80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba:))

bende bugün diyete başladım...umarım beni aranıza alırsınız

21 yaşında,171 boyunda 85 kiloyum (((
2 kere yüz felci geçirdim kortizon tedavisinden sonrada değil vermek,daha almaya devam ettim...
26 temmuzda d.günüm var ve ben yıllar sonra ilk defa güzel bir kutlama yapacağım,ama moralim çok bozuk,bu halde kıyafet bile bulamıyorum...
umarım benide aranıza alırsınız....

hoşgeldin geçmiş olsun bu arada bende dün başladım diyete umarım gider fazlalıklarımız herkes aile gibi burda önce istersen kendine kilo çizelgesi yap daha çok motive ediyo

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan ekleyebilirsin

Son düzenleme:

hoş geldin kolay gelsin..

sabahtan beri açıyorum nett giidyor tam yazıcammm

nilgün
tappır ii ama çok pahalı sanırım ya
tavuk salatasına bende bayılıyorum ya yanınd akolaaa süper gidiyor

burdim di
sanırım h.g aramızaaa
geçmiş olsun

benimde bol kaçamaklı geçti bugünüm
sırf can sıkıntıısndna eşim yok evde88
saçma sapan şeyler yeidm yawwww

niyse artık hafta içi telafi ederimmm ayrıca saat 5 artıkın bişiy yimemm:18::18::18:

teşekkür ederimmm :) 2 ay önce diyete başlamıştım ve 3 haafta içerisinde 6 kilo vermiştim tabi spor eşliğinde kondisyon bisikletine binerek...
sonra finallerim başladı ve aniden erkek arkadaşım benden ayrılınca kendimi yemeklere verdim ve çok kısa bir süre içerisinde hepsini geri aldım.
ama inat ettim,bu sefer bırakmayacağım :))

çok teşekkür ederim,çok sıcak bir ortam var burda anlaşılan :) hemen bakacağım linke

plates bandımda var kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışacağım artık

stres daha çok yememize neden oluyo malesef bak ne güzel sen dayanabilmişsin 3 hafta ben 2 gün içinde bırakıyorum ama bu sefer bırakmicam

bu tamda aradığım şeydi çok tşk ederim

evet canım pahalı ama inan her kullanan mutfak masrafından tasarruf ettiğini söylüyor.benim de aldığım kişi üzerinde oldukça ver dedi.gerçekten kaç gün oldu doğrayalı hala dipdiri sebzeler.ben temmuzda annemlere gideceğim ya eşime kolaylık olsun diye aldım.elinin altında taze sebze meyve olsun ,heba olmasınlar diye aldım.mutlaka dene sende.kola yoktu ama bir kez içmiştim yanında harika oluyor dediğin gibi.

ben de artık yemek yemem midem rahat etsin biraz.

çok teşekkür ederim,çok sıcak bir ortam var burda anlaşılan :) hemen bakacağım linke

plates bandımda var kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışacağım artık

daha sıcaklığın s sini görmedim tatlım bakma şimdi azız millet tatil de diye.hafta sonu ya.ismim nilgün.inan çalıştığım için gün içeriseinde bakamıyorum diye ve sayfalar birikmesin diye sabah 5 te kalkıp bir önceki gün yazılanları 1 saat boyunca okuduğumu bilirim.

pilates uzmanımız banu.sen ebruyla mı yapıyorsun?banu yla fikir alışverişinde bulunursun.

bu arada karbon topiğine de yazmışsın.bizim kızlar o konuda da uzman.takıldığın yerlerde sorarsın canım.

Aynı sayılırız biz arkadaşım sen benden 2 buçuk kiloda zayıfsın hatta :)) bizde spor yaparız sütümüzde azalmaz ozaman gel senle diyet kardeşi olak

tamam arkadaşım pardon diyet kardeşim ben bisikletimi çıkardım bakalım dikişlerimi zorlamadan binmeye başlayacağım

dedikleriin hepsini yiyorum canım sağol ama sorunum bunların yanında yememem gerekenleride yiyordum onları keseceğim

ikiniz de hoş geldiniz.inşallah fazlalıklarınızı verirsiniz.

hoşbulduk canım

aramıza hoşgeldiniz hanımlar umuyorumki hepbirlikte zorlukları aşıp istediğimiz kilolara ulaşırız

ne güzel dilekler bunlar ya sevdim ben burayı

bende normalde 7 den sonra bişiy ymiyorum
ama şimdi baya bişiy yedimm acıkıcagımı sanmıyorum

göbek hareketleirni 5 dk mmı yaptınız gerçekten
degişim olumu?

siz de hoş geldiniz yeni gördüm sizi.ben nilgün

canım aramıza hoşgeldin, çok geçmiş olsun kilo vermek içinde önce moralini düzeltmen gerekiyor sonra azmin ve sabrınla istediğin kiloya ulaşırsın

Son düzenleme:
nilgünn kaça aldın cnm 70 liradan bahsediyor du bir ark açıkcası beni aşar yani
ama eminim ki çok ii dir . yoks atutmazdı bu kadar

can sıkıntısından patlaıdmm bgün yaaaa
vee bu yaz hep böle olcak
annmeler gidiyor ayın sonunda bodruma
kv istenbula gidicek
eşim sürkeli iştee

neys eben gider accık bakım yapayım bi duş alıp
sürüp ,sürüştüyüm accıkkkk

ben şehir dışında okuyorum yurtta arkadaşlarla netten ebrunun videolarını izleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorduk ordan aklımda kalanlarla artık ama banuyu bilmiyorummm.

aynen karbon diyetiyle başladım sayıyorum bakalım inşallah işe yarar.

açıkçası benim en büyük sorunum şeker + gece geç saatlerde yemek.

nescafenin bağımlısıyım günde en aşağı 10 bardak içiyorum 2-2.5 kaşık şeker atıyorum.bugün 2 bardak içtim ama hiç şeker atmadan 6 dan sonrada yemeyi düşünmüyorum sanırım bu şekilde illaki veririm :) su zaten çok içiyorum en az 2 lt ama 3e çıkartıcam onu+spor...

canım ben bir kaç parça aldım damla set diye,ekmek servis tabağını da hediye verdi.120 tl ye aldım.ayın 15 inde 50vereceğim sonra kalanı vereceğim.

bunları aldım canım.büyük olana salata malzemesi doğradım ,ortancaya maydonoz dereotu koydum.küçüğe de meyve koydum.

yazın bende sırf evde sıkılmamak için memlekete gidiyorum.hem orada kalabalık sofraya otururuz,ne bilim 3 katlı ev kızlar bahçede oynar falan diye.bi de onlara havuz almıştım annemlerin bahçesinde çime koyuyorum çok güzel oynuyorlar.zaten fıtık ameliyatım da olacak ya orada olayım dedim.

yoksa evde kalsam eşim sürekli çalışıyor kızlarla kafayı yeriz.sen annene gidemiyor musun bodruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…