Bu Gün Bana Herşey Yakışırı İzledim
1.70 Boyunda 65 Kilo Bi Bayan Vardı :82:
Ve Bana Şişman Geldi
Bende 1.76 Boyundayım Hedefim 65 Acaba Bendemi Hafif Dolgun
Balık Etli Olucam :26:
senin boyun daha uzun.bide insanların vücut yapıları farklılık gösteriyo.ben kadınlara balık etli olmayı yakıştıyorum.çok zayıf oluncada pek göz doldurmuyo.ben 68 e razıyım.keşke olabilsem
selam kızlar geçmişe bakamadım..çok hastayım ben yaaa burnum akıyor boğazım kötü öksürük hapşırma sırt ağrısı halsizlik içimin yanması vss ..ay koca kış geçti hiç hasta olmadım hale bak ya dökülüyorum resmen..c.tesi eğitimim vardı o da yordu beni dinlenemedim..eleman eksiğimiz var diye işe de geldim ama resmen dökülüyorum yaa hiç keyfim yok..:18:
Kızlar ne sorcam benim spor hocam bı diyet listesi verdi oglenlerı makarna yada pirinç lapası diyor lapayı yiyemem ama makarna fazla kalorili değil mi? Onun yerine öğlen ne yemeliyim sizce ? evdeysem corba felan içiyorum bazen yada biriaz peynir ve domates atıstırıyorum.
Evet Canım Boyum Uzun
Bende Balık Etli Olmayı Çok Yakıştırıyorum Bayanlara :93:
Ben Böyle Cıtır Olmak İstiyorum 38 Beden Olmak
Sende 68 Olabilirsin Neden Olmayasın :26:
Kilocuklar Sabır Ve Azimle Bir Bir Gidiyor
Evet Canım Boyum Uzun
Bende Balık Etli Olmayı Çok Yakıştırıyorum Bayanlara :93:
Ben Böyle Cıtır Olmak İstiyorum 38 Beden Olmak
Sende 68 Olabilirsin Neden Olmayasın :26:
Kilocuklar Sabır Ve Azimle Bir Bir Gidiyor
öyle canım ama sabretmesi zor geliyo.sanki bi anda almışız gibi kiloları bir anda vermek istiyoruz.daha doğrusu ben öyle istiyorumaz kaldı az 13 kilo daha verirsem süper olucak.öğlende fazla bişey yemedim.yarım paket kepeklibisküviyi yoğurtla karıştırdım yedim.hem seviyorum hem lezzetli en önemliside az kalorili
ben kilo aldığım dönemde kayınvakidemle oturuyoduk.kayınpederimi yeni kaybetmiştik yalnız kalmasın diye yanındaydık.ara ara eşya almaya falan eve çıkıyoduk yani kendi evimize.daha sonra evimize geçince bi tartıldım ne göriyim 90 a merdiven dayamışım.benim için çok zordu.kendimi o kiloda hiç düşünmemiştim.bi an ürktüm ağladım ama yapcak bişey yok.tuttum boğazımı yaptım sporumu 2 ayda falan anca 6 kilo.ama olsun beni rahatlattı.her görenin kilomu aldın sen diye başlayan cümlelerinden sıkılmıştım artık.şimdi herkes kilo mu verdin diyo acayip mutluyum.hala tombişim tabi ama o ayrıKILO ALMAK BI ANDA OLMUYOR ASLINDA ALDIKCA TAKMADIGIMIZ ICIN ALA ALA COGALIYOR 4 YIL önce 57 kiloyken simdi 83 kiloyum yani 4 yilda 26 kilo aldim hamilelik felanda dahill
heheyyttt...! ben geldiiimmm.:)
80 kiloyum ve zayıflamaya karar verdim :) çok defa denedim ama 1-2 kilo verdim ve 1 hafta içinde geri aldım.
geçtiğimiz çarşamba yakınlardaki bir spor salonuna yazıldım birde special k aldım. diyet+spor :))
hedefim şimdilik 70. 1 ayda 10 kilo bile veririm. rahat kilo veriyorum hırs yaptığımda. ama ne kadar sağlıklı olur .s? bilemiyorum.
