80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tülaycım bende diyorum ki sabahtan beri birine bişey yazıcaktım ama ne? sana yazıcaktım canım annecigin yakınına geliyomuş (gerçi zaten yakınmış ama yürüyerek gidip gelebilicem demiştin yanlış hatırlamıyosam) hayırlı ugurlu olsun bacım inşş. gönlüne göre olur hersey annecigininde seninde

Geç saat oldu sevdacım maleseff kendime kızdığım noktada da eski irademe sahip olamam bir de bu aralar çok sık kaçamaklarım oldu.Ama en azından nede olsa yedim diyipde saldırmıyorum eskisi gibi

Hmm Burcumm sana yazmayı unuttum bende =) Ayy varya benim önüme her öğün hazır diyet yemekleri gelse vallahi hiç yılmam diyetten günde 6 öğün herkesten ayrı kendime bişiler hazırlamak yoruyo beni
senin adına çok sevindim canım inş uğraşlarının karşılığını alırsın
deryaa yokluğu çok belli gerçekten

kızlar bende menümü yazıyım (rezilligimi görün) bugün hesapta montiye başladım
SABAHH: 12 tane kiraz , bir bardak limonlu ılık su
1 saat sonra
KAHVALTI:4 dilim t.bugday ekmegi,4 tane zeytin,domates,salatalık(biraz zeytinyagı gezdirdim),yagsız peynir
ARADA:6 tane kiraz, bir kase dolusu yagsız yogurt ve yogurdun içine yarım tatlı kaşıgı tarcın attım.
AKŞAMMM: 2 parça ızgara tavuk, bi büyük bardak ayran,bol salata(domates,salatalık,sogan minik minik dogranmış az yag gezdirilmiş),yogurtlu semizotu salatası bir kase,bir kase acılı meze(mezenin içindede domates salatalık biber yeşil biber falan var hazır degil el yapımı) koca bir tabak roka, marul,sogan,kırmızı lahana,domates meysim yeşillikleri yedim.
ARA: bir buçuk bardak yagsız süt içtim
ARA:iki avuç beyaz leblebi yedim.
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Geç saat oldu sevdacım maleseff kendime kızdığım noktada da eski irademe sahip olamam bir de bu aralar çok sık kaçamaklarım oldu.Ama en azından nede olsa yedim diyipde saldırmıyorum eskisi gibi
maşallah özlemcim ben onu yapamıyorum işte yiyince zaten yedim geçti bolunun pazarı deyip yarın yeniden diyete başlarım deyip ne bulursam indiriyorum benim çöplüğe(bu arada benim çöplük midem olur kendileri) maşallah canım aynen devam yediklerimize takılıp kalırsak ben yıllarcaaaaa çıkamam bu işin içinden
zum çok teşekkürler canım ..Güzel dualar ,dilekler hepimize inş

tülaycım sagol canım cümlemize inşş. bu arada ben sevda:93:

Sevda senin menünü sanırım en doğru Banu yorumlar o yapmış montiyi olumlu sonuçlar da almış.Ben hiç incelemedim monti diyetini:26:Gözüm keserse karbon diyeti yapacam ben de onu araştırıyorum bu aralar ama en güzel meyvelerin de tam zamanıyken erteliyorum hep .Tülayın da dediği gibi önüme hep diyet yemekler gelse ben de yılmam yerim.Ki biz 2 kişiyiz evde ama ayrı yemek hazırlmak zor geliyor.Eşim etçil ve hamur işi sever.Çok nadir sebze yer. Ben daha çok sebzeci,meyveci tek ortak noktamız salata ve yoğurt Şu meyvelerden biraz hevesimi alıyım da ben de ızgara et ürünlerine yönelsem,karbon yapsam nasıl sonuç alırım merak ediyorum :26:

