80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:
2 zeytin
1 haşlama yumurta
2 dilim uno denge ekmek
domates
biber
beyaz peynir

ara:
yok

öğlen:
2 nagıt
5 biber

ara:
3 küp yaz helvası

akşam:
tavuk kızartma 3 adet küçük
çok az pilav
salata
dondurma

spor yok
su 1 lt
yeşilçay
formçay
tarçın çayı

Son düzenleme:

maşallah sana yaa inşallah bende verebilirim o kadar kilo

Iyi aksamlar hanimlaaar.. Keyifler gicirinda miii ??? Aksam yemegini biraz fazla kacirdim :26: Ama ama cok guzel yapmisim (elcagizlarima saglik) Ustune bi soda cakarim, yesilcayla maydonoz suyunu da gumlettim mii ohhhh misss azcikta hoplar ziplar yakarim hepsini

benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrm ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:

ben de pek sevmezdim ama artık alıştım. arkadaşların da dediği gibi limonla içmeni öneririm. tadı güzel oluyor

burcucum şimdiden kutlu olsun doğum günün, nice yaşlara

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

deryacım iyi tatiller, yokluğun hissedilecek

yediklerim kızlar bir günü dajha kacaksız atlattım

KAHVALTI 1 dilim etimek biraz maydanoz bir tane yeşil biber biraz dil peyniri yeşil cay

ÖGLEN 5 tane minik köfte salata bir dilim kepek ekmegi

ARA 5 6 tane yeni dünya

AKŞAM beş altı kaşık menemen yumurtasız salata 1 dilim etimek

ARA yine 6 7 tane yenidünya 1 bardak rezene cayı :86::86::86::86::86::86::86:

su 1 .5 lt şimdilik

Kizlaaaar Yazi Stilimi Degismiss Yoksaa Bendemi öyle Sadece ..

KK Site Yönetimi Degisiklik Yapiyor Galiba Yine ..

Değişmiş ablam ana sayfa rengi de yazı düzeni de değişmiş.
Acaba özel üyeler gibi yazı rengini kaydedebiliyor muyuz onu merak ediyorum dünden beri

deryacım nasıl resim yükleyebilir yardım edermisin canım

Selmacım döndükten sonra mailime atarsın ben yüklerim..

benim sindirim problemim var yeşil çay iyi geliyomuş sanırım ama ben tadını h,ç beğenmiyrm ne yapabilirim yardımcı olur musunuz ? :44:

Canım bende hiç sevmiyordum çözümü lipton ballı yeşil çayda buldum..Reklam gibi oldu
Tabi ki demleme kadar etkili değildir ama ben çok seviyorum hem tadını, hem etkisini..Hiç içmemekten iyidir

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Eğer azmedersen 26 temmuza kadar 6-7 kilo verir, harika bir doğum günü geçirirsin

Gülçe hoşgeldin aramıza, galiba hoşgeldin dememiştim ben sana atlamışım :26:
Azmin daim olsun

ben şehir dışında okuyorum yurtta arkadaşlarla netten ebrunun videolarını izleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorduk ordan aklımda kalanlarla artık ama banuyu bilmiyorummm.

Canım plates hareketlerine dikkat et dengeli yapmazsan belini sakatlayabilirsin..Tavsiyem sıfırdan başla, sıkılsan bile temel prensipleri bir süre tekrar et..

aklıma bişey takıldı :44: kilo verirken makarna yasak mı ... ?? :44: ben normalde sade yiyorum yağsız falan şimdi miktarını azaltıp yesem bişey olur mu ?? :44:

Makarnanın kalorisi çok fazla...Kepekli makarnalara baktım, çok az fark var arasında normaliyle...
Cumaları kaçamak olarak yersin

Harikasın selmacım...Bu sefer başaracaksın ben eminim :87::87:

Duramadım geldim gene

İşlerimi erken bitirdim son akşam keyif yapayım dedim geldim
Biraz önce ablam aradı yassıcaadaya gidecekmişiz haftasonu
Çok merak ediyordum hep nasıl mutlu oldum anlatamam..Keşke eşimde olsaydı yanımda..Keşke...

Yeni gelen arkadaşlar daha tam tanışamadan gidiyorum dönünce kaynaşırız inşallah
Döndüğümde verilecek 3 kilomun 5'e çıkacağına eminim..O yüzden beraber bol bol kilo vereceğiz

tekrar merhaba bugünkü menüm,
sabah:
1 dilim tam tahıllı ekmek,
haşlanmış yumurta, domatez, salatalık ve
yarım k.k. peynir, şekersiz çay
ara: yok
öğlen:
fırında sebzeli tavuk, cacık
ara:5 erik
akşam:
cevizli kabak salatası

2 lt. su
2 fin. yeşilçay

Son düzenleme:
bu günüde kacaksız atlattım kızlar cok şükür şimdi gidip yatayım yavaştan kendimi erken yatmaya alıştırayım iyi gecelerrrr

canım çok isterdim ama süresi uzun ve kaçamaksız olması sıkıcı gelebilir motive olabilmek için kaçamak gerekli tabi dozunda:89::89: ben şimdi diaformin kullanıyorum, doktorum pirinç ve beyaz unu yasakladı şeker tüketmiyorum ama tatlıyı ve dondurmayı çok seviyorum nasıl dayanırım bilmiyorum tamda yaz geldi:131: aslında biraz daha detayları verirsen belki daha dikkatli olurum

Son düzenleme:

abooowwww kız 5 kilo yaprağı nasıl sardın
ee eline almışken 3-5 poşet de bana sar, dondurucuya koyayım

aaa deryacım orası harikadır yaa
keyfini çıkar, deniz cam gibidir, emin ol çok seveceksin... kolların ağrıyana kadar yüz

filizcim mersine gidiyormuşsun,
aslında onu giymem bunu giyemem bu vücutla hiç deme
tadını çıkar dedim ben, boşver kim ne derse desin, havuzuna da gir denizinede
önüne gelen fırsatları her zaman değerlendir tatlım

kız havuz önünde mersinin sıcağında nasıl dayanacaksın yahuuu

deryacım yada izmire yolu düşenler için söyliyim
benim favorim eşek adasının açık denize bakan kısmı
offf diyorum...

burası eşek adası arkadaşlar, o kadar güzel bi yerki her gittiğimde büyülenirim...
dalışları da süperdir, aşağı indiğinize pişman olmazsınız
şu kenardaki dalış kıyafetli kel adam ve yanındaki şişman kız biziz
orda 73 kilo filandım

bu da izmir kumrusu, yemeden gelmeyiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…