80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper h.g umarım istediğin ve hedeflediğin şekilde amacına ulaşırsın

harikasın çok güzel.yeni gelen arkadaşlar bize güç veriyor,yenileniyoruz maşallah.

canım banu(nick i masumm+) o da ebrunun videolarını indirdi sürekli internete bağlanmak zorunda kalınmasın diye.o da yapıyor düzenli olarak o anlamda sana yardımcı olur dedim.ben de 1 ay pilates dersi almıştım.aklımda kalanları yapsam desem de olmuyor canım.görüp uygulamak lazım.sen de indirip masaüstünden yaparsın.öyle daha rahat olur harhalde.

şeker baş düşmanımız.hele bi de 10 bardak neskafe içiyorum diyorsun.ben mesela neskafemi şekersiz içiyordum ama sıcak sütümü içemiyordum.şimdi kabuk tarçını atıyorum içine harika oluyor.mesela su şişemin içinde de kabuk tarçın var oda tatlı isteğini azaltıyor.

asi melek tatlım adını unuttum be ya..uğramadın da uzun süredir nasılsın güzelim?

canım süpersin bana da yöntemini söylermisin ne kadar süredir diyet yapıyorsun azmine hayran kaldım doğrusu ne yyorsun nasıl br programın var anlatrmısın

aklıma bişey takıldı :44: kilo verirken makarna yasak mı ... ?? :44: ben normalde sade yiyorum yağsız falan şimdi miktarını azaltıp yesem bişey olur mu ?? :44:

aklıma bişey takıldı :44: kilo verirken makarna yasak mı ... ?? :44: ben normalde sade yiyorum yağsız falan şimdi miktarını azaltıp yesem bişey olur mu ?? :44:

kesinlikle yenmemesi gerkiyor.aslında kontrollü yenebiliyor ama özellikle yoğurtla bşirleşince kalori bombası oluyor.dikkatli yemeni öneririm.

kabuk tarçınımı :18: araştırcam,bakıcam teşekkür ederim önerin için...
doğru aslında,iş başa düştü mecbur indircem videoları :)

canım süpersin bana da yöntemini söylermisin ne kadar süredir diyet yapıyorsun azmine hayran kaldım doğrusu ne yyorsun nasıl br programın var anlatrmısın

ilk 7 ay kalori diyeti yaptım 1300 kalorilik diyet uyguladım
daha sonra montiagne diyeti yaptım pko hastalıgım için çok ii geldi
adetleirm düzeldi ve kalori diyetinden daha hızlı kilo verdim

fakat biraz yasaklı bir sdiyet oldugu için beni zorladı
70 den sonra çok zor verdim heleki şimdi 65- 64 arası gidip geliyorum
kilom takıldıkça ayran detoksu ve karbon diyeti yaptım

spor yaptım hep
3 lt su içiyorum günlük
yeşil çayı hep içtim severek içiyorum zaten

yasaklı şeyleri yemedim bende ama artık ucundan kıyısından yiyorumm

canım bendede pko var , montiagne diyeti demişsin nasıl oluyor biraz bahsedermisin

deryacığım hayırlısıyla gidip gel inşallah cnm sende allaha emanet ol
benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrm ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:
hoşgeldin cnm aramıza ,ben yeşilçayın bergamot aromalısını aldım önceden bende içemiyodum ama bunu sevdim sende dene istersen
hoşgeldin cnm azmin daim olsun, geçmiş olsun
nilgüncüğüm saol cnm iyiyim çok şükür burcuydu ismim cnm
kabuk tarçınımı :18: araştırcam,bakıcam teşekkür ederim önerin için...
doğru aslında,iş başa düştü mecbur indircem videoları :)

cnm ben kabuk tarçını su şişemin içine atıyorum öyle içiyorum suyu tatlı isteğime iyi geldiğini düşünüyorum

canım bendede pko var , montiagne diyeti demişsin nasıl oluyor biraz bahsedermisin

merhaba
öncelikle şöle açıklayım biz pko lularda insülin direncimiz çok fazla bununla ilgili ilça kullandın mı bilmiyorum
glukofen veya glukofaj gibi
insülin direncimiz fazla oldugu için glısmein endeksi düşük beslenmemiz gerekir
yani şekeirmiz çabuk yükseltecek gıdalardan uzak durmalıyız
montinin amacıda bu
zor bir diyet ama pko için çok faydalı ben kaçamksız 5 ay yaptım bu diyeti

şeker keisnikle yasak ucundan kıyısından yiyemiyorsun
beyaz un,pirinnç, yasak
meyvelerden bazıları yasak
topigi var diyet yöntemleri bölümünde oradan daha açıklayıcı bakabilirsin
yapmayı düşünürsen yardımcı olurum ama yasakları katı yasak cnm

karpuz,muz,dndurma,kavun ,üzüm yaska meselaaa dayanırım yaptım diyorsan dahada açıklayıcı bilgi veririm

çok iyi canım ya bakalım bakalım biz ne olcaz 7 ayda Allah senin sabrını bize de varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…