cvp verme sitili degişmiş zeynepcimmm
okula az kaldııı 1 haftacık
doum gunun kutlu olsunn nice guzel mutlu yillaraaa:)sevdiklerinleeeeLay Lay Layyyyyy ... Lay Lay Layyyyyyyyyy :78:
Bugün Benim Dogum GünümmmmIyiki Dogmusumm Iyiki Siziii Tanimi$im Kizlaaaarrr
Dün Geceden Bugüne Face'deki Dogum Günü Mesajlariniz Icin Cooooooook Tesekkür Ederimmmm :93:
Öyle Mutlu Ettiniz Ki Benii Anlatamam :81:
Hepinizii Cooooooook Sevmeklerdeyimmmm
Buyrun Kizlaaar Budaaa Pastam Ve Kurabiyelerimm .. Herkeze 1.Dilimden Fazla Yok :76: Malum Diyet Topigi Burasi
Kaptan Bu Defalik Göz Yumsun
yeni gelen arkadaşlar var hepsine hoşgelmişler diyoruminşallah hedefledikleri kiloya saglıklı ve keyifli bir şekilde ulaşırlar buradan ayrılmayın kızlar eminolun aradıgınız motivasyon burda
merhaba kizlarrr ben cuma gununden beri diat yapiyorumm simdilik iyi gidiyor bi sorum olucak yediklerimi hergun buraya yazmam gerekiyormu daha bu topikte yeni oldugum icin bilmiyorum tam olarakk..
dun biraz yedim musafirlige gitmistimm bi kucuk parca cukulata yedimmmmmm:)kizlar sizi tanimak istiyorum daha cok motive olmak istiyorum bu topigee
aramıza hoşgeldin meryem64bende 1 haftadır burdayım. burda çok iyi motive olacağına eminim 2 hafta boyunca hergün akşam menünü buraya yazıyorsun, ve cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor yoksa listeye alınmıyoruz takip açısında gerekli. yazıldığı içinde kaçamakta yapılamıyor, aslında diyete alıştırmada oluyor
him iyimisss ama yediklerimizi kendimize goremi ayarliyoruz yoksa bi listemi varr topigi hepsini okumaya firsatim olmadi da.bazilarini okudumm ben cumadan beri yapiyorum ama yazmamistim yediklerimii
hoşgeldin meryemmm
topikte herkes ayrı diyetle ruyguluyor ama bir çogumuz erşeyden dengeli yiyoruz tabi yaskalı şeylerden degil
listeni kendin oluştuabilirsin
günlük meyv ve sebze almalsıın bolca ve protein tabi zmanl hepsini ögrenirsin hoşgeldin tekrar
hayır canım liste yok, sadece günlük yediklerimize dikkat etmemiz için, 3 ana öğün, 3 ara öğün yapıyoruz. sebze ağırlıklı, aralarda meyva ve en önemlisi su tüketimi birde bitki çayları alman iyi olur:80:
selam kızlar geçmişe bakamadım..çok hastayım ben yaaa burnum akıyor boğazım kötü öksürük hapşırma sırt ağrısı halsizlik içimin yanması vss ..ay koca kış geçti hiç hasta olmadım hale bak ya dökülüyorum resmen..c.tesi eğitimim vardı o da yordu beni dinlenemedim..eleman eksiğimiz var diye işe de geldim ama resmen dökülüyorum yaa hiç keyfim yok..:18:
selam kızlar geçmişe bakamadım..çok hastayım ben yaaa burnum akıyor boğazım kötü öksürük hapşırma sırt ağrısı halsizlik içimin yanması vss ..ay koca kış geçti hiç hasta olmadım hale bak ya dökülüyorum resmen..c.tesi eğitimim vardı o da yordu beni dinlenemedim..eleman eksiğimiz var diye işe de geldim ama resmen dökülüyorum yaa hiç keyfim yok..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?