merhaba:))
bende bugün diyete başladım...umarım beni aranıza alırsınız
21 yaşında,171 boyunda 85 kiloyum(((
2 kere yüz felci geçirdim kortizon tedavisinden sonrada değil vermek,daha almaya devam ettim...
26 temmuzda d.günüm var ve ben yıllar sonra ilk defa güzel bir kutlama yapacağım,ama moralim çok bozuk,bu halde kıyafet bile bulamıyorum...
umarım benide aranıza alırsınız....
hoşgeldingeçmiş olsun bu arada bende dün başladım diyete umarım gider fazlalıklarımız herkes aile gibi burda önce istersen kendine kilo çizelgesi yap daha çok motive ediyo
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan ekleyebilirsin
2 kere yüz felci geçirdim kortizon tedavisinden sonrada değil vermek,daha almaya devam ettim...
26 temmuzda d.günüm var ve ben yıllar sonra ilk defa güzel bir kutlama yapacağım,ama moralim çok bozuk,bu halde kıyafet bile bulamıyorum...
süper,yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim =)) sanırım oldu :)
sabahtan beri açıyorum nett giidyor tam yazıcammm
nilgün
tappır ii ama çok pahalı sanırım ya
tavuk salatasına bende bayılıyorum ya yanınd akolaaa süper gidiyor
burdim di
sanırım h.g aramızaaa
geçmiş olsun
burdim hoş geldin, burda paylaşımda bulunarak kendini, kilo verme konusunda daha kolay mative edeceğine eminim...
Kolay gelsin...
Bu da benden olsun: pembe köşe: Egzersizler ben her gün 5 dakika göbek egzersizi yapmanın çok faydasını gördüm, umarım sana da yardımcı olur...
teşekkür ederimmm :) 2 ay önce diyete başlamıştım ve 3 haafta içerisinde 6 kilo vermiştim tabi spor eşliğinde kondisyon bisikletine binerek...
sonra finallerim başladı ve aniden erkek arkadaşım benden ayrılınca kendimi yemeklere verdimve çok kısa bir süre içerisinde hepsini geri aldım.
ama inat ettim,bu sefer bırakmayacağım :))
burdim hoş geldin, burda paylaşımda bulunarak kendini, kilo verme konusunda daha kolay mative edeceğine eminim...
Kolay gelsin...
Bu da benden olsun: pembe köşe: Egzersizler ben her gün 5 dakika göbek egzersizi yapmanın çok faydasını gördüm, umarım sana da yardımcı olur...
sabahtan beri açıyorum nett giidyor tam yazıcammm
nilgün
tappır ii ama çok pahalı sanırım ya
tavuk salatasına bende bayılıyorum ya yanınd akolaaa süper gidiyor
burdim di
sanırım h.g aramızaaa
geçmiş olsun
çok teşekkür ederim,çok sıcak bir ortam var burda anlaşılan :) hemen bakacağım linke
plates bandımda var kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışacağım artık
Aynı sayılırız biz arkadaşım sen benden 2 buçuk kiloda zayıfsın hatta :)) bizde spor yaparız sütümüzde azalmaz ozaman gel senle diyet kardeşi olak
yeşilyol ve sunset aramız ahoşgeldiniz
sağol canım inşallah hoş buluruz da neticede güzel olur
emzirirkende diyet yapabilirsiniz hatta zayıf hamile kaldıysanız çok şanslıınız
çabucak terk eder dogum kilolları sizi
bir ark bebegi daha 7 aylık filna ama 20 kilo verdi
ben kilolu hamile kaldım 74 ile şuan 27 kilo fazlam var 60 olmak istiyorum bakalım hayırlısı artık
süt olsun diye yiyip içmeyin saçma span şeyleri
en çok sütü dereotu,incir,dut kurusu yapar
gün içinde bunları bol bol tüketin
süt için ,su için ,bol sebzee ve dengeli protein alın.
yemekeirn yanında mutlaka salata yiyin.
rezene içebilirisniz bitki çayı olarak hem süt yapar hemde iştah keser
kolay gelsin şimdidenn
ikiniz de hoş geldiniz.inşallah fazlalıklarınızı verirsiniz.
aramıza hoşgeldiniz hanımlarumuyorumki hepbirlikte zorlukları aşıp istediğimiz kilolara ulaşırız
Takma kafanı her diyette ödüllendirme oluyor, sen de bugünlük kendini ödüllendirdiğini düşün... Ayrıca zaten ciddi kilo vermişsin hayran kaldım. Aynı hızla devam edersin umarım. Ayrıca sence de artık yatana kadar hiçbişey yememek için saat çok erken değil mi, ben 8 den sonra yemiyorum tabi farklı herkesin bünyesi...
Kolay gelsin...
evet canım pahalı ama inan her kullanan mutfak masrafından tasarruf ettiğini söylüyor.benim de aldığım kişi üzerinde oldukça ver dedi.gerçekten kaç gün oldu doğrayalı hala dipdiri sebzeler.ben temmuzda annemlere gideceğim ya eşime kolaylık olsun diye aldım.elinin altında taze sebze meyve olsun ,heba olmasınlar diye aldım.mutlaka dene sende.kola yoktu ama bir kez içmiştim yanında harika oluyor dediğin gibi.
ben de artık yemek yemem midem rahat etsin biraz.
daha sıcaklığın s sini görmedim tatlım bakma şimdi azız millet tatil de diye.hafta sonu ya.ismim nilgün.inan çalıştığım için gün içeriseinde bakamıyorum diye ve sayfalar birikmesin diye sabah 5 te kalkıp bir önceki gün yazılanları 1 saat boyunca okuduğumu bilirim.
pilates uzmanımız banu.sen ebruyla mı yapıyorsun?banu yla fikir alışverişinde bulunursun.
bu arada karbon topiğine de yazmışsın.bizim kızlar o konuda da uzman.takıldığın yerlerde sorarsın canım.
nilgünn kaça aldın cnm 70 liradan bahsediyor du bir ark açıkcası beni aşar yani
ama eminim ki çok ii dir . yoks atutmazdı bu kadar
can sıkıntısından patlaıdmm bgün yaaaa
vee bu yaz hep böle olcak
annmeler gidiyor ayın sonunda bodruma
kv istenbula gidicek
eşim sürkeli iştee
neys eben gider accık bakım yapayım bi duş alıp
sürüp ,sürüştüyüm accıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?