80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaaaar Yazi Stilimi Degismiss Yoksaa Bendemi öyle Sadece ..

KK Site Yönetimi Degisiklik Yapiyor Galiba Yine ..

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 73.3
Gelen 100 gr :93::93:
Toplamda giden 13.7
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
bişey kalmamış kuşum boşver sallama
seni verene kurban olurum kızzzz canım benimmm inşş. çiçemm inşşşşş.

banucumm çok geçmiş olsun bacımm dikkat et emi kuzucuklara allah şifa versin inş.
BURCUMMM canım inşş. hayırlı olsun cannım hersey gönlündeki gibi gider inşşş.
İLKAYIM belin agrıyomuş canım çok geçmiş olsun dikkat et emi
ya hep unuttum yazıcaklarımı tühh benim zekama

aminn NİLGÜNCÜMM cümlemizin evladını inşş. benim biri erkek biri kız seninkileride rabbim esirgesinn inşşş.

KIZLARRRRR bu arada kilo veren herkesleri çokkkk tebrik ederimmm veremeyenlerde üzülmesin vericez inşş. hep birlikte... nurancımm sende güzel vermişsin canımm maşallahhhh
semacımm senide tebrik ederim kuzucumm maşallahhhh

günaydın kızlar
o kadar yoğunumki
aklım sizde ancak pc başına oturmak benim için lüks haline geldi

düznli bildirim yapamıyorum
bu yüzden isterseniz listeden çıkartabilirsiniz beni
misafir olarak takılırım

kilom 62,800gr oldu
ama bildirim için artık geçti sanırsam

banucum ev işini hallettik sayılır
kapora verdik adam almanyada temmuzda gelip verecek tapuyu
egede ev metroya çok yakın 3.kat
site içinde 140-150 metrekare var sanırım
içinde kiracı bile var
hiç eksiği yok
bakalım umarım sorunsuz tapu işide hallolur

kızlar havanın ısınmasıyla herkeste bir alışveriş isteği var sanırım
bendede aynen valla ne alacağımı şaşırdım
makyaj malzemelerimi görümceme gönderdim hamileyken
şimdi yeniden oluşturmak istiyorum
biraz daha kalitelilere takılacağım bu kez
saat almam lazım
hiç saatim yok uzun zamandır erteliyorum
bi kaç yazlık ayakkabı almak istiyorum parmak arası sıfır taban ve platform tabanlardan
ooooo daha sıralarsam çıldıriciiim
çünkü hangisinden başlasam bilemiyorum
çocukların ihtiyaçlarınıda düşününce :84: :84: :84:

sevgicimmm
sevindim cnm ev işine az kaldı temmuza taşınırsın hemen
ne kadara aldınızzz

herkese günaydınlarrrr sabah erken kalkıp yürüyüş yapacaktım 2 gün hiç uyumadığım için 10 saat uyumuşum gidemedim artık temizlik yaparken biraz daha hareketli olurum akşamüstüde 1 saat kadar yürürüm olur sanırım Kendimi seviyorumm

günaydın kızlar bende kalktım kahvaltımı yaptım yeşil cayımı içiyorum gerci evde domates felan kalmamıştı ama başka şeyler yedim bende bu gün pazarımız var bol yeşillik alırım artık

Günaydın,kaçamaksız bir gün diliyorum.
Selma12 ve Wisper, moralinizi bozmayın,siz de başaracaksınız.Biraz irade,sabır.
Ben de ilk başta 91.2 kg dım ve anlatamadığım kadar mutsuzdum,mutsuz olduğum halde de yemeye devam ediyordum.Giyemediğim kıyafleri,bana uygun hiçbir şey bulamadığımı,bulsamda yakışmadığını, en önemlisi de sağlığımı ve çocuğumu düşündüm.Sağlık ve çocuğum,daha doğrusu çocuğum için sağlıklı olmalıydım.Bu yüzden hırs,azim yaptım,16 kg. verdim.Bu bile beni motive ediyor.Şimdilik devam ediyorum,arada kaçamaklarım da oluyor ama hemen kendimi toparlıyorum.Daha uzuuuun bir yolum var ama onlar da inşallah gidecek diyorum.Burada gördüğümüz arkadaşlar da bize en güzel örnek.Sadece biraz sabır,irade,kendiniz için,çocuğunuz için...

Derya,güle güle gidip gelin,iyi eğlenceler.
Burcu,hayırlı olsun canım.Şİmdi ne kadar heyecanlısındır kimbilir?
Hasta olan arkadaşlar,geçmiş olsun.
Yeni gelenler de hoşgeldiniz,inşallah istediğiniz kilolara kavuşursunuz.

benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrm ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:

haklısın canım gercektende başta saglık için olması gerek bu işin ne güzel bak sen nerden nereye gelmişsin inş ben ve diger iki arkadaşımda inecegiz bu kilolardan nihal ve nilgün başaracagız kızlar

arkadaşlar
ben yaklaşık 2 yıldır içiyorum yeşil çayı hiç sektirmemm
çaykurun çayını içiyorum ben yeşil kutu içinde burcum yeşil çay yazıyor ve çok güsel tadı

çocuklar babannede bende plates yapaym gelirler birazdan
yada uyutunc amı yapsma bilemiyorum

saçma sapan bir kahvaltı yaptım bugün çok az yedim
şimdiide acıktım

Azımlıyımdeee gülşenn bu sefer hiç bu kadar kiloya cıkmamıştım hafif zorluycak ama başarcam ayy şuan 68 de olmaya can atardım inan ne kadar güzel bir kilodasın tatlım görüşmeyeli bir tek bebek yaptım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin buradaki her kez takımlara da katılıyor mu ? bende katılayım mı yürüyüş bandını açtım yürümem için beni bekliyor :97:
Herkeze iyi pazarlar arkadaşlar
kızınıda öp benim için gülşen

herkeze günaydın :80:bende yeşilçayımı içiyordum çıkmadan bi size bakim dedim malum pazar günü evde sıkılıyorum

Günaydın masum 90 kg dan 63 ne kadar zamanda düştün canım :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…