Kızlaaaaaaarr
Nasılsınız
Tartı olmadığı için tartılamıyorum sabitimdir herhalde ya çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama dikkat edemiyorum tabi :26:
Tatilim şimdilik çocuk bakmakla geçiyor
Tam benlik
Pazartesi dönüyorum inşallah biletim alındı..
Umarım herkes iyidir, gelince okurum geçmişi
denizcim tşk canım haftaya hedefimide belirledim o yüzdende asla ve katha kacamak yok bende artık adımı kırmızı yadıracagım günün birinde sizin gibi
kızlarrrrr
1 saat önce aldıqımız ani bir kararla tatilimizin bir bölümünü kullanmaya karar verdik ve yarın sabah erkenden önce bursa sonrada izmire gidiyoruz...9-10 gün kalıp gelicez nasip olursa..izmirde bornovoda kalırsak girerim siteye..ama yazlıkta yani urlada ve çeşmede giremem...hazırlık yapıcam bana müsade...hepiniz Allaha emanet olun....
slm kızlar...
kaç gündür giremiyordum adam gibi..artık sınavlar bitti, dün kepleri de attık sıra geldi ince olunacak günlere...
bugün sipariş verdiğim pilates malzemelerim geldi. heyecanla şişirdim topları. bikaç hareket yaptım. çok eğlenceli duruyo şimdilik. ama burdaki arkadaşların önerisiyle pilatesi rafa kaldırıcam sanırım. önce kilo vermem gerekiyo pilates için,öyle demiştiniz daha önce. neyse kızlar ççok beğendiğim bi foto var onu paylaşmak istiyorum sizle..
bide bi sürü yeni arkadaş gelmiş. ben nuran,23 yaşında ve istanbuldanım....bol kiloların verildiği günlere hep beraber...
Eki Görüntüle 211427
buda ben ve diplomam...Eki Görüntüle 211429
Nurancım çok tebrik ederim canım çok hoş görünüyorsun ayrıca..Ahhh geçmişe götürdün beni ben de kep atalı 11 sene oldu offff ne güzel günlerdi üniversite günleri..keşke geri dönebilsem o günlere..
balangıç kg 90
gecen haftaki 89700 bu
bu hafta 87500
giden galiba yanlış hesaplamadıysan 2200
Kızlaaaaaaarr
Nasılsınız
Tartı olmadığı için tartılamıyorum sabitimdir herhalde ya çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama dikkat edemiyorum tabi :26:
Tam benlik
kilo bildirimi:
baslangıç:90,2
geçen hafta:83,6
bu hafta: 81.1
giden:2,5
hedef:70
beden:42-44
spor:yok
kızlar hafta sonu 600gr eksik çıktım birden sanrım kilom durdugu için hızlı dususe gecti. ancak 2 kiloya yakını k.h diyetinin sonucunudur. çoooookkkk mutluyum
Selma abla maşşallah çok sevindim senin adına tebrik ederim
Deryacım özledik,yokluğun çok belli az kalmış ama tadını çıkar canım izmir havasının
Zekiyecim seni de tebrik ederimbeni de imrendirdindin karbon diyetine inan, zaten hevesliyim de meyvesizlik ve sindirim sorunu korkutuo biraz :26:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarrrbanlı olduqum zamanlarda her zaman siteye girip ne var ne yok okurdum ama bu haftam full dolu olduqu için hiçbirşekilde girmeye vaktim olmadı umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..kendimden haberler vereyim pazartesi tatile çıkacaktık tehir etmek zorunda kaldık kızımın 7-15 temmuz tarihlerinde sınavı varmış...ve bu hafta bugüne kadar yapmadıqım bişey yaptım..akşam 10dan 11 den sonra börekler tatlılar çikolatalar dondurmalar vs.. yedim..nedenine gelince son günlerde ne yersem yiyim sanki birden midem öqütüyor ve şiddetli bir açlık hissediyorum ve dolayısıyla yiyorum..beni hayretler içinde bırakansa bütün bunlara raqmen sadece 200qr artıda olmam..dünkü menümü paylaşmak istiyorum bi yediklerime bakın birde bukadar yememe raqmen aldıqım 200qrama..
sabah
2 d. buqday ekmeqi
yumurta
domates
salatalık
peynir
bitki çayı
ara
3 kuru kayısı
öqlen
1 büyük çilek
1 poça
1 dilim börek
1 lahmacun
mercimek salatası
bitki çayı
ara
1 çikolata
akşam
1 tabak makarna
ara
1 dürüme sarılı döner
2.ara
9 tane çikolatalı rulo bar
1 kitkat
1 porsiyon dondurma
2.5 litre su..
kızlar hemen hemen bütün haftam buna benzer menülerle geçti... ama buna raqmen sadece 200qr artıdayım..bu arada üst bedenim 36ya düştü dün sabah kursa 36 beden gömlekle gittim yakında görünmez olucam ...
balangıç kg 90
gecen haftaki 89700 bu
bu hafta 87500
giden galiba yanlış hesaplamadıysan 2200
Kızlaaaaaaarr
Nasılsınız
Tam benlik
kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 79,3
bu hafta 80,3
gelen 1000
toplamda 12,7
hedef 58
beden 42
boy 1.67
spor 200
walla dün 79.9 du ama bugün 400 gr farklı hem lavaboya gitmedim hemde sabah regl olmuşum hem deee biraz bol kaçamaklı bir haftaydı ama artık 16 temmuzda spor salonum bitiiyor ve mersine gideceğiz kv yanına tümden düzenim de değişecek 1 ay kalırız galiba....
bu önümüzdeki 1 aydda 75 hedefim olması lazım tam 1 ay veee 5 kilo vermem lazım .....
ayşecim fark olmazmı hiç, süper görünüyorsun
seneye daha da süper olacaksın inşallah
inşallah allahım ya seneye hedefime ulaşmış olurum inşallah ve o resimleri de eklerim wooowww düşününce bile heyecanlandımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?