valla canım aslında herseyi kuralına uygun yaptım yeme şekillerini ama beyaz leblebi serbest mi onu bilmiyorum:26:
bide leblebiyle sütü cok geç yedim içtim 11.30 falandı 2 saat falan oldu yani
KARBONA gelince onuda yaptım çok araştırdım ama ben 40 k.b nin altına düşmek tehlike diye okudum her yerde bende hiç düşmedim galiba tam k.b mi hatırlamıyorum ama o hafta kilo kaybım olmamıştı. ama derya 8 k.b lik 9 k.b lik yapmıştı iyi kilo vermişti. bide ben eti çok sevdigim halde bööööğğğğğ geldi bi haftada meyve olmayınca cok kötü çünkü meyve yemeyince bi tuhaf oluyo bünyem.. ama monti de et de var sütde var ekmekde var meyvede var hersey var sadece belli kuralları var onlara uyucaksın yapmayı düşünürsen sen bilirsin beraber yapmaya menü oluşturmaya çalısırız :93::93:

Canım beni asıl tedirgin eden karbon diyetinde normalde sebze meyve yesem bile sindirim problemi olan bir insanım oldum olası.Et ürünleri ağırlıklı beslenince ne hale gelirim bilemiyorum haliyle sindirimi daha zor...Ben de inceliyim monti topiğini eğer uygun gibiyse eşlik ederim sana

haklısın canım bende (çok afedersiniz )kabızlık çektim hep k.b yaparken
inşş. sen incele aklına yatarsa yaparız inşş. banuş da ara sıra kontrol eder bizi eksik olmasın
bi bakmışın dal olmuşuzzz:82::82:

günaydınlar herkese. kızlar sonunda işlerimi bitirdim. yani biraz sag sol yerleştirme işi kaldı. ama onlarıda yavaş yavaş yaparım. valla giremedikce huzursuz oldum özledim sizleri. bugunde k.h diyetim devam. aslında zor bi diyet degilmiş buna ragmen sonuç süper. bugunden sonra ne olacak bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum. tek olumsuz yanı kabızlık. form çay içmek istiyorum. ama diyeti bozmaktan korkuyorum. sordum ama cvp veren de yok. neyse bugunde gecsin bakalım böyle yarına içerim çaylarımı artık. derya gitmiş izmire. valla eksikligi belli oluyor topikte. msjıma cvp vererek ordan bile yardımcı oldu bana sagolsun. tşkrlerimi burdan ileteyim . eee kızlar sizlerde ne var neyok

günaydın fıstıklar hepimiz için çoookkk güzel bir gün olsun inşallah.

tülaycım annenin sana dahada yakın bi ev alacagını yazmışsın çok sevindim senin adına canım hayırlı ugurlu olsun güle güle otursunlar inşallah

burcu nekadar güzel bir okulmuş o.bayıldım yaaa senin için bulunmaz bir fırsat canım.eminimki engüzel şekilde faydalanırsın.herşeyin kalorisinin yazması diyetisyen olması salata bar düşünmeleri hepsi harika hedefine bu okul sayesinde eylülden daha erken varırsın belkide ne dersin

ilkay çok güzel bir bayansın çok duru bi güzelliğin var maşallah nazar değmesin

banu Allah kavuştursun canım Allah hayırlı tezkereler versin kardeşine

kızlar erkek kardeşim gelinimiz ve eşim başladılar tatil planlarına tabiki tüm hayalleri herşey dahil sisteme göre :18:.daha önceki tecrübelerime dayanarak ben hiç istemiyorum herşey dahil otelleri.bikere açıkbüfe ister istemez insanı sürekli yemeye itiyor sonra para verdim tabiki herşeyinden faydalanıcam diye dahada yemek içmek istiyor insan ve havuzdan çıkılıp denize bile gidilmiyor.resmen otele bagımlı hale geliyorsun.ne yapacagım bilmiyorum mecburen ayak uydurmak zorunda kalacagım eninde sonunda istemesemde

herkese günaydın kızlar bugün tekrardan aranıza katıldım kabul ederseniz buraya biraz yabancı kaldım ama herkesle tanışıcaz ben feryal eskilerdenim şuanki kilomu söyleyecek olursam herkes beni oklavayla beklicek ama maalesef tam 73.0 olmuşum tartımın pili bitikti yeni aldım öyle gördüm artık aranızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…