birde neden bilmiyorum ama flörtüm olduğunda daha rahat kilo veriyorum? .s şimdilik flört falan yok neyse... bir günlük açıpta hergün yaptığım hareketleri yediklerimi falan mı yazsam bilemiyorum? .s belki egzersiz olarak kopya çekmek isteyenler olabilir :)
ben kilo aldığım dönemde kayınvakidemle oturuyoduk.kayınpederimi yeni kaybetmiştik yalnız kalmasın diye yanındaydık.ara ara eşya almaya falan eve çıkıyoduk yani kendi evimize.daha sonra evimize geçince bi tartıldım ne göriyim 90 a merdiven dayamışım.benim için çok zordu.kendimi o kiloda hiç düşünmemiştim.bi an ürktüm ağladım ama yapcak bişey yok.tuttum boğazımı yaptım sporumu 2 ayda falan anca 6 kilo.ama olsun beni rahatlattı.her görenin kilomu aldın sen diye başlayan cümlelerinden sıkılmıştım artık.şimdi herkes kilo mu verdin diyo acayip mutluyum.hala tombişim tabi ama o ayrıben tartıldığım zaman kendimi frenliyorum ama tartı yoksa kilolar geri dönüyo.günde en az 3 kere falan tartılıyorum manyağa döndüm
fazla tartılmıyormusunçünkü sık tartılmakta ruhsal açıdan etkiliyor. benim tartılmayada ihtiyacım yok aslında 100, 200 gr. alsam hemen farkediyorum, ama biraz stres ve üzüntü ikiye katlıyor, :44:cesaret edipte tartıldığımda ise iş işten geçmiş oluyor malesef
eee ben boşa dmeiyorum tüloş çıkıp yürüyün diyeee
iyi bakalım ilk adımı attın gerisi gelir artıkın mis giinn havayı içine çeke çeke yürü gariiii:))
ee bi camdan baksaydın yinede gelenegi bozmadann
tülayyy şeytanın bacagını kırmışsın canımbusabah değil ama dün sabah bende erkenden çıkıp yürüdüm
bu cumaya kadar 1 kilo verip 65 i görürmüyüm acaba kızlarr yaaabu cumartesi kızımın kep töreni haftayada uzunnnnn zamandır gitmediğimiz eşimin memleketine gideceğiz nasipse inşallah ozaman kadar birazda olsa veririm :97:
bendeki hastalık oldu artık biliyorum ama tartılmadan duramıyorum.psikolojimi bozmuyorum duruma göre ayarlıyorum kendimi
Lay Lay Layyyyyy ... Lay Lay Layyyyyyyyyy :78:
Bugün Benim Dogum GünümmmmIyiki Dogmusumm Iyiki Siziii Tanimi$im Kizlaaaarrr
Dün Geceden Bugüne Face'deki Dogum Günü Mesajlariniz Icin Cooooooook Tesekkür Ederimmmm :93:
Öyle Mutlu Ettiniz Ki Benii Anlatamam :81:
Hepinizii Cooooooook Sevmeklerdeyimmmm
Buyrun Kizlaaar Budaaa Pastam Ve Kurabiyelerimm .. Herkeze 1.Dilimden Fazla Yok :76: Malum Diyet Topigi Burasi
Kaptan Bu Defalik Göz Yumsun
merhaba kizlarrr ben cuma gununden beri diat yapiyorumm simdilik iyi gidiyor bi sorum olucak yediklerimi hergun buraya yazmam gerekiyormu daha bu topikte yeni oldugum icin bilmiyorum tam olarakk..
dun biraz yedim musafirlige gitmistimm bi kucuk parca cukulata yedimmmmmm:)kizlar sizi tanimak istiyorum daha cok motive olmak istiyorum bu topigee
hayır canım liste yok, sadece günlük yediklerimize dikkat etmemiz için, 3 ana öğün, 3 ara öğün yapıyoruz. sebze ağırlıklı, aralarda meyva ve en önemlisi su tüketimi birde bitki çayları alman iyi olur:80:
selam kızlar geçmişe bakamadım..çok hastayım ben yaaa burnum akıyor boğazım kötü öksürük hapşırma sırt ağrısı halsizlik içimin yanması vss ..ay koca kış geçti hiç hasta olmadım hale bak ya dökülüyorum resmen..c.tesi eğitimim vardı o da yordu beni dinlenemedim..eleman eksiğimiz var diye işe de geldim ama resmen dökülüyorum yaa hiç keyfim yok..:18:
Sevgili Arkadaşlarım,
Çoğunuzun yakinen bildiği araştırmacı kişiliğimi faydalı bir amaç için kullanmaya karar verip,. 4 arkadaşımla birlikte Türkiye’nin ilk ve tek anne&bebek ürünleri değerlendirme sitesi dedektifanne.com ‘u kurduk.
