inşş. canım benimde mesela dün süperdi harika geçti gece 12 oldu mutlu mutlu oturuyorum aferin bana hiç kacamak yapmadım bugün falan diye nazar ettim heralde gözüm döndü büsküviler jelibonlar kekler hepsi havda uçustu
ben de çıkıyorum kızlar. yağmur yokken biraz yürüyüş yapıp geleyim. hoşçakalın:79::79:
memnun oldum filizcimm inşşş. canım en kısa zamanda verirsin bütün kilolarını ama bi kere acil dedinmi o hiç olmuyo acil veriyoruz iki katını alıyoruz yavas ver ama saglam olsun geri alma inşşş.
canım teşekkürinşallah verdiğimi bir daha almam ama benim için almamak imkansız.
biliyorum hızlı verilen 2 katıyla geri geliyor, birazdaha verebilsem hemen tüpbebeğe başlicaz :85::85::85: anlayacağın bizde dert çok, ve sonuç ne olursa olsun kilo alımı kaçınılmaz malesef
sunset lapayı bende ilk defa yaptım ama sen emziriyorsun bence hemen yapma sadece kilo verimin durduğu zaman yapmanı öneririm o zaman işe yarıyor zaten max 2 gün yapılabiliyor ama dediğim gibi yeni başlıyorsun artı emziriyorsun ki bebeğin daha 2 aylık hele bi 6 ayını atlat bebişinin sana ihtiyacı var daha annesiiiii bol protein ve sebze artı suuuuuuuuuuuu 3 beyazdan uzak dur az az sık sık ye bak vermeye başlarsınnnn
burdan gönderme şansım var mı yoksa mail mi atayım ?
selam kizlar ...moralim cok bozuk...bilenler biliyor benim 2 cocugum var ,kizim 4.5 yasinda oglum 1.5 yasinda...kizim cok nazlidir,bebekkende öyleydi,hic bir zaman bana sikinti yasatmadi,saatlerce alisveris yaptigimda oldu,doktorda sira bekledigim,oturmalara gittimde oldu,hic sorun cikarmazdi oyuncaklariyla oynardi...herkes cok imrenirdi ne akilli diye,ama gelin görünki oglum cok fena cikti.daha 1.5 yasinda.cok haylaz,doktora gittik cocuk doktoruna lego taslarini sekreter odasinda firlatiyor havaya atiyor ,kapilara tirmanmaya calisiyor,her yeri morluk icinde sürekli simarmaktan gecen vestiyerin dolabini üzerine düsürdü allahdan bisey olmadi.2 dakka yanindan ayrilmam yetiyor ,mutfakta dolaptakileri yere dökmeye calisiyor,ablasi simarik olsa hadi onu örnek aliyor dicem ama kizim onunla oyun oynamak istiyor ama o dökme cabasinda,anlatmaya calisiyor ,hayir i ,yapmamasi gerek seyleri anlatmaya calisiyorum ,anliyor gözlerini kapatip bana bakiyor,sanki " sen ne dersen de ben yapicagimi yine yaparim" der gibi[,simdi 2 hafta sonra türkiyeye gidicem,kayinbabam webcamda ne görünce gülüyor ben deli oluyorum,iyice simarcak türkiyede eminim,ne yapabilirim bana yardimci olun lütfennn basindan böyle afacan cocukla ugrasmak gectimi? birde kaynanam diyorki,kayinpederim dermis,kerim gelsin asagi dahi insem heryere onu götürcem,kizsamda simarikliklarina üzerine bi okadarda düsüyorum,sicak,kalabalik,durur durmaz demeden alip götürmek isteyecek eminim,söylesende anlamiyorlar,surat yapsamda.of yaaaa stresim hic bitmiyor
canım teşekkür ederim güzel sözlerine ancak bu elbise biraz kamufle etmiş bunu iştiraf etmeliyim en yakın resmim nu olunca koymuştum daha belli eden bir resim bulursam eklerim canım...çene yok dikkat edersen gıdı sibel can vari ki hiç beğenmem onu bennnnilkayyyy maşallahhh bacım gayet hoşsun gayet güzelsin cok sevimlisin hiçte bile öyle göze falan batan biyerini göremedim ben maşallahhh canımm
