80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın topiğin fıstıkları güzel ve enerjik bir gün olsun bugün herkes için.bende kilo bildirimi yapmak istiyorum artık.beni de beni de yazın başlangıç:87.5 geçen hafta:81.5 bu hafta:80.7 giden:800 toplam giden:6.8 hedef:68 spor:bu hafta malesef yok

cok cok teşekkürler kızlar biraz şımardım galiba amaaaaa şımarmak yok yola devammmmm

Son düzenleme:
selam kızlar..
herekse hayırlı cumalar..
Kilo veren veremeyen ama azmeden herkesi tebrik ediyorum..
selma..rakibem..napmışsın canım sen ya bak farkı açtın ama koşup geliyorum arkandan ..süpersin..tebrik edeirm canım..
ben de vermişim 89.3 çıktım ama geçen haftanın listesi hangi sayfada bilen var mı?

cok cok teşekkürler kızlar biraz şımardım galiba

şımar ablam hakkındır harika bi sonuç aynen tam gaz devam hız kesmedennn sakın biçogumuzun düştügü hataya düşme böyle güzel rakamlardan sonra insanda hafif bi gevşeme olabiliyor aman dikkat et abla haftayada senden süperr bi rakam bekliyoruzz birinci belliii ikinci kimm kızlarrr

güünaaydıınnn....ben de kilo bildirimi yapayım...yaz geldi artık doğru düzgün uğrayamıyorum buraya ama....diyete devam...aslında çok düzgün yapıyorum da sayılmaz hatta bu hafta kesin artı bekliyordum ama 74 rakamını görünce şok oldum....sebebi de elma sirkesi sanırım...bakayım fark edecekmi acaba dedim düzenli sabah akşam içtim...1 tatlı kaşığı elma sirkesini 1 çay kaşığı bal ile beraber yarım su bardağı suya katıp sabah aç karnına ve gece yatarken içtim...sanırım ondan verdim...yoksa bu hafta yediklerimi yazsam destan olur walla
kilo bildirimi
başlangıç--88
geçen hafta--75.3
bu hafta--74.6
bu hafta giden--700gr
toplamda giden--13.4
hedef--70
beden--44
boy--162
spor--yok

Herkese günaydınlarrr :81::79: Herkes hedifine biraz daha yaklaşmış ne güzel tebrk ederim maşallah

Başlangıç:92 kg [12.06.2011]
Gecen haftaki:92 kg [12.06.2011]
Bu hafta:90 kg [17.06.2011]
Hedef:65 kg

Boy: 1,71
Spor:Günlük 20-40 dk arası

bende seni tebrik ediyorum nihalcim ne güzel bu yaz bu işi bitirelim noktayı koyalım artık sıktı

hazırlı cumalar sekerler yazıflayan herkese kocaman öpücükler ben 10 ayda 13 kilo aldim ama veremiyorum spor yapmak her gün yarina kaliyor ne önerirsiniz

denizcim tşk canım haftaya hedefimide belirledim o yüzdende asla ve katha kacamak yok bende artık adımı kırmızı yadıracagım günün birinde sizin gibi

hazırlı cumalar sekerler yazıflayan herkese kocaman öpücükler ben 10 ayda 13 kilo aldim ama veremiyorum spor yapmak her gün yarina kaliyor ne önerirsiniz

hayırlı cumalar canım spor konusunda ben birşey diyemem cünki bende iki gündür yürüyüşe başladım sende istersen öyle yap

Kızlaaaaaaarr

Nasılsınız

Tartı olmadığı için tartılamıyorum sabitimdir herhalde ya çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama dikkat edemiyorum tabi :26:

Tatilim şimdilik çocuk bakmakla geçiyor
Tam benlik

Pazartesi dönüyorum inşallah biletim alındı..
Umarım herkes iyidir, gelince okurum geçmişi

Son düzenleme:

hoş geşdin detyacım nasılsın canım biran önce gel artık cok sesız buralar

bence spor yapsan senin için çok iyi olur. ilk önce 5-10 dk ile başla zamanla fark etmeden artıyo ben faydasını görmeye başladım. çok kilo veremedim ama vücudum dahada sıkılaşıyo ve vücut hatlarım ortaya çıkıyo. benim kalçam pek yok hatta dümdüz bile diyebilirim 3-4 gündür yaptığım sporla kalçam fark edilmeye başlandı dik duruyo ve hoşuma gitti yanlarım gitmeye başladı göbüşüm küçüldü yani o kadar çok yararı var ki bence kendini bundan mahrum etme

selammmmm

deryaaaa evet bencede çabuk dön toparlanmamız lazımmm...

selma ve böğürtlen süpersiniz tebrik ederim walla isteyince nasıl oluyor dimiiii??????????

kilo bildirimi

başlangıç 93
geçen hafta 79,3
bu hafta 80,3
gelen 1000
toplamda 12,7
hedef 58
beden 42
boy 1.67
spor 200

walla dün 79.9 du ama bugün 400 gr farklı hem lavaboya gitmedim hemde sabah regl olmuşum hem deee biraz bol kaçamaklı bir haftaydı ama artık 16 temmuzda spor salonum bitiiyor ve mersine gideceğiz kv yanına tümden düzenim de değişecek 1 ay kalırız galiba....

bu önümüzdeki 1 aydda 75 hedefim olması lazım tam 1 ay veee 5 kilo vermem lazım .....

nuran resmine bayıldım ne kadar hoş bi genç kızsın inşallah mezuniyetten sonra hayırlı bir iş bulursun canım
çok çok sağol canım. ben zaten devlette laborantlık yapıyorum.hem çalışıp hem okumuştum.. inş iş arayan herkes bulur

dön artık, gel aramıza

canimcigim tatil yaklasiyor ya derdim o birde hic diyet yapmadim bu ilk deneyimim lahana duydum ikinci gunum ama ezyet fistigim ya sirf yürüyüse cikayim diye köpek aldim yazik o bile yürümeyi unuttu

selamlar hayırlı cumalar kılo kaybeden kaybetmeyen azımlı tum arkadaslarıma tebrıkler maasallahh..:):)

gecen ctesı dıyete basladım 86 ıle

bugun ıtıbarıyle 84.5

giden kılo 1.5

hedef 67-68

spor yok sadece dıyet

boy 1.70 beden 44-46

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…