80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhabalar yeni gelenler hoşgeldiniz (isimleri unuttum )
umarım gününüz güzel geçer bu sabah dayanamadım yine tartıldım 90 olmuşum çok mutlu oldum 5 günde spor yaparak ve yememden kısarak 2 kilo vermişim bu beni çok mutlu ettim umarım böyle devam ederim

selam kızlar..
dün yoğunluktan giremedim..
2-3 gündür saçma bir şekilde birden elim ayağım titriyor çenem çekiliyor bayılcak gibi oluyorum ama çok şükür bayılmadım..hemen tansiyonuma bakılıyor şekerimi ölçüyolar yok anam herşey yerli yerinde..işyeri dr u bir endokrin hocasına görün dedi 2 gündür mamayı bıraktım belki onun yan etkisidir diye..evelki gün başım döne döne yürüyüşe gititm valla 1 saat yürüdüm oturduk bir meyve suyu içtim kendime geldim 20 dk sonra bir daha hooop anlamadım gitti.. bugün de yürücez arkadaşla işallah yağmur durursa akşama kadar..
c.tesi sabahtan endokrin ve kadın doğumdan randevu aldım ..bakalım kontrollerim yapılsın..bebişe hazır mı bizim fabrika 2 aya çalışmalar başlayacak işallah
valla bu cumadan hiç umudum yok bugünkü menüm:

sabah:kaşarlı tost
ara:2 kuru kayısı
öğle:salata
akşam:ızgara köfte,salata,yoğurt

Son düzenleme:

hosbulduk sızde hosgeldınız:) tebrıklerr super valla..

Kızlar merhabaa,

Şuan krizdeyim, 1 saattir kendimi frenliyorum yememek için tavsiyeye ihtiyacım vaar..Yememem lazım yoksa 2 haftam boşa gidecek

canım çok teşekkür ederim...çok saol birde kilolARIMI versem çok mutlu olacağımmmm amaa bu ara bana bişiyler oldu ne azim ne istek nede düyete gücüm yok gibiiiiiiiii(
temmuzun 10unda bende tatile gidiyorum böylemi gidecem ben off off depresyondayım

fıstıkım sen 6 kilo mu aldın geriye bu arada ne bulduysan yedin mi feryalim yaa...neyse üzülme 6 kilocuk veririsin canım yazın inşallah..sen çok kilo verdiğin için 6 kilocuk dedim..benim için çok büyük rakam ama senin için daha kolay başedebileceğin bir rakam...kıyafetlerinden anlmadınmı gidişatını kuşum peki...

bende bilmiyorum neyse ben indirmeye çalışayım çok anlarım yaa

cnm 'Internet Download Manager' isimli programla videolar çok rahat iniyo programı Gezginler sitesinden indirisen daha güvenli olur. ben tuğba ÖZAY'ın fitness videosundan yapıyrm ve çok etkili oldu memnunum Tuğba Özay Fitness bu siteden izlerken indire bilirsin. önce programı indir videoyu açtığın anda küçük bi kutucuk çıkıyo videoyu indir diye ona tıklayınca iniyo yardımcı olamadığım için k.bakma

hosbulduk sızde hosgeldınız:) tebrıklerr super valla..

çok tşk ederim

Kızlar merhabaa,

Şuan krizdeyim, 1 saattir kendimi frenliyorum yememek için tavsiyeye ihtiyacım vaar..Yememem lazım yoksa 2 haftam boşa gidecek

yogurt ye istersen çok tok tutuyo ve zararsı olduğunu sanmıyorum kilo verirken süt ve yoğurdu bol tüketirsek vücudumuzda sarkmaların olmasınıda engelliyomuş

yogurt ye istersen çok tok tutuyo ve zararsı olduğunu sanmıyorum kilo verirken süt ve yoğurdu bol tüketirsek vücudumuzda sarkmaların olmasınıda engelliyomuş

Teşekkür ederim cevabın için, her gün tüketmeye çalışıyorum yoğurdu yağ yakımını da hızlandırıyor çünkü, ama benim canım midemi dolduracak şeyler istiyor gerçi azaldı çok şükür..Şuan daha iyiyim mutfağı kilitledim

aç kalmak ii değil ama eğer leblebi varsa yiyebilirsin hem ağız oyalıyo hemde sindirimi hızlandırıyo :87:

hahaha ay çok güldüm uyur gezerlikten sonra uyur yerlik diye bişi başlarmış bizim sayemizde

benim ara ara böyle krizlerim oluyor o yüzden sabrediyorum atlattım mesela şimdi canım istemiyo

kişi ben olunca normal uyur yerlik :90::90: normalde pek olmazdı ama işte anormal zamanlardayım galiba inşallah bnde de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…