selam kizlar ...moralim cok bozuk...bilenler biliyor benim 2 cocugum var ,kizim 4.5 yasinda oglum 1.5 yasinda...kizim cok nazlidir,bebekkende öyleydi,hic bir zaman bana sikinti yasatmadi,saatlerce alisveris yaptigimda oldu,doktorda sira bekledigim,oturmalara gittimde oldu,hic sorun cikarmazdi oyuncaklariyla oynardi...herkes cok imrenirdi ne akilli diye,ama gelin görünki oglum cok fena cikti.daha 1.5 yasinda.cok haylaz,doktora gittik cocuk doktoruna lego taslarini sekreter odasinda firlatiyor havaya atiyor ,kapilara tirmanmaya calisiyor,her yeri morluk icinde sürekli simarmaktan gecen vestiyerin dolabini üzerine düsürdü allahdan bisey olmadi.2 dakka yanindan ayrilmam yetiyor ,mutfakta dolaptakileri yere dökmeye calisiyor,ablasi simarik olsa hadi onu örnek aliyor dicem ama kizim onunla oyun oynamak istiyor ama o dökme cabasinda,anlatmaya calisiyor ,hayir i ,yapmamasi gerek seyleri anlatmaya calisiyorum ,anliyor gözlerini kapatip bana bakiyor,sanki " sen ne dersen de ben yapicagimi yine yaparim" der gibi[,simdi 2 hafta sonra türkiyeye gidicem,kayinbabam webcamda ne görünce gülüyor ben deli oluyorum,iyice simarcak türkiyede eminim,ne yapabilirim bana yardimci olun lütfennn basindan böyle afacan cocukla ugrasmak gectimi? birde kaynanam diyorki,kayinpederim dermis,kerim gelsin asagi dahi insem heryere onu götürcem,kizsamda simarikliklarina üzerine bi okadarda düsüyorum,sicak,kalabalik,durur durmaz demeden alip götürmek isteyecek eminim,söylesende anlamiyorlar,surat yapsamda.of yaaaa stresim hic bitmiyor
netim gidiyor umarım bu yazdıklarım gelir,
sevda
möonti diyetine karar vermişsin cnm ben yardımcı olurm tabi sana
meyve hakkındaki yazdıklaırnı ogru anlamışsın
yasaklar keisn yasak ama montide
ucundan kıyısında n bile yiyemiyorsun
karpuz,kavun,dondurma ,üzüm yasak
yaz ayında dayanabilirim diyorsna başla
aama yok dayanamam kaçamak yaparım diyorsan bence normla diyetle başla cnm
baklagil ile et yasaak
et ile ekmek yasak
gı koruyoyarak yyorsun herşeyi cnm
tüketecegin süt ürünleri yagsız veya yarım yaglı olmalı ii sonuç alman için
benim misafirler gittiiii,evi toplamadan anneme gidicme
kardeşim karsa gidicek yarın
askere izinli idi
cuma gelirim artık çockları kv gönderip
kıyı bucak temizlerim
çocuklar çok yaramazdı yaaa
gece 1.5 a kadar tv izledirlerbiri 7 digeri 6 yaşınd apöf yaaa
tartım bira zkımıldmaış bugün 200 gr eksik gösterdi
yarın evde olsaydım detoks yapıcmadım
ayran detoksu ama haftaya kaldı inşş
canım o sakinleştiricileri kullanmasan iyi olurbende kullandım birden 15-20 kilo aldım herkezde ayrı yan etkisi oluyo. bi arkadaşımda sürekli hanisilasyon görmeye başlamıştı bn zorla bıraktırdım şimdi çok rahat. yoksa kız kafayı yiyecekti gerçekten yediklerinde bişey yok ama bi yanlış yapmışsın şeker süt tozunun yanında çok masum kalıyı bnce süt tozunu çıkar hayatından
Tşk ederimdün yazdım neler yediğimi artk yazmaya başlicam insan biraz daha az yemek istiyo o zmn
