resimde çok tatlı çıkmışsınhayırlı olsun bu arada umarım sınavlarının sonucuda iyi gelir kilolardan kurtulucaz inşallah
nurancım çok güzel görünüyorsun
çok sağol canım. sonuçlarda yakında belli olur onuda sizinle paylaşırım...
ismin neydi bu arada?
kiloları beraberce vericez inş. ben burası olmasa bu kiloları veremezdim...
çok sağol canım...
kizlar yeni bisey ögrendim paylasmak istedim...su icenler icin gecerli.saat 2 ye kadar 2 litre icilmesi gerekiyormus 2 den sonra 1 litre cünkü 2 den sonra vücut tutuyormus suyu....
benkiler bugün belli oldu tek dersten kaldımismin Seda senin ?
slm kızlar keyifler nasıl umarım herşey yolundadır
NURAN çok hoş görünüyorsun uzaktan çekilmiş olsanda belli güzelliğin
selam canim bende bugun lahana diyetine basladim bununla ilgili bir bilgin varmi
KAHVALTI 1 dilim etimek 2 domates peynir yeşil cay
ÖGLEN yarım balık salata bir kase corba
ARA 1 yeşil elma
AKŞAN BİR TABAK YUMURTALI FASULYE KAVURMASI SALATA
ara 7 8 kaysı ywerim
A
nuran bende memnun oldum. verirsin tek dersi bişi olmaz ondan.
SEDA topiğimizin psikoloğu gibisin maşallah cnm herkese moral vermişsin ne güzel
ama ayva göbek olsun ya öyle cılız olmak ii değilmutfakla bilgisayar arasında koşturuyrm farkında olmadan spor yapıyorum :90::90: mutfak dolabı temizlicem diye maymun oldum ya
Evet Bence de Göbek Olmalı Ama Ayva Göbek Olmalı
Ne Güzel Spor Olur Senin İçin
Maymun Falan Olmassın Spor Buda Sonuçta
yorulduğumdan fazla spor yapamadım bugün
inşallah canımbikere başarmışsın tekrar başara bilirsin
aa senmisin zeynepçim baya vermişsin kilo tebriklerHoşğeldin Canım Burayı Bırakmak Malesef İnsana Yaramıyor
Buraya Herğün Girip Yazmak Mutluluk Veriyor
O Cumaları Bildirimler Falan
Sen 67 Kiloya Kadar Düştün Canım Şimdide 67 ye Kadar Düşebilirsin
Hem Yeni Alınan Kilo Çabuk Gider Vücuda Yerleşmeden
Ben Zeynep Adımı Değiştirdim
Birdaha Bırakma Burayıı
inşallah deniz ablacım bu sefer olur yoksa 85 olurum tekrarhasretim seni görmek ne güzel nasılsın canım geçen gelip 4.takıma sordum ama cevabını bekliyemeden çıkmak zorunda kaldım umarım herşey yolundadır tatlım
feryal gel canım yüzbinkere diyetini bozmuş olsanda gellll !!!!yeterki azmini yitirme.evet kilo almışsın 67 ye kadar inmişken 73 e çıkmak senin için çok moral bozucudur ama çözüm yine sende istediğinde yapabildiğini gördün tecrübe ettin hatalarının farkındasın sonuçta eminimki enkısa zamanda fazlalıklardan kurtulacaksın
valla biraz öyle oldu ilkay abla ya ama işin garip tarafı kıyafetlerim oluyor bana herzamanki gibi kimsede kilo aldığımın farkında değil tartı hariçcanım çok teşekkür ederim...çok saol birde kilolARIMI versem çok mutlu olacağımmmm amaa bu ara bana bişiyler oldu ne azim ne istek nede düyete gücüm yok gibiiiiiiiii(
fıstıkım sen 6 kilo mu aldın geriye bu arada ne bulduysan yedin mi feryalim yaa...neyse üzülme 6 kilocuk veririsin canım yazın inşallah..sen çok kilo verdiğin için 6 kilocuk dedim..benim için çok büyük rakam ama senin için daha kolay başedebileceğin bir rakam...kıyafetlerinden anlmadınmı gidişatını kuşum peki...
işte sorunda o bedenim yükselmedi hiç boyummu uzadı acabaselam kizlar...feryal canim 6 kilo 2 beden demek ,kiyafetlerinden anlasilmadimi hic,ama sen sabirlisin verirsin 6 kiloyu ,temmuza kadar inersin 70 in altina.
bende sabah ve aksam müsli yiyorum,ögle de yemek,insallah böylece 2 hafta ya kadar 3.kg vermek istiyorum ,sanirim ben sadece istemekle kaliyorum ,giden bisey yok malesef.birde günde 5-10 dakka mezdeke oynamaya basladim ter icinde kaliyorum
inşallah canım hemen vereyimyaptığım birsürüalıntı vardı, yanlışlıkla gitti yine
aklımda kalanları yazyım.
