,makyajıma,fönüme dikkat ettiğim için)bu da gaza getirmiyor..allahım çıldıracağım ha..mideme bybass mı yaptırsam diyorum yada mide balonu falan..
sonra aklıma izlem banu falan geliyor bi de zilan dı sanırım adamlar dikkat ederek ve emek vererek kilo verdiler hem de hiç operasyonsuz..demekki oluyormuş vazgeç nilgün diyorum.
kafam çatlıyor bu kadar düşünmekten..
İyi günler arkadaşlar...
Keyifler nasıl
bir şey soracağım.benim wc olayım çok iyi maşallah diyelim.form çayı içmesem de günde 2-3 kez çıkıyorum rahatlıkla.e o zaman benim form çayı içmem gereklimi ki?sadece 5 i 1 yrdeyi içeyim diyorum.ne dersiniz?
80.300kg
bu günki yediklerim kızlarrrrr
KAHVALTI 1 dilim etimek kepekli bir parca dil peyniri ıkı domates bir biber
ÖGLEN 5 tane tavuk köftesi bir kase corba salata
ARA ıkı kaysı 5 7 erik 4 5 diyet kıraker
AKŞAM bir tabak kabak yemegi salata
ARA bir yeşil elma
ıkı yeşil cay ve suuuuuuuuuuuuuuuuu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben bu diyeti milyon milyar tirilyon kez başlayıp bıraksamda başaracagım her ne kadarda ordan bakınca böyle gözükmesemde inanın başaracagımmmm
Iyi Gecelerr Kizlarrrrrrrrr
Hepinize Hayirli Gecelerrr Diliyorummm ..
Bugün Pek Bakamadim Topigie Malum SoN Günlerim Evde Büsürüü Isim Var ..
Hepnizi Cokk Seviyorummm :93:
Benim gülşen benimay bu şartlarda karşılaşmayı hiç istemezdim senle ama yinede çok sevindim seni gördügüme Gülşen44 maşallah orda göremedigin kiloyu burda görmüşsün bende gelirim umarım hemen senin kilona :78: ben 3.bebişimmi yaptım şuan 90 kğ cukk:78: kadarım 25 günlük daha oğlum yavaş yavaş atarız artık eski fit dostlarıda bulduk tamamdır bu iş
Masumm çok teşekkür ederim dere otunu duymuştum ama inciri bilmiyordum benim için güzel atıştırmalar olacak kilo yüksek olunca haliyle iştahda çok oluyor
inşallah aşarım bu durumu bu kiloda giyecek birşey bulamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?