80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldiniz..

nilgün keşke yemeseydin yaaa
umarım lapadaki sonucunu etkilemez

keşke ama oldu artık (

hoş geldiniz.

aayyyyy kızlar yaaa ben diyet falan yapamadım 3 gündür aslında dikkatte etmeye çalışıyorum ama hep dışardaydım grup olarak bir yerlere gidiliyordu ve diyete uygun yiyecek bulmakta zorlandım hep ve mecburen yedim bu hafta artı çıkıcam sanırım artık yarın düzenli yiyebilirim haftasonuna kadar hafta sonuda kardeşimin sınavı var ondan gümler diyet diye düşünüyorum oooffff ooofffff

sabah:
2 dilim uno denge ekmek
domates
2 rafadan yumurta
3 zeytin
kk beyaz peynir

ara:
yok

öğlen:
1 bardak süt diyet

ara:
yok

akşam:
2 yemek kaşığı pilav üstüne az bezelye
4 tane fırında yapılmış kabak ızgara
4 tane " " patlıcan ızgara

ara:
kiraz
2 kayısı

spor ev temizliği
su2lt
yeşil çay
form çay

meraba ayşe, sende hoşgeldin, okurken gerçekten çok güldüm ve beğenmenede sevindim

meraba ayşe, sende hoşgeldin, okurken gerçekten çok güldüm ve beğenmenede sevindim

hoşbuldum canım aslında hergün en az yarım saatime topiğime ayırırıyordum ama malum yoğunluk ilk defa böyle oldu....
topiğimiz çok güzel ve insanı inanılmaz motive ediyor bak hemen form çayımı aldım içiom bileeee...

tşk ederim ama enerjiden bişi kalmadı az önce kötü bişey yaptım ve yasaklara daldım kendime çok kızıyrm ama bi fark göremyince dayanamayıp bırakıyrm herşeyi

ay kaçakçay ismini hatırlamıyorum ama nasıl bir tutarlılığın var listeye girmene rağmen hergün düzenli menülerini paylaşıyorsun böyle insanlara hayranım yaaa ben iki hafta girdim ondan sonra yokkkk

bana lütfen yardım edin :2: hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyo kendimi nasıl motive edebilirim *??

bana lütfen yardım edin :2: hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyo kendimi nasıl motive edebilirim *?? ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum

bugünki menüm
sabah:
1 di. ta. ekmek, 3 zeytin
1 k.k peynir, domatez, salatalık
şekersiz çay
ara:3 fındık, 6 ku.üzüm
öğlen:
1 kase hohutlu ve döğmeli yo.çorba
ara:
1 kü.şeftali, 2 erik
akşam:
balık :104: ve salata

2 lt. su
2 yeşilçay
45 dk plates

selmmaaaaa canım aslında akşamüstü bi mesajını okumuştum geçmişten ama zamanım yoktu yazamadım inan ben de senin gibiyim kendini yanlız hissetmee benim de 2 ay düzenli diyetisyenime gittim tamam kiloda verdim ama son 1 aydır gitmiyorum verdiği listeyle dewam edeyim diye düşündüm ama saçmaladım olmuyo beni sınırlayan bişiler lazım aylık 50 liraydı dedim ona vereceğime kendime yeni ciciler alırım dedim tamam alıom cicileri ama listeye uyamıyorum ...

yaaa birde bütün herkese söylemek istediğim bişi var dün seçimde görevliyken sandık başkanımın eşi de 85 tem 70 e düşmüş eee başladı bir kilo muhabbeti naptı da zayıfladı dedim tabi 3 ayda olduğunu duyunca tümden meraklandım akapunktura gittiğini söyledi eşinin sonra yanımdaki başkka bir parti görevlisinin kızı da akapunktura gidiomuş ve söylenen doktor ismi aynı isim durunnnnn satt 5 ten 8 e kadar sayımı yaptık sonra bi pois memuruyla birlikte ben yola çıktım polis otosunda.... yol uzun sen nerelisin ben şuralıyım derken yine geldi konu kiloyaaaa.... polisin eşide öğretmenmiş doğumdan sonraki kilolar için akapunktura gidiomuş ve bilin bakalım söylenen doktor ismi kim yineeee aynı isim yani bir günde aynı ismi 3 kere duyunca acaba ben de mi gitsem diye düşündüm adam denizlide çok ünlüymüş de bir ben duymamışımmmmm meğerse.......................... :84::84::84::84::84::84::84:

bana lütfen yardım edin hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyo kendimi nasıl motive edebilirim *?? ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum

bana lütfen yardım edin :2: Hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyo Kendimi nasıl motive edebilirim *??

yok canım pes edecek ne var bak bugün dışardaydık belki 5 aydır yemediğim kocaman bir dürüm yedim ve akşam yemedim en azından içimi rahatlatıyorum bak bizim felsefemiz şu biz bu kiloları 1 günde almadık ki 1 günde verelimmmm.....

Hepimizin böyle hataları oluyor bir günde değişim bekleme yatmadan iki debelen oyna o aldığın o kaloriyi harcamaya çalış gerçi sana diyomda benim o yediğim o dürüm inan halaaaaaaaaaaaaa midemde oturmuş şekilde walla ne kadar debelensem nafile bugün

Yarına daha hafif şeylerle geçiştir

bu işler zamanla yoluna giriyor merak etmeeeeeeeeeeeeeeee

bana lütfen yardım edin :2: hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyo kendimi nasıl motive edebilirim *??

iyi ama böyle yaparsan olmaz kendini bırakırsan başaramazsın kendine yeterince inanmıyorsun. daha sabırlı ve azimli olman gerekiyor. aklına geldiğinde başka şeylerle uğraşmayı dene, ben bazende sakız çiğniyorum acıktırsa dahi su içerek geçiştiriyorum bi süre sonra alışırsın zaten

inşallah yarın daha kararlı olurum tşk ederim bu arada

Böğürtlen benim başlangıç kiloma baksana ki onun öncesi de vardı ben tam bundan 1 yıl önce 98 ile kendimce başlamıştım git gel git gel derken en son ocaktan beri daha tutarlıyım.... En son da başlangıç 15 mart ki benim ayda 2- 3 civarı veriyorum verdiğimi de bazen geri alıyorum ama yılmak yokkkkkkk.....

ben çok sabırsızım o yüzden oluyo ztn herşey aslında 1-2 kilo versem kendime güvenim gelir ama tartı hep aynı tşk ederim umarım bnde sabırlı olabilirim

umarım bnde senin gibi vermeye başlarım :2: 80'lere bi düşsem ahh ahhh

ben çok sabırsızım o yüzden oluyo ztn herşey aslında 1-2 kilo versem kendime güvenim gelir ama tartı hep aynı tşk ederim umarım bnde sabırlı olabilirim

bak canım eğer sen sürekli tartılırsan zaten diyete konsantre olmazsın, cuma günleri tartıl, sadece bildirim için tartıldığını düşün, diyer günler tartıyı göz önünden kaldır daha rahat edersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…