feryalcim tekrar hoşgeldin. kilolar yerleşmediği için daha kolay verirsin. buradan ayrılma canım. inan çok etkiliyor burası.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
nurancım çok güzel görünüyorsun
FERYAL tekrardan dönmüşsün cnm hoşgeldin sen daha önceden başarmıştın yine başarırsın cnm
BURCU senin yerinde olmak istedim bir an ne güzel hazır diyet yemekleri olunca senin içinde sorun olmaz en kısa zamanda hedefine ulaşırsın cnm yerini beğenmene çok sevindim
NURAN çok hoş görünüyorsun uzaktan çekilmiş olsanda belli güzelliğin
SEDA topiğimizin psikoloğu gibisin maşallah cnm herkese moral vermişsin ne güzel
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler umarım birlikte kurtuluruz bu kilolardan
merhaba kizlar....hafta sonu kardesimin dügünü vardi...tartilmayada firsatim olmadi cuma kinaydi ....17 gün sonra allah nasip ederse türkiyeye gidecegiz...ozaman kadar k-fleks diyeti yapicam belki 2-3 kg gider
Eki Görüntüle 209900 kollarimi fazla yukari cekistirmisim,kisa durmus kollarimsiyah beyazli kiz cocugu kuzenimin kizi,3 cocuk annesi gibi gözükmüsüm oglusum mahv etti o gün hem bizi hem kendinin 3 tshirt degistirdim ,sürekli yerlerde,biyerlerde oynuyor
kızlar tansiyonum düştü akşam üstü revirdeydim hay allam ya öğle sade edomates salatalık ve ton balığıı az geldi sanırımççşu endokrine bir gidemedim..ihmal ediyom hep..
ben çıktım kızlar görüşürüz...
yaaaa ne kadar boşşş böle burası derya yok izlem yok burcu yok nilgün yok geçmiş bile birikmemiş hiç her akşam gelir 1 saat geçmiş yapardım iki dakikada bitti insanın motivasyonu bile kayboluyorrr böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :44::44::44:
daha verilecek çoook kilo var kızlar yaaaa.............
iyi geceler arkadaşlar :)
sanırım herkes uyudu ben anca yazabiliyorum...
bu sabah 2dilim çavdar ekmeği + kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 yumurta yedim
öğlen yok...
akşamda 6 gibi yarım kase yoğurt + 1 salatalık...
2,5 litrede su içtim...
gün içerisinde 3 bardakta şekersiz normal sütlü kahve içtim...
zaten canım aşırı derecede tatlı çekiyor,bir de hiç kahve içmeden duramam,resmen bağımlısıyım,şekerden kestim ancak işte...
tatlı krizi fena vuruyor beni,bugün bütün gün başımda deli bir ağrı vardı...
yemek istesemde yiyemiyorum,normaldede yiyen bir insan değilim.
sorunum günde rahat 10 bardak kadar 2,5 talı kaşığı kahve içmem + çikolata...
birde öğrenciyim,2.öğretimim,yani akşam okuyorum,dolayısıyla gece löplüyorum çikolataları...kahveninde 5-6 bardağı gece gidiyor...
birde depresyondaymışım (doktora göre) sakinleştirici kullanıyorum.zaten gerginim birde diyet beni ters düz etti ama zayıflamak istiyorum,beni ancak bu durumumdan diyet kurtarabilir sanırım
selam kizlar ...moralim cok bozuk...bilenler biliyor benim 2 cocugum var ,kizim 4.5 yasinda oglum 1.5 yasinda...kizim cok nazlidir,bebekkende öyleydi,hic bir zaman bana sikinti yasatmadi,saatlerce alisveris yaptigimda oldu,doktorda sira bekledigim,oturmalara gittimde oldu,hic sorun cikarmazdi oyuncaklariyla oynardi...herkes cok imrenirdi ne akilli diye,ama gelin görünki oglum cok fena cikti.daha 1.5 yasinda.cok haylaz,doktora gittik cocuk doktoruna lego taslarini sekreter odasinda firlatiyor havaya atiyor ,kapilara tirmanmaya calisiyor,her yeri morluk icinde sürekli simarmaktan gecen vestiyerin dolabini üzerine düsürdü allahdan bisey olmadi.2 dakka yanindan ayrilmam yetiyor ,mutfakta dolaptakileri yere dökmeye calisiyor,ablasi simarik olsa hadi onu örnek aliyor dicem ama kizim onunla oyun oynamak istiyor ama o dökme cabasinda,anlatmaya calisiyor ,hayir i ,yapmamasi gerek seyleri anlatmaya calisiyorum ,anliyor gözlerini kapatip bana bakiyor,sanki " sen ne dersen de ben yapicagimi yine yaparim" der gibi[,simdi 2 hafta sonra türkiyeye gidicem,kayinbabam webcamda ne görünce gülüyor ben deli oluyorum,iyice simarcak türkiyede eminim,ne yapabilirim bana yardimci olun lütfennn basindan böyle afacan cocukla ugrasmak gectimi? birde kaynanam diyorki,kayinpederim dermis,kerim gelsin asagi dahi insem heryere onu götürcem,kizsamda simarikliklarina üzerine bi okadarda düsüyorum,sicak,kalabalik,durur durmaz demeden alip götürmek isteyecek eminim,söylesende anlamiyorlar,surat yapsamda.of yaaaa stresim hic bitmiyor
İyi geceler herkesee
topiğimize yeni kanlar gelmiş hoşgelmiş sefa getirmişlerdiyetisyenimiz hiç olmaıştı topikte çok şükür oda aramızda artık 2 senedir bizde diyetisyen olduk gerçi ama olsun bilen ağızdan dinlemek ddaha güzel topiktekilere bol fayda sağlıyacağına inanıyorum ben ..
