işte bu günki yediklerim
KAHVALTI 1 dilim etimek 4 domates 1 biber 1 salatalık ve peynir yeşil cay
ÖGLEN bir kase corba birtane balık bol salata
ARA 1 hurma 5 6 yenidünya
AKŞAM bir tabak yeşil fasulye bir kase corba
şimdilik su 1.5 lt:26::26::26::26::26::26:
akşamları biraz daha hafif yemelisin bence. hareketsiz kaldığın için yediklerin kiloya dönüşmeye meyilli.
kimse benim soruma cevap vermiyor. :44: alınıyorum.
sorumu yineliyim. =>bu aralar fazla karpuz yiyorum. karpuz yiyincede daha bişey istemiyor insanın canı.dahada bişey yemiyorum.fazla karpuzun kilo bakımından bi zararı var mıdır? :97:
akşamları biraz daha hafif yemelisin bence. hareketsiz kaldığın için yediklerin kiloya dönüşmeye meyilli.
kimse benim soruma cevap vermiyor. :44: alınıyorum.
sorumu yineliyim. =>bu aralar fazla karpuz yiyorum. karpuz yiyincede daha bişey istemiyor insanın canı.dahada bişey yemiyorum.fazla karpuzun kilo bakımından bi zararı var mıdır? :97:
işte bu günki yediklerim
KAHVALTI 1 dilim etimek 4 domates 1 biber 1 salatalık ve peynir yeşil cay
ÖGLEN bir kase corba birtane balık bol salata
ARA 1 hurma 5 6 yenidünya
AKŞAM bir tabak yeşil fasulye bir kase corba
şimdilik su 1.5 lt:26::26::26::26::26::26:
ben çok sabırsızım o yüzden oluyo ztn herşeyaslında 1-2 kilo versem kendime güvenim gelir ama tartı hep aynı tşk ederim umarım bnde sabırlı olabilirim
evet kızlar bu gübki mönüm
KAHVALTI 1 dilim etimek biraz tel peynir 3 minik domates yeşil cay
ÖGLEN 1 kepce corba 1 kepce güvec salata
ARA 3 cilek
AKŞAM 3 köfte salata
su şimdilik iki bardak inş yatana kadar içerim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:/SIZE]
canım benimde başta aynıydı nerdeyse ben 20 25 gün sadece 1 kilo verdim benimde çok moralim bozuldu ama ondan sonra baktım 1 er 2 şer gidiyor kilolar benim tam 1.5 ay oldu başlayalı ben tam 6 kilo verdim normalide buymuş zaten ayda 3 yada 4 kilo falanmış biraz sabır tatlım sonrası geliyor artık ben o kadarda acıkmıyorum ve evdekilere yapsam bile çoğu şeyi yemiyorum amaa canım çok çok isterse ozaman azcık tadına bakıyorum bu şeklide hem kendiömi fazla kısıtlamamış oluyorum hemde diyet den sıkılmamış oluyporum
canım mesajını şimdi gördüm kusura bakma ben açık bırakıyorum çıkış yapmıyorum ama bazen başında olamayabiliyorum. bu konuda sana tavsiyem şu lahana diyeti gibi şok diyetleri pek tavsiye etmiyorum. boy, kilo, yağ-kas ağırlığına, vücut tipine göre en ideal diyet programın için diyetisyene başvurmanı tavsiye ederim. ancak şunu söyleyebilirim ki bu tür diyetlerle kas ağırlığından kaybedersin ve kilo verdiğini sanırsın ancak yağlar gitmez. bunu ancak dengeli bir beslenme programı ve günde en az yarım saat yürüyüş yaparak başarabilirsin. ayrıca günde bir - iki fincan yeşil çay içmelisin. 6 öğün olmak üzere 3 ana öğün 3 ara öğün ideal. yemeklerin saatli olmalı, yeşilçayı ara öğünlerde içmelisin. sabah kalktığında da bir bardak oda sıcaklığında su içmen metabolizman için faydalı olacaktır. sorularınız varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim kızlar. hepimizin allah yardımcısı olsuntatlim sana bol sans dilerim umarim meslegini yaparsin canim
sana bir sey sorabilirmiyim ben bugun lahana diyetine bsladim bu konuda ne diyorsun
yada hic denedinmi
tatlım bunu düşünmemiştim evet bunu düşünerek bu olaya motive olabilirim. çok teşekkür ederim kızlarcanim her kesten once sen basaracaksin ben inaniyorum biraz motivasyon
elinde güclü bir sebep olmali
hem meslegine basladiginda hastalarini motive ederssin kendi öykünle ve resimleirinle
hoşbulduk tatlım sağolasın inşallah gider bir daha gelmemek üzere:)sağol canım, 1,5 saat yürüdüm geldim. bu yürüyüş çok iyi geldi
kardeşler birbirinden farklı olabiliyor canım. özellikle erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor. belli bir dönem sonra buda geçecektir. belli kurallar koymaya çalış, kızdığında hemen yumuşama. çocuk büyütmek gerçekten çok zor...
kiloların çoğu gitmiş canım. kalanı da verirsin inşallah:13::13:
yarınki sınavında başarılar burcucum. umarım güzel bir sonuç alırsındiyet yemekleri olunca daha dengeli beslenirsin. dediğin gibi uçup gelelim oraya
hoşgeldin arkadaşım. kararlı olduktan sonra mutlaka gidecektir kilolar
kızlar şu an itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. zira tartının ibresi 89 a dayandı. boyumu 169 sanıyordum doktora giitim baktı 172. kilom da şimdilik 75 e inmeliymiş. amanın ben nası vercem bu kiloları? gerçi zamanında 95 kilolardan inmiştim de o zaman stresten olmuştu babam vefat ettiğindenayy nası tutcem ben bu boğazı. boğaz değil 10 cidarlı hortum boyu devrilmeyesi :18::18: kimse beğenmiyor beni
uzun süreli hiç sağlıklı beslenemedim [adı anmak istemediğim şu 'diyet' olayı] ben. 2 gündür spor yapıyrm bol su içiyrm yememdende bira kıstım bugün yemekten sonra dayanamayp tartıldım bi baktım 91 yazıyo şaşırdım ve mutlu oldum biraz başarı öykülerine baktım ve ben bu işi yapıcam sabretmeyi öğreniyorum insan kendine güvendikten sonra herşeyi başarır bak ne güzel 6 kilo vermişsin bnde vericem okula dönüşte taş gibi olmak istiyorum böyle kaya gibi gezmekten sıkıldım
selmacım yanlış anlamassan bhu yediklerin senin için biraz az olmamışmı özelliklede akşam yediklerin
inşallah canım zaten sen istedikten sonra her şey oluyor önemli olan senin istemen biraz sabır gerisi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?