80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ne sorcam benim spor hocam bı diyet listesi verdi oglenlerı makarna yada pirinç lapası diyor lapayı yiyemem ama makarna fazla kalorili değil mi? Onun yerine öğlen ne yemeliyim sizce ? evdeysem corba felan içiyorum bazen yada biriaz peynir ve domates atıstırıyorum.

Bu Gün Bana Herşey Yakışırı İzledim
1.70 Boyunda 65 Kilo Bi Bayan Vardı :82:
Ve Bana Şişman Geldi
Bende 1.76 Boyundayım Hedefim 65 Acaba Bendemi Hafif Dolgun
Balık Etli Olucam :26:

senin boyun daha uzun.bide insanların vücut yapıları farklılık gösteriyo.ben kadınlara balık etli olmayı yakıştıyorum.çok zayıf oluncada pek göz doldurmuyo.ben 68 e razıyım.keşke olabilsem

senin boyun daha uzun.bide insanların vücut yapıları farklılık gösteriyo.ben kadınlara balık etli olmayı yakıştıyorum.çok zayıf oluncada pek göz doldurmuyo.ben 68 e razıyım.keşke olabilsem

Evet Canım Boyum Uzun
Bende Balık Etli Olmayı Çok Yakıştırıyorum Bayanlara :93:
Ben Böyle Cıtır Olmak İstiyorum 38 Beden Olmak
Sende 68 Olabilirsin Neden Olmayasın :26:
Kilocuklar Sabır Ve Azimle Bir Bir Gidiyor

anlaşılan bünyeyi çok zayıflatmışsın geçmiş olsun

bişey sormak istiyrm :26: ben 92 kiloyum aynaya bakıyorum o kdr kilolu durmuyorum :44: insanlara soruyrm kaç kiloyumdur diye 80 anca diyolar :44: bu neden kaynaklanıyo ? 92 çok geliyo gözüme

Son düzenleme:

makarna- pirinç lapası diyorda sana tabak tabak ye demiyor ki tatlım. 3 kaşık makarna(pişmiş makarna) 1 dilim ekmeğe eşit. ve normalde 80-90 arası kilodaki kişilerin 13 dilim ekmek yerine geçebilecek besin öğelerini yemesi gerekiyor günlük olarak. yani senin öğle yemeği olarak 9-10 kaşık yediğin makarna 3-4 dilim ekmeğe eşit rahatlıkla yiyebilirsin

öyle canım ama sabretmesi zor geliyo.sanki bi anda almışız gibi kiloları bir anda vermek istiyoruz.daha doğrusu ben öyle istiyorum az kaldı az 13 kilo daha verirsem süper olucak.öğlende fazla bişey yemedim.yarım paket kepeklibisküviyi yoğurtla karıştırdım yedim.hem seviyorum hem lezzetli en önemliside az kalorili

boyun uzun oldugu icin cok kilolu gozukmezsin ben 57 kilodayken biraz tombik gibi duruyordum ama benim boyum 1.65 sen zayif gozukursun emimin

heheyyttt...! ben geldiiimmm.:)
80 kiloyum ve zayıflamaya karar verdim :) çok defa denedim ama 1-2 kilo verdim ve 1 hafta içinde geri aldım.
geçtiğimiz çarşamba yakınlardaki bir spor salonuna yazıldım birde special k aldım. diyet+spor :))
hedefim şimdilik 70. 1 ayda 10 kilo bile veririm. rahat kilo veriyorum hırs yaptığımda. ama ne kadar sağlıklı olur .s? bilemiyorum.
birde neden bilmiyorum ama flörtüm olduğunda daha rahat kilo veriyorum? .s şimdilik flört falan yok neyse... bir günlük açıpta hergün yaptığım hareketleri yediklerimi falan mı yazsam bilemiyorum? .s belki egzersiz olarak kopya çekmek isteyenler olabilir :)

KILO ALMAK BI ANDA OLMUYOR ASLINDA ALDIKCA TAKMADIGIMIZ ICIN ALA ALA COGALIYOR 4 YIL önce 57 kiloyken simdi 83 kiloyum yani 4 yilda 26 kilo aldim hamilelik felanda dahill

KILO ALMAK BI ANDA OLMUYOR ASLINDA ALDIKCA TAKMADIGIMIZ ICIN ALA ALA COGALIYOR 4 YIL önce 57 kiloyken simdi 83 kiloyum yani 4 yilda 26 kilo aldim hamilelik felanda dahill
ben kilo aldığım dönemde kayınvakidemle oturuyoduk.kayınpederimi yeni kaybetmiştik yalnız kalmasın diye yanındaydık.ara ara eşya almaya falan eve çıkıyoduk yani kendi evimize.daha sonra evimize geçince bi tartıldım ne göriyim 90 a merdiven dayamışım.benim için çok zordu.kendimi o kiloda hiç düşünmemiştim.bi an ürktüm ağladım ama yapcak bişey yok.tuttum boğazımı yaptım sporumu 2 ayda falan anca 6 kilo.ama olsun beni rahatlattı.her görenin kilomu aldın sen diye başlayan cümlelerinden sıkılmıştım artık.şimdi herkes kilo mu verdin diyo acayip mutluyum.hala tombişim tabi ama o ayrı ben tartıldığım zaman kendimi frenliyorum ama tartı yoksa kilolar geri dönüyo.günde en az 3 kere falan tartılıyorum manyağa döndüm

Hosgeldin Aramiza Tatlim ..
Öncelikle Bol Azimli Iradeli Diyetler Dilerim ..

