80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah allah nazardan saklasın çok güzel olmuşsun tebrk ederim ayrıca başarı hikayende çok güzel ve anlamlıydı bigün bende zayf resimlerimi koyucam başarı hikayemi yazıcam ahh ahh

neden olmasın canım..izlem gözümüzün önünde eridi gitti valla..deniz,tülay da öyle..unuttuklarım varsa bebn bir ara koptum ya en iyi tanıdıklarım onlar kusura bakmasınlar...

Günün Sözü

Bütün insanların hayat hikayelerini okurken, ilk zaferlerini kendilerine karşı kazandıklarını görmüşümdür. Hepsinde de öz disiplin başta geliyor.
ABD Başkanı Harry Truman

böyle sözleri çok seviyrm söylediğin kişileri bilmiyorum ama ne mutlu onlara darısı başımıza

Evet Canım Vücudlarımızda Fazlalığa Yer Yok
Bende 8 Ayda Verdim İşte
İnşallah Hepimiz Hedefimize Ulaşıcaz
2 Yaş İçin Abla Demeye Gerek Varmı Bilemedim :26:

güzelim 19 yaşındasın daha ne yapcaksın ki durduğun yerde kilo verirsin sen...ben 33 lüğüm ismim Nihal..
Valla Sedacım beni havada karada geçersin ama yine de girdik bir yola napalım kapışcaz..
birbirimizi motive edicez..
gaza getiricez...menülerine yorumda buluncaz..
umutsuzluğa kapılırsak dürtüklücez..
sonra tartı günlerinde seni geçmişim nanik nanik yapcaz..
kapışma bu...

Evet Canım Vücudlarımızda Fazlalığa Yer Yok
Bende 8 Ayda Verdim İşte
İnşallah Hepimiz Hedefimize Ulaşıcaz
2 Yaş İçin Abla Demeye Gerek Varmı Bilemedim :26:

inşallah cnm yok ya ne ablası istediğini söyle benim öyle abla denilme gibi bi takıntım yok

ben durduğu yerde kilo alanlardanım yaa tabi yersem olacağı o valla yaşlada bi alakası yok ablacım benm annem 37 yaşında maşallahı var hatunumun taş gibi mübarek benden zayıf böyle bi annem olduğu için ayrıca mutluyum bnmde onun yanında çıtı pıtı bi kız olma zamanım geldide geçiyo ahh sen bi zayıflasan ben sana neler alırım fıstık gibi olucan diyo başka bişi demiyo :90::90::90: bi kilo verelimde alsın bana ciciler

benim annemin de bana birsürü sözü var da ben ideal kiloma inmeyi doğum sonrasına bırakcam sanırım..bebişe kadar zayıflamaya devammm bnim mesai bitti görüşmek üzere...

benim annemin de bana birsürü sözü var da ben ideal kiloma inmeyi doğum sonrasına bırakcam sanırım..bebişe kadar zayıflamaya devammm bnim mesai bitti görüşmek üzere...

ohoo o zamana kilo felan kalmaz sende ablacım kapışcaz yaa görşürz :79:

Evet Canım Hedeflerimiz Aynı
Eylülün Sonunda 65 Olmasanda 6li Bir Rakamda Olabilirsin
69 Gibi Mesela Duraklama Dönemleri Olduğu İçin
Ama Dikkat Edersen 69 Kilo Olabilirsin Canım

olucak olucak okula dönmeden şöyle güzel bi fark yapayım kilo versem saçlarımın renginide değiştircem biraz tarzımıda değiştiririm yani hep isteyipte kilolarım ve canım göbüşüm yüzünden yapamadığım şeyleri yapıcam ve sonra kendime aşık olucak tabi kide

slm kızlar...

kaç gündür giremiyordum adam gibi..artık sınavlar bitti, dün kepleri de attık sıra geldi ince olunacak günlere...

bugün sipariş verdiğim pilates malzemelerim geldi. heyecanla şişirdim topları. bikaç hareket yaptım. çok eğlenceli duruyo şimdilik. ama burdaki arkadaşların önerisiyle pilatesi rafa kaldırıcam sanırım. önce kilo vermem gerekiyo pilates için,öyle demiştiniz daha önce. neyse kızlar ççok beğendiğim bi foto var onu paylaşmak istiyorum sizle..
bide bi sürü yeni arkadaş gelmiş. ben nuran,23 yaşında ve istanbuldanım....bol kiloların verildiği günlere hep beraber...

buda ben ve diplomam...

O Değişimleri Bende Yapmak İstiyorum Ama Hala Zamanım Var
Saç Rengimi Bronz Kahve Yapmayı Düşünüyorum
Sonrada Tabiki Giyim Tarzım
Kalçamı Kapatan Tişörtlerden Sıkıldım Artık
En Büyük Değişimde Giyim Tarzımda Olcak
Kilolarımız Yüzünden Zaten Bir Çok Şeyden Yeterince Mahrum Kaldık
Bundan Sonra Bizim Yazımız Olsun Canım

tesekkurler:)

sana hayranımmm maasallah canım zaten gaza getıren hikayendır benı etkıleyenlerden bırı de:):)

resimde çok tatlı çıkmışsın hayırlı olsun bu arada umarım sınavlarının sonucuda iyi gelir kilolardan kurtulucaz inşallah

bende kızıl yapmak istiyorum beyaz tenli olduğumdan çok yakışır diyolar ama dikkat çeker diye [kilolarım daha çok göze batar korkusunda] siyah yapıyorum gerçi onuda beğeniyolar değişelim cnm yaa bnde göbüş saklamaktan sıkıldım

İstediğin Gibi Yap Canım
Nasıl Olsa Hak Ediceksin Kilo Verdikçe
Ben Şuan Göbüşümü Hiç Saklamıyorum
Hoşumada Gidiyo Dikkat Çekmiyo Hafif Bi Çıkıntısı Var Sadece

yaptığım birsürüalıntı vardı, yanlışlıkla gitti yine
aklımda kalanları yazyım.
feryalcim tekrar hoşgeldin. kilolar yerleşmediği için daha kolay verirsin. buradan ayrılma canım. inan çok etkiliyor burası.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
nurancım çok güzel görünüyorsun

İstediğin Gibi Yap Canım
Nasıl Olsa Hak Ediceksin Kilo Verdikçe
Ben Şuan Göbüşümü Hiç Saklamıyorum
Hoşumada Gidiyo Dikkat Çekmiyo Hafif Bi Çıkıntısı Var Sadece

hehe artık onu görmek istemiyrm 2 gündür az gözüo ztn küstü galiba göbüşüm bana :90::90: aman amann küssün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…