- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
balangıç kg 90
gecen haftaki 89700 bu
bu hafta 87500
giden galiba yanlış hesaplamadıysan 2200
cok cok teşekkürler kızlar biraz şımardım galiba
selam kızlar..
herekse hayırlı cumalar..
Kilo veren veremeyen ama azmeden herkesi tebrik ediyorum..
selma..rakibem..napmışsın canım sen ya bak farkı açtın ama koşup geliyorum arkandan ..süpersin..tebrik edeirm canım..
ben de vermişim 89.3 çıktım ama geçen haftanın listesi hangi sayfada bilen var mı?
Herkese günaydınlarrr :81::79: Herkes hedifine biraz daha yaklaşmış ne güzeltebrk ederim maşallah
Başlangıç:92 kg [12.06.2011]
Gecen haftaki:92 kg [12.06.2011]
Bu hafta:90 kg [17.06.2011]
Hedef:65 kg
Boy: 1,71
Spor:Günlük 20-40 dk arası
şımar ablam hakkındır harika bi sonuç aynen tam gaz devam hız kesmedennnsakın biçogumuzun düştügü hataya düşme böyle güzel rakamlardan sonra insanda hafif bi gevşeme olabiliyor aman dikkat et abla haftayada senden süperr bi rakam bekliyoruzz birinci belliii ikinci kimm kızlarrr
hazırlı cumalar sekerler yazıflayan herkese kocaman öpücükler ben 10 ayda 13 kilo aldim ama veremiyorum spor yapmak her gün yarina kaliyor ne önerirsiniz
Kızlaaaaaaarr
Nasılsınız
Tartı olmadığı için tartılamıyorum sabitimdir herhalde ya çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama dikkat edemiyorum tabi :26:
Tatilim şimdilik çocuk bakmakla geçiyor
Tam benlik
Pazartesi dönüyorum inşallah biletim alındı..
Umarım herkes iyidir, gelince okurum geçmişi
hazırlı cumalar sekerler yazıflayan herkese kocaman öpücükler ben 10 ayda 13 kilo aldim ama veremiyorum spor yapmak her gün yarina kaliyor ne önerirsiniz
çok çok sağol canım. ben zaten devlette laborantlık yapıyorum.hem çalışıp hem okumuştum.. inş iş arayan herkes bulurnuran resmine bayıldım ne kadar hoş bi genç kızsın inşallah mezuniyetten sonra hayırlı bir iş bulursun canım
Kızlaaaaaaarr
Nasılsınız
Tartı olmadığı için tartılamıyorum sabitimdir herhalde ya çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama dikkat edemiyorum tabi :26:
Tatilim şimdilik çocuk bakmakla geçiyor
Tam benlik
Pazartesi dönüyorum inşallah biletim alındı..
Umarım herkes iyidir, gelince okurum geçmişi
bence spor yapsan senin için çok iyi olur. ilk önce 5-10 dk ile başla zamanla fark etmeden artıyoben faydasını görmeye başladım. çok kilo veremedim ama vücudum dahada sıkılaşıyo ve vücut hatlarım ortaya çıkıyo. benim kalçam pek yok hatta dümdüz bile diyebilirim 3-4 gündür yaptığım sporla kalçam fark edilmeye başlandı dik duruyo ve hoşuma gitti yanlarım gitmeye başladı göbüşüm küçüldü yani o kadar çok yararı var ki bence kendini bundan mahrum etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?