arkadaşlar ben rejime bugün başladım. Normalde troid hastasıyım. Troid bezlerim çalışmıyor. Sizin uyguladığınız herhangibi rejim varmı? yada kulandığınız herhangibir ilaç paylaşırsanız sevinirim
nilgün keşke yemeseydin yaaa
umarım lapadaki sonucunu etkilemez
kızlar merhabalar. bende aranıza katılabilirmiyim. şuan 80 kilolara dayandım9 ay önce doğum yaptım. 70 kiloyla hamile kaldım. 78 kiloyla doğuma gittim. 70 kiloyla doğumdan çıktım. yalnız süt gelsin diye yemediğim halt kalmadığı için 80 kilo oldum. çok fazla tatlı yeme isteğim var. ve şimdiye kadarda kilo verebilmiş değilim. denedim ama olmuyo. beni motive edin nolurrrrr bazen boşver ölümlü dünya deyip yumuluyorum tatlıya. bazen de hiç beğenmiyorum kendimi off ikilemdeyim yani neler yapıyosunuz kilo vermek konusunda. biraz azim istiyorum sizden. teşvik edin beni motive edin
merhaba listemiz var canım alıntı yaparım geçen haftaki listeden.2 hafta düzenli bildirimden sonra alınıyorsunuz listeye.
merhaba, diyet listesinden bahsediyorum. yoksa varda benmi kaçırdım :44:
:44:
kusura bakma ben bizim liste zannetmiştim.diyet listesi yok yani sabit olarak uyguladığımız.herkes kafasına göre takılıyor.
selmacığım tebrikler sen kararlılık gösterdin ve uyguluyorsun.ben lapaya başladım devamını getiremedim.
ayyy 3 günde ne çok şey olmuşşşş
burcuumm doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yıl geçir tatlım....
filiz gitmiş.....
bir sürrrrüüüüüü yeni arkadaş gelmiş walla enerjilerini çok beğendim hele böğürtlengöz ile juuu...
aslında bizimde onlara ihityacımız var çünkü ara ara tekrardan motivasona ihtiyacı oluo insanınnn....
hepiniz hoşgeldiniz ben ayşe...............
ben cumadan sonra arkadaşlar iyice yolumu kaybettim cumartesi iki gezme ve pazar seçim görevi derken hep karbonu yüksek şeyler yemek zorunda kaldım seçim sabahı evden 6 da çıktım 10 da eve girdim ve inanılmaz yorucuydu... neyse atlattım ama maalesef dışardan yemek zorunda kaldım hep ....ve bugün de evdeydim kızımı dışarı çıkaralım deyip bir avm de yine gereksizzz bir şekilde saçmaladım akşam yemicem artık ve yarın tümden telafi edicem hatalarımı ben zaten şu diyet psikolojisinden çıkınca su da içmiom tplam cumartesi pazar pazartesi herhalde 2 litre içmemişimdir yaaaaaaa...
tabiii lapayla gidenler geldimi geldiiiiii ...
ben şimdi anneme gidiom akşama görüşürüz güzellerrrrr.............
meraba ayşe, sende hoşgeldin,okurken gerçekten çok güldüm ve beğenmenede sevindim
ayyy 3 günde ne çok şey olmuşşşş
burcuumm doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yıl geçir tatlım....
filiz gitmiş.....
bir sürrrrüüüüüü yeni arkadaş gelmiş walla enerjilerini çok beğendim hele böğürtlengöz ile juuu...
aslında bizimde onlara ihityacımız var çünkü ara ara tekrardan motivasona ihtiyacı oluo insanınnn....
hepiniz hoşgeldiniz ben ayşe...............
ben cumadan sonra arkadaşlar iyice yolumu kaybettim cumartesi iki gezme ve pazar seçim görevi derken hep karbonu yüksek şeyler yemek zorunda kaldım seçim sabahı evden 6 da çıktım 10 da eve girdim ve inanılmaz yorucuydu... neyse atlattım ama maalesef dışardan yemek zorunda kaldım hep ....ve bugün de evdeydim kızımı dışarı çıkaralım deyip bir avm de yine gereksizzz bir şekilde saçmaladım akşam yemicem artık ve yarın tümden telafi edicem hatalarımı ben zaten şu diyet psikolojisinden çıkınca su da içmiom tplam cumartesi pazar pazartesi herhalde 2 litre içmemişimdir yaaaaaaa...
tabiii lapayla gidenler geldimi geldiiiiii ...
ben şimdi anneme gidiom akşama görüşürüz güzellerrrrr.............
sabah:
2 dilim uno denge ekmek
domates
2 rafadan yumurta
3 zeytin
kk beyaz peynir
ara:
yok
öğlen:
1 bardak süt diyet
ara:
yok
akşam:
2 yemek kaşığı pilav üstüne az bezelye
4 tane fırında yapılmış kabak ızgara
4 tane " " patlıcan ızgara
ara:
kiraz
2 kayısı
spor ev temizliği
su2lt
yeşil çay
form çay
bana lütfen yardım edin :2: Hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyoKendimi nasıl motive edebilirim *??
bana lütfen yardım edin :2: hemen pes ediyorum bişey oluyo içimdeki bütün inancım gidiyokendimi nasıl motive edebilirim *??
yok canım pes edecek ne var bak bugün dışardaydık belki 5 aydır yemediğim kocaman bir dürüm yedim ve akşam yemedim en azından içimi rahatlatıyorum bak bizim felsefemiz şu biz bu kiloları 1 günde almadık ki 1 günde verelimmmm.....
Hepimizin böyle hataları oluyor bir günde değişim bekleme yatmadan iki debelen oyna o aldığın o kaloriyi harcamaya çalış gerçi sana diyomda benim o yediğim o dürüm inan halaaaaaaaaaaaaa midemde oturmuş şekilde walla ne kadar debelensem nafile bugün
Yarına daha hafif şeylerle geçiştir
bu işler zamanla yoluna giriyor merak etmeeeeeeeeeeeeeeee
iyi ama böyle yaparsan olmazkendini bırakırsan başaramazsın kendine yeterince inanmıyorsun. daha sabırlı ve azimli olman gerekiyor. aklına geldiğinde başka şeylerle uğraşmayı dene, ben bazende sakız çiğniyorum acıktırsa dahi su içerek geçiştiriyorum bi süre sonra alışırsın zaten
Böğürtlen benim başlangıç kiloma baksana ki onun öncesi de vardı ben tam bundan 1 yıl önce 98 ile kendimce başlamıştım git gel git gel derken en son ocaktan beri daha tutarlıyım.... En son da başlangıç 15 mart ki benim ayda 2- 3 civarı veriyorum verdiğimi de bazen geri alıyorum ama yılmak yokkkkkkk.....
ben çok sabırsızım o yüzden oluyo ztn herşeyaslında 1-2 kilo versem kendime güvenim gelir ama tartı hep aynı tşk ederim umarım bnde sabırlı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?