80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar fazlamı yiyorum acaba :26: diyer menülere bakınca, fazla yediğimi düşündüm

Son düzenleme:
kızlar fazlamı yiyorum acaba :26: diyer menülere bakınca, fazla yediğimi düşündüm

selam canım menüne baktımda ne o öyle 2 3 kaşıkla doyulurmu ki sen fazlamı oldu demişsin sen verecek kilon azaldığında artık hiç bişi yememen gerekecek bence az bileeee...

burcuuu senin adına çok sevindim tatlım ah ne güzel bir heyecandır wallaa farklı bir yer insanlar ...

şu yemek olayların da harika olmuş hem kalori hesabı yapabilirsin hemde hafif ama sağlıklı beslenirsin ne güzel vallaaa...

melina canım annenler gelip gittikten sonra böyle oldun değilmi bizde nisanda bi mersine gittik geldik halaaaa bi düzenimi sağlayamadım bugün tam 1 haftadır spor salonuna gitmiyorum sanırım artık sıkıldım kapalı alanda bişiler yapmaktan okulda kapalı alan evde öle salonda öle artık farklı bişiler istiyorum tam 3 ay bitti salonda ve 1 ay daha üyeliğimi uzattım ama 1 haftası boşa gitti walla bugün okuldan gelirken giderim diyerek geldim amaaa gitmedim ve kendimi nasıl şiş şiş hissediyorum akşama kadar gayet güzeldi menüm ama akşam yemeğinde saçmaladım yine birazzz....

yaaaa ne kadar boşşş böle burası derya yok izlem yok burcu yok nilgün yok geçmiş bile birikmemiş hiç her akşam gelir 1 saat geçmiş yapardım iki dakikada bitti insanın motivasyonu bile kayboluyorrr böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :44::44::44:

daha verilecek çoook kilo var kızlar yaaaa.............

Ne güzel mezun oluyorsunuz,hayırlı olsun.Hangi bölümü bitiriyorsunuz daha doğrusu bitirdiniz?Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum.
patoloji laboratuvarını bitiriyorum füsuncum. ismini doğru hatırlıyorum sanırım. güzel dileğin içinde teşekkürler...
Ohh canim mis gibi temiz havayi doldur cigerlerine Biz de toplanip gelelim bari canim cekti

Ayy cok guzeel Tebrikler canim icin icine sigmiyordur simdi
[/FONT]
sağol canım..heyecanlıyım evet. bu 2.kez olacak ama genede heyecanlanıyorum ben

evet öyle ayşe valla,kızlar yok neşede yok...

kilo içinde çok çalışmamız gerekio...

haydiii herkese güzel güzel uykular perşembe kızımın doğum günü var allahın izniyle 2 bitiyor ve 3 yaşına giriyor...aslında perşembe lapa yapayım diyodum domatesli falan şu çorba gibi olanından ama malum kızımın en özel günü cumaya da yansır ama ne yapayım artık dengelerim .......

walla yeniden birkaç başarı öyküsü okudum ki kendime geleyim inşallah allahım bizlerde onlar gibi kendi hikayelerimizi yazarızzzz...

birisi şöyle yazmış 95 kilodan 110 kiloya çıkışını...
kendi intiharımı izliyordum karşıdan yavaş yavaş....

nolur ya artık zayıf olmak istiyorummmm...

iyi geceler arkadaşlar :)

sanırım herkes uyudu ben anca yazabiliyorum...

bu sabah 2dilim çavdar ekmeği + kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 yumurta yedim

öğlen yok...

akşamda 6 gibi yarım kase yoğurt + 1 salatalık...

