Herkese merhabalaryeni gelenler hoşgeldiniz (isimleri unuttum )
umarım gününüz güzel geçerbu sabah dayanamadım yine tartıldım 90 olmuşum çok mutlu oldum 5 günde spor yaparak ve yememden kısarak 2 kilo vermişim bu beni çok mutlu ettim umarım böyle devam ederim
Orası öylee çikolata, bambaşka bir zevk nutellaya kaşık sallamak aman Allah'ım yasak yasak yasaak bu cümleyi ben kurmadım
neyse biz meyve sebzelerimizle mutluyuz
ımmmmmmçikolataya çok düşkünüm ama sebzelere daha çok heralde ıspanak brokoli patates[haşlama vazgeçilmezim ] pırasa vs bayılıyorummmm
çizelgeyi burdan yapabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html . hem anlatımı da var
Tebrikler Canım Böylece Dahada Hırslanırsın Kilo Vermek İçin
İlk Kilolar Çabuk Gidiyor 2 şer 3 er Gidiyor Çabuk
Sonrada 1 Kilo 1 Kilo Gidiyor Sonuçta Gidiyor Ama
Tanışmadık Sanırım Daha Seninle Ben Zeynep 17 Yaşındayım
ımmmmmmçikolataya çok düşkünüm ama sebzelere daha çok heralde ıspanak brokoli patates[haşlama vazgeçilmezim ] pırasa vs bayılıyorummmm
çizelgeyi burdan yapabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html . hem anlatımı da var
arkadaşlar internet başında akşama kadar dirsek çürütüyorum bütün doğru ve yanlışları okuyup ezberlemiş durumdayım. ancak bir türlü bi yerden başlayamıyorum. aynalara bakıyorum söz veriyorum ertesi güne kalmadan yine pes ediyorum. eşim iradesizsin dedikçe içim parçalanıyo kendimden nefret ediyorum. motive edeyim derken daha da moralimi bozuyo. istersen verirsin ama iradesizsin diyo. gözüm herşeyden korkmuş durumda.okuduklarımın bi ucundan tutuyorum ötekini bırakıp o yanlış bu doğru derken kafam allak bullak oldu. yaz geldi. ancak bende istek var icraat yok. kendi kendime hesaplaşa hesaplaşa gece gündüz tek başıma üzüntüden boğulmuş durumdayım. isteyip de becerememek kadar iğrenç bi yapı yok. o da bende var. lanet olsun diyorum. ne kadar ayıp diyorum. eşime haksızlık ediyorum diyorum. o seni her şekilde seviyorum ancak insanın bazen canı nasıl çikolata dondurma vs çeker. bi ekstradır ama güzeldir ben de seni öle incecik görmeyi hayal ediyorum istersen yaparsın diyor. ama ben bu lafların altında içimde ezilip duruyorum. bir yol gösterin. oğrusu nedir söyleyin. çocukluğumdan beri tombiktim. irileştim boyum uzun iri kemikli bide yağlar basen olunca. hiçbir güzelliğim kalmadı .boyum 171 kilom 82. ve ben ses sanatçısıyım. insan karşısına çıkıyorum. en güzel olmam gerekirken hep arkadaşlarının yanında hep en iri hep bi sorunlu. napim siz söleyin artık.......
