80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlar ben geldimmmm bugün kızımın doğum gününü yaptık ee tabiki gün boyunca pasta börek hazırlığı derken hiç giremedim yani inşallah yarın okul bitiyor karneleri de verdikmi artıkkk topiğimdeyim sürekli walla yeni gelenler de olmasa buralar iiiiceee boş kalacakmış kızlar sakın pes etmek yok eskilerin şimdi sizin gibi yeni tazeee kanlara ihitiyacı var ok???
ben tabi bugün naptım yedimmm kızımın pastasından böreğinden yerın da muhtemelen artıyım ama şükür 79 lardayım hala seminer döneminde daha erken gelicem eve daha çok spora gidebileceğim tam 1 ay sonra inşallah 75 hedefimmm.....

bu arada burcu diyet yemeklerine çok sevindim tatlım çok şanslısın walla ....

selma inanılmaz bir istikrar gördüm sende bu sefer pes etme canım bak hepimizin desteğe ihtiyacı var beraber kurtulacağız bu kilolardannn....

böğürtlen juu sizi de takip ediom ara ara süper gidiyorsunuz 1 2 kilo gitsin ben sizi o zaman göreyim dewamı da gelio zatennn...

yarın da foto ekilcem kızımın doğum gününden bir kaç kare 75 de eklerim demiştim ama beğendim kendimi bugün saçlarım da boyandı daha kızıl oldu ama yarın eklerim artıkk...

herkese güzel yarınlarrrrr...

-1000 görmeniz dileğiyle.....

MENÜM
SABAH:geceden büyük 1 bardak suyun içine bir çubuk tarçın,3 tane kuru kayısı ve kurutulmuş kiraz sapı koydum onu içtim ve kayısılarınıda yedim
KAHVALTI:4 dilim tam bugday ekmegi
domates,salatalık
Yagsız peynir,4 tane zeytin
ARA:8-9 tane yenidünya(ama küçük küçüktüler )
ÖĞLEN:öglen yok kuafördeydim şekersiz türk kahvesi ve şekersiz nescafe içtim
ARA:4-5 tane tuzlu fıstık yedim
AKŞAM:2 parça tavuk ızgara
acı turşu biber,acılı ezme,yogurt semizotlu(2 kaşık kadar)
bol salata,1 kutu ayran ve roka
ARA: 1 tane elma ve yarım bardak ayran
:26::26:

günaydinnnn

bildirimi herhalde ilk ben yapiyorum

baslangic 79
gecen hafta 62.500
bu hafta 61.900
giden 600 gram

hedef suan icin 60 kg ,asil hedef 57

beden 40
boy 164

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarrr banlı olduqum zamanlarda her zaman siteye girip ne var ne yok okurdum ama bu haftam full dolu olduqu için hiçbirşekilde girmeye vaktim olmadı umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..kendimden haberler vereyim pazartesi tatile çıkacaktık tehir etmek zorunda kaldık kızımın 7-15 temmuz tarihlerinde sınavı varmış...ve bu hafta bugüne kadar yapmadıqım bişey yaptım..akşam 10dan 11 den sonra börekler tatlılar çikolatalar dondurmalar vs.. yedim..nedenine gelince son günlerde ne yersem yiyim sanki birden midem öqütüyor ve şiddetli bir açlık hissediyorum ve dolayısıyla yiyorum..beni hayretler içinde bırakansa bütün bunlara raqmen sadece 200qr artıda olmam..dünkü menümü paylaşmak istiyorum bi yediklerime bakın birde bukadar yememe raqmen aldıqım 200qrama..

sabah
2 d. buqday ekmeqi
yumurta
domates
salatalık
peynir
bitki çayı

ara
3 kuru kayısı

öqlen
1 büyük çilek
1 poça
1 dilim börek
1 lahmacun
mercimek salatası
bitki çayı

ara
1 çikolata

akşam
1 tabak makarna

ara
1 dürüme sarılı döner

2.ara
9 tane çikolatalı rulo bar
1 kitkat
1 porsiyon dondurma

2.5 litre su..

kızlar hemen hemen bütün haftam buna benzer menülerle geçti... ama buna raqmen sadece 200qr artıdayım..bu arada üst bedenim 36ya düştü dün sabah kursa 36 beden gömlekle gittim yakında görünmez olucam ...

Son düzenleme:

bildirim
başlangıç 90.8
geçen hafta 83
bu hafta 82.9
giden 100 gr
toplamda 7.9
hedef 65
beden 46
boy 1.64
spor yok

Günaydın,2 gündür yoğundum,giremedim,herkes iyidir inşallah ve istediğiniz kiloları vermişsinizdir.

Kilo bildirimim:

Başlangıç: 91.2
Geçen hafta:75.3
Bu hafta:73.9
Giden:1.4
Toplam giden: 17.3
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44

Günaydın Güzellikler

Kilomu Bildirip Hemen Çıkıcam

başlangıç 100 kg
geçen hafta 79.1 kg
bu hafta 78.6
giden 500 gr
toplamda giden : 21.4 kg
hedef 65
beden 42-44
boy 1.76
spor : 150 dk

Kilo Veren Herkesi Tebrik Ederim Sabit Olanda Varsa Üzülmesin Buda Bir Başarıdır

Günaydın kızlar:80: keyifler yeindedir inşallah

Kilo bildirimim:

Başlangıç:85
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.100
Giden:900
Toplam giden: 5900
Hedef:65
Boy:1.60
Beden:46

spor: 4 * 45 dk. plates

Son düzenleme:
günaydııınn
başlangıç 88,5
geçen hafta 76,9
bu hafta 77,5
gelen 600gr
toplam giden 11
hedef 67
spor yok
beden bilmiyorum
dediğimi yaptım yedim yedim neyseki hasar çok değil mutsuzmuyum hayır çok iyi bile geldi bu mola bana arada yapmak lazım uzun diyetler psikolojiyi bozuyor gerçekten neyse siz bana uymayın kızlar

günaydın fıstıklar cumanız mübarek olsunnnn

zuzum çok hoş görünüyorsun tatlım çok şıksın

nuran resmine bayıldım ne kadar hoş bi genç kızsın inşallah mezuniyetten sonra hayırlı bir iş bulursun canım

selma abla harikasınnnn züperrrrsinnnn azmin gücü işte bu

bende hemen bildirimimi yapayım

başlangıç kilo :86.100

geçen hafta :66.100

bu hafta :65.300

giden :800 gr.

toplam giden :20.800

hedef kilo :60 :93:

toplam spor :yok

boy :1.65

beden :40-42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…