80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

resimde çok tatlı çıkmışsın hayırlı olsun bu arada umarım sınavlarının sonucuda iyi gelir kilolardan kurtulucaz inşallah

çok sağol canım. sonuçlarda yakında belli olur onuda sizinle paylaşırım...
ismin neydi bu arada?
kiloları beraberce vericez inş. ben burası olmasa bu kiloları veremezdim...

nurancım çok güzel görünüyorsun

çok sağol canım...

kizlar yeni bisey ögrendim paylasmak istedim...su icenler icin gecerli.saat 2 ye kadar 2 litre icilmesi gerekiyormus 2 den sonra 1 litre cünkü 2 den sonra vücut tutuyormus suyu....

çok sağol canım. sonuçlarda yakında belli olur onuda sizinle paylaşırım...
ismin neydi bu arada?
kiloları beraberce vericez inş. ben burası olmasa bu kiloları veremezdim...

çok sağol canım...

benkiler bugün belli oldu tek dersten kaldım ismin Seda senin ?
kizlar yeni bisey ögrendim paylasmak istedim...su icenler icin gecerli.saat 2 ye kadar 2 litre icilmesi gerekiyormus 2 den sonra 1 litre cünkü 2 den sonra vücut tutuyormus suyu....

çok tşk ederim bilgi için ben genelde 2'den sonra içiyodum

Son düzenleme:
slm kızlar keyifler nasıl umarım herşey yolundadır

FERYAL tekrardan dönmüşsün cnm hoşgeldin sen daha önceden başarmıştın yine başarırsın cnm

BURCU senin yerinde olmak istedim bir an ne güzel hazır diyet yemekleri olunca senin içinde sorun olmaz en kısa zamanda hedefine ulaşırsın cnm yerini beğenmene çok sevindim

NURAN çok hoş görünüyorsun uzaktan çekilmiş olsanda belli güzelliğin

SEDA topiğimizin psikoloğu gibisin maşallah cnm herkese moral vermişsin ne güzel

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler umarım birlikte kurtuluruz bu kilolardan

NURAN çok hoş görünüyorsun uzaktan çekilmiş olsanda belli güzelliğin

sağol canım o senin güzelliğin.yakından da resimler var. hatta yüzlerce resim var ama bu çok hoşuma gitti benim...

KAHVALTI 1 dilim etimek 2 domates peynir yeşil cay

ÖGLEN yarım balık salata bir kase corba

ARA 1 yeşil elma

AKŞAN BİR TABAK YUMURTALI FASULYE KAVURMASI SALATA

ara 7 8 kaysı ywerim

A

nuran bende memnun oldum. verirsin tek dersi bişi olmaz ondan.

seneye halledicem artık

SEDA topiğimizin psikoloğu gibisin maşallah cnm herkese moral vermişsin ne güzel

tşk ederim elimden geldiğince dilimin döndüğünce bişeyler söyledim umarım azda olsa moral olmuştur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herkese iyi akşamlar

-------Bugün ki menüm;

***Sabah:birazcık peynir, 1 yumurta, domates, salatalık,biber, 1 dilim light ekmek,süt

***Öğlen:1 tane haşlanmış patates, yarım porsiyon çorba, 2-3 kaşık yoğurt, 1 dilim light ekmek

***Akşam:1 kase yogurt [tarçın ve 1 kaşık pekmez ilaveli]

...2,5-3 Lt su...

[bugün biraz işim vardı ara öğünleri farkında olmadan atlamışım :44: yeşil çay bugün hiç cnm istemedi:97:]

menüm

sabah
1dilim tb ekmeği
1 kk b.peynir
şekersiz çay

öğle
3-4 tane ızgarada yağsız yapılmış mücver
2bardak zero kola

ara
4 küçük dilim karpuz

akşam
ızgara tavuk
1bardak zero kola

2bardak yeşil çay
1 litre su. ben evdeyken çok su içmiyorum onu farkettim...

ama ayva göbek olsun ya öyle cılız olmak ii değil mutfakla bilgisayar arasında koşturuyrm farkında olmadan spor yapıyorum :90::90: mutfak dolabı temizlicem diye maymun oldum ya

Evet Bence de Göbek Olmalı Ama Ayva Göbek Olmalı
Ne Güzel Spor Olur Senin İçin
Maymun Falan Olmassın Spor Buda Sonuçta

bikere başarmışsın tekrar başara bilirsin
inşallah canım
aa senmisin zeynepçim baya vermişsin kilo tebrikler
inşallah deniz ablacım bu sefer olur yoksa 85 olurum tekrar
valla biraz öyle oldu ilkay abla ya ama işin garip tarafı kıyafetlerim oluyor bana herzamanki gibi kimsede kilo aldığımın farkında değil tartı hariç
işte sorunda o bedenim yükselmedi hiç boyummu uzadı acaba
inşallah canım hemen vereyim

inşallah canım hoşbuldum

Allahım bittiğine inanamıyorum tam 20 sayfa okudum ya..3 gün girmeyince birikiyormuş syfalar..feryal hoş geldin tatlım.nasılsın.almışsın kilo canın sağolsun.o harika feryal menüleini paylaşırsın artık bizimle.zaten yerleşmemeiştir kilolar verirsin rahatlıkla.

