günaydin kjizlar asagidaki linkte japones üyesinin mesajlarini okumanizi tavsiye ederim bana cok mantikli geldi bugünden itibaren uygulamaya basliyorum ins
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/311687-diyetsiz-kalici-zayiflama-10.html
cnm ya videolar 25 KB aştığı için mail atılmıyonası yapıcaz ?? yarım saattir uğraşıyrm olmuyo
Herkese merhabalaryeni gelenler hoşgeldiniz (isimleri unuttum )
umarım gününüz güzel geçerbu sabah dayanamadım yine tartıldım 90 olmuşum çok mutlu oldum 5 günde spor yaparak ve yememden kısarak 2 kilo vermişim bu beni çok mutlu ettim umarım böyle devam ederim
canım çok teşekkür ederim...çok saol birde kilolARIMI versem çok mutlu olacağımmmm amaa bu ara bana bişiyler oldu ne azim ne istek nede düyete gücüm yok gibiiiiiiiiigünaydın fıstıklar hepimiz için çoookkk güzel bir gün olsun inşallah.
tülaycım annenin sana dahada yakın bi ev alacagını yazmışsın çok sevindim senin adına canımhayırlı ugurlu olsun güle güle otursunlar inşallah
burcu nekadar güzel bir okulmuş o.bayıldım yaaa senin için bulunmaz bir fırsat canım.eminimki engüzel şekilde faydalanırsın.herşeyin kalorisinin yazması diyetisyen olması salata bar düşünmeleri hepsi harikahedefine bu okul sayesinde eylülden daha erken varırsın belkide ne dersin
ilkay çok güzel bir bayansınçok duru bi güzelliğin var maşallah nazar değmesin
banu Allah kavuştursun canım Allah hayırlı tezkereler versin kardeşine
temmuzun 10unda bende tatile gidiyorum böylemi gidecem ben off off depresyondayım
bende bilmiyorumneyse ben indirmeye çalışayım çok anlarım yaa
hosbulduk sızde hosgeldınız:) tebrıklerr super valla..
Kızlar merhabaa,
Şuan krizdeyim, 1 saattir kendimi frenliyorum yememek için tavsiyeye ihtiyacım vaar..Yememem lazım yoksa 2 haftam boşa gidecek
yogurt ye istersen çok tok tutuyo ve zararsı olduğunu sanmıyorumkilo verirken süt ve yoğurdu bol tüketirsek vücudumuzda sarkmaların olmasınıda engelliyomuş
Teşekkür ederim cevabın için, her gün tüketmeye çalışıyorum yoğurdu yağ yakımını da hızlandırıyor çünkü, ama benim canım midemi dolduracak şeyler istiyor gerçi azaldı çok şükür..Şuan daha iyiyim mutfağı kilitledim
aç kalmak ii değil amaeğer leblebi varsa yiyebilirsin hem ağız oyalıyo hemde sindirimi hızlandırıyo :87:
Aç değilim ki pis boğazlılığım tuttu, o yüzden yememem lazımm:26::26:
heheh o bndede oluyogece uyandım annemle konuşurken çikolata yemşim sabah fark ettim
hahaha ay çok güldüm uyur gezerlikten sonra uyur yerlik diye bişi başlarmış bizim sayemizde
benim ara ara böyle krizlerim oluyor o yüzden sabrediyorum atlattım mesela şimdi canım istemiyo
kişi ben olunca normal uyur yerlik :90::90: normalde pek olmazdı ama işte anormal zamanlardayım galibainşallah bnde de olmaz
olmaz olmaz, muayyen günler yaklaştıysa normaldir:78::78:
ımm evet sanırımeyvahhh çikolataya sarılamayacağıma göre yeni aşkım tarçın olucak :90::90:
Sütlaç üstünde diil tabii
Ben sabahları ılık limonlu suyuma koyuyorum çok az çok ii geliyo
ımm evet sanırımeyvahhh çikolataya sarılamayacağıma göre yeni aşkım tarçın olucak :90::90:
sütlaç yemeyeli uzun zaman olduamam hiç bişey çikolatanın yerini tutmuyo hem tat hem kalori bakımından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?