Aynen aynenn bayılıyorum bende sebzelerebugüne kadar yediklerime sayıyorum yaa napım yedim de nolduu, hamallık yapıyorum resmen
üzülme bu kadartombiş olman en başta ailenle ilgili bi durum küçüklüğünde abur cubura yönelmene izin vermişler ilk hatayı onlar yapmış :44: senin hatan bunu fark etmemek ve devam ettirmek olmuş. bak ne güzel şimdi hatanın fakındasın. abartılı bi kilon yok aslında aynı boydayız yaşım 19 olmasına rağmen 90 kiloyum artık yaptığım hataların bnde farkına vardım ve kendimi düzene soktum. ilk yaptığım uykumu düzeltmek oldu. önceden gece 4-5'e kdr net başında olurdum saatlerce bilgisayarla uğraşırdım sabah 12-1 gibi kalkar yine boş boş dururdum. ve çok yanlış yaptığımı fark ettim. artık 23:30 da yatağa giriyrm saat 6-6:30 gibi kalkıyrm ve daha dinç oluyrm erkekn kalkınca önümde koca bir gün oluyo sonraki yaptığım şey yememi düzelttim yediklerimi yavaş ve daha çok çiğneyerek yiyorum ve yediklerimin yarısını yiyorum. tatlılardan elimden geldiği kdr uzak duruyoorum ve en önemlisi spor ve su !! önceden spor denildiğinde kaçıyodum şimdi çok hoşuma gidiyo çünkü spor hem sağlıklı olmamı sağlıyo hemde bni hedefime ulaştıran en önemli leylerin başında şimdi kaçmak yerine yapmak için can atıyrm önceden 1 Lt su anca içerdim şimdi içebildiğim kdr çok içiyrm hareket edincd ztn insan ister istemz susuyo eger istersen yaparsın bnde hep DİYET denilen şeylerden yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama ya bıraktım ya da boşa çıktı. en güzelinin sağlıklı beslenmek olduğunu anladım bak sesinle insanları büyülüyosun bu çok güzel bişey hep şarkı söylemek istemişimdir amam kilom yüzünden hep geri planda kaldım. ama sen bunu yapmamışsın ne mutlu sana kiloda verebilirsin yaparsın bu snn elinde sadece kendine güven onu bunu boşver sen karar ver ne kdr yiyeceğine kendini düşün önce ztn o zmn fazla yiyemiyosun eşin ne güzel sana destek olmaya çalışıyo yanlışta yapsa sen yanında bi destekçin varken onun sana olan güvenini boşa çıkarma ve yap bence Sen ne istediğini bil kendine güven ztn grisi olur biter ben inanıyorum sana başarabilirsin
arkadaşlar internet başında akşama kadar dirsek çürütüyorum bütün doğru ve yanlışları okuyup ezberlemiş durumdayım. ancak bir türlü bi yerden başlayamıyorum. aynalara bakıyorum söz veriyorum ertesi güne kalmadan yine pes ediyorum. eşim iradesizsin dedikçe içim parçalanıyo kendimden nefret ediyorum. motive edeyim derken daha da moralimi bozuyo. istersen verirsin ama iradesizsin diyo. gözüm herşeyden korkmuş durumda.okuduklarımın bi ucundan tutuyorum ötekini bırakıp o yanlış bu doğru derken kafam allak bullak oldu. yaz geldi. ancak bende istek var icraat yok. kendi kendime hesaplaşa hesaplaşa gece gündüz tek başıma üzüntüden boğulmuş durumdayım. isteyip de becerememek kadar iğrenç bi yapı yok. o da bende var. lanet olsun diyorum. ne kadar ayıp diyorum. eşime haksızlık ediyorum diyorum. o seni her şekilde seviyorum ancak insanın bazen canı nasıl çikolata dondurma vs çeker. bi ekstradır ama güzeldir ben de seni öle incecik görmeyi hayal ediyorum istersen yaparsın diyor. ama ben bu lafların altında içimde ezilip duruyorum. bir yol gösterin. oğrusu nedir söyleyin. çocukluğumdan beri tombiktim. irileştim boyum uzun iri kemikli bide yağlar basen olunca. hiçbir güzelliğim kalmadı .boyum 171 kilom 82. ve ben ses sanatçısıyım. insan karşısına çıkıyorum. en güzel olmam gerekirken hep arkadaşlarının yanında hep en iri hep bi sorunlu. napim siz söleyin artık.......
Selam benimle aynı kaderi paylaşan balık etli arkadaşlarım :)
Ben 5 şubatta doğum yaptım.Hamile kalmadan önce de kiloluydum ama bu kadar değildim.yaklaşık 80 kg ile hamile kaldım 95kg ile doğuma girdim.Normal doğum için suni sancı aldım ama kızım doğmadı sezeryan olmak zorunda kaldım. Doğumdan çıktığımda 85 kg idim.yani 10kg gitmişti.Emzirirken veririm diye düşünüyordum ama kızım emmedi. Haliyle kilolar aynen yapışıp kaldılar.Şu an 86 kilo falan çıkıyorum. Ve acilen kilo vermem lazım hemde öyle böyle değil.Hedefim şu an için 68 falan olmak.
