80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence bunda çevremizden duyduğumuz sözlerin de etkisi var. aaa ne güzel zayflamışsın, yüzün küçülmüş.....
birde dar gelen kıyafetlerin olmaya başlaması.
aslında bunların hepsi birer bahane daha çok yolum var.

Son düzenleme:
selam kizlar ...moralim cok bozuk...bilenler biliyor benim 2 cocugum var ,kizim 4.5 yasinda oglum 1.5 yasinda...kizim cok nazlidir,bebekkende öyleydi,hic bir zaman bana sikinti yasatmadi,saatlerce alisveris yaptigimda oldu,doktorda sira bekledigim,oturmalara gittimde oldu,hic sorun cikarmazdi oyuncaklariyla oynardi...herkes cok imrenirdi ne akilli diye,ama gelin görünki oglum cok fena cikti.daha 1.5 yasinda.cok haylaz,doktora gittik cocuk doktoruna lego taslarini sekreter odasinda firlatiyor havaya atiyor,kapilara tirmanmaya calisiyor,her yeri morluk icinde sürekli simarmaktan gecen vestiyerin dolabini üzerine düsürdü allahdan bisey olmadi.2 dakka yanindan ayrilmam yetiyor ,mutfakta dolaptakileri yere dökmeye calisiyor,ablasi simarik olsa hadi onu örnek aliyor dicem ama kizim onunla oyun oynamak istiyor ama o dökme cabasinda,anlatmaya calisiyor ,hayir i ,yapmamasi gerek seyleri anlatmaya calisiyorum ,anliyor gözlerini kapatip bana bakiyor,sanki " sen ne dersen de ben yapicagimi yine yaparim" der gibi[,simdi 2 hafta sonra türkiyeye gidicem,kayinbabam webcamda ne görünce gülüyor ben deli oluyorum,iyice simarcak türkiyede eminim,ne yapabilirim bana yardimci olun lütfennn basindan böyle afacan cocukla ugrasmak gectimi? birde kaynanam diyorki,kayinpederim dermis,kerim gelsin asagi dahi insem heryere onu götürcem,kizsamda simarikliklarina üzerine bi okadarda düsüyorum,sicak,kalabalik,durur durmaz demeden alip götürmek isteyecek eminim,söylesende anlamiyorlar,surat yapsamda.of yaaaa stresim hic bitmiyor

Son düzenleme:

tamam canım yapmayayım ama benim hiç kilo verdipğim yok 87 kaldım takıldı kaldı ibre sinirlerim bozuluyo zaten kendimi çatlaklarım ve kilolarımla beraber çok çirkin buluyorum off off

burdan gönderme şansım var mı yoksa mail mi atayım ?

mail atarmısın canım sun_set833@mynet.com

kızlar bana az yiyosun dediniz bende öğlen tavuk göğsü ve salata yanına 1 di.de etimek yedim
ve şuan okadar şiştiki sanırım midem küçülmüş bir daha fazla yemicem, şimdide bitki çayı içiyorum :126: ancak sindirir dimi

Ben Geldimmm
Yürüyüşümüde Sporumuda Yaptım
Öğle Yemeğimide Yedimm
Çayımı İçicem Birazdan
Aynaya Bakarken Bacaklarımın İnceldiklerini Fark Ettim
Eğer Yazın 10 Kg Ve Üstü Verirsem Alışveriş Yapcam Gradrobumu Yenilicem
6'li Rakamları Görmem Gerek Önce İlk Hedef 8 Haftada 8 Kg Vermek

Son düzenleyen: Moderatör:

selam, bence bukadar üzülme belkide oyun olarak görüyordur. benim çocuğum yok ama kuzenimin oğluda aynen kırma hastalığı var, çocuk nereye giderse gitsin herşeyi atıp kırıyor bahsettiğim 5 yaşında ve kimseyi dinlemiyor o çok şımartıldığı için böyle bazende ilgi çekmek için yapıyor. aslında bu tarz çocukların enerjileri yüksek olduğu içinde davranıyor olabilirler enerjilerini farklı alanlarda harcamalarını sağlamak gerek. çocuk anne babadanda çekinmiyorsa tamamdır. inanki yeni nesil çocuklar hep böyle yada benim gördüklerim. üzülme daha küçük, bi süre sonra belki deyişir uslu olur

ilkayyyy maşallahhh bacım gayet hoşsun gayet güzelsin cok sevimlisin hiçte bile öyle göze falan batan biyerini göremedim ben maşallahhh canımm
canım teşekkür ederim güzel sözlerine ancak bu elbise biraz kamufle etmiş bunu iştiraf etmeliyim en yakın resmim nu olunca koymuştum daha belli eden bir resim bulursam eklerim canım...çene yok dikkat edersen gıdı sibel can vari ki hiç beğenmem onu bennnn

canım benim ege de öyle çok yaramaz iki dakka durmuyor yerinde eskiden pusetinde dururdu şimdi inip gezmek istiyor,evde dolaplara dolap ki,lidi taktık tek bir yer kaldı orayı karıştırıyor devamlı neyse geçici bir dönem bekliyrulk geçmesini bizde...tatildeki endişene gelince k.baban çok yaşlıysa zaten başedemez öyle onun hayal ettiği gibi olucanı sanmıyorum,çocuk elini bile tutturmaz o zaman kadar o da başedemeyince götürmez sanırım...çok takma dersin ki çok yaramaz sizi yorar onun için müsaade etmiyorum de çık işin içinmden

ya canlar bişey sorucam
ben 2 gündür manyak gibi karpuz yiyorum .s hele bugün çok karpuz yedim.nolcak bu halim. bi zararı olurmu .s? kilo bakımından .s:97:

