bişey sormak istiyrm :26: ben 92 kiloyum aynaya bakıyorum o kdr kilolu durmuyorum :44: insanlara soruyrm kaç kiloyumdur diye 80 anca diyolar :44: bu neden kaynaklanıyo ? 92 çok geliyo gözüme
ayyy 3 günde ne çok şey olmuşşşş
burcuumm doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yıl geçir tatlım....
filiz gitmiş.....
bir sürrrrüüüüüü yeni arkadaş gelmiş walla enerjilerini çok beğendim hele böğürtlengöz ile juuu...
aslında bizimde onlara ihityacımız var çünkü ara ara tekrardan motivasona ihtiyacı oluo insanınnn....
hepiniz hoşgeldiniz ben ayşe...............
ben cumadan sonra arkadaşlar iyice yolumu kaybettim cumartesi iki gezme ve pazar seçim görevi derken hep karbonu yüksek şeyler yemek zorunda kaldım seçim sabahı evden 6 da çıktım 10 da eve girdim ve inanılmaz yorucuydu... neyse atlattım ama maalesef dışardan yemek zorunda kaldım hep ....ve bugün de evdeydim kızımı dışarı çıkaralım deyip bir avm de yine gereksizzz bir şekilde saçmaladım akşam yemicem artık ve yarın tümden telafi edicem hatalarımı ben zaten şu diyet psikolojisinden çıkınca su da içmiom tplam cumartesi pazar pazartesi herhalde 2 litre içmemişimdir yaaaaaaa...
tabiii lapayla gidenler geldimi geldiiiiii ...
ben şimdi anneme gidiom akşama görüşürüz güzellerrrrr.............
arkadaşlar bugün 3 tane video indirdim1'i karın egzersizi 1'i Basen için 1'i de fitness videosu vücudu çok güzel çalıştırıyo kaslalarım hala gergin eger isteyen olursa verebilirim bunlar sürekli yapılırsa kesin işe yarar
arkadaşlar bugün 3 tane video indirdim1'i karın egzersizi 1'i Basen için 1'i de fitness videosu vücudu çok güzel çalıştırıyo kaslalarım hala gergin eger isteyen olursa verebilirim bunlar sürekli yapılırsa kesin işe yarar
günaydınnnnnnnnnnnnnnn mutlu sabahlarrrrrrrrr:79::80::80::79::80::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
günaydınn güzeller..........
nasılsınız bakalımmm keyiflerr nasıl?
selma abla seni çok azimli gördüm bu kez olcak inşşş
ben platese kaçarrr.........
hatunlar görüşürüzzz
ben de seninle aynı durumdayım canım ..bunun nedeni etin sıkı olabilir..kilo dağılımın eşittir biryerde toplanmadığından göze batmıyordur..zamanında spğor yapmışsındır sıkı kalmışsındır..ama bu durum bizim 90-92 kg olduğumuz gerçeğini değiştirmez....bunu unutmamak gerek bence..ben de oo ne güzel demek ki 70 e düştüğümde 65 gibi göstercem diyorum..bir de bence bunun en önemli nedeni şu çevremizdeki kişiler 50 li 60 lı kilollarda onlara 80-90 çok uzak geldiğinden de aa hiç öyle durmuyorsun diyo olabilirler..
devam etmen dileği ilebak isteyince oluyormuş
ben ben benistiyorum
deniz....
spor yapıyorum ama cnm karşılıgı yok gibi bişey baksana kaç ay oldu aynı kilodayım hala
bu haftada 64.4 görürüm keisn tartı kımıldmaıyor
diyet ve full sporla kilo veremiyorum
BANU ölçülerin değişmeside süper bişiy canım.tabi basküldede insan fark görmek istiyor seni çoook iyi anlıyorum bende 67 rakamından nefret ettim resmeninşallah bu hafta yüzün güler baskülden yana canım.lapaya ben cesaret edemiyorum yapabilirsen güzel sonuç alırsın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?