80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Özledik seni Deryacım..Keyfinin yerinde olmasına sevindim..Ttailin ve İzmirin keyfini çıkar canım..Öpüyorum seni..

kilo bildirimi:
baslangıç:90,2
geçen hafta:83,6
bu hafta: 81.1
giden:2,5
hedef:70
beden:42-44
spor:yok

kızlar hafta sonu 600gr eksik çıktım birden sanrım kilom durdugu için hızlı dususe gecti. ancak 2 kiloya yakını k.h diyetinin sonucunudur. çoooookkkk mutluyum

kızlarrrrr
1 saat önce aldıqımız ani bir kararla tatilimizin bir bölümünü kullanmaya karar verdik ve yarın sabah erkenden önce bursa sonrada izmire gidiyoruz...9-10 gün kalıp gelicez nasip olursa..izmirde bornovoda kalırsak girerim siteye..ama yazlıkta yani urlada ve çeşmede giremem...hazırlık yapıcam bana müsade...hepiniz Allaha emanet olun....

derya dört göz seni bekliyoruz sensiz buraların tdı yok özledik valla seni hayırlı yolculuklar tatlım tadını çıkar tatilin :82:

İyi yolculuklar canım..tadını çıkar..

Nurancım çok tebrik ederim canım çok hoş görünüyorsun ayrıca..Ahhh geçmişe götürdün beni ben de kep atalı 11 sene oldu offff ne güzel günlerdi üniversite günleri..keşke geri dönebilsem o günlere..

ben sana inaniyorum bunuda laf olsun diye soylemiyorum sen de elinden geleni yapip benim inancimi bosa cikarmayacaksin anlastikmi

Kizlaaar hepinizi tebrik ediyorum bocekkk seni ayrica tebrik ediyorum cok guzel gorunuyorsun massalllah benim evde tarti olmayinca tartilamadim bu hafta cok duzensizdim ins. kilo almamisimdir.

Merhabalar kızlar,herkese şimdiden iyi haftasonları dilerim...

Başlangıç kilo:96
Geçen hafta:85.8
Bu hafta:85.5
Giden :300 gr
Beden:44-46
Spor:yok

balangıç kg 90

gecen haftaki 89700 bu

bu hafta 87500

giden galiba yanlış hesaplamadıysan 2200

Selma abla maşşallah çok sevindim senin adına tebrik ederim

Deryacım özledik,yokluğun çok belli az kalmış ama tadını çıkar canım izmir havasının

Zekiyecim seni de tebrik ederim beni de imrendirdindin karbon diyetine inan, zaten hevesliyim de meyvesizlik ve sindirim sorunu korkutuo biraz :26:

Bu arada dün gece rüyam da İzlem'i gördüm benŞimdi diyeceksiniz ki tanımıyomursun?Hayır,yüzü hariç ki bilmiyorum yüzünü oydu işte Zaten yüzü hariç herşeyi net hatırlıyorum,göremiyorum onuda bu ara inşallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.

teşekkür ederim özlem. bende uzaktan uzaga takipteydim hep k.h diyeti için. düzenimi bozmadan devam etmek daha mantıklı geldi. anca kilo vermem durdu. hal böyle olunca hemen atladım güzel sonuç alacagımdanda emindim. bu diyeti uzun sure yapan kişiler var onlar 40 50 puan arası yapıyor. benim10 la 20 arasıydı günlük puanım sadece 3 gun yapacaktım. yani bi 3 günü meyvesiz gecirmek cok zor degil. ama kilolar gidiyorsa hiç deneme durdugu zaman falan kesin denen derim. bi ara lapaya takmıştım artık 2 hafta da bir 3 günlük k.h diyeti yapıcam :26:

senacım, sona yaklaştıkça oluyor sanırım böyle bol kaçamak. ama 200 gram artıdaysamçok güzel. bu arada sağlık durumunu da merak ettim. sonucunu alınca bize de bildir olurmu
daha sonraki mesajında tatillin bir kısmını değerlendireceğini yazmışsın. şimdiden iyi tatiller

balangıç kg 90

gecen haftaki 89700 bu

bu hafta 87500

giden galiba yanlış hesaplamadıysan 2200

canım tebrik ederim inanıp kararlı olunca her zorluk başarılıyor

deryacım özledim seni, burası sensiz çok sessiz. hafta sonunu güzel geçirirsin inşallah. öptüm canım

dediğin şeyler kiloyu çok farkettiriyor. haftaya iyi bir sonuç alırsın mutlaka ayşecim

zekiye tebrik ederim canım, çok güzel kilo vermişsin.

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum

başlangıç kilo:92
geçen hafta:85
bu hafta:84.6
verilen:400 gram
toplamda verilen:7.400 kg
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46
spor:115 dakika

bu tam 1 yıl önce kızımın ilk doğum gününde hatırladığım 90 civarı

bu da dün kızımın 2. doğum gününde 80 fark varmı artık bilmiommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…