iyi geceler erken yetıp erken kalkmam lazım malum yarın yine yorucu bir gün beni bekliyor
kızlaraylardan sonra şeytanın bacagını kırdım ve yürüyüş bandında tam olarak bir saat yürüdüm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:
ne güzelllumarım hep böyle devam edersin
inş canım böyle devam ederim bu benım bir bilyonuncu başlayışım ama bu sonnnnnnnnnn
hehehehkilo vermeye bnmde bu milyonuncu başlayışım ama bu sonn ...!! çünkü vericemm
ver canım verelim yani bu arada ismin ney canım
bugün tartıda tok karnıma 91'i gördümde gaza geldim k.bakmaİsmim Seda :)
bende selma canım memnun oldum:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
bnde memnun oldum canımkaç yaşındasın ona göre hitap edeyip saygısızlık olmasın ben 19 yaşındayım bu arada
anamm sen daha kücücüksün abla de nerdeyse senin yaşında kızım var benim 17 yaşında kızımda
canım hoşgeldinkızlar şu an itibariyle ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. zira tartının ibresi 89 a dayandı. boyumu 169 sanıyordum doktora giitim baktı 172. kilom da şimdilik 75 e inmeliymiş. amanın ben nası vercem bu kiloları? gerçi zamanında 95 kilolardan inmiştim de o zaman stresten olmuştu babam vefat ettiğindenayy nası tutcem ben bu boğazı. boğaz değil 10 cidarlı hortum boyu devrilmeyesi :18::18: kimse beğenmiyor beni
Nerde bu millet nerde bu devlet???Kimsecikler yok,daha verilecek çok kilolar var nerede topiğin motivasyon bekçileri???Şaka bir yana herkesin işi var sanırım ama sohbetleriniz çok özleniyor Ben yediklerimi yazıyım da utanıyım bir
Sabah;
çavdar ekmeğine tost
domates,salatalık
5 zeytin
şekersiz çay
Ara;
3 gün kurusu,1 kuru erik
sade neskafe
Ara;
1 paket wasa
1 dilim karpuz
Akşam;
1 kase mercimek çorba
bolca marul,tere
6 tane çiğköfte
1 dilim kek
3 lt ye yakın su,1 kupada tarçınlı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?