80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

netim gidiyor umarım bu yazdıklarım gelir,
sevda
möonti diyetine karar vermişsin cnm ben yardımcı olurm tabi sana
meyve hakkındaki yazdıklaırnı ogru anlamışsın
yasaklar keisn yasak ama montide
ucundan kıyısında n bile yiyemiyorsun
karpuz,kavun,dondurma ,üzüm yasak
yaz ayında dayanabilirim diyorsna başla
aama yok dayanamam kaçamak yaparım diyorsan bence normla diyetle başla cnm

baklagil ile et yasaak
et ile ekmek yasak
gı koruyoyarak yyorsun herşeyi cnm

tüketecegin süt ürünleri yagsız veya yarım yaglı olmalı ii sonuç alman için

benim misafirler gittiiii,evi toplamadan anneme gidicme
kardeşim karsa gidicek yarın
askere izinli idi
cuma gelirim artık çockları kv gönderip
kıyı bucak temizlerim
çocuklar çok yaramazdı yaaa
gece 1.5 a kadar tv izledirlerbiri 7 digeri 6 yaşınd apöf yaaa

tartım bira zkımıldmaış bugün 200 gr eksik gösterdi
yarın evde olsaydım detoks yapıcmadım
ayran detoksu ama haftaya kaldı inşş

canım ben normalde çok yiyen birisi değilim ilaçlardan kilo aldım bide bu yıl üniversiteye başladım yurtta kalıyrm her yemeği yemediğim için abur cubura sardım eve döndüm şimdi düzenli yemeye başladım abur cuburu kestim, çikolatayı yememeye çalışıyrm arada 1 küçük parça yiyorum şimdi yediğimin yarısını yiyorum fazla su içmeye çalışıyorum sporada başladım egzersiz ve yürüyüş yapıyrm biraz agrı yaptı kaslarımda birden başlayınca ben yedikleri akşamları yazarım sende müsait olursan beni neler yapmam konusunda yönlerdirirsin tşk ederim

sabah yürümedim platesimide yapamadım bugün pc yi götürücme ama 2 gün orada yaparım

kızlar dün akşam börek yaptım
kek yaptım
karpuz ikrm ettim misafirleirme
hiç birinden yemedim vallaa
cnm çekmedi ya garip bir olay yani

sabahta kahvaltıya
patates ,biber kızarttım
sosis tva yaptım
onlarıd ayemedim
1 yumurta
1 dlm peynir
2 dlm ekmek sögüş yeidm birde

bi umutla cumayı beliyorum baklım
bugün 200 gr eksik gördüm cumaya göre
bakalım cuma günü ne olcek

tmm kızlar siz menünüzü yazın
bizlerde müsait oldukça degerlendirme yaparız menünüzle ilgili

Allah razı olsun bacımm yaparımm inş. sen bana böyle ince ayrıntıları ver ara ara yapıcam inşş. cok sagol eksik olma arkadaşımm

maşallahh ben nerde anam her halta atlıyorum vallahi maşallah sana canım sen zaten fıstık gibisin azıcık göbek kalmış oda ikiz dogum yapmışsın normal yani az daha gayret oda gitti gidicek inşşş. bacak popo falan süper maşallahhh

ayşecim güzel kızının doğum günü kutlu olsun.

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutluyum bu kez olacak galiba kac gündür tek lokma kacamagım yok benim için güzel gelişme kesin kes olacak artıkkkkkkkkkkk :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

selmacım yazdıklarına bile yansıyor kendine olan inancın, ben de inanıyorum sana başaracaksın

annenin evi hayırlı olsuntülaycım. insanın annesiyle yakın oturması eminim çok güzel bir duygudur. biz ayrı şehirlerdeyiz
ayrıca azminden dolayı kutlarım senii kalan 2-3 kilo için bile gayret gösteriyorsun:81::81::81:

Eki Görüntüle 210352

bu oğluşumun doğum gününde mayısın 15 inde çekildi..bu halimleyim şimdi..

ilkaycım bence kötü görünmüyorsun. ama herşeyden önce senin kendini mutlu hissetmen önemli

sevdacımburayı ihmal etme artık, seni daha sık görelim:13::13::13:

nurancım mezun oluyormuşsun, tebrik ederim

ARZUCUMM inşş. canım daha sık gelicem, iyisin inş. canım? vallahi ben şuna emin oldum ki burdan uzaklastıgım hergün daha cok yedim gelemedigim giremedigim okuyamadıgım günler desteksiz kalmış gibi motivasyon falan sıfıra düştüü iyiki varsınızzzz

zummm
sen monti topigine yaz ben yokum 2 gün arkadaşlar yardımcı olur
takıldıgın yerlerde ayrıntıları anlatırım ben sana
plsteslee süperr olucazz kızlar başlayın biran önce sizde
haydi bakemmmm

melinacım
elim ayagım dolanır dmeişsin ya zamanla gçiyor cnm oo
bird eben biraz hızlıdırım
mesela akşam 7 de tlf geldi yozgattan çıktı diye
hemen markete gittik yufka filan aldık
eve geldim komuşmun fırırnına böregi yapıp attım kendi fırınımada keki attım
evi topladım sildim süpürüdüm tuvalet,banyo

sonra yatakları hazırladım
geldiler ikramları yaptım
yedik içtik yataklaır serdim
sabah kalktım kahvaltı hazırladım
sonra kahve filan gittiler ama gel evi görr
mecbur giidyorum annemleree

haa bu arada artı 2 çocukla ugraştım

tamam canımm ayyy allah yardımcın olsun heleki yatılı misafir oldumu tamam hersey altüst oluyo neyseki gitmişler yaparsın inşş. bacımm..... 2 gün kafanı dinle hele bi

sağol canım, iyiyim. burası diyetimizde gerçekten çok önemli. ne kadar takip eder katılırsak, motivasyonumuz o kadar artıyor. ben de bu sıralar iki gün dikkat etsem bir gün bozuyorum. dün süper geçti mesela. ama gece 10 da o kadar acıktım ki elime geçeni yedim. sonrası pişmanlık tabi....
ama yılmadım.daha çok gaza geldim. cumayı iyi bir sonuç görürüz inşallah

inşş. canım benimde mesela dün süperdi harika geçti gece 12 oldu mutlu mutlu oturuyorum aferin bana hiç kacamak yapmadım bugün falan diye nazar ettim heralde gözüm döndü büsküviler jelibonlar kekler hepsi havda uçustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…