80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey sormak istiyrm :26: ben 92 kiloyum aynaya bakıyorum o kdr kilolu durmuyorum :44: insanlara soruyrm kaç kiloyumdur diye 80 anca diyolar :44: bu neden kaynaklanıyo ? 92 çok geliyo gözüme

ben de seninle aynı durumdayım canım ..bunun nedeni etin sıkı olabilir..kilo dağılımın eşittir biryerde toplanmadığından göze batmıyordur..zamanında spğor yapmışsındır sıkı kalmışsındır..ama bu durum bizim 90-92 kg olduğumuz gerçeğini değiştirmez....bunu unutmamak gerek bence..ben de oo ne güzel demek ki 70 e düştüğümde 65 gibi göstercem diyorum..bir de bence bunun en önemli nedeni şu çevremizdeki kişiler 50 li 60 lı kilollarda onlara 80-90 çok uzak geldiğinden de aa hiç öyle durmuyorsun diyo olabilirler..

günaydınnn şu lapa diyeti nasıl yapılıo 2 aylık anneyim emziriyorum yapabilirmiyim ki

ben ben ben istiyorum

devam etmen dileği ile bak isteyince oluyormuş

günaydınnnnnnnnnnnnnnn mutlu sabahlarrrrrrrrr :79::80::80::79::80::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:

Günaydınn selmacım..bakıyorum keyifler yerinde söyle bakalım kaç oldun kaç kilo kaldı aramızda sevgili rakibem..
kılzar hepinize selam valla ben dökülüyorum ya hiç halim yok..
bugünkü menüm:
sabah:mama
öğle :ton balıklı salata
akşam:mama

sunset lapayı bende ilk defa yaptım ama sen emziriyorsun bence hemen yapma sadece kilo verimin durduğu zaman yapmanı öneririm o zaman işe yarıyor zaten max 2 gün yapılabiliyor ama dediğim gibi yeni başlıyorsun artı emziriyorsun ki bebeğin daha 2 aylık hele bi 6 ayını atlat bebişinin sana ihtiyacı var daha annesiiiii bol protein ve sebze artı suuuuuuuuuuuu 3 beyazdan uzak dur az az sık sık ye bak vermeye başlarsınnnn

günaydınn güzeller..........
nasılsınız bakalımmm keyiflerr nasıl?
selma abla seni çok azimli gördüm bu kez olcak inşşş

ben platese kaçarrr.........
hatunlar görüşürüzzz

günaydınn güzeller..........
nasılsınız bakalımmm keyiflerr nasıl?
selma abla seni çok azimli gördüm bu kez olcak inşşş

ben platese kaçarrr.........
hatunlar görüşürüzzz

İyidir Banucum ya nolsun işte .Gebzede deli gibi yapmur yağıyor valla gök delindi sanki..Benim kg verme olayı sekteye uğradı ama bugün yine şımarıklığı bırakıp düzenime döndüm canım...spor konusunda çok istikrarlısın maşallah..başarı öykülerine her baktığımda spor yapaak zayıflayanlar gözüme çarpıyor erken kalkıp spor yapıyorlarmış ben neden bu kadar tembelim sabah kalkamıyorum yaaa..sabah 06.00 da kalkıp 1 saat leslie yapıp duş alıp işe gelsem tüm sorunum çözülcek de işte bir başlasam ahhhh

gerçek her tartıda yüzüme vuruluyo malesef :44: işin güzel yanı dediğin gibi 70'lere indiğinde daha zayıf gözükülmesi

devam etmen dileği ile bak isteyince oluyormuş

inşallah devam ederim cnm Özgüvenim yerine gelince daha mutlu oluyrm

Son düzenleme:
selam kızlar, birsürü alıntı yapmıştım. tam sonuncu alıntıya cevap yazarken yanlış bir tuşa bastımve hepsi silindi
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz.
elimphia hastayım demişsin , geçmiş olsun. umarım bugün daha iyisindir.

