bögüertlennn
şimdilik az yeme çünkü zmanla kilo verme hızın düşüyor ve yedikleirni azaltıyorsun
sen şimdi az yersen ,ilerde ne yiycekisn
selma ablaya deidm aynısını
siizn almanız gereken kalori 1300 olmalı
ekmek,baklagil,sebze meyve yemelisiniz ben size ilk listemi yazayım mesela müsait oldugumda
dolu dolu bir liste görenm inanmıyordu o liste ile kilo verecegime
akşam yemesen bile öglen 1 dlmde ols aekmek ye bi 10 kilo sonra öglen ekmegini kesersin
dünkü menüyü görmedim
geçmişe bakabilirsem okurum menünüüü
ama az yemeyin dedigim gibi ara öünleirni 1 porsiyon meyve ve süt ürünü olsun
meyvenin şekeir yaga dönüşmez bu sayedee
suyunu içn
spor imkanın var ise spor yapp
canım sen çok degil çok azzz yiyorsun. diyelim kilo verdin (inşşşş) zayıfladıgında ne yiceksin neyi azaltıcaksın neyi kısıcaksın? tamam abartmadan yemeliyiz ama ilerisinide düşün. misal günde 4 dilim ekmek ye kılo verdıkce 3 e düşür sonra ikiye düşür falan canım çok yemiyosun yani merak etme bu arada hoşgeldin biz tanışamadık sanırım bu aralar biraz yogunum fırsat bulamadım 2 - 3 gündür ismim sevda sen?:93::93:
memnun oldum filizcimm inşşş. canım en kısa zamanda verirsin bütün kilolarını ama bi kere acil dedinmi o hiç olmuyo acil veriyoruz iki katını alıyoruz yavas ver ama saglam olsun geri alma inşşş.meraba SEVDAbende filiz canım, önerilerin için teşekkürler. ama benim acil kilo vermem lazım zaten bir aylık diyetten sonra aranıza katıldım, umarım kısa sürede veririm :93::93::93:
ekle eklee de güzel bi hatun görek.... toparlanıcaz canım inşş. yaz geldi artık güzel güzel giyinmek varken niye eski şeylerimizi giyelim inşş. bu kılolar gitsinn ve bi daha hiçç gelmesinn..........sıcaklarda pek bastırmadı bu ara canım ,çok güzel yağmur bile yağdı haziranın ortasındaaman inşallah dediğin gibi olur da bende biraz kilo veririm yaaa...kendime bakıyorum yağ tulumu gibi hissediyorum....
ayyy canım benim öyle güzel yazmışsın ki güle güle bi hal oldum vallahi... evett kendime kızıyorum da artık demekki kendimi takmıyorum pek kendimden korkmuyorum bana beni korkutacak biri lazım...kendimle yüzgöz olmuşum ne desem faydası olmuyor..dayak olayına gelince kedime iki tokat atıyım bakalım hiç bunu denemeiştim işe yarar belkim ne kilom azı,boyum kısa kilom az olsa ne fayda kilolu görnüyorum yani..resim eklimde en son halime bakın hele bir ...
