benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrmne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:
Günaydın masum 90 kg dan 63 ne kadar zamanda düştün canım :97:
zamanla tadına alışıyorsun, bende 4 yıldır içiyorum,içine 1 dilim limon atabilirsin tadını ve kokusunu hafifletiyor. limonsuz, içine 1 çay kaşığı funda yaprağı eklersen yağ yakımına yardımcı oluyor
Azımlıyımdeee gülşenn bu sefer hiç bu kadar kiloya cıkmamıştım hafif zorluycak ama başarcam ayy şuan 68 de olmaya can atardım inan ne kadar güzel bir kilodasın tatlım görüşmeyeli bir tek bebek yaptımRabbim isteyen herkeze nasip etsin buradaki her kez takımlara da katılıyor mu ? bende katılayım mı yürüyüş bandını açtım yürümem için beni bekliyor :97:
Herkeze iyi pazarlar arkadaşlar
kızınıda öp benim için gülşen
benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrmne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:
slm seni görünce gaza geliyorum ne güzel kilolar gitmiş ben yeşil çay açık alıp süzgeçli bardagım var 1 çay kaşıgı koyup 3 dakika bekletip içiyorum arada ugrarım aralık 12 sine kadar 70 olmalıyım dogum günümde yeniden dogmuş olurum kilolar gidincebişiyler ymk istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
yedim yine ymk istiyorumm:88::88::88::88:
limonlu içmeyi dene çok güzel oluyor
slm maşallah negüzel kilo vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz kiloları limonunda kilo vermede etkisi varmılimonn limon limonnnnbayılıyorum limona bide limonlu deneyeyim tşk ederim
slm maşallah negüzel kilo vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz kiloları limonunda kilo vermede etkisi varmı
pardon ben 27 kiloyu verdin sandım inşallah veririzben daha dün başladım daha kilo veremedim kiama inşallah vericem bildiğim kadarıyla limon ve greyfrutun etkisi oluyo bi ara süreli yiyodum kabuklu hemde hiç diyet yapmadığım halde sen kilo mu verdin diyolardı yağ yakımına ve mide küçülmesine yardımcı oluyo diye biliyorum
pardon ben 27 kiloyu verdin sandım inşallah veririz
Selam Kizlaaar Nasilsinizz
Hazirliklarim Yüzünden Topigie Ugruyamiyorum Ya
Özledim Sohbet Etmeyi Sizlerle ..
Zaten Pekte Takilamicam $u 2.Gün Boyunca Buraya Cünkü Evdeki Son Günlerim
Hemde Yarin Dogum Günüm Malum 2.Tane Hazirlik Yapmak Zorundayim ..
Bi Yandan Valizleri Hazirliyorum Bi Yandan Yarinki Yiyecek Listesini Düzenliyorum Annemle ..
Off Yaa .. Icim Buruk Ama Bi Yandanda Heycanliyim .. :97:
Sali Gününden Itibaren Daha Rahat Olurum Galiba ..
Hepinize Güzel Bir Pazar Günü Diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?