80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bnm gözüm tartıda sürekli ilaç kullandıktan sonra birden kilo aldım 55-60 kilo arasında gidip geliyodum birden 75'e çıktım çok kısa bi sürede sonra önünü alamadım ilaç yüzünden alınan kilolar zor verilir diyolar korkuyorum şimdide demir vitaminiyle B12 vitamini iğnesi kullanıyrm iyice kilo alırım diye korkuyrm

ayşe bu kez her nne kadarda kimse inanmasada başaracagım bu kez olacak :88::88::88::88::88:

bence sende git diyetisyene cünki nelere vermiyoruzki 50 ytl bir yemek parası dışarda yedigimiz zaa bede gidecegim pazartesie radevu aldım diyetisyee

vitaminleri neden kullandığını bilmiyorum ama, kilo vermene engel deyil. belki biraz daha ağır gidebilir üzülme bende kiloları hormon ilaçlarından aldım ve şuanda tedavim içinbirde diyetin yanına incir kürü yapıyorum düşün hergün 1 lt. meyva suyu içmiş gibi oluyor insan, ama dikkat ederek 1.5 ayda 5 kg. verebildim bunu sende başarabilirsin. hayal ettiğin gibi 1 ayda malesef 20-30 kg. gitmiyo bu şekilde olması sağlıklıda olmaz zaten. sabırlı ol eminimki başarırsın

Son düzenleme:

aşırı derecede vitamin eksikliği var bende o yüzden kullanmak zorundayım malesef umarım başarırım artık daha sabırlı olmaya çalışcam istersem yapabilirim sadece sabırr çok tşk ederim sana kendimi toplamamı sağladın

rica ederim, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, eminimki sebze, protein ağırlıklı ve düzenli yiyerek vitamin eksikliğide ortadan kalkacaktır sadece sabır, kendine iyi bak:80::80::80:

yalnız boğazı kısmakla olmuyor arkadaşlar ben her gün fitness ve yatmadan da 5 er dakika göbek ve basen egzersizi yapıyorum şu siteden: pembe köşe: Egzersizler

evet haklısın sporda şart site için tşk ederim

rica ederim, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, eminimki sebze, protein ağırlıklı ve düzenli yiyerek vitamin eksikliğide ortadan kalkacaktır sadece sabır, kendine iyi bak:80::80::80:

inşallah :90:

ayy bende daha bugün arkadaşlarımla dışarı çıkınca tutamadım kendimi malesef mac den menü yedim..insan atıştıırır kaçamak yaparda bu kadar da olmazki :/ ama yapmıcam bidaha

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy bende daha bugün arkadaşlarımla dışarı çıkınca tutamadım kendimi malesef mac den menü yedim..insan atıştıırır kaçamak yaparda bu kadar da olmazki :/ ama yapmıcam bidaha

üzülme bnde dün 3 parça çikolata 1/4 kdr ekmek yedim sonra kendime çok sinirlendm ama juu bnm yeniden kendimi toplamamı sağladı aslında o tür şeyler bize yasak olduğu için haliyle cazip gelio :85: dün düşündüm eger ben bişey yapmak istiyosam yaparım ve bnm su anda en çok istediğim şey kilo vermek ve yapıcam en güzeli canın isteyen yiyeceklerle konuş bn bi ara öyle yapmıştım 10 gün kdr çikolata yememiştim inşallah bi daha o cici yemekleri [çikolata,kola,hamburger vs.] kilo vermeden yemeyiz çok sevsek bile

Günaydın Arkadaşlarrrrr umarım güzel bi gün geçirirsiniz

Dün yaptığım kaçamaktan sonra aklım başma geldi Ve yediklerime çok çok dikkat edicem kendime kurallar koyucam artık kaçamak yapıncada yapıştırcam cezayı yoksa akıllanmam ben

günaydın fıstıklarrrr hemen işe güce dalmadan bi selam vereyim dedim hepimiz için çoookkk güzel bir gün olsun inşallah

Tatlı isteğinizi tarçın çayı ile giderebilirsiniz.Derya'dan aldığım tarifle;
2,5 kupa suya küçükse 1, büyükse yarım kabuk tarçın, 1 kök zencefil, 5-6 karanfil atıp 10 dk kaynatıyorsunuz.Ocağı ve çaydanlığın kapağını kapatıp bir 10 dk daha bekliyorsunuz.Sonra da afiyetle içiyorsunuz.İlk bardağı aldığınızda malzemeleri çıkartın,yoksa acı olup,2.kupayı içemeyebilirsiniz.Bir deneyin derim.Ben faydasını görüyorum.

günaydınnnnnnnnnnnnnnn mutlu sabahlarrrrrrrrr :79::80::80::79::80::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:

bnm tatlı isteğim pek olmuyo ama çikolatayı görünce birden yemek istiyrm bnm sorunum tatlı değil çikolataya olan zafım tarif için çok tşk ederim bu arada çikolatayla ilişkime bi süre ara veriyorum artık :90::90: yoksa kendime aşık olamam

Günaydınn Herkesee
Bu Sabah 40 Dk Yürüyüş Yaptım Geldimm
Birazdanda Kahvaltımı Yapcamm
Sonra Birraz Egzersiz Yaparımm
Bide Artık Hamburgermiş Kolaymiş Dürüm Döner Falan Yemiyorum
Hiçte İstemiyor Canım Yaklaşık 2 Yıldır Hamburger Yemiyorummm :82:
65 Kg Olunca Yerimm

arkadaşlar bugün 3 tane video indirdim 1'i karın egzersizi 1'i Basen için 1'i de fitness videosu vücudu çok güzel çalıştırıyo kaslalarım hala gergin eger isteyen olursa verebilirim bunlar sürekli yapılırsa kesin işe yarar

“Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için..
“Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için..
“Bazen ağlamak gerekir, açılmak için..
“Bazen anmak gerekir, anılmak için..
“Bazen de susmak gerekir, duymak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…