Yalnız herşey sanki benim kilo vermeme karşı.Benim eşimde kilolu ve yalan yok yemeyi çok seviyoruz.Öyle sebze yemeği falan eşimin pek hoşuna gitmiyor ve zaten sebze yemeği ile doymuyor :)
Onunn dışında kızım gün içinde beni çok oyalıyor.bir günü diğerini tutmuyor.Bazen sabah erkenden kahvaltımı yapıyorum bazen 12 de kahvaltı yapabiliyorum.Hatta bazen yapamadığım da oluyor.Yani bir düzenim olmuyor.
Bugüne kadar biraz salladım bu kilo verme işini ama artık iş ciddiye bindi. Evde yürüyüş bandım var ilk olarak yürümeye vakit buldukça onda yürümekle işe başlayacağım.Ayrıca karın eritmek için titreşimli bel kemeri var onu da kullanacağım.
Ekmeği keseceğim yada en azından sadece 1 öğünde 1-2 dilimle yetineceğim.
Bir de şöyle bir durum var eşim kendi işini yapıyor ve eve gelmedi en erken 8 bazen 9'u da buluyor.Haliyle akşam yemeğini o saatlerde yiyoruz.
Bakalım bunca engele rağmen kilo verebilecek miyim?
Burada hergün yediklerinizi yazıyor musunuz? Bana anlatır mısınız neler yapıyorsunuz?
canım ben yaptıysam o yaptıysa digeri yaptıysa demekki imkansız değil eşin için değil nezamanki gerçek anlamda kendin için istersen bunu emin ol asıl ozaman başlayacaksın saglıklı beslenmeye ve iradeni kullanmaya.irade Allah tarafından herkese verilmiş bir özellik ama nefsimiz bunu engellemek için elinden geleni yapıyor.sen iradenle nefsini terbiye edeceksin bu güç sende var.canım şunu unutma tüm gün pc başında diyetle ilgili herşeyi okumakla kilo verilmiyor ne zamanki başından kalkıp bunları uygulamaya sokarsan işte ozaman başarıya ulaşırsın kendine inan ve kendine lütfen bi sans ver
ağlattın beni arkadaşım. öyle bunalımlı bir anımdaydım ki yanımda tek seni gördüm şuan. bu siteye sürekli giricem artık . birbirimize destek olalım işte böyle. şu kısacık hayatta böle bi sorunumuz olmasın. o incecik güzel kızlar rahat rahat salınırken. biz neden onlara bakaılm dimi yaaa
eğer bi katkım olduysa buna sevindimemin ol o kızların bi çoğunun sadece fiziği güzel yüzlerine bakılmıyo annemin bi sözü var 'İnsan fiziğini düzelte bilir ama yüzünü asla..!!' çok doğru ve bence kilolu olupta zayıflayanlar daha güzel oluyo çünkü gördüğüm neredeyse bütün kiloluların yüzü çok güzel bebek gibi biz zayıflayınca hem fiziğimiz hem yüzümüz güzel olucak ne mutlu bize o zmn bnde eteğimi, elbisemi, şortumu yani herşeyi giyebilirim yok göbeğim çıkcak yok yanlarım kötü demeden
aynen bebişim. ne yalan söleyim herkes yüzümü çok beğenir güzelsin derler işte ben bunu dediklerinde ahhh bide zayıflasam derim hep. zaten sahnede yüzüm ve sesimle kazanıyorum:)))çok şükür. bu yaz bu kabus bitsin inşallah ve ömür boyu sürdürelim. ileride anne olcaz ama önce bi zayıflığı yaşamamız lazım. az değil bu fazlalıklar. kuş gibi ferahlıcaz inş.tanıştığıma çok memnun oldum. özelden de yazabilirsin her zamann. sitedeki ilk arkadaşlarımdansın şekerim:) çıkıyorum şimdi kalori hesapsız günler :)))
öncelikle bebeğini allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatli olur inşallah
herşeyin bi düzenle olacağını sende anlamışsın ve kendni düzene sokmaya başlamışsınaslında bebeğinin olması senin için bi avantaj ben kardeşime bakarken 55-60 kiloydum hiç durmuyodu düzensizdi sürekli onunla uğraşıyodum farkında olmadan çok güzel spor yaptırıyolar isteyen yediklerini yazıyo böylece kontrol etmeye çalışıyo bnde 5 gündür buradayım pek fazla bişey bilmiyrm :44: herkes önerilerini felan yazıyo sorun olursa sana yardımcı oluyolar güzel bi yer yani umarım sende kilolarını güzel bi şekilde atarsın
hasretim iyi olmana sevindim canım.2 çocuk kolay değil bide 2 takımla paylaşımda bulunmak zor oluyordur.insan alıştıgı insanları göremeyince bi eksiklik hissediyor senide uzun zaman göremeyince merak ettim
izlem ,derya, gülçin, banu, tülay ve diger tüm kızlarrrr hepinizi çok özledimmmm
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmişlerrrr
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah isteyen herkesin bebeği olsun.
