80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım dikkat et emi
burcucumm dogum günün kutlu olsun fıstığım iyiki dogmuşsun daha nice nice yıllar gör inşşş.bu arada gittigin yeri begenmene cok sevındım canım inşşş. gönlünce olsun herşeyy
nurancımm tebrik ederim arkadasım ne güzel bir duygudur canım benim hersey istedigin gibi gider bu hayatta hep inşşş.(cümlem biraz devrik oldu ama sen beni anlarsın dimi çiçemmm)
kızlar fazlamı yiyorum acaba :26: diyer menülere bakınca, fazla yediğimi düşündüm
canım sen çok degil çok azzz yiyorsun. diyelim kilo verdin (inşşşş) zayıfladıgında ne yiceksin neyi azaltıcaksın neyi kısıcaksın? tamam abartmadan yemeliyiz ama ilerisinide düşün. misal günde 4 dilim ekmek ye kılo verdıkce 3 e düşür sonra ikiye düşür falan canım çok yemiyosun yani merak etme bu arada hoşgeldin biz tanışamadık sanırım bu aralar biraz yogunum fırsat bulamadım 2 - 3 gündür ismim sevda sen?:93::93:
ayşecim (dur kız içimden şarkı söylemek geldi sana ayşemm ayşemm benim güzel ayşem ümidim hasretim herseyimsin ayşemm)gerçekten güzelsin arkadasım masallahhh yavrunuda yerim yerim yerim kuzucumm maşallahh oda pek güzel annesi iyiki dogmuş dogum günü kutlu olsun hayırlı bi evlat olsunn inşş. rabbim yuvanın huzurunu hep daim etsin inşş.
DERYAMM çok özledimm çiçemmm seniii
GÜLÇİNN senide çok özledimm bacımm inşş. iyisindir inşş. anneciginde iyidirr çok öpüyorum bacım
BANU hiç abartısız sana hayranımmm vallahi billahi İZLEMMle senin bilgine azmine tutarlılıgına allah hiçç bozmasınn inşş.
SELMAcımmm maşallahh bu sefer süperrrr hadi hayırlısı inşşşş. tam gaz devam sana güveniyorummm
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz inşşş. hepbirlikte verelim kilolarımızıı inşşş.

günaydın herkesee

kızlar bu ara pe bi yoğunuz .annem nasipse ev alıcak .. 2-3 gündür ev geziyoruz bugün bana yakın biyerde gayet güzel bi ev bulduk sanırım anneminde içine sindi babam bugün kredi işlerini halledebilirse alıcaklar çok mutluyum yaa annem bana çok yakın biyere geliyo
öncedende uzak değildi ama şimdi yürüyerek gidibilicem tabi bu ayrı bi zevk

3 gündür her sabah yürüyüşümede gidiyorum banuş sağolsun bi özendirdi beni gerçektende süpermiş ama miss gibi valla

selma ablacım azmin hiç kırılmasın inş süpersin

derya ,izlem ilkay nerelerdesiniz kuu ben olmasamda sizin topikteki yazıları sonradan okumak bile hoş oluyor :78:

ne güzel insanın annesinin yanında olması özendim bak şimdi hayırlısı olsun canım

ayrıca teşekkürler destegin için bu kez başaracagım sizlerinde destegiyle

evet hayırlısı canım inş bu kez olacak teşekkürler

pek sessiz kaldı buralar kızlar yaz olunca böyle oluyor malesef bende temizligimi yaptım şimdi yemegimde hazır belki arkadaşımı cagırırım yemege beraber yeriz öglen yemegimizi balık yiyecegim

slm kızlar...uzun zamandır uğrayamıyorum buraya....almanyadan misafirlemizi geldi....hergün biyerde yemekteyiz birlikte...dün de bana gelmişlerdi...moralim fena bozuk...dün tatlı yapmıştım...dayanamadım 1 dilim götürdüm az önce...offff bıktım yaa....bu pişmanlıklardan bıktım artıkk....neden ilk zamanlardaki gibi değilim....

ayşeciğim kızının doğum günü şimdiden kutlu olsun maşşallah çok tatlı ikinizin resmini görmüştüm eskilerde sana çok benziyor hayırlı uzun ömürler versin rabbim yavruna

burcucuğum yerini beğenmene sevindim derya yok sen yoksun izlem yok sena abla yok topik çok sessizleşti kızlar yaa

Son düzenleme:

Tünaydınlar kızlar,herkes için güzel bir gündür umarım.Bir çok yeni gelen arkadaş olmuş,hepiniz hoş geldiniz beraberce istediğimiz kilolara sağlıkla ineriz inşallah

Ayşecim evet canım ya annemler gitti ama ben hala aynı düzenimi oturtamadım resmen iradesizlik örneğiyim aslında iştahım çok açıldı bu aralar sevmediğim şeyleri bile canım istiyor benim için en güzeli acil yürüyüşlere başlamam gerekiyor ama onu bile oturtamadım düzene :78:Şimdiden kızının doğum gününü kutlarım canım,beraberce nice güzel yıllarınız olsun...

Tülaycım gözün aydın ne kadar şanslısın annenler yanı başında,imrendim valla şimdiden hayırlı olsun yeni evleri...