Annemin evi için güzel dilekte bulunan herkese çok çok çook teşekkür ederim kızlarmutluluk tavan bende şu sıra çok şükür allah bozmasın =)
Selma ablacım menün gayet güzel olmuş ama akşam sonrası içinde ufak bi ara yapabilirdin süt veya meyveyleakşam arası benim vazgeçilmezim yaa kendimi mutsuz hissderim ben yemekten sonra bişiler yemezsem
günaydınlar herkese. kızlar sonunda işlerimi bitirdim. yani biraz sag sol yerleştirme işi kaldı. ama onlarıda yavaş yavaş yaparım. valla giremedikce huzursuz oldum özledim sizleri. bugunde k.h diyetim devam. aslında zor bi diyet degilmiş buna ragmen sonuç süper. bugunden sonra ne olacak bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum. tek olumsuz yanı kabızlık. form çay içmek istiyorum. ama diyeti bozmaktan korkuyorum. sordum ama cvp veren de yok.neyse bugunde gecsin bakalım böyle yarına içerim çaylarımı artık. derya gitmiş izmire. valla eksikligi belli oluyor topikte. msjıma cvp vererek ordan bile yardımcı oldu bana sagolsun. tşkrlerimi burdan ileteyim . eee kızlar sizlerde ne var neyok
herkese günaydın kızlar bugün tekrardan aranıza katıldım kabul ederseniz buraya biraz yabancı kaldım ama herkesle tanışıcaz ben feryal eskilerdenim şuanki kilomu söyleyecek olursam herkes beni oklavayla beklicek ama maalesef tam 73.0 olmuşumtartımın pili bitikti yeni aldım öyle gördüm artık aranızdayım
arkadaşlar internet başında akşama kadar dirsek çürütüyorum bütün doğru ve yanlışları okuyup ezberlemiş durumdayım. ancak bir türlü bi yerden başlayamıyorum. aynalara bakıyorum söz veriyorum ertesi güne kalmadan yine pes ediyorum. eşim iradesizsin dedikçe içim parçalanıyo kendimden nefret ediyorum. motive edeyim derken daha da moralimi bozuyo. istersen verirsin ama iradesizsin diyo. gözüm herşeyden korkmuş durumda.okuduklarımın bi ucundan tutuyorum ötekini bırakıp o yanlış bu doğru derken kafam allak bullak oldu. yaz geldi. ancak bende istek var icraat yok. kendi kendime hesaplaşa hesaplaşa gece gündüz tek başıma üzüntüden boğulmuş durumdayım. isteyip de becerememek kadar iğrenç bi yapı yok. o da bende var. lanet olsun diyorum. ne kadar ayıp diyorum. eşime haksızlık ediyorum diyorum. o seni her şekilde seviyorum ancak insanın bazen canı nasıl çikolata dondurma vs çeker. bi ekstradır ama güzeldir ben de seni öle incecik görmeyi hayal ediyorum istersen yaparsın diyor. ama ben bu lafların altında içimde ezilip duruyorum. bir yol gösterin. oğrusu nedir söyleyin. çocukluğumdan beri tombiktim. irileştim boyum uzun iri kemikli bide yağlar basen olunca. hiçbir güzelliğim kalmadı .boyum 171 kilom 82. ve ben ses sanatçısıyım. insan karşısına çıkıyorum. en güzel olmam gerekirken hep arkadaşlarının yanında hep en iri hep bi sorunlu. napim siz söleyin artık.......
kızlaraylardan sonra şeytanın bacagını kırdım ve yürüyüş bandında tam olarak bir saat yürüdüm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:
seneye halledicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?