80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba hoşgeldin allah bebeğini bağışlasın. burda iyi motive olur ve kilo verirsin tabi ilk günler diyet daha sıkıcı olabiliyo ama alışırsın

öncelikle hoşgeldin, bukadar üzülme, üzüntü strese, streste kioya dönüşür. önce senin evet bunu yapabilirim demen gerekiyor.sen gerçekten inanmazsan başarılı olazsın, aslında ortak yönlerimiz var, benede kendimi bildim bileli balık etliydim, böyle kalsam iyi ama evlendikten sonra hormon ilaçlarıda alınca tam yuvarlak top gibi oldum. bende sigara bırakırken çok zorlandım ve her denememde başarısız oldum tabi eşimin sözleri altında ezilerek çünkü kendi kullanmıyordu, bende en sonunda irade ve inanma gücüyle başarırım dedim ve çok şükür 1 yıldır içmiyorum, tabi bana dönüşü kilo oldu ama olsun bunuda başarıcam sende pes etme azimli olursan başarırsın

canım hoşgeldin evet gün içinde yedilerimizi akşam yazıyoruz cuma günleride kilo bildirimi yazılıyor, 2 hafta sonunda listeye giriliyor. önce bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. benim eşimde aynı saatlerde geliyo ve öyle karar aldık ben erken yiyorum. ete gelincede pişirme tekniğini deyiştir yanında mutlaka sebze, salata tüketebilirsin. yada yememen gerkiyorsa kendine farklı hazırla, çok su ve yeşilçay içmeye çalış evde bandın varmış sabah erken kalkıp yürüyebilirsin dikkat edersen başarırsın

Son düzenleme:

aynen katılıyorum canım..bu arada gel seninle kapışalım canım ben de 90 kiloyum ya da 89 falan işte..yarın görücem..

selam kizlar...feryal canim 6 kilo 2 beden demek ,kiyafetlerinden anlasilmadimi hic,ama sen sabirlisin verirsin 6 kiloyu ,temmuza kadar inersin 70 in altina.

bende sabah ve aksam müsli yiyorum,ögle de yemek,insallah böylece 2 hafta ya kadar 3.kg vermek istiyorum ,sanirim ben sadece istemekle kaliyorum ,giden bisey yok malesef.birde günde 5-10 dakka mezdeke oynamaya basladim ter icinde kaliyorum

Hımm sirke-bal-ılıksu tamam bunu deneyeceğim mutlaka.

Çok teşekkür ederim canım.Sen de kızını analı babalı büyüt inşallah.
Aslında tempolu hayata başlamam lazım... Umarım bu dediklerini ve kendi planlarımı layıkıyla yapabilirim.
Kızım şu anda 4 ay 10 günlük. Ek gıdaya geçen ayın başında geçtik. formül mama ile büyüdüğü için doktorumuz 4. ayda geçirdi ek gıdaya. Kaşık maması,tarhana çorba,meyve ve sebze püreleri veriyorumm şimdilik.
Bakalım bu diyet dönemim nasıl geçecek.Zaten bebişler yürüyüp hareketlenince illaki gidecek bu kilolardan biraz ama ondan önce bizim de bişiler yapmamız lazım...
Hergün girip yaptıklarımı yazmaya çalışacağım... Bazen 1 hafta falan kayınvalidemlere gidip kaldığıımız oluyor o dönemde giremiyorum nete ama onun dışaında mutlaka yazmaya çalışacağım.
Umarım çabalarımın sonunda 66 kilo olarak buraya yazıyor olurum

gyshnky hosgeldin aramiza,senin önce bir düzen kurman gerek diyetin icin,esinin 9 da geldini demisin,sen en gec 6-7 de aksam yemegini bitirmelisin,benim esim cok aksam yemegini tek yedi ben sadece yaninda oturdum oda gec saatlerde yer yemeyini.
sabah özellikle kalkmalisin kahvalti icin,bende cocuklardan dolayi 6-7 de kalkiyorum sonra 10 gibi ufaklik yatinca yarim saat felan yuyuorum bende.
aslinda günde 6 ögün yemek gerekiyor ,bunun icinde düzen lazim su saate sunu bu saatte bunu yicem diye,ben simdi 3 ögün tüketiyorum gerci cünkü 2 hafta icinde 2-3 kg vermek istiyorum ,sok diyet gibi bisey ama tavsiye etmiyorum tabi.
sabirli ve iradeli olmalisin canim,kolay gelsin insallah hedefine ulasirsin

ya kizlar bisey sorucam dondurmanin kahvelisi ayni cikolatalisi gibimi kalorisi,yani külah dondurma yenilebiliyormus diyette ama meyveli deniliyordu,bende meyveliyi pek sevmem ,kahveli,sniker li aslinda hadi sniker ,cikolatadan gectim bari kahveli yesem yaaa

yaz geldi kızlar...