ay çok şıksın ya.bayıldım ne kadar zarifsin.

tatlım geçmiş olsun allah şifa versin.dikkat et kendine.

misafirim vardı iki gündür.buguün de arkadaşın oğlu üniversite sınavına girecek diye toplandık yasin falan okuduk.dua ettik.bugün de böyle geçti ancak gelebildim.kızının doğum günü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

hoş geldin.biliyor musun benim teyzem -bakim ben 33 yaşındayım o da 45 falandır- antidepresanla 15 kilo verdi.nasıl mı? önceden herşeye çok sinirlenip kendimi yemeye veriyordum diyor.ilaçtan sonra daha az sinirlenmiş kafaya takmayınca da yemesi azalmış.hatta annem tutturdu sana da alalım diye.ben de ay anne saçmalama derdim olursa içerim dedim.bi ara da kullandım ama o kadar çok esniyorum ki işte de esnemeler olunca hoş olmadı ve bıraktım ilacı.yani diyeceğim ilaç kullnamak tbi ki iyi değil ama kullansa da illa kilo alacağım diye bir şey yok.bu açıdan bakarsan belki zayıflarsın da.

canım sabret geçecek zor bilyorum.benim bi tanıdığımın oğlu da öyleydi.buzdolabını açıp içinde ne varsa yere atarmış.sürekli.sadece buzdolabı değil.dolaplar kaşıklık çekmeceler falan.kadın her gün ağlardı sinirdin.ama çocuk şimdi o kadar akıllı ki.bi örnekte bziim okuldaki bi öğretmenin çocuğu.arkadaş geçen hafta elinde bi avuç saç nilgün bak kızımın yastığının üzerindeydi sabah dedi.sonra saçları taramış yine avuç avuç.gözleri doldu benim kızım yoksa..deyip ağlamaya başladım.elim ayağıma dolandı ne diyeceğimi bilemedim.sonra 2 gün sonra bakmışlar ki kızın saçı krpık kırpık.kız da 2 yaşında.meğer sen makas bul bi yerden kendi kendine ordan burdan saç kes.yüreğimiz ağzımıza geldi.bi yandan sevindik bi yandak allah esirgedi ya göze gelseydi makas diye.ne yapalım çekilecek derdin varmış.bize söylemek kolay evet ama sabır canım büyüyünce azalır inşallah.yeterki sağlıklı olsunlar.

canın annenin evi hayırlı olsun güle güle otursun.

canım derya tarçın çayının karbonu fazla dikkat edin diyordu sen de araştırırsan ona göre tüketebilirsin engel değil kh diyetine.

tekrar hoş geldin bebeğim :))

söylenmeyeceğiz azimli olacağız ve başaracağız.bana bakma ben en kötü örneğim hatta örnek bile değilim ama buradan kopamıyorum illa okumam dertleşmem lazım canım arkadaşlarımla.

başlıyorum de ve başla zor olacak ama kimse kolayca kilo verebilirsin demiyor zaten.ama herkesin dediği şu.azmeder ve vazgeçmezsen kilo verdikçe devamını getiriyorsun.sabır en öenmli özellik galiba.kolay gelsin.hele senin gibi milletin önünde işini yapmak zorunda olna kişiler daha dikkatli ve azimli olmalı.inşallah başaracaksın.bizimle olmaya devam et.

kalkar kalmaz
2 kayısı
8 kiraz

sabah:
2 dilim uno cavdar ekmek
domates
salatalık
5 zeytin
kk peynir
5 küp kaşar
1 çatal çilek reçeli ev yapımı
1 rafadan yumurta
1 bardak çay
1 türk kahvesi

ara:
wasa

öğlen:
5 çatal kabak yemeği zeytinyağlı

ara:
wasa

akşam:
köfte şiş 1 adet
tavuk şiş 1 adet
1 bardak cola zero

ara:
2 kayısı

spor yok
2 lt su
yeşil çay
form çay
kuşburnu çayı

selam kızlar hiç sormayın okadar yorgunumki sabah 45 dk plates yaptım sonrada mutfak temizliğine giriştim dolabı falan indirdim, akşamda hem eksikler vardı bide yürüyüş olsun diye avm ye gittim alışveriş yaptım ve çok yoruldum. o bişey deyil insan diyetli oluncada sürekli gözler yasaklara takılıyor neyseki yasaklara dokunmadan atlatabildim,

neyse menümü verim
sabah:
2 di. çav. ekmeğine yağsız pey. den tost
salatalık, domatez, 3 zeytin
şekersiz çay

ara: 1 avuç leblebi

öğlen:1 küçük kase yoğur içine salatalık, bezelye ve kepekli pirinç

ara: 4 erik, 1 şeftali

akşam: domatez çorba ve tavuk pirzola, salata

ara : yok

45 dk. plates
2.5 lt. su
3 yeşilçay

Son düzenleme:
wisper haklisin canim,saglikli olsunlarda.olan esyaya olsun diyorum bazen ama o an sinir küpü oluyorum,simdi hayiri eveti anlamiyor veya anlamak istemiyor 1.5 yasinda oldugu icin ama 2 yasindan sonra bagzi seylerde biraz daha baskili olurum artik
resim icinde tesekür ederim o senin güzelligin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…