herkese günaydın kızlar bugün tekrardan aranıza katıldım kabul ederseniz buraya biraz yabancı kaldım ama herkesle tanışıcaz ben feryal eskilerdenim şuanki kilomu söyleyecek olursam herkes beni oklavayla beklicek ama maalesef tam 73.0 olmuşumtartımın pili bitikti yeni aldım öyle gördüm artık aranızdayım
herkese günaydın kızlar bugün tekrardan aranıza katıldım kabul ederseniz buraya biraz yabancı kaldım ama herkesle tanışıcaz ben feryal eskilerdenim şuanki kilomu söyleyecek olursam herkes beni oklavayla beklicek ama maalesef tam 73.0 olmuşumtartımın pili bitikti yeni aldım öyle gördüm artık aranızdayım
temmuzun 10unda bende tatile gidiyorum böylemi gidecem ben off off depresyondayım
işte bende öyleyim öyleyim ama busefer olcaküzülme canim ben80 i devirdim moral olsun sana her gun rejime basliyom hergun yarina birakiyom
hoşbuldum canımhoşgeldin feryal.bende ayla.
azmin bol olsun.
special k yerine daha doyurucu şeyler yesene canım hiç tavsiye etmembende 2 sinde ankarada dayımın kızının düğünü var ordanda tatile... bende diyorum böyle mi gidicem diye.s şok diyetler var onları mı uygulasam diyorum ama sonra geri alırsam ne işe yarıcak ki? şuanda special k + spor yapıyorum 1 hafta oldu ama tartıda kımıldama yok .s napacauk biz .s? :44:
hoşgeldin feryalüzülme gene iyisin, ben şu anda 73 hayalini kuruyorum azimle verirsin
kızlar ben üzülüyorum çünkü burda 85 kilodan 67 ye kadar düşmüştüm fakat okul sınavlar falan derken 73 e çıktım
bende 2 sinde ankarada dayımın kızının düğünü var ordanda tatile... bende diyorum böyle mi gidicem diye.s şok diyetler var onları mı uygulasam diyorum ama sonra geri alırsam ne işe yarıcak ki? şuanda special k + spor yapıyorum 1 hafta oldu ama tartıda kımıldama yok .s napacauk biz .s? :44:
selamlar:)
6 gundur dıyetteyım yarım kılocuk gıtmıs bıle:) 84.5 kıloyum suan ıtıbarıyle belkıde ılk gıden ödemdır:) olsun genede morel verıcı.. aylardır takıp edıyorum ha baslıcam ha baslıyım derken esımle son muhabbetımız sonunda fena gaza gelmıs durumdayım yalnız bebekten dolayı yuruyus yada spor yapamıyorum aksama kadar evde ancak onun pesınde ısle gucle mesgulum oda hareketten sayılırsaa:):)
hedefım 68 67 kılo boyum da 1.70 kızlık kıloma ınsem cok ıyı gayet zayıf oluyorum
burayı takıp ettıkce kendını daha ıyı hıssedıyor ınsan.. kılo veren arkadalar ıradenıze hayranım takıpcınızım darısı basıma ıns.
canım bende bukadar kiloyu dogru düzgün spor yapmadan verdim.acale etme ve kendine saglıklı bi beslenme şekli oluştur istediğin kiloya zamanla inersin kendine güven yeter ki
destegın ıcın saol canım:) hayran kaldım verdıgın kıloya ...
bırde ne kadar zamanda verdın ve neler yedın ıctın bahsedermısın rıca etsem sana:)
hasretim seni görmek ne güzel nasılsın canım geçen gelip 4.takıma sordum ama cevabını bekliyemeden çıkmak zorunda kaldım umarım herşey yolundadır tatlım
feryal gel canım yüzbinkere diyetini bozmuş olsanda gellll !!!!yeterki azmini yitirme.evet kilo almışsın 67 ye kadar inmişken 73 e çıkmak senin için çok moral bozucudur ama çözüm yine sende istediğinde yapabildiğini gördün tecrübe ettin hatalarının farkındasın sonuçta eminimki enkısa zamanda fazlalıklardan kurtulacaksın
günaydin kjizlar asagidaki linkte japones üyesinin mesajlarini okumanizi tavsiye ederim bana cok mantikli geldi bugünden itibaren uygulamaya basliyorum ins
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/311687-diyetsiz-kalici-zayiflama-10.html
aslında cok güzel cok mantıklı seyler anlatmış. denemek lazım bu sekilde kilo vermeyi kim istemez. acıkınca yemek doyduktan sonra yememek çok dogru. ama denemey nasıl cesaret ederim bilmem. sen denede bakalım sonuç ne olacakayrıca tşkrler bizlerle paylaştıgın için
canım ben bu kiloyu 1,5 yılda verdim ama bu 1,5 yıl aslında 1 yıl denebilir 6 ayını saymıyorum bazı ailevi sorunlardan dolayı salmış durumdaydım o dönem sadece kilomu korudum şuan yeniden vermeye başladım yerimde saydıgım yeterdi artık
kısaca saglıklı beslendim diyebilirim ben liste falan yapabilen biri değilim canım bol su ve yeşilçay mutlaka beslenmene ekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?