80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu sana birşey soracagım ben dün marketten şu pınarın hazır köftelerinden aldım onlardan yiyorum öglende tavuk ve akcaabat köftesini diyete uygunmudur canım bilemedeim o yüzden soruyorum teflon tavada yagsız pişiriyorum :26::26::26::26::26::26:

selma abla çeri besin ögeleirnde yaızyordur kaç kal oldugu filan
ama bence kendin yapsam daha ii lur neticede katkılıı onlarr
ölçülü yedigin dürece yiyebilirsn tabi
karbon yapıyorsan doyana kadan yeee

Merhabalar,
Burcum,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.NİCE YILLARA...
Pasta ve kurabiyeler de nefis görünüyor.Biz sadece yutkunalım...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
3 çeri domates
1,5 küçük salatalık
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz,dereotu,semizotu
Öğle:
200 gr light yoğurt
1/2 paket ince form çubuk kraker
Ara:
1/2 dilim ekmek
beyaz peynir
1 salatalık
Ara:
10 erik
Akşam:
1 bardak süt
müsli

2lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

selma abla çeri besin ögeleirnde yaızyordur kaç kal oldugu filan
ama bence kendin yapsam daha ii lur neticede katkılıı onlarr
ölçülü yedigin dürece yiyebilirsn tabi
karbon yapıyorsan doyana kadan yeee

yok caım karbo apmıyor aa evde azır yemek iyi oluyor içeriginede baktı 100 100daa eti diyor gerci kıyma alıp bende yapabilirim evde ama aklıma gelmedi

müsli zaten çok doyurmuyor .s aç kalıyorum sabah 9, öğle 12, akşam 5.30, gibi yiyorum. ama saat 3-4 olduğunda açlık hissediyorum. salatalıkla bastırmaya çalışıyorum ama ne kadar yeterli olursa...:44: spora gitmeye başlayalı 4. gün tartıldım birde ne göreyim...2 kilo vermişim .s herkes şok oldu. tabi bende. hocam dediki herkes vücuttaki suyu atıyor ilk günlerde ama 1 kilo farkediyor en fazla dedi. ben manyağa bağlıyorum. bi ara 4 kilo vermiştim (geri aldım 2 sini xD)o zamanda manyak gibi salatalık domates elma. başka bişey yemiyordum. canım sıkıldıkça odama gidip mekik falan çekiyodm. ara ara geliyolar bana böyle. neyse sadede gelelim. 4 günde 2 kilo vermiştim. salon pazar günleri kapalı. pazar günü spor yapmadım. diyetide sadece pazar akşamı bozdum.:18: bugün bi tartıldım aman allahım .s verdiğim 2 kilo geri gelmiş .s noluyo ya dedim. bugün hocam mekiği 150 verdi. ben o hırsla 600 yaptım diğer hareketleri vs.hepsini 2 katıfalan yaptımç manyıyorum işte böyle.
bu arada bende ayla :))

Son düzenleme:

Sagol canım cevabın için şükürler olsun midem küçüldü cok yemiyorum artık ama yinede aklıma takılmıştı.Bir de akşam yemeklerinin yanına pirinç pilavı mı yapmalıyım yoksa bulgur pilavı mı? Cok fark var mı ikisinin arasında?:26:

Son düzenleme:
selam güzel hatunlar
bol kaçamaklı bir hafta sonunu geride bıraktım aslında bugün diyetime tam gaz devam edicektim ama yorulduğumu farkettim tökezlemekten ve kötü sonuç almaktansa cumaya kadar normal beslenmeye geçmeye karar verdim bu arada çok özlediğim besinleri tüketicem zeytinyağlı dolma barbunya börek gibi cumadan sonra kaldığım yerden devam edicem bu arada hem bedenimi hem zihnimi dinlendiricem büyük ihtimalle artı çıkarım cuma ama en azından egomu azda olsa tatmin etmiş olucam asıl hedefime 13 kilo kaldı ve bu kalan kilonun yarısını temmuz 15 e kadar vermeyi planlıyorum temmuz 15 den sonra 15 gün diyet filan yapamıycam çünkü kocam izne çıkıcak ve bol miktarda gezmeyi düşünüyorum orda burda diyet yapmakta zor olucak kalan kilolarımıda yaz sonuna kadar vermeyi planlıyorum
asıl hedefim 65 ama büyük ihtimal 3-4 kilosu bana kışın geri döner seneye baharda yeni bir programla 60 kiloya inmeyi ve ozamana kadar çatlaklarım beyazlarsa yeni bir bikini almayı düşünüyorum