Hedeflerini Hep Ufak Tutmani Tavsiye Ederim , Olurda Istedigin Hedefe Istedigin Zamanda Ulasamazsan Hayal Kirikliklari Yasama Diye ..
1.Ayda 10.Kilo Cok Fazla Bunu 7-8 Kilo Arasi Yapmanda Yarar Var ..
Bünyeden Bünyeye Tabiki Degisiyor Misal Ben Ilk Ay 8.Kilo Vermi$tim .. Ilk Kilolar Ödemden Olustugu Icin 3.er 4.er Gitmi$ti Kilocuklar ..
Daha Sonra Duraklama Dönemleri Oluyor Ve Ha Diyince Gitmiyor Kilolar Ilk Baslardaki Gibi ..

Spor Salonuna Yazilmakla Cok Iyi Etmissin .. Bende Basdan Beri Spor Salonundayim ..
Ama Dikkat Et Yanlislikla Yag Yakmak Yerine Kas Yapma .. Ki Bunu Zaten Spor Salonundaki Hocalarina Söyleyince Seni Ona Göre Yönlendirirler ..

Bunun Disinda Bol Bitki Caylari Ve Kuru Kayisi vs. Öneriririm .. Ödem Atmakta Birebirdirler .. Kuru Kayisi ve Tarcin Cayida Tatli Istegini Azaltiyor ..

Menünü Zenginle$tir Sadece Müsli Gibi Seylerle Yetim Birakma Vucudunu ..
Bol Kalorisi Az Meyvelerden Veya Sebzelerden Diledigince Beslen .. Ki Zayif Düsüp Hastalanma

Azmin Daim Olsun Arkadasim..

Ayrica Unutmadan Yazayim .. Günlük Süper Bisey .. Bende Diyete Basladigimdan Beri
Günlük Tutuyorum .. Yediklerimi Ictiklerimi Verdigim Haftadaki Kilolari Yaptigim Sporlari Yaziyorum ..
Bastaki Sayfalarda Hatta Resmini Eklemistim Günlügün ..

Bu Arada Ben Burcu 21.Yasindayim

fazla tartılmıyormusun çünkü sık tartılmakta ruhsal açıdan etkiliyor. benim tartılmayada ihtiyacım yok aslında 100, 200 gr. alsam hemen farkediyorum, ama biraz stres ve üzüntü ikiye katlıyor, :44:cesaret edipte tartıldığımda ise iş işten geçmiş oluyor malesef

bendeki hastalık oldu artık biliyorum ama tartılmadan duramıyorum.psikolojimi bozmuyorum duruma göre ayarlıyorum kendimi

baktım baktım bakmammı .. hatta bi ara aman dedim yaa ne yürümesi miss gibi uyumak varken .. ama kırdım şeytanın bacağını gerçekten güzel bi duyguymuş :81:

Çokşükür narinim .. kırdımda inş yarın tekrar hortlamaz uykuyu seviyorum ben yaa ama uyuyamıorum çoçuktan o ayrı tabi
düzenini şaşırmazsan verirsin eminimki 1 kilo dediğin nedirki

canım doğum günün kutlu olsun.nice yıllara

hoş geldin canım koölay gelsin.

merhaba listemiz var canım alıntı yaparım geçen haftaki listeden.2 hafta düzenli bildirimden sonra alınıyorsunuz listeye.

çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

hayırlı olsun siteniz.daha incelemedim inceleyince de yorumlarımı yazarım.

bişey sormak istiyrm :26: ben 92 kiloyum aynaya bakıyorum o kdr kilolu durmuyorum :44: insanlara soruyrm kaç kiloyumdur diye 80 anca diyolar :44: bu neden kaynaklanıyo ? 92 çok geliyo gözüme

fitsindir yani etin sıkıdır.ben de 83 üm ama insanlar bana 75 diyor.sıkı etimiz var..

10 kilo çok olur be canım veriyorsan ne ala..hoş geldin aramıza..

baktım baktım bakmammı .. hatta bi ara aman dedim yaa ne yürümesi miss gibi uyumak varken .. ama kırdım şeytanın bacağını gerçekten güzel bi duyguymuş :81:

ay bi de ben sabah kalksam harika olur.diyet başarı hikayelerinde arkadaşın biri tüm gün çalışıyormuş diye sabah 4 te kalkıp spor yapıyormuş.ne azim ya.ayakta alkışladım valla.sen başladın sıra bende dua edin de kalkayım erkenden..,

lapa fena gitmiyor ama azcık bozuldu çünkü kızlara mercimek köftesi yapmıştım 5 tane küçük köfte yedim dayanamadım

arkadaşlar ben rejime bugün başladım. Normalde troid hastasıyım. Troid bezlerim çalışmıyor. Sizin uyguladığınız herhangibi rejim varmı? yada kulandığınız herhangibir ilaç paylaşırsanız sevinirim

kızlar merhabalar. bende aranıza katılabilirmiyim. şuan 80 kilolara dayandım 9 ay önce doğum yaptım. 70 kiloyla hamile kaldım. 78 kiloyla doğuma gittim. 70 kiloyla doğumdan çıktım. yalnız süt gelsin diye yemediğim halt kalmadığı için 80 kilo oldum. çok fazla tatlı yeme isteğim var. ve şimdiye kadarda kilo verebilmiş değilim. denedim ama olmuyo. beni motive edin nolurrrrr bazen boşver ölümlü dünya deyip yumuluyorum tatlıya. bazen de hiç beğenmiyorum kendimi off ikilemdeyim yanineler yapıyosunuz kilo vermek konusunda. biraz azim istiyorum sizden. teşvik edin beni motive edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…