GünaydınLar heskezeeeeeeeeeeee :119::119: kaçamaksız güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Kendime Aşık Olucam :103:
tamam canım yapmayayım ama benim hiç kilo verdipğim yok 87 kaldım takıldı kaldı ibresinirlerim bozuluyo zaten kendimi çatlaklarım ve kilolarımla beraber çok çirkin buluyorum off off
mail atarmısın canım sun_set833@mynet.com
üstelik ben diytetisyenim kendi işimi yapmıyorum şu an bir firmada çalışıyorum ama kilo verirsem yapıcam kendi işimi. kızlar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
üstelik ben diytetisyenim kendi işimi yapmıyorum şu an bir firmada çalışıyorum ama kilo verirsem yapıcam kendi işimi. kızlar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
güle güle canım benim yerimede yürü ohhh bol bol havayı doldur cigerlerine:80:
Ben Geldimmm
Yürüyüşümüde Sporumuda Yaptım
Öğle Yemeğimide Yedimm
Çayımı İçicem Birazdan
Aynaya Bakarken Bacaklarımın İnceldiklerini Fark Ettim
Eğer Yazın 10 Kg Ve Üstü Verirsem Alışveriş Yapcam Gradrobumu Yenilicem
6'li Rakamları Görmem Gerek Önce İlk Hedef 8 Haftada 8 Kg Vermek
Selam Kizlaaar Nasilsinizzzz
Ben Cok Sükür Iyiyim :)
Bugün Ilk Dersimi Gördüm .. Yarin Kücük Bir Sinav Yapilacakmi$ .. Kücük Dediysem Nerdeyse Sabahdan Öglene Kadar Bir Sürecde ..
Birazcik Ona Hazirlaniyorum Simdi .. Bakalim Nasil Gecicek Ilk Sinav ..
Topik Pek Sessizle$mi$ .. Deryooo$umun Olmadigi Hemencik Belli Oluyor ..
Özledim Ablami
Bu Arada Galiba Kilo Vermeye Basliyorummm
Karnimda Gecen Haftadan Beri $i$lik Vardi Ta$ Gibiydi .. Zaten Gecen Hafta Hic Diyet Yapmamistim
Hep Yemi$tim .. Oysa Dünden Bugüne $i$likten Eser Kalmadi ..
Harbiden burdaki Yemekler i$e Yariyor Zayiflamamda Galiba :81:
Bugünkü Menümde Gayet Güzeldi .. Hep Tam 1.Porsiyonluk Yemekler Veriyorlar ..
Ben Hep Diyet Kismindan Yiyorum Ve Cok Hafif Oluyor Böylece Ögle Yemegim ..
Aksam Yemeginide 5.de Yiyorum Onuda Cogunlukla Meyve Salatasi veya Normal Salatayla Geciriyorum ..
Sbaahlari Icinde Bugün Kesvettimmm .. Büs Büyüüük Müsli Secenekleri Var .. Onun Disinda Meyve Salatasi da Var Kahvalti Icin ..
Yarin Öyle Yapacagim Kahvaltimi ..
Valla Kizlar Ucun Gelin Yanima Diyete Acaip Yardimci Oluyorlae
Bide diyetisyende var doktorlarin arasinda :86: daha yolum düsmedi ona düsmezde zannetmiyorum
cünkü ben kendi kafama göre diyet yapinca daha kolay veriyorum :89:
Malum 2.gün full lapa yapip güzel kilo vermi$tim :82:
neyse gevezeligim tuttu yanlizliktan sizide daha fazla SIKMIYIM ..
kendinize iyi bakin .. giremeye bilirim aksama malum nettim cok yavas takilip duruyor bazen sayfa acilmiyorrr ..
öpüldünüzz canlarimm
kızlar şu an itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. zira tartının ibresi 89 a dayandı. boyumu 169 sanıyordum doktora giitim baktı 172. kilom da şimdilik 75 e inmeliymiş. amanın ben nası vercem bu kiloları? gerçi zamanında 95 kilolardan inmiştim de o zaman stresten olmuştu babam vefat ettiğindenayy nası tutcem ben bu boğazı. boğaz değil 10 cidarlı hortum boyu devrilmeyesi :18::18: kimse beğenmiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?