maşallah allah nazardan saklasın çok güzel olmuşsuntebrk ederim ayrıca başarı hikayende çok güzel ve anlamlıydı bigün bende zayf resimlerimi koyucam başarı hikayemi yazıcam ahh ahh
neden olmasın canım..izlem gözümüzün önünde eridi gitti valla..deniz,tülay da öyle..unuttuklarım varsa bebn bir ara koptum ya en iyi tanıdıklarım onlar kusura bakmasınlar...
Günün Sözü
Bütün insanların hayat hikayelerini okurken, ilk zaferlerini kendilerine karşı kazandıklarını görmüşümdür. Hepsinde de öz disiplin başta geliyor.
ABD Başkanı Harry Truman
tşk ederim cnm gitsinde 1-3 önemli değil sonuçta gidecek bu vücutta fazlalık istemyorum:90: maşallah sende güzel kilo vermişsin insallah hedefinede ulaşırsın evet daha tanışmamıştık ama artık tanıştık ben seda bnde 19 yaşındayım
yok önemli değilyemem normal öyle aaşırı olduğunu düşünmüyrm kaçamaklarımda arada olsun yaa yoksa hayat mı geçer :90::90: spora ağırlık vermeye çalışırım daha önce hiç kapışmadım ne yapcağımı bilmiyrm o yüzden :90::90: bu arada 19 yaşındayım ismimde seda :)
Evet Canım Vücudlarımızda Fazlalığa Yer Yok
Bende 8 Ayda Verdim İşte
İnşallah Hepimiz Hedefimize Ulaşıcaz
2 Yaş İçin Abla Demeye Gerek Varmı Bilemedim :26:
güzelim 19 yaşındasın daha ne yapcaksın ki durduğun yerde kilo verirsin sen...ben 33 lüğüm ismim Nihal..
Valla Sedacım beni havada karada geçersin ama yine de girdik bir yola napalım kapışcaz..
birbirimizi motive edicez..
gaza getiricez...menülerine yorumda buluncaz..
umutsuzluğa kapılırsak dürtüklücez..
sonra tartı günlerinde seni geçmişim nanik nanik yapcaz..
kapışma bu...
inşallah cnmyok ya ne ablası istediğini söyle benim öyle abla denilme gibi bi takıntım yok
Peki Tamam Canım
inşallah cnmyok ya ne ablası istediğini söyle benim öyle abla denilme gibi bi takıntım yok
ben durduğu yerde kilo alanlardanım yaatabi yersem olacağı o valla yaşlada bi alakası yok ablacım benm annem 37 yaşında maşallahı var hatunumun taş gibi mübarek benden zayıf böyle bi annem olduğu için ayrıca mutluyum bnmde onun yanında çıtı pıtı bi kız olma zamanım geldide geçiyo ahh sen bi zayıflasan ben sana neler alırım fıstık gibi olucan diyo başka bişi demiyo :90::90::90: bi kilo verelimde alsın bana ciciler
ımmm bakıyorumda hedeflerimiz aynıbende eylülün sonlarında 65 olsam süper olur nedersin olur mu
benim annemin de bana birsürü sözü var da ben ideal kiloma inmeyi doğum sonrasına bırakcam sanırım..bebişe kadar zayıflamaya devammm bnim mesai bitti görüşmek üzere...