2,5 litrede su içtim...

gün içerisinde 3 bardakta şekersiz normal sütlü kahve içtim...

zaten canım aşırı derecede tatlı çekiyor,bir de hiç kahve içmeden duramam,resmen bağımlısıyım,şekerden kestim ancak işte...

tatlı krizi fena vuruyor beni,bugün bütün gün başımda deli bir ağrı vardı...

yemek istesemde yiyemiyorum,normaldede yiyen bir insan değilim.

sorunum günde rahat 10 bardak kadar 2,5 talı kaşığı kahve içmem + çikolata...

birde öğrenciyim,2.öğretimim,yani akşam okuyorum,dolayısıyla gece löplüyorum çikolataları...kahveninde 5-6 bardağı gece gidiyor...

birde depresyondaymışım (doktora göre ) sakinleştirici kullanıyorum.zaten gerginim birde diyet beni ters düz etti ama zayıflamak istiyorum,beni ancak bu durumumdan diyet kurtarabilir sanırım

birde günde rahat 1,5-2 litre kola içerdim,zor kurtardım ondan kendimi,alışmıyım diye ağzıma bile sürmüyorum

günaydın kızlar... dün saat 7 de yatalı misafir haberi geldi
eşimin ark ankrada ama gelecekleirni bilmiyorduk
hemen bi börek yaptım birde kekk
şimdi uyuyorlar misafirler

selam abla
yedikelirn hiçte çok degil ltf artır biraz sonraları azaltıcaksın zaten yavaş yavaş
e sen şimdiden bu kadar a zyersen ilerde ne yiyceksin:)))9

bögürtlen
yardımcı olmaya çalışırım cnm sen menüleirni yaz

ayşee
kızınınn d.günüsü kutlu olsun cnm şimdidennn
ben kaçtım şimdilik

canım o sakinleştiricileri kullanmasan iyi olur bende kullandım birden 15-20 kilo aldım herkezde ayrı yan etkisi oluyo. bi arkadaşımda sürekli hanisilasyon görmeye başlamıştı bn zorla bıraktırdım şimdi çok rahat. yoksa kız kafayı yiyecekti gerçekten yediklerinde bişey yok ama bi yanlış yapmışsın şeker süt tozunun yanında çok masum kalıyı bnce süt tozunu çıkar hayatından

bögürtlen
yardımcı olmaya çalışırım cnm sen menüleirni yaz

Tşk ederim dün yazdım neler yediğimi artk yazmaya başlicam insan biraz daha az yemek istiyo o zmn

GünaydınLar heskezeeeeeeeeeeee :119::119: kaçamaksız güzel bir gün geçirirsiniz inşallah

Kendime Aşık Olucam :103:

bögüertlennn
şimdilik az yeme çünkü zmanla kilo verme hızın düşüyor ve yedikleirni azaltıyorsun
sen şimdi az yersen ,ilerde ne yiycekisn
selma ablaya deidm aynısını
siizn almanız gereken kalori 1300 olmalı

ekmek,baklagil,sebze meyve yemelisiniz ben size ilk listemi yazayım mesela müsait oldugumda
dolu dolu bir liste görenm inanmıyordu o liste ile kilo verecegime
akşam yemesen bile öglen 1 dlmde ols aekmek ye bi 10 kilo sonra öglen ekmegini kesersin

dünkü menüyü görmedim
geçmişe bakabilirsem okurum menünüüü

ama az yemeyin dedigim gibi ara öünleirni 1 porsiyon meyve ve süt ürünü olsun
meyvenin şekeir yaga dönüşmez bu sayedee
suyunu içn
spor imkanın var ise spor yapp

tamam banucum zaten pazartesi diyetisyene gidwcegim artık o listeye uyarım

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutluyum bu kez olacak galiba kac gündür tek lokma kacamagım yok benim için güzel gelişme kesin kes olacak artıkkkkkkkkkkk :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydınlaaaaaaar herkezin keyfi yerindedir umarım

Son düzenleme:
Günaydın Güzelliklerr
Bu Sabah Tartım Kırıldı :2:
Nasıl Oldu Anlamadım Arkasındaki Mekanizması Parçalandı
Cuma Nasıl Bildirim Yapcam Bilmiyorum :44:
Ailede Benden Başka Tartısı Olan Yoktu
Eczanede Tartılsam Ayakkabılarlada Fazla Çıkarım
Napcam Bilmiyorum Sabitim Diyicem Büyük İhtimal
Babam Bakıcak Tartıma İnşallah Yapabilir :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…