çok geçmiş olsun canım dikkat et emikızlar tansiyonum düştü akşam üstü revirdeydim hay allam ya öğle sade edomates salatalık ve ton balığıı az geldi sanırımççşu endokrine bir gidemedim..ihmal ediyom hep..
ben çıktım kızlar görüşürüz...
burcucumm dogum günün kutlu olsun fıstığım iyiki dogmuşsun daha nice nice yıllar gör inşşş.bu arada gittigin yeri begenmene cok sevındım canım inşşş. gönlünce olsun herşeyyselam kizlaaar nasilsinizzz
bugün yatili okuluma geldim suan yeni odamdayim :) cok güzel bi yermis burasi ya :)
6.Katta Odam Süper Doga Manzarasi Karsimda ..
Yan Tarafta Hemen Hayvanat Bahcesi Var Maymun Sesleri Geliyor Arada
Nettimde Ariza Var Nedense Tam Cekmiyor .. Belki Ormanlik Bölge Oldugu Icindir ..
Bu Yüzden Pek Giremicem Galiba ..
Bu Hafta Diyetime Tekrar Azimle Basliyorum .. Yemek Saatleri Cok Uygun .. Yemeklerde Ayni Sekilde ..
3.Menüden Olusuyor Ögle Yemegi Ve Kalorileri Yaziyor
O Yüzden Gönül Rahatligi Ile Yemek Yiyebilecegim Burada .. Kocaman Bi Salata Büfesi Var
Bugün Kereviz Salatasi Yedim Hayatimda Ilk Defa Gercekten Cok Güzeldi ...
Bide Her Aksam 1.km Yürüyüs Yapacagim Yemekten Sonra ..
Su Almak Icin Bi Market Kesfettim Tam 1.km Uzaklikta
Tabelada Yaziyordu .. Buda Egzersizim Olur Artik .. Bakalim 6.Haftada 6.Kilo Verip 71.Kilo Ile Evime Dönebilecekmiyim
Hepinizi Özledim Hele Hele Sohbetleriniziii ... Kendinize Iyi Bakin Kizlarrr ..
nurancımm tebrik ederim arkadasım ne güzel bir duygudur canım benim hersey istedigin gibi gider bu hayatta hep inşşş.(cümlem biraz devrik oldu ama sen beni anlarsın dimi çiçemmm)iyi akşamlar kızlar..
2-3 gündür giremiyordum.malum final haftam.. bugün son iki sınavımda bitti. mezuniyet töreni provamız oldu. yani yarın büyük gün. mezuniyet törenim varheycan bastı şimdiden. kebim,cüppem karşımda asılı....
tabi diyete dönersek bugün çok acıktım ve karbonhidrat aldım bolca:26::26:.... inşallah cuma günü üzülmem..neyse hayatım düzene girecek inşallah sonra daha dikkatli olucam... ben şimdi geçmişi okuyayım canlarım
canım sen çok degil çok azzz yiyorsun. diyelim kilo verdin (inşşşş) zayıfladıgında ne yiceksin neyi azaltıcaksın neyi kısıcaksın? tamam abartmadan yemeliyiz ama ilerisinide düşün. misal günde 4 dilim ekmek ye kılo verdıkce 3 e düşür sonra ikiye düşür falan canım çok yemiyosun yani merak etme bu arada hoşgeldin biz tanışamadık sanırım bu aralar biraz yogunum fırsat bulamadım 2 - 3 gündür ismim sevda sen?:93::93:kızlar fazlamı yiyorumacaba :26: diyer menülere bakınca, fazla yediğimi düşündüm
ayşecim (dur kız içimden şarkı söylemek geldi sana ayşemm ayşemm benim güzel ayşem ümidim hasretim herseyimsin ayşemm)gerçekten güzelsin arkadasım masallahhh yavrunuda yerim yerim yerim kuzucumm maşallahh oda pek güzel annesi iyiki dogmuş dogum günü kutlu olsun hayırlı bi evlat olsunn inşş. rabbim yuvanın huzurunu hep daim etsin inşş.haydiii herkese güzel güzel uykular perşembe kızımın doğum günü var allahın izniyle 2 bitiyor ve 3 yaşına giriyor...aslında perşembe lapa yapayım diyodum domatesli falan şu çorba gibi olanından ama malum kızımın en özel günü cumaya da yansır ama ne yapayım artık dengelerim .......