bu internet beni sinir ediyor yaaa keisplip duryor yazdıklarım boşa gidiyor:84::84::84::84::84::84::84:

nihal sen hergün gebzeyemi gidiyorsun istanbuldan
spora alışsan bırakamazsınbi başlasan devamı gelir aslında cnm

yeni gelenler var sürekli hoşgeldnzin diyim tekrardan

topik bomboşşşşşş yaz geldi artık böle olur
derya izmirde
izlem alışverişte
burcu hazırlık yapıyorrr
tülayda camdan mı bakıyor acep hayla

nihal geçmiş olsun canım dikkat et kendineee

banu süpersin canım yaa her fırsatta spor yapıyorsun emeklerinin karşılıgını mutlaka alacaksın ağustosta antalya çıtır görsün bakalım :93:

benim canım sıkkın kızlar yaaa hiçbir kıyafetim olmuyor hergün işe gelirken bunalım geçiriyorum kışı 2 pantalonla geçirdim ama bu yaz böyle geçsin istemiyorum.çalışan birisi olarak hergün kıyafet değiştirmem gerekiyor heleki yaz günü .izlem gibi her dışarıya çıktıgımda bişeyler sıkıştırsam iyi olacak.kızım bu sene çok boy attı geçen sene kıyafetleri olmuyor eşim kilo aldı onunkiler olmuyor ben zayıfladım benimkiler olmuyorrr gardolapları yenilemek gerekte onada dünya para lazım çooookkkk çalışmamız gerek çoooookkkkk

deniz....
spor yapıyorum ama cnm karşılıgı yok gibi bişey baksana kaç ay oldu aynı kilodayım hala
bu haftada 64.4 görürüm keisn tartı kımıldmaıyor
diyet ve full sporla kilo veremiyorum

temizlik yapmak bile süper kalori yakılmasını sağlıyo bulduğum ssonuçlara göre ;

30 dakikalık ev işine karşılık yakılan kalori oranları şöyle:

50 kalori: Toz almak, yüksek rafları temizlemek, perde takıp çıkarmak.
70 kalori: Ütü yapmak, yatak hazırlamak, kıyafetleri kaldırmak.
80 kalori: Yemek hazırlamak, sofrayı düzenlemek.
90 kalori: Yerleri süpürmek ya da silmek.
100 kalori: Bulaşık yıkamak, odayı toplamak, eğilip - kalkmak.
150 kalori: Camları silmek, araba yıkamak.
200 kalori: Banyo ovmak, torba taşımak.
250 kalori: Merdiven çıkmak, boya yapmak.

yuppiii temizlik yapmayı çok seviyorum bana baya yararı varmış TEMİZLİKKKKK :81:

deniz....
spor yapıyorum ama cnm karşılıgı yok gibi bişey baksana kaç ay oldu aynı kilodayım hala
bu haftada 64.4 görürüm keisn tartı kımıldmaıyor
diyet ve full sporla kilo veremiyorum

banucum sen basküle değil ölçülere bak canım kas kütlen arttıgı için rakamlar düşmüyor olabilir.ben nette sporla ilgili araştırma yaparken şöyle bişey ögrendim bir sporun vücudumuzdaki yaptıgı değişikliği tam anlamıyla ölçebilmemiz için 3 ay spora devam etmemiz gerekiyormuş 3 ayın sonunda göreceğiniz fark sizide şaşırtacak diyordu sen platese başlayalı ne kadar oldu canım

daha yeni başladım cnm benn platese 1 hafta oldu
ölçüler dgeişiyor ama tartıdaki rakamd ainsanı motive ediyor valla ben igrendim artık 65 ve 64 ikilisinden lapamı yapsam perşembe diyorum :26::26:

BANU ölçülerin değişmeside süper bişiy canım.tabi basküldede insan fark görmek istiyor seni çoook iyi anlıyorum bende 67 rakamından nefret ettim resmen inşallah bu hafta yüzün güler baskülden yana canım.lapaya ben cesaret edemiyorum yapabilirsen güzel sonuç alırsın mutlaka

ben lapayı yaptım 2 kezz ama karasızımm perşembe günü yapmak için
çok kolay aslında yapımı yaaa
neden cesaret edemedin

merhaba kizlar....hafta sonu kardesimin dügünü vardi...tartilmayada firsatim olmadi cuma kinaydi ....17 gün sonra allah nasip ederse türkiyeye gidecegiz...ozaman kadar k-fleks diyeti yapicam belki 2-3 kg gider

kollarimi fazla yukari cekistirmisim,kisa durmus kollarim siyah beyazli kiz cocugu kuzenimin kizi,3 cocuk annesi gibi gözükmüsüm oglusum mahv etti o gün hem bizi hem kendinin 3 tshirt degistirdim ,sürekli yerlerde,biyerlerde oynuyor

Son düzenleme:
Yaz Geldi Bende Su İçememeye Başladım
Sudan Tiksinir Oldum Sıcakta :88:
Zorla İçiyorum Resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…