80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrm ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:

zamanla tadına alışıyorsun, bende 4 yıldır içiyorum, içine 1 dilim limon atabilirsin tadını ve kokusunu hafifletiyor. limonsuz, içine 1 çay kaşığı funda yaprağı eklersen yağ yakımına yardımcı oluyor

Son düzenleme:

bide senin dediğin gibi yapayım belki öyle daha iyi olur tşk ederm yardımcı oldugn için

ben buraya ilk geldiğimde direk 8. takıma girdim..kıştan beri de burdayım bu topikteki arkadaşların bazılarıda başka başka takımlardadır diye tahmin ediyorum..aynı zamanda 80-89 topiğindede paylaşım yapıyorlar..sende ister sadece buradan devam et istersen aynı zamanda bir takımada gir..bana çok faydası oldu yıllardır göremediğim bir kilodayım..
sende bebişlerini öp benim için :) Allah uzun ömürler versin herbirine..benim kızım 3. yaşını doldurdu..büyüğümde 8. yaşını doldurdu.daha çok yeni doğum yaptığın için bu kilolara çıkman normal..hedefi gözünde büyütme ..bende 77 idim korkuyodum 60 ları göremem diye ..ama gözümü 58 e diktim..bu öyle 1-2 ayda olacak iş değil ama zamanımızda bol zaten varsın 1 sene sürsün kendine ve bebişlerine çok iyi bak emi canım

bişiyler ymk istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
yedim yine ymk istiyorumm:88::88::88::88:

bişiyler ymk istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
yedim yine ymk istiyorumm:88::88::88::88:
slm seni görünce gaza geliyorum ne güzel kilolar gitmiş ben yeşil çay açık alıp süzgeçli bardagım var 1 çay kaşıgı koyup 3 dakika bekletip içiyorum arada ugrarım aralık 12 sine kadar 70 olmalıyım dogum günümde yeniden dogmuş olurum kilolar gidince

slm maşallah negüzel kilo vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz kiloları limonunda kilo vermede etkisi varmı

ben daha dün başladım daha kilo veremedim ki ama inşallah vericem bildiğim kadarıyla limon ve greyfrutun etkisi oluyo bi ara süreli yiyodum kabuklu hemde hiç diyet yapmadığım halde sen kilo mu verdin diyolardı yağ yakımına ve mide küçülmesine yardımcı oluyo diye biliyorum

pardon ben 27 kiloyu verdin sandım inşallah veririz

Selam Kizlaaar Nasilsinizz

Hazirliklarim Yüzünden Topigie Ugruyamiyorum Ya
Özledim Sohbet Etmeyi Sizlerle ..

Zaten Pekte Takilamicam $u 2.Gün Boyunca Buraya Cünkü Evdeki Son Günlerim
Hemde Yarin Dogum Günüm Malum 2.Tane Hazirlik Yapmak Zorundayim ..
Bi Yandan Valizleri Hazirliyorum Bi Yandan Yarinki Yiyecek Listesini Düzenliyorum Annemle ..
Off Yaa .. Icim Buruk Ama Bi Yandanda Heycanliyim .. :97:

Sali Gününden Itibaren Daha Rahat Olurum Galiba ..

Hepinize Güzel Bir Pazar Günü Diliyorummm

şimdiden doğum günün kutlu olsun.kolay gelsin hazırlıklar için..

iyi ki tupper almışım.salata malzemelerinin hepsini doğradım 4 gün önce.ağzını da sıkıca kapattım.şimdi acıktım.tupper dan aldım bi tabaklık.üzerinede tavuk göğsü koydum.ne kadar rahatlık oldu önceden doğranmış malzeme olması.kaçamak yapmaktan kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…