hoşgeldin canım bende bugün montiye başladım gibi bişey ama lahanaymış maydanoz suyuymuş onları agzıma süremiyorum midem almıyo bi türlü ama burda zaten herkes kendi yöntemleriyle zayıflıyo kımın ne yaptıgı fark etmıyo sonucta amacımız aynıkızlar selam ben yeni üye ama eski tombik bugün lahana corbasi diyetine basladim benimle beraber yapmak isteyen birini ariyorum
sevgiler
netim gidiyor umarım bu yazdıklarım gelir,
sevda
möonti diyetine karar vermişsin cnm ben yardımcı olurm tabi sana
meyve hakkındaki yazdıklaırnı ogru anlamışsın
yasaklar keisn yasak ama montide
ucundan kıyısında n bile yiyemiyorsun
karpuz,kavun,dondurma ,üzüm yasak
yaz ayında dayanabilirim diyorsna başla
aama yok dayanamam kaçamak yaparım diyorsan bence normla diyetle başla cnm
baklagil ile et yasaak
et ile ekmek yasak
gı koruyoyarak yyorsun herşeyi cnm
tüketecegin süt ürünleri yagsız veya yarım yaglı olmalı ii sonuç alman için
benim misafirler gittiiii,evi toplamadan anneme gidicme
kardeşim karsa gidicek yarın
askere izinli idi
cuma gelirim artık çockları kv gönderip
kıyı bucak temizlerim
çocuklar çok yaramazdı yaaa
gece 1.5 a kadar tv izledirlerbiri 7 digeri 6 yaşınd apöf yaaa
tartım bira zkımıldmaış bugün 200 gr eksik gösterdi
yarın evde olsaydım detoks yapıcmadım
ayran detoksu ama haftaya kaldı inşş
sabah yürümedim platesimide yapamadım bugün pc yi götürücme ama 2 gün orada yaparım
kızlar dün akşam börek yaptım
kek yaptım
karpuz ikrm ettim misafirleirme
hiç birinden yemedim vallaa
cnm çekmedi ya garip bir olay yani
sabahta kahvaltıya
patates ,biber kızarttım
sosis tva yaptım
onlarıd ayemedim
1 yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek sögüş yeidm birde
bi umutla cumayı beliyorum baklım
bugün 200 gr eksik gördüm cumaya göre
bakalım cuma günü ne olcek
haydiii herkese güzel güzel uykular perşembe kızımın doğum günü var allahın izniyle 2 bitiyor ve 3 yaşına giriyor...aslında perşembe lapa yapayım diyodum domatesli falan şu çorba gibi olanından ama malum kızımın en özel günü cumaya da yansır ama ne yapayım artık dengelerim .......
günaydın kızlar nasılsınızben cok mutluyum bu kez olacak galiba kac gündür tek lokma kacamagım yok benim için güzel gelişme kesin kes olacak artıkkkkkkkkkkk :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydın herkesee
kızlar bu ara pe bi yoğunuz .annem nasipse ev alıcak .. 2-3 gündür ev geziyoruz bugün bana yakın biyerde gayet güzel bi ev bulduk sanırım anneminde içine sindi babam bugün kredi işlerini halledebilirse alıcaklar çok mutluyum yaa annem bana çok yakın biyere geliyo
öncedende uzak değildi ama şimdi yürüyerek gidibilicem tabi bu ayrı bi zevk
3 gündür her sabah yürüyüşümede gidiyorum banuş sağolsun bi özendirdi beni gerçektende süpermiş ama miss gibi valla
selma ablacım azmin hiç kırılmasın inşsüpersin
derya ,izlem ilkay nerelerdesiniz kuu ben olmasamda sizin topikteki yazıları sonradan okumak bile hoş oluyor :78:
zummm
sen monti topigine yaz ben yokum 2 gün arkadaşlar yardımcı olur
takıldıgın yerlerde ayrıntıları anlatırım ben sana
plsteslee süperr olucazz kızlar başlayın biran önce sizde
haydi bakemmmm
melinacım
elim ayagım dolanır dmeişsin ya zamanla gçiyor cnm oo
bird eben biraz hızlıdırım
mesela akşam 7 de tlf geldi yozgattan çıktı diye
hemen markete gittik yufka filan aldık
eve geldim komuşmun fırırnına böregi yapıp attım kendi fırınımada keki attım
evi topladım sildim süpürüdüm tuvalet,banyo
sonra yatakları hazırladım
geldiler ikramları yaptım
yedik içtik yataklaır serdim
sabah kalktım kahvaltı hazırladım
sonra kahve filan gittiler ama gel evi görr
mecbur giidyorum annemleree
haa bu arada artı 2 çocukla ugraştım
ARZUCUMM inşş. canım daha sık gelicem, iyisin inş. canım? vallahi ben şuna emin oldum ki burdan uzaklastıgım hergün daha cok yedim gelemedigim giremedigim okuyamadıgım günler desteksiz kalmış gibi motivasyon falan sıfıra düştüü iyiki varsınızzzz
kızlar resim eklemeye calıştım ama olmuşmu
sağol canım, iyiyim. burası diyetimizde gerçekten çok önemli. ne kadar takip eder katılırsak, motivasyonumuz o kadar artıyor. ben de bu sıralar iki gün dikkat etsem bir gün bozuyorum. dün süper geçti mesela. ama gece 10 da o kadar acıktım ki elime geçeni yedim. sonrası pişmanlık tabi....
ama yılmadım.daha çok gaza geldim. cumayı iyi bir sonuç görürüz inşallah
neyse kızlar demekki olmadı tekrardan deneyeyim akşama şimdi cıkmam gerek hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?