kızlar fazlamı yiyorumacaba :26: diyer menülere bakınca, fazla yediğimi düşündüm
Merhabalar kızlar,hepiniz iyisinizdir umarım.Ben hala eski düzenime dönemedim maleseff bastıramıyorum bu ara iştahımıYediklerimi yazıyım öncelikle
Sabah;
Çavdar ekmeğine tost
domates,salatalık
5 y.zeytin
şekersiz çay
Öğlen;
! dilim karpuz(büyükçe)
1 dilim beyaz peynir
Ara;
sade türk kahvesi ve 1 piko
Akşam;
Zeytinyağlı barbunya
1 kase bulgur pilavı
1 kase cacık
1 bardak tarçın çayı ve 3 lt su
Ve hala canım tatlı istiyorrrrr
selam canım menüne baktımda ne o öyle 2 3 kaşıkla doyulurmu ki sen fazlamı oldu demişsin sen verecek kilon azaldığında artık hiç bişi yememen gerekecek bence az bileeee...
patoloji laboratuvarını bitiriyorum füsuncum. ismini doğru hatırlıyorum sanırım. güzel dileğin içinde teşekkürler...Ne güzel mezun oluyorsunuz,hayırlı olsun.Hangi bölümü bitiriyorsunuz daha doğrusu bitirdiniz?Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum.
sağol canım..heyecanlıyım evet. bu 2.kez olacak ama genede heyecanlanıyorum benOhh canim mis gibi temiz havayi doldur cigerlerineBiz de toplanip gelelim bari canim cekti
Ayy cok guzeelTebrikler canim icin icine sigmiyordur simdi
[/FONT]
yaaaa ne kadar boşşş böle burası derya yok izlem yok burcu yok nilgün yok geçmiş bile birikmemiş hiç her akşam gelir 1 saat geçmiş yapardım iki dakikada bitti insanın motivasyonu bile kayboluyorrr böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :44::44::44:
daha verilecek çoook kilo var kızlar yaaaa.............
iyi geceler arkadaşlar :)
sanırım herkes uyudu ben anca yazabiliyorum...
bu sabah 2dilim çavdar ekmeği + kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 yumurta yedim
öğlen yok...
akşamda 6 gibi yarım kase yoğurt + 1 salatalık...
2,5 litrede su içtim...
gün içerisinde 3 bardakta şekersiz normal sütlü kahve içtim...
zaten canım aşırı derecede tatlı çekiyor,bir de hiç kahve içmeden duramam,resmen bağımlısıyım,şekerden kestim ancak işte...
tatlı krizi fena vuruyor beni,bugün bütün gün başımda deli bir ağrı vardı...
yemek istesemde yiyemiyorum,normaldede yiyen bir insan değilim.
sorunum günde rahat 10 bardak kadar 2,5 talı kaşığı kahve içmem + çikolata...
birde öğrenciyim,2.öğretimim,yani akşam okuyorum,dolayısıyla gece löplüyorum çikolataları...kahveninde 5-6 bardağı gece gidiyor...
birde depresyondaymışım (doktora göre) sakinleştirici kullanıyorum.zaten gerginim birde diyet beni ters düz etti ama zayıflamak istiyorum,beni ancak bu durumumdan diyet kurtarabilir sanırım
bögürtlen
yardımcı olmaya çalışırım cnm sen menüleirni yaz
günaydın kızlar... dün saat 7 de yatalı misafir haberi geldi
eşimin ark ankrada ama gelecekleirni bilmiyorduk
hemen bi börek yaptım birde kekk
şimdi uyuyorlar misafirler
selam abla
yedikelirn hiçte çok degil ltf artır biraz sonraları azaltıcaksın zaten yavaş yavaş
e sen şimdiden bu kadar a zyersen ilerde ne yiyceksin:)))9
bögürtlen
yardımcı olmaya çalışırım cnm sen menüleirni yaz
ayşee
kızınınn d.günüsü kutlu olsun cnm şimdidennn
ben kaçtım şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?