80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte bu günki yediklerim

KAHVALTI 1 dilim etimek 4 domates 1 biber 1 salatalık ve peynir yeşil cay

ÖGLEN bir kase corba birtane balık bol salata

ARA 1 hurma 5 6 yenidünya

AKŞAM bir tabak yeşil fasulye bir kase corba

şimdilik su 1.5 lt :26::26::26::26::26::26:

herkese selamlar

yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum, azminiz çok olsun
yazın tadını keyifle çıkarırsınız inşallah

akşamları biraz daha hafif yemelisin bence. hareketsiz kaldığın için yediklerin kiloya dönüşmeye meyilli.

kimse benim soruma cevap vermiyor. :44: alınıyorum.

sorumu yineliyim. =>bu aralar fazla karpuz yiyorum. karpuz yiyincede daha bişey istemiyor insanın canı.dahada bişey yemiyorum.fazla karpuzun kilo bakımından bi zararı var mıdır? :97:

cokmuuu az yiyincede ilerleyen saatlarde acıkıyorum ama bu gün gercekten cok olduuu

karpuz içinde bilemiyecegim ama eminim herşeyden yemelisin diye düşünüyorum karpuzuda aralarda şekeri var cünki cok

tabiki zararlıı
şekeri çok yüksek bir meyve karpuz
normal meyve posiyonlarında yemelisin
bu da ne kadar dersen
herkesin 1 porsiyonu, kendi yumruğu kadardır
yani o kadar karpuz yemelisin sadece

yoooo hiç de çok kaçmamış selma ablacım
bu saatten sonra sadece bi porsiyon meyve yiyebilirsin
sen neredeyse 90la başlıyorsun
kilo verdikçe azaltıcaksın birden kesersen zaten tam istediğin kiloya ulaşmadan kilo vermen durur
belki saat 9 gibi bi porsiyon meyve yersen daha iyi olur, yatacağın vakit acıkmaman için ablam

ama suyu 2ye tamamla mutlaka

Herkese iyi akşamlar

Bugün ki menüm;

Sabah: 1 yumurta, küçük bir parça peynir, domates, salatalık, 1 dilim light ekmek

1.Ara: Dondurma :26:

Öğlen: Yarım porsiyon çorba, 1 dilim light ekmek

2.Ara: Karpuz

Akşam: Küçücük bir porsiyon türlü, Salata [yağsız]

3.Ara: Birazcık meyve yerim

Şimdilik 2Lt su , 2 yeşil çay içtim.

30 Dk egzersiz yaptım bugün yürüyemedim onun yerine akşam biraz göbek atarım

Bu arada bizden önde giden göbüşümüze biraz sulandırılmış kahve sürüp streçle sarıp hareket ettiğimizde [dans etmek gibi] yağ yakımını hızlandırıyomuş. Bugün denedim kahve sürüp streçle sarıp egzersiz yaptım normalde terlediğimden daha çok terledim sanırım doğru bişeymiş

‘Asla vazgeçmeyin. Dünyada hiçbir şey ısrar etmenin yerini alamaz.
Yetenek alamaz, dünyada yetenekli ama başarısız insandan daha çok ne var?
Deha alamaz, uygulamaya sokulmamış deha, atasözü gibidir.
Tek başına eğitim alamaz, dünya başıboş gezen eğitimli insanlarla doludur.
Israrlı ve kararlı olmak tek başına bir güçtür.’

Calvin Coolidge, ABD Eski Başkanı

[İnsan İsterse Kitabından Alıntıdır] Hoşuma gitti paylaşmak istedim

abah:
2 dilim kızarmış ekmek üzerine zeytin ezmesi ve az peynir

ara:
yeşil çay kuşburnu çayı

öğlen:
yok

ara:
yeşil çay kuşburnu çayı

akşam:
4 yemek kaşığı pilav üzerine 1 kepçe bezelye onunda hepsini yiyemedim

ara:
bol kiraz

spor yok
su anca 1 lt falan içebilmişimdir halada içmeye çalışıyorum
form çay şu anda içiyorum

ben çok sabırsızım o yüzden oluyo ztn herşey aslında 1-2 kilo versem kendime güvenim gelir ama tartı hep aynı tşk ederim umarım bnde sabırlı olabilirim

