banu sana birşey soracagım ben dün marketten şu pınarın hazır köftelerinden aldım onlardan yiyorum öglende tavuk ve akcaabat köftesini diyete uygunmudur canım bilemedeim o yüzden soruyorum teflon tavada yagsız pişiriyorum :26::26::26::26::26::26:
selma abla çeri besin ögeleirnde yaızyordur kaç kal oldugu filan
ama bence kendin yapsam daha ii lur neticede katkılıı onlarr
ölçülü yedigin dürece yiyebilirsn tabi
karbon yapıyorsan doyana kadan yeee
Hosgeldin Aramiza Tatlim ..
Öncelikle Bol Azimli Iradeli Diyetler Dilerim ..
Hedeflerini Hep Ufak Tutmani Tavsiye Ederim , Olurda Istedigin Hedefe Istedigin Zamanda Ulasamazsan Hayal Kirikliklari Yasama Diye ..
1.Ayda 10.Kilo Cok Fazla Bunu 7-8 Kilo Arasi Yapmanda Yarar Var ..
Bünyeden Bünyeye Tabiki Degisiyor Misal Ben Ilk Ay 8.Kilo Vermi$tim .. Ilk Kilolar Ödemden Olustugu Icin 3.er 4.er Gitmi$ti Kilocuklar ..
Daha Sonra Duraklama Dönemleri Oluyor Ve Ha Diyince Gitmiyor Kilolar Ilk Baslardaki Gibi ..
Spor Salonuna Yazilmakla Cok Iyi Etmissin .. Bende Basdan Beri Spor Salonundayim ..
Ama Dikkat Et Yanlislikla Yag Yakmak Yerine Kas Yapma .. Ki Bunu Zaten Spor Salonundaki Hocalarina Söyleyince Seni Ona Göre Yönlendirirler ..
Bunun Disinda Bol Bitki Caylari Ve Kuru Kayisi vs. Öneriririm .. Ödem Atmakta Birebirdirler .. Kuru Kayisi ve Tarcin Cayida Tatli Istegini Azaltiyor ..
Menünü Zenginle$tir Sadece Müsli Gibi Seylerle Yetim Birakma Vucudunu ..
Bol Kalorisi Az Meyvelerden Veya Sebzelerden Diledigince Beslen .. Ki Zayif Düsüp Hastalanma
Azmin Daim Olsun Arkadasim..
Ayrica Unutmadan Yazayim .. Günlük Süper Bisey .. Bende Diyete Basladigimdan Beri
Günlük Tutuyorum .. Yediklerimi Ictiklerimi Verdigim Haftadaki Kilolari Yaptigim Sporlari Yaziyorum ..
Bastaki Sayfalarda Hatta Resmini Eklemistim Günlügün ..
Bu Arada Ben Burcu 21.Yasindayim
makarna- pirinç lapası diyorda sana tabak tabak ye demiyor ki tatlım. 3 kaşık makarna(pişmiş makarna) 1 dilim ekmeğe eşit. ve normalde 80-90 arası kilodaki kişilerin 13 dilim ekmek yerine geçebilecek besin öğelerini yemesi gerekiyor günlük olarak. yani senin öğle yemeği olarak 9-10 kaşık yediğin makarna 3-4 dilim ekmeğe eşitrahatlıkla yiyebilirsin
merhaba listemiz var canım alıntı yaparım geçen haftaki listeden.2 hafta düzenli bildirimden sonra alınıyorsunuz listeye.
merhaba, diyet listesinden bahsediyorum. yoksa varda benmi kaçırdım :44:
:44:
kızlar merhabalar. bende aranıza katılabilirmiyim. şuan 80 kilolara dayandım9 ay önce doğum yaptım. 70 kiloyla hamile kaldım. 78 kiloyla doğuma gittim. 70 kiloyla doğumdan çıktım. yalnız süt gelsin diye yemediğim halt kalmadığı için 80 kilo oldum. çok fazla tatlı yeme isteğim var. ve şimdiye kadarda kilo verebilmiş değilim. denedim ama olmuyo. beni motive edin nolurrrrr bazen boşver ölümlü dünya deyip yumuluyorum tatlıya. bazen de hiç beğenmiyorum kendimi off ikilemdeyim yani neler yapıyosunuz kilo vermek konusunda. biraz azim istiyorum sizden. teşvik edin beni motive edin
kızlar ordamısınızzzzzzzzzzzzzzzzz
evet burdayız aramıza hoşgeldinburda alacağın moral desteği ve azminle inşallah başaracaksın
Sagol canım cevabın için şükürler olsun midem küçüldü cok yemiyorum artık ama yinede aklıma takılmıştı.Bir de akşam yemeklerinin yanına pirinç pilavı mı yapmalıyım yoksa bulgur pilavı mı? Cok fark var mı ikisinin arasında?:26:
menümü yazyım
sabah
yarım muz 150 cc süt
kahvaltı
yulaf ezmesi ve süt
öglen
2 yumruta ile peynirli omlet
1 salatalık 3 domates minik
akşam
1 tabak kabak yemegi
1 kase cacık
3lt su
1 fincan form çay
4 finca n yeşil çay
1 saat yürüyüş 40 dk plates
BU GÜ YEDİKLERİM
KAVALTI 1 dilim etimek biraz tel peynir 1 domates 1 salatalık yeşil beber yeşil cay
ÖGLE 3 köfte 1 tabak tarhaa corbası salata
ARA 2 kaysı 6 yei dünya
AKŞAM 1 tabak kabak yemegi salata
suuuuuuu 1.5 lt :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: /SIZE]
Hiç ekmek tüketmiyor musunuz?
Lay Lay Layyyyyy ... Lay Lay Layyyyyyyyyy :78:
Bugün Benim Dogum GünümmmmIyiki Dogmusumm Iyiki Siziii Tanimi$im Kizlaaaarrr
Dün Geceden Bugüne Face'deki Dogum Günü Mesajlariniz Icin Cooooooook Tesekkür Ederimmmm :93:
Öyle Mutlu Ettiniz Ki Benii Anlatamam :81:
Hepinizii Cooooooook Sevmeklerdeyimmmm
Buyrun Kizlaaar Budaaa Pastam Ve Kurabiyelerimm .. Herkeze 1.Dilimden Fazla Yok :76: Malum Diyet Topigi Burasi
Kaptan Bu Defalik Göz Yumsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?