bişey kalmamış kuşum boşver sallamaBildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 73.3
Gelen 100 gr :93::93:
Toplamda giden 13.7
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
seni verene kurban olurum kızzzz canım benimmm inşş. çiçemm inşşşşş.Gönülden aleyküm selam güzel gözlüme
Bizden de selam götür bol bol
Sevdammm, çiçeeem, açmamış gonca gülüm vurma kız çantayla ağzına yüzüne kızarım ha
Haftaya telafi edeceğini biliyorum, azimli hatunsun sen
neşeli, esprili konuşmalarını özlemişim vallaverdiğin kiloları düşün, burda listede iyi bi sırada olduğunu düşün. zayıf olduğunda yapacaklarını düşün. biz niye istediğimizi giymeyelim. neden sürekli ama sen kilolusun bakışlarına maruz kalalım.dimi ama? artıda çıkınca hemen gidişat kötü diye birşey yok. tamam mı canım?
canım benimm bende seni özledim vallahi bilmiyorum ama olucak bu sefer başlıyorum tekrar sıkı sıkı sarılıcammmm inşşş. tamam canım
teşekkürler canım. başladığımdan beri ilk kez geçen hafta artı çıkıp çok üzülmüştüm bu hafta banada moral oldu. hep birlikte bu kiloları vericez inşallah,seninde lapan işe yaramış bak.bigün önce daha fazla geliyodun sanırım öyle okumuştum diye hatırlıyorum
derya ellerine saglık cnm liste için
tulum içinde tulumu denemedim ben
elbiseyi denedim defaktodaki up uzun
lila ve mor karışımı boyundan askılı çok güsel
amaaa onun bile duruşunu begenmedim
tulumuda hani buu bel kısmı büzgülü yanlaır kapatır diye düşündüm:26::26::26::26:
kalça kısmı biraz klçayı büyük gösterir bendede kalça büyük olmadııg için olabilecegini düşünmüştüm:26::26::26::26::26:
deneyip bakmak laızm amaa tabi
valla platesse agırlık vericme alışveirşimi 15 agustosta yapcam başka çaem yok begenmeidm elbiseleirn durşunu aidl ışıktan bitane elbise aldım o güsle oldu
amaa üst kısım geniş olunda
çok begenmiyorum ben yaaa
denizinde pipisi acıyor muş dn agladı akşam hastayae götüdükk
krem ve ilaç verid dr ve en kısa zmnad asünnet yaptırın dedii
ama en kıs zman seneye yaz olur ancak
umaırm o zamana kadar sıkıntı olmass
Günaydın,kaçamaksız bir gün diliyorum.
Selma12 ve Wisper, moralinizi bozmayın,siz de başaracaksınız.Biraz irade,sabır.
Ben de ilk başta 91.2 kg dım ve anlatamadığım kadar mutsuzdum,mutsuz olduğum halde de yemeye devam ediyordum.Giyemediğim kıyafleri,bana uygun hiçbir şey bulamadığımı,bulsamda yakışmadığını, en önemlisi de sağlığımı ve çocuğumu düşündüm.Sağlık ve çocuğum,daha doğrusu çocuğum için sağlıklı olmalıydım.Bu yüzden hırs,azim yaptım,16 kg. verdim.Bu bile beni motive ediyor.Şimdilik devam ediyorum,arada kaçamaklarım da oluyor ama hemen kendimi toparlıyorum.Daha uzuuuun bir yolum var ama onlar da inşallah gidecek diyorum.Burada gördüğümüz arkadaşlar da bize en güzel örnek.Sadece biraz sabır,irade,kendiniz için,çocuğunuz için...
benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrmne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:
inanamıyorum yaa gerçekten senmisincanım benim bebeğin hayırlı olsun..aldığın kilolara hiç üzülme sen azimli bir insansın eminim verirsin kilolarını...çok sevindim yaa ..ee sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeli ?? ben 8.takımdayım ara sıra uğra beklerim
arkadaşlar
ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum yeşil çayı hiç sektirmemm
çaykurun çayını içiyorum ben yeşil kutu içinde burcum yeşil çay yazıyor ve çok güsel tadı
çocuklar babannede bende plates yapaym gelirler birazdan
yada uyutunc amı yapsma bilemiyorum
saçma sapan bir kahvaltı yaptım bugün çok az yedim
şimdiide acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?