Evet Canım Hedeflerimiz Aynı
Eylülün Sonunda 65 Olmasanda 6li Bir Rakamda Olabilirsin
69 Gibi Mesela Duraklama Dönemleri Olduğu İçin
Ama Dikkat Edersen 69 Kilo Olabilirsin Canım
olucak olucak okula dönmeden şöyle güzel bi fark yapayımkilo versem saçlarımın renginide değiştircem biraz tarzımıda değiştiririm yani hep isteyipte kilolarım ve canım göbüşüm yüzünden yapamadığım şeyleri yapıcam ve sonra kendime aşık olucak tabi kide
meraba hoşgeldinallah bebeğini bağışlasın. burda iyi motive olur ve kilo verirsin tabi ilk günler diyet daha sıkıcı olabiliyo ama alışırsın
öncelikle hoşgeldin,bukadar üzülme, üzüntü strese, streste kioya dönüşür. önce senin evet bunu yapabilirim demen gerekiyor.sen gerçekten inanmazsan başarılı olazsın, aslında ortak yönlerimiz var, benede kendimi bildim bileli balık etliydim, böyle kalsam iyi ama evlendikten sonra hormon ilaçlarıda alınca tam yuvarlak top gibi oldum. bende sigara bırakırken çok zorlandım ve her denememde başarısız oldum tabi eşimin sözleri altında ezilerek çünkü kendi kullanmıyordu, bende en sonunda irade ve inanma gücüyle başarırım dedim ve çok şükür 1 yıldır içmiyorum, tabi bana dönüşü kilo oldu ama olsun bunuda başarıcam sende pes etme azimli olursan başarırsın
canım hoşgeldinevet gün içinde yedilerimizi akşam yazıyoruz cuma günleride kilo bildirimi yazılıyor, 2 hafta sonunda listeye giriliyor. önce bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. benim eşimde aynı saatlerde geliyo ve öyle karar aldık ben erken yiyorum. ete gelincede pişirme tekniğini deyiştir yanında mutlaka sebze, salata tüketebilirsin. yada yememen gerkiyorsa kendine farklı hazırla, çok su ve yeşilçay içmeye çalış evde bandın varmış sabah erken kalkıp yürüyebilirsin dikkat edersen başarırsın
yaz geldi kızlar...
millet püfür püfürrrr elbiselerle salına salına yürürken siz bakacakmısınızz
sizin de hakkınız buu, inanın rahatlayıp hafifliyorsunuz
ortalama boyda biri 70 kiloonun altına indimi biraz rahatlarsınız
ama 70ün üstü risklii
hadi bakemm gayret gayrett
suyunuzu eksik etmeyin
yemeklerin yanında cacık için, tok hisssetmenizi sağlar
slm kızlar...
kaç gündür giremiyordum adam gibi..artık sınavlar bitti, dün kepleri de attık sıra geldi ince olunacak günlere...
bugün sipariş verdiğim pilates malzemelerim geldi. heyecanla şişirdim topları. bikaç hareket yaptım. çok eğlenceli duruyo şimdilik. ama burdaki arkadaşların önerisiyle pilatesi rafa kaldırıcam sanırım. önce kilo vermem gerekiyo pilates için,öyle demiştiniz daha önce. neyse kızlar ççok beğendiğim bi foto var onu paylaşmak istiyorum sizle..
bide bi sürü yeni arkadaş gelmiş. ben nuran,23 yaşında ve istanbuldanım....bol kiloların verildiği günlere hep beraber...
Eki Görüntüle 211427
buda ben ve diplomam...Eki Görüntüle 211429
O Değişimleri Bende Yapmak İstiyorum Ama Hala Zamanım Var
Saç Rengimi Bronz Kahve Yapmayı Düşünüyorum
Sonrada Tabiki Giyim Tarzım
Kalçamı Kapatan Tişörtlerden Sıkıldım Artık
En Büyük Değişimde Giyim Tarzımda Olcak
Kilolarımız Yüzünden Zaten Bir Çok Şeyden Yeterince Mahrum Kaldık
Bundan Sonra Bizim Yazımız Olsun Canım
bende kızıl yapmak istiyorum beyaz tenli olduğumdan çok yakışır diyolar ama dikkat çeker diye [kilolarım daha çok göze batar korkusunda] siyah yapıyorum gerçi onuda beğeniyolar değişelim cnm yaa bnde göbüş saklamaktan sıkıldım
İstediğin Gibi Yap Canım
Nasıl Olsa Hak Ediceksin Kilo Verdikçe
Ben Şuan Göbüşümü Hiç Saklamıyorum
Hoşumada Gidiyo Dikkat Çekmiyo Hafif Bi Çıkıntısı Var Sadece
hehe artık onu görmek istemiyrm 2 gündür az gözüo ztnküstü galiba göbüşüm bana :90::90: aman amann küssün
Zayıfladıkça Göbüşünden Eser Kalmaz Canım
Küssün Boşver Ona Hiç İhtiyacımız Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?