İyi geceler herkesee
topiğimize yeni kanlar gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişlerdiyetisyenimiz hiç olmaıştı topikte çok şükür oda aramızda artık 2 senedir bizde diyetisyen olduk gerçi ama olsun bilen ağızdan dinlemek ddaha güzel topiktekilere bol fayda sağlıyacağına inanıyorum ben ..
Annemin evi için güzel dilekte bulunan herkese çok çok çook teşekkür ederim kızlarmutluluk tavan bende şu sıra çok şükür allah bozmasın =)
Selma ablacım menün gayet güzel olmuş ama akşam sonrası içinde ufak bi ara yapabilirdin süt veya meyveyleakşam arası benim vazgeçilmezim yaa kendimi mutsuz hissderim ben yemekten sonra bişiler yemezsem
merhaba kızlarrr merhaba özlemcim valla ben utanıcak bişi göremedim canım su tamam sebze meyve iyi bi tek kek fazla olmuş sanki:26: eger saat geç degildi ise cok takma tam gaz devam et yarın haftada bir olur öyle kaçaklar:96:
maşallah özlemcim ben onu yapamıyorum işte yiyince zaten yedim geçti bolunun pazarı deyip yarın yeniden diyete başlarım deyip ne bulursam indiriyorum benim çöplüğe(bu arada benim çöplük midem olur kendileri)Geç saat oldu sevdacım maleseff kendime kızdığım noktada da eski irademe sahip olamam bir de bu aralar çok sık kaçamaklarım oldu.Ama en azından nede olsa yedim diyipde saldırmıyorum eskisi gibi
zum çok teşekkürler canım ..Güzel dualar ,dilekler hepimize inş
kızlar bende menümü yazıyım (rezilligimi görün) bugün hesapta montiye başladım
SABAHH: 12 tane kiraz , bir bardak limonlu ılık su
1 saat sonra
KAHVALTI:4 dilim t.bugday ekmegi,4 tane zeytin,domates,salatalık(biraz zeytinyagı gezdirdim),yagsız peynir
ARADA:6 tane kiraz, bir kase dolusu yagsız yogurt ve yogurdun içine yarım tatlı kaşıgı tarcın attım.
AKŞAMMM: 2 parça ızgara tavuk, bi büyük bardak ayran,bol salata(domates,salatalık,sogan minik minik dogranmış az yag gezdirilmiş),yogurtlu semizotu salatası bir kase,bir kase acılı meze(mezenin içindede domates salatalık biber yeşil biber falan var hazır degil el yapımı) koca bir tabak roka, marul,sogan,kırmızı lahana,domates meysim yeşillikleri yedim.
ARA: bir buçuk bardak yagsız süt içtim
ARA:iki avuç beyaz leblebi yedim.
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Sevda senin menünü sanırım en doğru Banu yorumlar o yapmış montiyi olumlu sonuçlar da almış.Ben hiç incelemedim monti diyetini:26:Gözüm keserse karbon diyeti yapacam ben de onu araştırıyorum bu aralar ama en güzel meyvelerin de tam zamanıyken erteliyorum hep .Tülayın da dediği gibi önüme hep diyet yemekler gelse ben de yılmam yerim.Ki biz 2 kişiyiz evde ama ayrı yemek hazırlmak zor geliyor.Eşim etçil ve hamur işi sever.Çok nadir sebze yer. Ben daha çok sebzeci,meyveci tek ortak noktamız salata ve yoğurtŞu meyvelerden biraz hevesimi alıyım da ben de ızgara et ürünlerine yönelsem,karbon yapsam nasıl sonuç alırım merak ediyorum :26:
valla canım aslında herseyi kuralına uygun yaptım yeme şekillerini ama beyaz leblebi serbest mi onu bilmiyorum:26:
bide leblebiyle sütü cok geç yedim içtim 11.30 falandı 2 saat falan oldu yani
KARBONA gelince onuda yaptım çok araştırdım ama ben 40 k.b nin altına düşmek tehlike diye okudum her yerde bende hiç düşmedim galiba tam k.b mi hatırlamıyorum ama o hafta kilo kaybım olmamıştı. ama derya 8 k.b lik 9 k.b lik yapmıştı iyi kilo vermişti. bide ben eti çok sevdigim halde bööööğğğğğ geldi bi haftada meyve olmayınca cok kötü çünkü meyve yemeyince bi tuhaf oluyo bünyem.. ama monti de et de var sütde var ekmekde var meyvede var hersey var sadece belli kuralları var onlara uyucaksın yapmayı düşünürsen sen bilirsin beraber yapmaya menü oluşturmaya çalısırız :93::93:
Canım beni asıl tedirgin eden karbon diyetinde normalde sebze meyve yesem bile sindirim problemi olan bir insanım oldum olası.Et ürünleri ağırlıklı beslenince ne hale gelirim bilemiyorum haliyle sindirimi daha zor...Ben de inceliyim monti topiğini eğer uygun gibiyse eşlik ederim sana
kiloların çoğu gitmiş canım. kalanı da verirsin inşallah:13::13:
[
günaydın hayırlı sabahlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?