İhtiyaca yönelik ürün alınmasını sağlayarak israfa engel olmak, aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak misyonuyla çıktık yola. İstedik ki kimse ne alacağız, nereden alacağız, bunu boşuna mı alıyoruz, bu çok mu gerekli, keşke diğer modelini alsaymışız..vs demesin. İstedik ki bu çok kıymetli tecrübeler derli toplu “bir site” formatında tüm ailelere kolaylık sağlasın, bloglarda, forumlarda, paylaşım sitelerinde, mail grupları içerisinde arşivlerde kaybolmasın, herkes her yeni bebeği olana tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmasın.
Ürün değerlendirmelerinin yanı sıra hazır ihtiyaç listelerimiz, magazinel anne takiplerimiz, indirim haberleri, aklımıza gelen ilk başlıklardı. Öte yandan bizden başka anne-babaların da düşüncelerini merak ediyoruz. Herkes paylaşsın, herkes öğrensin istiyoruz. Yani bu site bize özel olmasın, isteyen istediği ürünle ilgili fikirlerini söylesin ya da sormak istediğini sorsun, biz araştırıp, bilgiye ulaşalım, paylaşalım.
Bu fikri yenidoğan bir bebek gibi geliştirmek, büyütmek istiyoruz. Hiçbir markadan iyi/ kötü değerlendirme için maddi teşvik almadık, niyetimiz tarafsız kalmak ve ürünleri KULLANICI sıfatıyla objektif değerlendirmek. Dünyada buna benzer sitelerin örnekleri var ama Türkiye’de bir ilkiz, tabi şimdilik! Daha yolun çok başındayız, şu anda gördükleriniz sıraya dizdiğimiz hayallerimizin sadece suyun üzerindeki kısmı. Asıl buzdağı arkadan geliyor, yavaş ve emin adımlarla. Elbette eksiklerimiz var, bunun bilincindeyiz ama faydalı bir şeyler üretebilmenin de heyecanını duyuyoruz.
Sitenin ilk sürümünü bir sonraki aşamada iyileştirmeye devam edeceğiz. Siteyi ilk olarak siz dostlarımla paylaşmak istedim. Bizim göremediğimiz, atladığımız yerler olabilir. Sizler de ya anne babasınız, ya adaysınız, ya da abla/ ağabeysiniz. Elbette sizlerin farklı bakış açıları, önerileri, tavsiyeleri olabilir. Bunları paylaşırsanız çok iyi olur. Ya da beğendiyseniz sırtımı sıvazlayabilirsiniz, bayağı motive edici olabilir.
Hepsinden öte; gerçekten beğendiyseniz tavsiye edebilirsiniz, etrafınızdaki dostlarınız ve böyle bilgilere ihtiyaç duyanlarınız için referans verebilirsiniz.
Çok heyecanlıyım, heyecanlıyız…Bu bebeği beraber büyüteceğiz !
bişey sormak istiyrm :26: ben 92 kiloyum aynaya bakıyorum o kdr kilolu durmuyorum :44: insanlara soruyrm kaç kiloyumdur diye 80 anca diyolar :44: bu neden kaynaklanıyo ? 92 çok geliyo gözüme
heheyyttt...! ben geldiiimmm.:)
80 kiloyum ve zayıflamaya karar verdim :) çok defa denedim ama 1-2 kilo verdim ve 1 hafta içinde geri aldım.
geçtiğimiz çarşamba yakınlardaki bir spor salonuna yazıldım birde special k aldım. diyet+spor :))
hedefim şimdilik 70. 1 ayda 10 kilo bile veririm. rahat kilo veriyorum hırs yaptığımda. ama ne kadar sağlıklı olur .s? bilemiyorum.
birde neden bilmiyorum ama flörtüm olduğunda daha rahat kilo veriyorum? .s şimdilik flört falan yok neyse... bir günlük açıpta hergün yaptığım hareketleri yediklerimi falan mı yazsam bilemiyorum? .s belki egzersiz olarak kopya çekmek isteyenler olabilir :)
baktım baktım bakmammı .. hatta bi ara aman dedim yaa ne yürümesi miss gibi uyumak varken .. ama kırdım şeytanın bacağını gerçekten güzel bi duyguymuş :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?