Son düzenleme:

ayran detoksu nasıl oluyo canım bi yazar mısın? bide faydaları ne?:26:

yok zaten süt tozu hiç kullanmadım kullanmıyorum normal bildiğimiz sütle içiyorum

eyvah o kadar aldırıyormu gerçi düşündümde ilacı kullanmaya başladığımdan beri 5 kilo almışım,ben herhalde yemeye başladım ondandır dedim demek asıl sebebi buymuş...:2: yok içmem artık bir daha,zor olcak gerçi ama

cnm ya videolar 25 KB aştığı için mail atılmıyo nası yapıcaz ?? yarım saattir uğraşıyrm olmuyo

Selam Kizlaaar Nasilsinizzzz

Ben Cok Sükür Iyiyim :)
Bugün Ilk Dersimi Gördüm .. Yarin Kücük Bir Sinav Yapilacakmi$ .. Kücük Dediysem Nerdeyse Sabahdan Öglene Kadar Bir Sürecde ..
Birazcik Ona Hazirlaniyorum Simdi .. Bakalim Nasil Gecicek Ilk Sinav ..

Topik Pek Sessizle$mi$ .. Deryooo$umun Olmadigi Hemencik Belli Oluyor ..
Özledim Ablami

Bu Arada Galiba Kilo Vermeye Basliyorummm
Karnimda Gecen Haftadan Beri $i$lik Vardi Ta$ Gibiydi .. Zaten Gecen Hafta Hic Diyet Yapmamistim
Hep Yemi$tim .. Oysa Dünden Bugüne $i$likten Eser Kalmadi ..
Harbiden burdaki Yemekler i$e Yariyor Zayiflamamda Galiba :81:
Bugünkü Menümde Gayet Güzeldi .. Hep Tam 1.Porsiyonluk Yemekler Veriyorlar ..
Ben Hep Diyet Kismindan Yiyorum Ve Cok Hafif Oluyor Böylece Ögle Yemegim ..
Aksam Yemeginide 5.de Yiyorum Onuda Cogunlukla Meyve Salatasi veya Normal Salatayla Geciriyorum ..
Sbaahlari Icinde Bugün Kesvettimmm .. Büs Büyüüük Müsli Secenekleri Var .. Onun Disinda Meyve Salatasi da Var Kahvalti Icin ..
Yarin Öyle Yapacagim Kahvaltimi ..

Valla Kizlar Ucun Gelin Yanima Diyete Acaip Yardimci Oluyorlae
Bide diyetisyende var doktorlarin arasinda :86: daha yolum düsmedi ona düsmezde zannetmiyorum
cünkü ben kendi kafama göre diyet yapinca daha kolay veriyorum :89:
Malum 2.gün full lapa yapip güzel kilo vermi$tim :82:

neyse gevezeligim tuttu yanlizliktan sizide daha fazla SIKMIYIM ..

kendinize iyi bakin .. giremeye bilirim aksama malum nettim cok yavas takilip duruyor bazen sayfa acilmiyorrr ..

öpüldünüzz canlarimm

kızlar şu an itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. zira tartının ibresi 89 a dayandı. boyumu 169 sanıyordum doktora giitim baktı 172. kilom da şimdilik 75 e inmeliymiş. amanın ben nası vercem bu kiloları? gerçi zamanında 95 kilolardan inmiştim de o zaman stresten olmuştu babam vefat ettiğinden ayy nası tutcem ben bu boğazı. boğaz değil 10 cidarlı hortum boyu devrilmeyesi :18::18: kimse beğenmiyor beni

üstelik ben diytetisyenim kendi işimi yapmıyorum şu an bir firmada çalışıyorum ama kilo verirsem yapıcam kendi işimi. kızlar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

üstelik ben diytetisyenim kendi işimi yapmıyorum şu an bir firmada çalışıyorum ama kilo verirsem yapıcam kendi işimi. kızlar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

canim her kesten once sen basaracaksin ben inaniyorum biraz motivasyon
elinde güclü bir sebep olmali
hem meslegine basladiginda hastalarini motive ederssin kendi öykünle ve resimleirinle

tatlim sana bol sans dilerim umarim meslegini yaparsin canim
sana bir sey sorabilirmiyim ben bugun lahana diyetine bsladim bu konuda ne diyorsun
yada hic denedinmi

güle güle canım benim yerimede yürü ohhh bol bol havayı doldur cigerlerine:80:

sağol canım, 1,5 saat yürüdüm geldim. bu yürüyüş çok iyi geldi

kardeşler birbirinden farklı olabiliyor canım. özellikle erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor. belli bir dönem sonra buda geçecektir. belli kurallar koymaya çalış, kızdığında hemen yumuşama. çocuk büyütmek gerçekten çok zor...

kiloların çoğu gitmiş canım. kalanı da verirsin inşallah:13::13:

yarınki sınavında başarılar burcucum. umarım güzel bir sonuç alırsın diyet yemekleri olunca daha dengeli beslenirsin. dediğin gibi uçup gelelim oraya

hoşgeldin arkadaşım. kararlı olduktan sonra mutlaka gidecektir kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…