günaydın herkesee
kızlar bu ara pe bi yoğunuz .annem nasipse ev alıcak .. 2-3 gündür ev geziyoruz bugün bana yakın biyerde gayet güzel bi ev bulduk sanırım anneminde içine sindi babam bugün kredi işlerini halledebilirse alıcaklar çok mutluyum yaa annem bana çok yakın biyere geliyo
öncedende uzak değildi ama şimdi yürüyerek gidibilicem tabi bu ayrı bi zevk
3 gündür her sabah yürüyüşümede gidiyorum banuş sağolsun bi özendirdi beni gerçektende süpermiş ama miss gibi valla
selma ablacım azmin hiç kırılmasın inşsüpersin
derya ,izlem ilkay nerelerdesiniz kuu ben olmasamda sizin topikteki yazıları sonradan okumak bile hoş oluyor :78:
çok geçmiş olsun canım dikkat et emi
burcucumm dogum günün kutlu olsun fıstığım iyiki dogmuşsun daha nice nice yıllar gör inşşş.bu arada gittigin yeri begenmene cok sevındım canım inşşş. gönlünce olsun herşeyy
nurancımm tebrik ederim arkadasım ne güzel bir duygudur canım benim hersey istedigin gibi gider bu hayatta hep inşşş.(cümlem biraz devrik oldu ama sen beni anlarsın dimi çiçemmm)
canım sen çok degil çok azzz yiyorsun. diyelim kilo verdin (inşşşş) zayıfladıgında ne yiceksin neyi azaltıcaksın neyi kısıcaksın? tamam abartmadan yemeliyiz ama ilerisinide düşün. misal günde 4 dilim ekmek ye kılo verdıkce 3 e düşür sonra ikiye düşür falan canım çok yemiyosun yani merak etme bu arada hoşgeldin biz tanışamadık sanırım bu aralar biraz yogunum fırsat bulamadım 2 - 3 gündür ismim sevda sen?:93::93:
ayşecim (dur kız içimden şarkı söylemek geldi sana ayşemm ayşemm benim güzel ayşem ümidim hasretim herseyimsin ayşemm)gerçekten güzelsin arkadasım masallahhh yavrunuda yerim yerim yerim kuzucumm maşallahh oda pek güzel annesi iyiki dogmuş dogum günü kutlu olsun hayırlı bi evlat olsunn inşş. rabbim yuvanın huzurunu hep daim etsin inşş.
DERYAMM çok özledimm çiçemmm seniii
GÜLÇİNN senide çok özledimm bacımm inşş. iyisindir inşş. anneciginde iyidirr çok öpüyorum bacım
BANU hiç abartısız sana hayranımmm vallahi billahi İZLEMMle senin bilgine azmine tutarlılıgına allah hiçç bozmasınn inşş.
SELMAcımmm maşallahh bu sefer süperrrr hadi hayırlısı inşşşş. tam gaz devam sana güveniyorummm
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz inşşş. hepbirlikte verelim kilolarımızıı inşşş.
haydiii herkese güzel güzel uykular perşembe kızımın doğum günü var allahın izniyle 2 bitiyor ve 3 yaşına giriyor...aslında perşembe lapa yapayım diyodum domatesli falan şu çorba gibi olanından ama malum kızımın en özel günü cumaya da yansır ama ne yapayım artık dengelerim .......
Selam kızlarrr,,,,
nasılsınız görmeyeli,üçbeş gündür giremedim hiç vallahi,yaz geldi rehavet çöktü diyet mi ne di,yeti kuuuu iyice saldım çayıra vallahi ne olacak bu halimö bilmiyorum çok pis gevşedim..anacım bişey de gaza getirmiyor nedense beni sanki çok iyiymişim gibi kilom falan süpermiş gibi hiç diyet moduna geçmiyorum..umarım geçicidir..ipin ucunu bir yakalasam o ipin ucu nerde acaba...öyleki cumaları tartılmayı unutuyorum devamlı..allah yardımcım olsun...tülay sen bari gir canım benim,biz gevşedik sen sprora başladın maşallah sana fıstıkkımbanuşşşşş sende çok iradeli ve iyi gidiyorsun maşallah kızlar bende uyku sorunu var devamlı uyumak isitiyorum bi kendime gelemiyorum şöyle cin gibi kalakmıyorum bir miskinlik var ondan yürüyüşede gidemedim ama toparlamam lazım çokkk kısa zamanda offffffffffffffffffffffffffff yeni gerlenler hoşgelmişler...hepinizi öpüyorum.