millet püfür püfürrrr elbiselerle salına salına yürürken siz bakacakmısınızz

sizin de hakkınız buu, inanın rahatlayıp hafifliyorsunuz

ortalama boyda biri 70 kiloonun altına indimi biraz rahatlarsınız
ama 70ün üstü risklii

hadi bakemm gayret gayrett
suyunuzu eksik etmeyin
yemeklerin yanında cacık için, tok hisssetmenizi sağlar

[
Narin 86 kilodan 66'ya mı düştüüüünn??? süper valla... Nasıl yaptın ? ve ne kadar zamanda yaptın

canım yaa benim verdiklerim ne ki bu sitede 40 kilo 30 kilo veren arkadaşlarımız varrr bize takılın kurtulun kilolarınızdan

Son düzenleme:
izlem özledim canım yaa nerelerdesin tam ben çıkarken sen geldin akşama gireyim bari belki akşam karşılaşırız öptüm seni canım

yeni gelen arkadaşlar ben izlem 28 yaşındayım, 2 yaşında bi oğlum var, bilgisayar programcısıyım izmirliyim, bu topiğin kaptanıyım...
motivenizin artması için bi resim ekliyim
darısı başınıza.....

resimlerden biri diyete yeni başladığımda
diğer 2 hafta öncesinden

isteyince oluyor kızlar, yeterki isteyin...

bişiy yemek isteğiniz anda, elinize vurun ve şöyle diyin...

'daha önce yedinde ne oldu, eline ne geçti '

resimlerin üstüne tıklayınca büyüyor...

başarı öykümü de okuyabilirsiniz kızlar... öpüyorum....

Son düzenleme:
izlem kızlara motive olsun diye çıtır resimlerini eklerken o kumru da ne oluyorrrr canım çekti vallaaa susamlısından olsada yesek yaaaa

izlem kızlara motive olsun diye çıtır resimlerini eklerken o kumru da ne oluyorrrr canım çekti vallaaa susamlısından olsada yesek yaaaa

tatlım yaaa
eklerken bi yere tıklandı yanlışlıkla
şimdiye kadar eklediğim bütün resimleri ekledi ve silinmiyor
ne gıcık yaaa

offff kusura bakmayın...

ohhhhhh
düzelttimm....

Son düzenleme:
heheh kapışalım ben varım bu sayede birazcık hırs yaparım sporumu daha fazla yaparım belki

olur valla ben de hırsın h s i yok ama napalım belki işe yararkızını da Allah bağışlasın..ben de bebek düşünüyorum işallah Temmuz sonu gibi çalışmalara başlıcam hiç denemedik biz..işallah Allahım çok aratmaz da kucağıma alırım..Aslında çok hazır dğeilim ama yaş geçiyor geç evlendim ben ...böyle büyük bir sorumluğa kimse tam anlamıyla hazır olamaz zaten diye kendimi avutuyorum ya bakalım..

bnde de hırs yok ama olur belki yalnız benim kızım yok ki evli bile değilim :90: karıştırdın sanırım

maşallah allah nazardan saklasın çok güzel olmuşsun tebrk ederim ayrıca başarı hikayende çok güzel ve anlamlıydı bigün bende zayf resimlerimi koyucam başarı hikayemi yazıcam ahh ahh

bnde de hırs yok ama olur belki yalnız benim kızım yok ki evli bile değilim :90: karıştırdın sanırım

ayy pardon canım ya kusura bakma..
yeni gelen arkadaşlardansın ya ondna karıştırdı..
kaç yaşındasın?
ilk kapışma haftaya cuma başlıyor ona göre canım..spora ağırlık mı verirsin diyetinde kaçakları komple çıkartır mısın bilemem..gerçi korkma ben çok yavaş kilo veriyorum zaten2 ayda anca 5.5-6 kilo verebildim..

yok önemli değil yemem normal öyle aaşırı olduğunu düşünmüyrm kaçamaklarımda arada olsun yaa yoksa hayat mı geçer :90::90: spora ağırlık vermeye çalışırım daha önce hiç kapışmadım ne yapcağımı bilmiyrm o yüzden :90::90: bu arada 19 yaşındayım ismimde seda :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…