Ben çook uzun zamandır KK'dayım ama daha çok gebelikle ilgili forumlardaydım.Şimdi kilolar başa bela olunca buraya terfi ettim :)
Henüz 4. ayımız bitti ve 5. aya girdik.Bebeğim hareketlenmediği için arkasında koşmak falan filan gibi bir ekşın yok ortada.Fakat hep yanıda olayım ona oyunlar yapayım istiyor e bu arada işlere de koşturmam lazım.O arada ev içinde biraz hareketim oluyor.Ancak bu zamana kadar bu hareket bana kilo verdirmedi.
Geçen hafta tv'de karatay diyetini dinlemiştim.ekmek yok.sabah kahvaltıda 2 yumurta avcunun içi kadar peynir,domates,salatalık... öğlen sebze yemeği akşam ne istersen ama ekmeksiz.
1 hafta bunu uyguladım.Ekmek hiç yemedim.abur cubur yemedim.Çayı kahveyi şekersiz içtim.tatlı olarak sadece 2 kaşık dondurma yedim.Fakat gram oynamadı bendeaynı kilodayım.
Bakalım artık güne daha erken başlamaya çalışacağım.(tabi kızım izin verdiği sürece) Veee yürüyüş yapacağım.
Havalar düzene girmiş olsa bebek arabasını alıp dışarda turlayacağım gün içinde ama havalar çok düzensiz.Bu şekilde zayıflayacam derken kızımı hasta ederim.
Bakalım Yarın başlıyorum yürüyüşe ve kısıtlı yemeye.Haftaya Cuma tartılacağım.
Bu arada boyum 1.57 kilom 86
Selam benimle aynı kaderi paylaşan balık etli arkadaşlarım :)
Ben 5 şubatta doğum yaptım.Hamile kalmadan önce de kiloluydum ama bu kadar değildim.yaklaşık 80 kg ile hamile kaldım 95kg ile doğuma girdim.Normal doğum için suni sancı aldım ama kızım doğmadı sezeryan olmak zorunda kaldım. Doğumdan çıktığımda 85 kg idim.yani 10kg gitmişti.Emzirirken veririm diye düşünüyordum ama kızım emmedi. Haliyle kilolar aynen yapışıp kaldılar.Şu an 86 kilo falan çıkıyorum. Ve acilen kilo vermem lazım hemde öyle böyle değil.Hedefim şu an için 68 falan olmak.
Yalnız herşey sanki benim kilo vermeme karşı.Benim eşimde kilolu ve yalan yok yemeyi çok seviyoruz.Öyle sebze yemeği falan eşimin pek hoşuna gitmiyor ve zaten sebze yemeği ile doymuyor :)
Onunn dışında kızım gün içinde beni çok oyalıyor.bir günü diğerini tutmuyor.Bazen sabah erkenden kahvaltımı yapıyorum bazen 12 de kahvaltı yapabiliyorum.Hatta bazen yapamadığım da oluyor.Yani bir düzenim olmuyor.
Bugüne kadar biraz salladım bu kilo verme işini ama artık iş ciddiye bindi. Evde yürüyüş bandım var ilk olarak yürümeye vakit buldukça onda yürümekle işe başlayacağım.Ayrıca karın eritmek için titreşimli bel kemeri var onu da kullanacağım.
Ekmeği keseceğim yada en azından sadece 1 öğünde 1-2 dilimle yetineceğim.
Bir de şöyle bir durum var eşim kendi işini yapıyor ve eve gelmedi en erken 8 bazen 9'u da buluyor.Haliyle akşam yemeğini o saatlerde yiyoruz.
Bakalım bunca engele rağmen kilo verebilecek miyim?
Burada hergün yediklerinizi yazıyor musunuz? Bana anlatır mısınız neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?