80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aylardan sonra şeytanın bacagını kırdım ve yürüyüş bandında tam olarak bir saat yürüdüm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:

sagolun kizlar yorumlariniz icn,insallah denildigi gibi gecici bir durumdur,yoksa ben erken yaslanirim herhaldebugün disari parka cikardim,20 dakika felan durdum,ya 20 dakika boyunca kostu ,sürekli karsi yola,sonra cimende heryerde ya yürümüyor sadece kosuyor,acayip bisey,masallah kilosuda yerinde göbisi var ter icinde kaliyor ama hareketligini birakmiyor.

bugünkü menüm:

sabah:
sosili omlet: 2
yarım domates: 3
örgü peynir: 1
çay 0

oglen:
karpuz: 4
şeker: 12 (net bilmiyorum puanını kesme şekere göre hesapladım)

akşam:
et haslama: 0
kola: 0

toplamda: 22

kızlar form çayların k.h degerlerini sormuştun bilen varsa yardım edin lütfen​

herkeze meraba, menüm

sabah:
1 di. çav. ekmeği
2 zeytin, peynir, domatez, salatalık
şekersiz çay

ara:1 ceviz ve 8 kuru üzüm

öğlen:
ta. göğsü fırın, salata ve 1 di. etimek

ara:4 erik, 1 şeftali

akşam:
1 ka. bul.pilavı, 2 köfte
kabak salatası

3 lt. su, 2 yeşilçay ve 1 karışık bitki çayı

canım hoşgeldin üzülme bizden daha kolay vereceğine eminim en azından bu konuda bilgin var oh negüzel aramızda bi diyetisyen var artık

anlaşılan kimse yok :26:sanırım herkezin bünyesi zayıf düştü çıkayım barii iyi geceler

Son düzenleme:

Nerde bu millet nerde bu devlet???Kimsecikler yok,daha verilecek çok kilolar var nerede topiğin motivasyon bekçileri???Şaka bir yana herkesin işi var sanırım ama sohbetleriniz çok özleniyorBen yediklerimi yazıyım da utanıyım bir

Sabah;
çavdar ekmeğine tost
domates,salatalık
5 zeytin
şekersiz çay

Ara;
3 gün kurusu,1 kuru erik
sade neskafe

Ara;
1 paket wasa
1 dilim karpuz

Akşam;
1 kase mercimek çorba
bolca marul,tere
6 tane çiğköfte
1 dilim kek

3 lt ye yakın su,1 kupada tarçınlı su

İyi geceler herkesee

topiğimize yeni kanlar gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişler diyetisyenimiz hiç olmaıştı topikte çok şükür oda aramızda artık 2 senedir bizde diyetisyen olduk gerçi ama olsun bilen ağızdan dinlemek ddaha güzel topiktekilere bol fayda sağlıyacağına inanıyorum ben ..

Annemin evi için güzel dilekte bulunan herkese çok çok çook teşekkür ederim kızlar mutluluk tavan bende şu sıra çok şükür allah bozmasın =)

Selma ablacım menün gayet güzel olmuş ama akşam sonrası içinde ufak bi ara yapabilirdin süt veya meyveyle akşam arası benim vazgeçilmezim yaa kendimi mutsuz hissderim ben yemekten sonra bişiler yemezsem

merhaba kızlarrr merhaba özlemcim valla ben utanıcak bişi göremedim canım su tamam sebze meyve iyi bi tek kek fazla olmuş sanki:26: eger saat geç degildi ise cok takma tam gaz devam et yarın haftada bir olur öyle kaçaklar:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…