canım benimde başta aynıydı nerdeyse ben 20 25 gün sadece 1 kilo verdim benimde çok moralim bozuldu ama ondan sonra baktım 1 er 2 şer gidiyor kilolar benim tam 1.5 ay oldu başlayalı ben tam 6 kilo verdim normalide buymuş zaten ayda 3 yada 4 kilo falanmış biraz sabır tatlım sonrası geliyor artık ben o kadarda acıkmıyorum ve evdekilere yapsam bile çoğu şeyi yemiyorum amaa canım çok çok isterse ozaman azcık tadına bakıyorum bu şeklide hem kendiömi fazla kısıtlamamış oluyorum hemde diyet den sıkılmamış oluyporum

selmacım yanlış anlamassan bhu yediklerin senin için biraz az olmamışmı özelliklede akşam yediklerin

uzun süreli hiç sağlıklı beslenemedim [adı anmak istemediğim şu 'diyet' olayı ] ben. 2 gündür spor yapıyrm bol su içiyrm yememdende bira kıstım bugün yemekten sonra dayanamayp tartıldım bi baktım 91 yazıyo şaşırdım ve mutlu oldum biraz başarı öykülerine baktım ve ben bu işi yapıcam sabretmeyi öğreniyorum insan kendine güvendikten sonra herşeyi başarır bak ne güzel 6 kilo vermişsin bnde vericem okula dönüşte taş gibi olmak istiyorum böyle kaya gibi gezmekten sıkıldım

tatlim sana bol sans dilerim umarim meslegini yaparsin canim
sana bir sey sorabilirmiyim ben bugun lahana diyetine bsladim bu konuda ne diyorsun
yada hic denedinmi
canım mesajını şimdi gördüm kusura bakma ben açık bırakıyorum çıkış yapmıyorum ama bazen başında olamayabiliyorum. bu konuda sana tavsiyem şu lahana diyeti gibi şok diyetleri pek tavsiye etmiyorum. boy, kilo, yağ-kas ağırlığına, vücut tipine göre en ideal diyet programın için diyetisyene başvurmanı tavsiye ederim. ancak şunu söyleyebilirim ki bu tür diyetlerle kas ağırlığından kaybedersin ve kilo verdiğini sanırsın ancak yağlar gitmez. bunu ancak dengeli bir beslenme programı ve günde en az yarım saat yürüyüş yaparak başarabilirsin. ayrıca günde bir - iki fincan yeşil çay içmelisin. 6 öğün olmak üzere 3 ana öğün 3 ara öğün ideal. yemeklerin saatli olmalı, yeşilçayı ara öğünlerde içmelisin. sabah kalktığında da bir bardak oda sıcaklığında su içmen metabolizman için faydalı olacaktır. sorularınız varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim kızlar. hepimizin allah yardımcısı olsun

canim her kesten once sen basaracaksin ben inaniyorum biraz motivasyon
elinde güclü bir sebep olmali
hem meslegine basladiginda hastalarini motive ederssin kendi öykünle ve resimleirinle
tatlım bunu düşünmemiştim evet bunu düşünerek bu olaya motive olabilirim. çok teşekkür ederim kızlar

hoşbulduk tatlım sağolasın inşallah gider bir daha gelmemek üzere:)

Hoşgeldin umarım kilocularını güzelce atarsın hoşgeldin yazıcaktım yazmayı unutmuşum hafızam aşırı derecede zayıfladı B12den dolayı geç oldu k. bakma

inşallah canım zaten sen istedikten sonra her şey oluyor önemli olan senin istemen biraz sabır gerisi geliyor

selmacım yanlış anlamassan bhu yediklerin senin için biraz az olmamışmı özelliklede akşam yediklerin

estagfurlah canım ne yanlış anlaması yediklerim aslında bence az degil sadece salata yoktu yanında onuda canım cekmedi fasulyede bayagı coktu ve şu saate kadar aclık hissetmedim

inşallah canım zaten sen istedikten sonra her şey oluyor önemli olan senin istemen biraz sabır gerisi geliyor

şimdiye kdr istemekle kalmıştım şimdi uygulamaya koydum olacak olcaka bu yaz bu iş bitecek inşallah azmin zaferi die bişey vardı ona baktım bir sürü resim var o kdr çok kilo veren olmuş ki ve verdikleri kilolar çok ciddi rakamlar başka bi insana dönüşmüşler bu çok güzel bişey beni daha azimli yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…