Selam kızlarrr,,,,
nasılsınız görmeyeli,üçbeş gündür giremedim hiç vallahi,yaz geldi rehavet çöktü diyet mi ne di,yeti kuuuu iyice saldım çayıra vallahi ne olacak bu halimö bilmiyorum çok pis gevşedim..anacım bişey de gaza getirmiyor nedense beni sanki çok iyiymişim gibi kilom falan süpermiş gibi hiç diyet moduna geçmiyorum..umarım geçicidir..ipin ucunu bir yakalasam o ipin ucu nerde acaba...öyleki cumaları tartılmayı unutuyorum devamlı..allah yardımcım olsun...tülay sen bari gir canım benim,biz gevşedik sen sprora başladın maşallah sana fıstıkkımbanuşşşşş sende çok iradeli ve iyi gidiyorsun maşallah kızlar bende uyku sorunu var devamlı uyumak isitiyorum bi kendime gelemiyorum şöyle cin gibi kalakmıyorum bir miskinlik var ondan yürüyüşede gidemedim ama toparlamam lazım çokkk kısa zamanda offffffffffffffffffffffffffff yeni gerlenler hoşgelmişler...hepinizi öpüyorum.
canım sen çok degil çok azzz yiyorsun. diyelim kilo verdin (inşşşş) zayıfladıgında ne yiceksin neyi azaltıcaksın neyi kısıcaksın? tamam abartmadan yemeliyiz ama ilerisinide düşün. misal günde 4 dilim ekmek ye kılo verdıkce 3 e düşür sonra ikiye düşür falan canım çok yemiyosun yani merak etme bu arada hoşgeldin biz tanışamadık sanırım bu aralar biraz yogunum fırsat bulamadım 2 - 3 gündür ismim sevda sen?:93::93:
meraba SEVDAbende filiz canım, önerilerin için teşekkürler. ama benim acil kilo vermem lazım zaten bir aylık diyetten sonra aranıza katıldım, umarım kısa sürede veririm :93::93::93:
sıcaklarda pek bastırmadı bu ara canım ,çok güzel yağmur bile yağdı haziranın ortasındaHoşgeldin ilkaycım,
Silifke sıcakları bastırınca istesen de yiyemezsin canım o sıcaklarda iştah miştah kalmaz suya vurunca kendini azcık kalan kilon da gider canım
hoşgeldin ilkaycım valla havadan mıdır sudanmıdır ben nerdeyse iki hafta olucak ne bulursam önüme ne gelirse gece gündüz sabah aksam durmadan yedim yedim yedim. pasta börek çörek dondurma kurabiye neler neler ve öyle bir iki tane degıl tabak tabakkk nasıl bir iştah anlamadım irade desen sıfırrrr ama bugün kalktım adam gibi kahvaltı ettim ballar börekler yoktu zeytin peynir domates salatalık ekmek doya doya yedim ki saat ilerledikçe yine sapıtmıyım diye.ayy ne doluymuşum bende:) canım toparlanırsın inşş. kalk bi silkelenn hatta istersen benim gibi yap sabah iki tokat çaktım kendime yazıklar olsunn onca ugras didin gel şimdi bogazına yenik düş senden bi halt olmaz kızım millet fıstık gibi gezerken sen böyle ortalıkta dolan dur dedim. ama biraz agır konuştum galibaama sen benden bayagı bi zayıfsın dimi canım sen daha az kız kendine. hem bana noluyo ki ben digerleri gibi 20 30 kılo vermedim 9 kılo verdim hepi topu bugün itibariyle yeniden kendime geldim inşşş.
BANUUUU diyet koçum olurmusunnn
fırsat buldukça menülerimi okurmusun çiçemm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?