Banu kolay gelsin canım sana da misafirlerin varmış maşşallah valla sana, bana aniden yatılı biri gelecek olsa ellerim ayaklarım titriyor panikten ne ikram yapacam diye

Selma abla sana da maşşallah çok kararlısın ben de ilk zamanlarımdaki kararlılığımı istiyorum

Nuran tebrik ederim mezuniyetin için,umarım istediğin her kapı açılır canım

Burcu senin de geçenlerde doğum gününmüş geç oldu ama nice mutlu yıllar dilerim sana da,yeni okuluna yerleşmişsin çok güzel anlatmışsın valla imrendirdin sen de...Yeme ve spor imkanlarının olması da çok güzel umarım kısa sürede oturtursun düzeninini

Selam kızlarrr,,,,

nasılsınız görmeyeli,üçbeş gündür giremedim hiç vallahi,yaz geldi rehavet çöktü diyet mi ne di,yeti kuuuu iyice saldım çayıra vallahi ne olacak bu halimö bilmiyorum çok pis gevşedim..anacım bişey de gaza getirmiyor nedense beni sanki çok iyiymişim gibi kilom falan süpermiş gibi hiç diyet moduna geçmiyorum..umarım geçicidir..ipin ucunu bir yakalasam o ipin ucu nerde acaba...öyleki cumaları tartılmayı unutuyorum devamlı..allah yardımcım olsun...tülay sen bari gir canım benim,biz gevşedik sen sprora başladın maşallah sana fıstıkkım banuşşşşş sende çok iradeli ve iyi gidiyorsun maşallah kızlar bende uyku sorunu var devamlı uyumak isitiyorum bi kendime gelemiyorum şöyle cin gibi kalakmıyorum bir miskinlik var ondan yürüyüşede gidemedim ama toparlamam lazım çokkk kısa zamanda offffffffffffffffffffffffffffyeni gerlenler hoşgelmişler...hepinizi öpüyorum.

Hoşgeldin ilkaycım,

Silifke sıcakları bastırınca istesen de yiyemezsin canım o sıcaklarda iştah miştah kalmaz suya vurunca kendini azcık kalan kilon da gider canım

hoşgeldin ilkaycım valla havadan mıdır sudanmıdır ben nerdeyse iki hafta olucak ne bulursam önüme ne gelirse gece gündüz sabah aksam durmadan yedim yedim yedim. pasta börek çörek dondurma kurabiye neler neler ve öyle bir iki tane degıl tabak tabakkk nasıl bir iştah anlamadım irade desen sıfırrrr ama bugün kalktım adam gibi kahvaltı ettim ballar börekler yoktu zeytin peynir domates salatalık ekmek doya doya yedim ki saat ilerledikçe yine sapıtmıyım diye.ayy ne doluymuşum bende:) canım toparlanırsın inşş. kalk bi silkelenn hatta istersen benim gibi yap sabah iki tokat çaktım kendime yazıklar olsunn onca ugras didin gel şimdi bogazına yenik düş senden bi halt olmaz kızım millet fıstık gibi gezerken sen böyle ortalıkta dolan dur dedim. ama biraz agır konuştum galiba ama sen benden bayagı bi zayıfsın dimi canım sen daha az kız kendine. hem bana noluyo ki ben digerleri gibi 20 30 kılo vermedim 9 kılo verdim hepi topu bugün itibariyle yeniden kendime geldim inşşş.

anammmm banu gelmişş banu ocağına düştüm bacım bi el at şu garibe. montignac diyeti yapmaya karar verdim siteyide inceledim ama kafam karıştı sen yaptın bilirsin yavrum bana bi yardımcı ol nolur detaylı bilgi ver bi kaç şey ögrendim ama yanlışmıyım bi bak bakıyım sabah aç karnına meyveyle başlıyoruz kahvaltıdan yarım saat önce kadar, ama diger ögünlerde yemeklerden en az 2-3 saat sonra yiyoruz meyveyi, asla seker almıyoruz meyveden karşılıyoruz. un ve un olan hiçbişi yemiyoruz,her ögünde mutlaka bir süt ürünü ve salata tüketiyoruz gibi bunlar aklımda kalmış dogrumu bacım?

Hoşgeldin ilkaycım,

Silifke sıcakları bastırınca istesen de yiyemezsin canım o sıcaklarda iştah miştah kalmaz suya vurunca kendini azcık kalan kilon da gider canım
sıcaklarda pek bastırmadı bu ara canım ,çok güzel yağmur bile yağdı haziranın ortasında aman inşallah dediğin gibi olur da bende biraz kilo veririm yaaa...kendime bakıyorum yağ tulumu gibi hissediyorum....

ayyy canım benim öyle güzel yazmışsın ki güle güle bi hal oldum vallahi... evett kendime kızıyorum da artık demekki kendimi takmıyorum pek kendimden korkmuyorum bana beni korkutacak biri lazım...kendimle yüzgöz olmuşum ne desem faydası olmuyor..dayak olayına gelince kedime iki tokat atıyım bakalım hiç bunu denemeiştim işe yarar belkim ne kilom azı,boyum kısa kilom az olsa ne fayda kilolu görnüyorum yani..resim eklimde en son halime bakın hele bir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…