hafta sonu avm de mayo baktım kendime almadım ama kararımı verdim bu arada uzun zamandır kendime beden bulamadığım colleziondan 1 tane m beden tunik aldım kalıbı genişti ama başka dar kalıplı bir tunik denedim l si tam oldu bu beni sevindirdi en azından uzun zamandır lcw dan başka hiçbiryerden alışveriş yapamamak canımı sıkıyordu şimdi girdiğim her mağazada üzerime uygun bişey buldum
altıma gelince bedenimi heç ama heç anlamadım evde mavinin kotu var 32 tam oluyor lcw nin bermudası var 34 o da tam oluyor adil ışıkın 36 beden kaprisi var oda tam oluyor anlamadım gitti yeni bişeyde denemedim şimdilik meçhul

öpüyorum sizi güzel hanımlar cumaya kadar menü yazmıycam umarım bu haftayı en az zarar ziyanla kapatırım

Ben Geldimm
Uzun Zamandır Canım Un Kurabiyesi İstiyordu Yaptım Bu Gün
Öğle Yemeği Niyetinede 2 Tane Yedim
Akşam'da Hafif Şeyler Yiycem Zaten Salata Ve Tavuk Yemeyi Düşünüyorumm
Sonrada Belki 3 4 Dilim Karpuz Yerimm :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese selammmmmmmmmmmmm cumadan beri giremedim umarım herkes iidir şimdi uzun bir geçmişe gidiyorum tam 25 sayfam var...................

Canım Akşam Yemeklerinin Yanına Bulgur Pilavı Yapsan Daha İyi Olur Bence

menümü yazyım

sabah
yarım muz 150 cc süt

kahvaltı
yulaf ezmesi ve süt

öglen
2 yumruta ile peynirli omlet
1 salatalık 3 domates minik

akşam
1 tabak kabak yemegi
1 kase cacık

3lt su
1 fincan form çay
4 finca n yeşil çay

1 saat yürüyüş 40 dk plates

BU GÜ YEDİKLERİM

KAVALTI 1 dilim etimek biraz tel peynir 1 domates 1 salatalık yeşil beber yeşil cay

ÖGLE 3 köfte 1 tabak tarhaa corbası salata

ARA 2 kaysı 6 yei dünya

AKŞAM 1 tabak kabak yemegi salata

suuuuuuu 1.5 lt :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: /SIZE]

ayyy 3 günde ne çok şey olmuşşşş

burcuumm doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yıl geçir tatlım....

filiz gitmiş.....

bir sürrrrüüüüüü yeni arkadaş gelmiş walla enerjilerini çok beğendim hele böğürtlengöz ile juuu...
aslında bizimde onlara ihityacımız var çünkü ara ara tekrardan motivasona ihtiyacı oluo insanınnn....
hepiniz hoşgeldiniz ben ayşe...............

ben cumadan sonra arkadaşlar iyice yolumu kaybettim cumartesi iki gezme ve pazar seçim görevi derken hep karbonu yüksek şeyler yemek zorunda kaldım seçim sabahı evden 6 da çıktım 10 da eve girdim ve inanılmaz yorucuydu... neyse atlattım ama maalesef dışardan yemek zorunda kaldım hep ....ve bugün de evdeydim kızımı dışarı çıkaralım deyip bir avm de yine gereksizzz bir şekilde saçmaladım akşam yemicem artık ve yarın tümden telafi edicem hatalarımı ben zaten şu diyet psikolojisinden çıkınca su da içmiom tplam cumartesi pazar pazartesi herhalde 2 litre içmemişimdir yaaaaaaa...

tabiii lapayla gidenler geldimi geldiiiiii ...

ben şimdi anneme gidiom akşama görüşürüz güzellerrrrr.............

Hiç ekmek tüketmiyor musunuz?

Selma,artık kararlısınız

burcucum doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşında olmasını istediğin bütün güzel dileklerinin hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…